Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een jaar geleden (voor Rogue's en Wolverine's affaire): Jubilee heeft al enige tijd een speciale band met Logan, het is zelfs al een beetje of toch al veel omgedraaid naar liefde voor hem. Maar dit is voor haar en haar jonge mooie lichaam niet genoeg, ze wil wel eens haar gedachten in daden omzetten en zo gaat ze dus naar de kamer van Logan, het is immers nacht en Logan ligt te slapen. Ze opent heel stil de deur, ze gaat naast zijn bed staan, ze draagt enkel een lang t-shirt en een slipje. Logan een short en t-shirt. Logan 'ruikt' haar en komt wakker en kijkt haar verbaasd aan en vraagt wat ze wil. Ze vraagt of hij haar wil neuken.


Logan kijkt nog verbaasder maar Jubilee smeekt al: 'Alsjeblieft, ik denk er nu al een weer over na en ik wil dat je me neukt'. Ze voelt al met haar hand over zijn short en streelt zijn bedekte lul die al hard begint te worden. 'Ok, als je dit echt wil kan ik dat voor je regelen'. Hij schopt de lakens van het bed en blijdt met ??n hand onder haar t-shirt. Zij schuift ??n hand in de short en voelt of zijn lul al hard is, hij begint al te sidderen maar is volgens haar nog niet hard genoeg.

Ze vraagt of hij standje 69 wil uitproberen, hij stemt onmiddellijk toe wanthij wil ook eens haar poesje voelen. Ze ontdoet zich van haar t-shirt waardoor haar kleine maar mooi gevormde tietjes zichtbaar worden. Nu doet ze haar slipje uit, haar poesje is donker behaard. Logan doet ook zijn t-shirt en short uit. Jubilee kruipt omgekeerd op het bed. Legt ??n been over het gezicht van Logan zodat haar poesje mooi boven zijn mond hangt. Zij neemt zijn lul ter hand en begint hem al een beetje af te rukken. Daarna kust ze zijn eikel en draait ze goed haar tong rond het kleine spermagaatje. Logan laat niet op zich wachten, opent haar schaamlippen met zijn vingers en steekt zijn tong ertussen en begint haar te likken. Zij likt al de hele lengte van zijn paal. 'Van Jean en Psylocke heb jij toch wel het sappigste kutje van allemaal, die van Jean is al geneukt door iedereen, wel lekker mals maar niet zo lekker vochtig meer. Psylocke slechts door Scott en Warren dus daat zit nog alles in en wat een schaamlippen heeft die!' 'Ja, dat weet ik, ik heb het al met ieder vrouwelijk lid van de X-Mannen gedaan'.

'Ha, ook een lesbiennetje dus, die kan nog leuk worden, wil je dat ik er nog een X-vrouw bijhaal, Storm bijvoorbeeld'. 'Nee, nu nog niet, ik wil je lekkere lange lul voor mij alleen'. Jubilee schuift nu al zijn volledige staaf in haar mond terwijl Logan haar naast het likken ook al vingert. Ze kreunt het uit van genot. 'Nu wil ik dat je me neukt in al mijn openingen, beginnend in mijn kutje, wil je dat?' 'Natuulijk, jij geile natte teef, ik wil je neuken op ieder tijdstip van de dag op en in iedere plaats je maar wilt'. 'Ok, dat is dan afgesproken, ik houd je eraan en ik mag de medespeler bepalen.' 'Voor mij geen enkel probleem'. Jubilee staat op, Logan haalt zijn vingers uit haar vochtige spleet, ze draait zich om, hurkt zich, neemt zijn stijve lul vast en leidt zijn eikel naar haar vaginale ingang. Ze drukt hem tussen haar schaamlippen en laat zich dan zakken tot hij helemaal in haar lichaam verdwijnt. Ze kreunt heel luid. Sommigen horen dit en horen onmiddellijk dat het Jubilee is. 'Tja, ze is weer haar verzameling dildo's aan het uittesten'. Maar niets is minder waar, ze ligt daarentegen op Logan's paal te wippen. Hij schuift hard in haar heen en weer. Haar kutje begint al wat vocht af te scheiden. Daardoor glijdt hij nog sneller. Ze gilt het uit: 'Aaah, hhh, aaah, yes, neuk me harder, ik wil je lul tot in mijn keel voelen, jaaaaah!' Logan beukt nog harder, ze houdt het niet meer uit zodat ze luid krijsend klaarkomt. Maar ze weet dat Logan een beter uithoudingsvermogen heeft en ze zou wel nog eens willen klaarkomen. 'Logan, zou je mij langs mijn kontje willen nemen?' 'Geen probleem, glijd er maar af en buig je maar voorover met je billen gespreid, ik zal je kontje omploegen als een beest'. 'Ja, doe dat want jij bent de eerste na mijn vingers natuurlijk die langs mijn aarsje naar binnen mag en zorg maar dat ik zalig klaarkom'. Ze buigt zich voorover, trekt haar billen uit elkaar en ontspant zich. Logan likt eerst haar aarsgaatje nat genoeg, neemt zijn lul vast en leidt hem tussen de billen van het jonge neukpopje.

Hij geeft een harde stoot, eerst gaat het wat moeilijk om haar maagdelijk kontje te doorprikken maar hij stoot nog een keer en uiteindelijk schuift hij makkelijk in een uit. 'Ik wist wel dat een echte vleesmatrak in mijn reet me goed zou doen, want de hele tijd dezelfde vingers erin vervelen wel na een tijdje. En steek hem nu zo diep zodat hij door mijn darmen glijdt. Druk mijn stront weer naar mijn maag, ja zo doe je het goed, nog wat harder als je kan'. Logan laat het zich geen 2 keer zeggen en beuk hard voort. 'Voor het jongste neukding die hier rondloopt heb je wel het geilste mondje van allemaal. Waar haal je al die taal vandaan?' 'Van pornofilms natuurlijk, en beuk nu maar wat verder in mijn reet in plaats van vragen te stellen'.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen