Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Roodkapje Hoofddeksel was een klein meisje uit het grote sprookjeswoud. Het huisje van de familie Hoofddeksel stond aan de rand van het bos. Oma Hoofddeksel woonde in haar huisje in het bos, aan het Penispaadje, wel te verstaan. Oma was me een geile teef, ongeloofelijk! Vingeren en neuken, maar boodschappen, ho maar! Altijd als oma nieuwe batterijen nodig had voor haar vibo, kon Roodkapje komen opdraven en voor boodschappen meisje spelen. Op een dag was het weer zover. Roodkapje zat op school en ze had net praktijkles van de biologie leraar Dr. Tamp.

Ze mocht vandaag met meneer Tamp de klas voordoen hoe je moest voortplanten (voor de meesten was het dus vinger- en trektijd) en hoe je dat het beste kon doen. Tamp stak zijn tamp (toepasselijk he!) in het spleetje van Roodkapje. Ze voelde zijn eikel langs haar schaamlipjes glijden en ze werd helemaal nat! Tamp begon te hijgen en te steunen, Roodkapje was bijna op haar hoogtepunt en riep "JA! OH JA! HARDER! NOG HARDER! STEEK JE LUL IN M'N KUTJE, VIES NEUKBEEST!!!". Maar het feest ging niet door. Door de intercom van de school werd omgeroepen: "Wil Roodkapje H. zich naar de rector begeven, dank u". Roodkapje baalde als een stekker. Weer niet gekomen. Het was alsof oma het haar niet gunde. Bij de rector aangekomen kreeg ze te horen dat oma weer wat nodig had. "Even denken, condooms heeft ze nog, tepelklemmen ook nog, klitstrelers ook nog, gisteren heb ik nog wat pornofilms meegenomen en die hebben totaal een speelduur van 56 uur. Die kunnen nog niet op zijn. Batterijen!! Dat was het, de batterijen van haar vibo zijn op!! Waarom koopt dat kreng geen oplaadbare batterijen?! Die geven je niet dat echte gevoel, poesje' had oma gezegd. Gelul, maar ja, ik moet die batterijen halen." dacht Roodkapje.

"Dit is nu al de derde keer deze week dat je weg moet voor je oma" zei de rector, meneer Balzak "dat kost je een pijpbeurt, kom na schooltijd maar terug." O god, nee he, moest dat geile varken dat nu echt doen?

Goed, nu komt het echte verhaal:

Brrrrrrrrr, daar was Roodkapje, ze moest batterijen brengen voor de vibrator voor oma. Wat een leuke bloemetjes, het leken net eikeltjes van Kabouterlulletjes. "Pluk nooit Kaboutereikeltjes" had moeder gezegd "daar wordt je vies van". Dat begreep Roodkapje niet, hoe kon je nu van zulke mooie bloemenvies worden. Stiekem trok ze aan de steel. Maar wat gebeurde er nu? Er spoot een witte vloeistof uit!!! Roodkapje zat er helemaal mee onder! Voor ze het wist Stonden er 10 kabouter tjes om haar heen en begonnen aan haar rokje te trekken. "Neuken, neuken, neuken neuken, neuken!! Niets anders dan neuken!" riepen ze. "Ooh, wat een mooi poesje, mooi zacht-roze! En wat een mooie schaamlipjes!" Dat was ook wel zo, Roodkapje had een heerlijke flamoes. De kleine schaamlipjes waren een beetje groter dan de grote afdekkers. Haar klitje was mooi ovaal en had de grootte van een kleine druif. "Ja, dat is zo en daar blijven jullie van af!!" zei ze. Maar tegen 10 van die geile kabouters was ze niet opgewassen. De een trok haar rokje van haar af en de andere scheurde haar bloesje van haar lijf. Haar prachtig gevormde borstjes staken parmantig naar voren en haar tepels waren donkerroze. Het werd stil, de kaboutermannen stonden met een mond vol tanden. Alles aan Roodkapje was perfekt. Haar kontje had geen grammetje vet te veel en haar venusheuvel was begroeid met prachtig blond schaamhaar. Maar de stilte was van korte duur. Roodkapje werd geneukt van alle kanten. Ze voelde een kabouterpikkie in haar kutje glijden, eentje in haar reet en eentje in haar mond! Roodkapje begon te gillen en te slaan, maar eigenlijk vond ze het wel lekker.

Haar kutje werd helemaal nat en ze begon lekker te zuigen aan het wonderpikkie in haar mond. Bij elke zuig werd de pik GROTER! De overige kabouters begon ze te trekken, twee per hand. Wat een orgie was dat! Ze begon te kreunen en te steunen, er volgde een grote genotsvlaag in haar kutje en haar orgasme was als een ontploffende waterstofbom. Nu begonnen de eerste lulletjes hun heerlijke sap uit te stoten. Roodkapje zat helemaal onder!!!

Aangekleed en wel liep ze naar het penispaadje. Daar was de grote boze geile wolf. Die had al een tijdje een oogje op Roodkapje. Nog nakrampend van het orgasme van de kabouterventjesorgie bemerkte ze niet dat de grote boze geile wolf haar van achteren naderde. Haar rokje ging omhoog en: ZE WERD VAN ACHTEREN GENEUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De dikke eikel van de grote geile wolf (boos is niet meer van toepassing; hij had er juist plezier in) was tot het maximum opgezet. Hier had hij al tijden op gewacht. Zijn ballen sleepten over de grond, zolang had hij gewacht op dit goddelijke kutje. Zijn dochters kutje was er niets bij en zelfs de kontjes van de biggetjes vielen hierbij in het niet (ander sprookje, maar ja). De spleet werd opengeduwd en de wolf was in het paradijs! Zo goed had hij het nog nooit geproefd! Van neuken werd Roodkapje nog geiler dan ze al was en boog zich voorover. De pik van de wolf raakte haar baarmoederhals aan, waardoor Roodkapje schudde van genot. "Standje 69!!" kreunde de wolf. Hieraan gaf Rood kapje maar al te graag gehoor! Ze ging op de grond liggen en de wolf bovenop. Ze snoof de lucht van wolvelul op. Dit was echt het einde!!! Toen ze de raspige tong van de wolf op haar klitje voelde, kon haar dag niet meer stuk. toen ze bijna klaar kwam, stopte de tong ineens en de wolf stond op. "Ik wil je in je kontje naaien!" Zei de wolf. "Oh ja! doe dat!" gilde Roodkapje. De grote wolvelul werd naar binnengereden en ze gilde van pijn, maar na enige tijd voelde het goed aan. "Harder, ik kom bij- na!" riep ze. De wolf kwam klaar. Zijn ballen krompen in en hij spoot een hoeveelheid van maar liefst 10 liter naar binnen!!

Roodkapje zat aan de rand. Net toen ze het wilde uitschreeuwen en in de diepte van het orgasme wilde springen, kwam oma in haar SM-pakje naar buiten, Hans en Grietje aan halsbanden meeslepend, en zei met een krassende stem: "Gore kankerwolf, wil je mijn kleinkut...eh...kleinkind wel eens met rust laten!! Ik moet straks nog wel op haar klaarkomen en trouwens, die batterijen heb ik nu nodig; Hans heeft moeilijkheden met anale seks. Ik moet 'm effe bijles geven!" Roodkapje's orgasme zakte al weg en ze begon te schelden op de wolf. "vieze vuile gore kuttensluiper, je had het ook wel kunnen vragen!!". " Oh sorry" zei de wolf "maar ik heb hier al 2 jaar op zitten wachten!" Oma kreeg medelijden met de wolf en zei: "Kom maar binnen, ja jij ook, Wolf, maar jij moet ons wel allemaal afwerken en zwepen." Dat wilde hij wel, want die geile harige perverse boze onbevredigde wolf was een Sm-natuurtalent.

Hans werkte iedereen af, de wolf werkte iedereen af en Roodkapje kreeg het orgasme van haar leven. Oma kreeg een hartaanval, omdat de wolf haar van voren nam en de vibo haar van achteren aanviel. En Grietje, ja, dat zullen we nooit weten, die werd bedwelmd door de kutdampen van oma en raakte in coma (CO^2 + SCl^2, wie gaat er niet knock-out van?). Je kunt haar opzoeken in het ziekenhuis Kutkliniek' in het grote sprookjesbos. Roodkapje ging 's avonds met spierpijn naar huis.

Welterusten... en droom maar fijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen