Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Er was eens een erg mooi kindje, genaamd Sneeuwwitje. Haar moeder was bij de geboorte gestorven en haar vader, de Koning, een vriendelijke, duffe, oude man, was weer hertrouwd met een heks van een vrouw. Kort daarna overleed de oude Koning, na een nogal stevig neukrondje en zo bleef Sneeuwwitje over om groot gebracht te worden door de Zwarte Koningin. De Zwarte Koningin had weinig aandacht voor Sneeuwwitje, want zij was veel te druk bezig met haar nachtelijke orgies. De slaapkamer van de Koningin werd iedere nacht door elkaar gerammeld tijdens deze vleesfeesten en hele ritsen minnaars stopten vol overgave hun stijven in haar weg. Sneeuwwitje was eigenlijk wel blij met deze geringe aandacht van de Zwarte Koningin, want de Koningin behandelde haar wreed. Sneeuwwitje groeide dan ook op onder de zorgen van de gravin-weduwe die haar moederliefde schonk. 


Iedere nacht als zij een rondje geneukt had in haar grote bed, rende de Zwarte Koningin naar haar spiegel, perste haar goed gevulde, hijgende lichaam tegen het glas en met een stem die meer sexy was, dan welke andere dan ook in het koninkrijk, vroeg ze: 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie kan er het beste neuken in het land ? ' De spiegel schraapte dan zijn keel en antwoordde met een diepe, mannelijke stem: 'Jij schatje, jij en als ik geen spiegel was, neukte ik je zelf ook nog even.

Dame, u heeft een paar tieten als..... mmm en je kontje is niet van deze wereld. Oooooh! Druk je buik tegen mijn glas ! ' De Zwarte Koningin giechelde dan en zei: 'Jij gekke oversekste spiegel. ' Vervolgens gaf ze de toverspiegel een kus en vloog weer terug naar haar bed om nog eens te neuken. Aldus ging het leven op het kasteel verder, met een nooit eindigende rij jonge, ongeduldige figuren, die des nachts in het paleis kwamen om de Koningin van dienst te zijn en iedere nacht kreeg ze hetzelfde verhaal van haar babbelende toverspiegel.

 

Waarom ze nooit aan haar minnaars vroeg of ze echt zo goed kon neuken en alleen de spiegel maar vertrouwde, is een raadsel. Misschien kreeg ze wel een kick van glas. Dag na dag bloesemde Sneeuwwitje nu in een ontwikkelende schoonheid tot op een dag de Zwarte Koningin toevallig haar kamer passeerde en de vriendelijke gravin hoorde zeggen: 'Nou ze krijgen een echt mooie vorm, liefje. ' De Zwarte Koningin stak haar hoofd in de kamer en zag Sneeuwwitje naakt voor een grote spiegel staan. Het meisje hield haar ontluikende borstjes in de handen en bestudeerde ze. 'Maar ze zijn zo klein, gravin, ' zei Sneeuwwitje pruilend. De gravin glimlachte en zei: 'Je bent nog een kind liefje en je moet dus geduldig zijn. ' De Zwarte Koningin voelde zich die dag extra wreed en vroeg: 'Waarom stop je geen kippeveren van voren onder je jurk? ' 'Oh, hemeltje, ' zei de gravin van kleur verschietend, 'dat was wreed ! ' Sneeuwwitje draaide zich om en keek de Zwarte Koningin aan met tranen in de ogen. 'Je hoeft je geen zorgen te maken om je tietjes, liefje, want gezien de hoeveelheid knapen die ik nodig heb om me te laten naaien, blijft er voor jou geen een over! '

 

Met die opmerking verliet de Zwarte Koningin wreed lachend de kamer. Arme Sneeuwwitje vloog in de armen van de gravin en snikte terwijl de vriendelijke dame haar probeerde te troosten. 'Luister niet naar haar, schatje. Op een dag zal je een prachtig meisje zijn met grote tieten en de jongens zullen gek op je zijn. ' Die woorden waren echter aan dovemansoren gericht, want het kind keek omlaag naar de kleine heuveltjes van haar borsten en begon nog harder te huilen.

 

Vijf jaren gingen voorbij en Sneeuwwitje bereikte haar zestiende verjaardag. Tegen die tijd had zij bepaald geen kippenveren onder haar jurkjes nodig, want haar borsten waren het gesprek van de dag in het kasteel. De Zwarte Koningin kwam dit te weten tijdens een van haar nachtelijke smoesjes met de spiegel. De Koningin drukte haar naakte lichaam tegen de spiegel en vroeg: 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste neukster in het land ? ' De spiegel zei: 'Dat ben jij liefje ! Jij bent het beste stuk in het hele land, maar wat heeft dat kind Sneeuwwitje een stel heerlijke tieten ! Oh, daar word ik goed geil van, pop. ' 'Wat ? ' informeerde de Koningin furieus. 'Het zit zo, ' verklaarde de spiegel in vertrouwelijke toon. 'Op een dag was Sneeuwwitje hier binnen en bewonderde haar borstwerk en ik kan je wel vertellen dat mijn glas er goed van besloeg. ' Het gezicht van de Koningin werd rood van woede. 'Zijn ze mooier dan de mijne ? ' vroeg ze en hield haar tieten vooruit, zodat de spiegel ze kon inspecteren.

 

De spiegel keek dan ook aandachtig en mompelde: 'Nou-ik-eh' 'Kom op, vooruit, voor de dag ermee ! Zijn haar tieten net zo mooi als de mijne ? ' drong de Koningin aan. Diplomaties zei de spiegel: 'Jouw tepels zijn groter, maar die tieten van het meisje staan meer overeind. ' De Zwarte Koningin was buiten zichzelf van woede. 'Ja, jij weet nogal veel, jij goedkope wandspiegel ! Ik zal dit zelf eens nagaan. ' Een paar minuten later stormde de Koningin de slaapkamer van Sneeuwwitje binnen en stak een kaars aan.

Met een wilde ruk trok ze de dekens van diens bed af en staarde naar het naakte meisje dat in het bed lag.

 

De spiegel had haar geen fabeltjes verteld. Daar, omhoog wijzend naar haar, waren de twee mooiste tieten die de Koningin ooit gezien had. Sneeuwwitje opende slaperig haar ogen en zag de blikken vol afgunst waarmee de Koningin naar haar keek. 'Wat is er Majesteit ? ' 'Hoe komt het dat jij in je blote kont slaapt ? ' vroeg de kwaadaardige vrouw. 'Het was warm en ik-' begon het meisje. 'Het was warm, ' deed de Koningin haar na. 'Nou doe jij maar wat kleren aan en nog iets; heb jij met je tietjes gespeeld? '

 

Het meisje sprong uit bed en greep een nachtpon van een stoel om haar naakte lichaam te bedekken. 'Nee - heb ik niet-' 'Lieg niet tegen mij ! ' krijste de Koningin. 'Nog niet zo lang geleden had je daar nog niets en nu heb je een paar tieten dat het ongewoon is. Hoe wil je dat dan verklaren ? ' 'Ze zijn gewoon gegroeid, dat is alles, ' zei het arme meisje met een snik. 'Ik geloof je niet en als ik je betrap dat je met die overontwikkelde uiers van je speelt, dan zal ik je wel krijgen, begrijp je dat? ' zei de Zwarte Koningin met een kwaadaardig lachje. Sneeuwwitje knikte verslagen met haar hoofd en de Koningin liep op hoge poten haar slaapkamer uit.

 

Later de volgende middag, zat Sneeuwwitje bij haar wensput in de tuin toen Ridder Reginald, een jonge minnaar van de Koningin, haar toevallig hoorde zingen. De Koningin deed een tukje om zich voor te bereiden op een nacht vol geneuk en daarom besloot Ridder Reginald de oorsprong van de heerlijke muziek op te sporen. Sneeuwwitje zong: 'Eens zal ik een knaap krijgen, vraag me niet hoe of waarom, maar ik zal ' Schitterend! ' riep Ridder Reginald uit en trad op het meisje toe. Verrast vluchtte Sneeuwwitje de tuin in, maar in een flits greep Ridder Reginald haar. Zijn ogen gleden over de ongelooflijke, frisse schoonheid van het meisje en zijn lul deed zijn strakke broek bijna barsten, zodra hij haar fantastische borsten in de gaten kreeg. 'Wat een heuvels ! Wat een heuvels ! ' riep hij uit. 'Alsjeblieft, ' smeekte Sneeuwwitje, 'U moet mij loslaten voor de Koningin ons ontdekt. '

 

Ridder Reginald was echter bepaald niet in een bui om haar los te laten. 'De Koningin slaapt. Waar heeft ze jou verborgen gehouden ? ' Sneeuwwitje drong nu sterker aan. 'Je bent een van haar favorieten en dit kan nooit goed gaan. ' Hij lachte en tilde haar op. 'Ik zal je laten zien wat goed is ! ' riep hij en rende achter wat struiken. Zonder veel omhaal legde de opgewonden Ridder haar op de grond en trok haar kleren uit. Zo onthulde hij het heerlijke lichaam. Het water liep hem in de mond en hij vocht om zijn kleren kwijt te raken. 'Wat een droom ben je ! Ik moet een gedicht verzinnen om deze gelegenheid te eren. Even denken-ah- ik heb het!

Kijk naar die tieten, kijk naar dat spleetje, mijn lul komt er aan schat, heus en dat weet je ! ' 'Maar de Koningin! ' schreeuwde Sneeuwwitje op het moment dat zijn lichaam het hare raakte. 'De Koningin kan het lazarus krijgen! ' schreeuwde hij terwijl hij haar verhitte, maagdelijke lichaam binnendrong.

 

Zodra golven van genot de eerste pijnscheut verdreven, was Sneeuwwitje het met die opmerking wel eens en ze begon met ongekende ijver te neuken en wel met zo'n overgave dat het inspiratie voor de Ridder was.

Twee uur later strompelde Ridder Reginald de tuin uit, geen druppel zaad meer in zijn ballen en met een uitgewrongen lul zocht hij zijn paard om huiswaarts te keren.

 

Sneeuwwitje bekeek nog eens vol interesse het witte nat dat zacht uit haar kutje druppelde en langs haar billen droop, ze voelde zich nog vol pep en zingend en giechelend ging ze naar haar kamer. De Zwarte Koningin werd wakker van haar dutje en keek ongeduldig haar kamer rond.

Waar was Ridder Reginald verdomme, vroeg ze zich af.

Altijd als ze een afspraak met hem had, kwam hij prompt om zes uur en nu was het al ruim zeven uur. Ze beende door haar vertrekken heen en vingerde ondertussen haar verlangende en druipende kut, terwijl ze steeds kwader werd.

Waar was die klootzak?? Ze riep een bediende en vroeg hem de Ridder te zoeken. Er werd haar gezegd dat de Ridder gekomen en gegaan was. (Een heel treffende omschrijving van hetgeen er had plaatsgevonden.)

 

In een woede-aanval rende de Koningin naar haar spiegel en vroeg: 'Wat is 'r aan de knikker ? ' De spiegel zei; 'Ik praat er liever niet over. ' 'Vooruit, vuilak ! ' huilde de Koningin. 'Wie naait er het beste in het land ? ' 'Ik vind het niet fijntjes om het je zo te zeggen, pop, maar dat ben jij in ieder geval niet, ' zei de spiegel treurig. 'Wat zei je daar".' 'Sneeuwwitje is het beste neukstertje en ze heeft een kutje dat iedere man werkelijk helemaal droog kan zuigen! ' verklaarde de spiegel.

 

De Zwarte Koningin sprong in de lucht en gilde: 'Dat is een leugen ! ! ' 'Beheers jezelf baby en zeg me; heb ik weleens tegen je gelogen! Sneeuwwitje en Ridder Reginald hebben zojuist twee uur lang tussen de struiken liggen neuken op een manier die jij niet voor mogelijk houdt en het is wel zeker dat de arme Ridder de volgende dag uitgeschakeld is. Als je me niet gelooft, waarom bekijk je dan de herhaling niet even in je kristallen bol ? ' Furieus zei de Koningin: 'Dat zal ik zeker doen ! ' Ze vloog naar haar kristallen bol en poetste die snel op. De bol werd bewolkt en de Zwarte Koningin zei: 'Onthul me de bezigheden van de afgelopen twee uur van die snotneus Sneeuwwitje ! '

 

De hele scene tussen Sneeuwwitje en Ridder Reginald werd in herhaling getoond in gloeiende kleuren en met veel close-ups van hun geslachtsdelen. In alle finesse werd getoond hoe de harde lul van Ridder Reginald in het nauwe, maagdelijke kutje van Sneeuwwitje drong.

Er kwamen ook enkele stukjes in slow-motion, waarin je zag hoe het kutje van Sneeuwwitje de lul van Ridder Reginald vakkundig leeg melkte, tot hij kreunde van genot. 'Zie je wel, ik zei wel dat ze de beste was ! ' riep de spiegel. 'Hou je kop ouwehoer! ' schreeuwde de Koningin terug.

 

De woeste vrouw nam een handvol van haar kwalijke pillen om wat te kalmeren en ging er eens voor zitten om te besluiten wat te doen. Er bestond geen twijfel over, dat de snotneus uit de weg geruimd moest worden, dacht ze en hoe sneller hoe beter.

De Zwarte Koningin ontbood haar koninklijke jager en die kwam haar vertrek binnenrennen met een bloedige bijl in de hand. 'Wat ben jij aan 't doen geweest, ' vroeg de Koningin, wijzend op de bijl. 'Ik ben kippen aan het doden geweest, majesteit, ' antwoordde hij. De overspannen vrouw had vergeten zich aan te kleden, zodat ze naakt voor de ogen van de begerige jager stond.

 

De Koningin hield hem een doos voor en vroeg: 'Zie je deze doos ? ' Met de ogen op de bos krullend schaamhaar van de Koningin gericht, zei de jager: 'Dat zie ik zeker! ' 'Niet die doos, maf ! Deze doos bedoel ik! ' Met die woorden stak ze een grote, zwarte doos vooruit. 'Waar is die voor ? ' vroeg de jager terwijl hij hem aannam. 'Ik heb een overeenkomst voor je, ' zei de Koningin en wierp hem een zak vol goudstukken toe. 'Ik wil dat je Sneeuwwitje een dreun geeft en me haar hart brengt in die doos.

 

Neem haar mee het grote woud in en doe 't. ' 'Het hart ? Heb je het voor een transplantatie nodig of geeft het niet in wat voor conditie u het krijgt? ' De Koningin krijste: 'Doodt haar eenvoudig en breng me haar hart, ' De jager lichtte zijn hielen en speurde in het kasteel naar Sneeuwwitje. Hij vond haar in de tuin, zingend bij de bron. 'Misschien krijg ik nog wel eens een knaap, spoedig zal ik proberen' zong ze, tot ze de jager in het oog kreeg.

 

Zonder zich voor te stellen greep de jager haar bij de arm en zei: 'Laten we een wandelingetje in het woud maken. ' Sneeuwwitje keek eens naar zijn gespierde lichaam en zei: 'Waarom zouden we tijd verspillen met wandelen in het woud, als we hier tussen de struiken kunnen duiken ". ' 'Ik hou van het woud, liefje, het is daar rustiger, ' zei de jager. Gelukkig liet Sneeuwwitje zich door de knappe man diep het woud in voeren tot ze zeker wist dat ze de weg terug niet meer zou kunnen vinden. Eindelijk stopte hij onder een boom en zei: 'Het spijt me dat ik dit moet doen, liefje. ' Sneeuwwitje begreep hem niet en zei: 'Nou het spijt mij niet, ik kan de ervaring wel gebruiken en ik heb al een uur niks meer in mijn kutje gehad. ' De jager trok zijn mes en bereidde zich voor om de fatale stoot te geven.

 

Bliksemsnel begreep Sneeuwwitje wat er stond te gebeuren en ze vroeg: 'Wie heeft dat plannetje voor mij opgezet ? ' 'De Zwarte Koningin, liefje. Ze heeft het helemaal niet op jou. ' Net voor het mes in het lichaam zou dringen, greep Sneeuwwitje de voorkant van haar jurk en scheurde die open, waardoor haar enorme tieten in het volle zicht sprongen. Het aanzien daarvan verlamde de jager en zijn mes viel op de grond, terwijl zijn mond vol stomme bewondering openzakte. 'Ooooooeeeii ! Ik heb ze allemaal gezien, grote en kleine, maar die van jou zijn de fijnste ! ' riep hij uit. Ze glimlachte even en zei: 'Als je denkt dat dit alles is, kijk dan maar eens naar de rest van mij. '

 

Ze legde haar kleren af en toonde hem iedere gleuf en ieder gaatje van haar opwindende lichaam. De jager had last van zo'n enorme stijve, dat hij er door op de grond viel. 'Oh, schatje, kom toch hier! ' Sneeuwwitje liet zich op de grond zakken en sloeg haar armen om hem heen. 'Vind je mij lekkerder dan de Koningin ? '

De opgewonden jager trok wat kleren uit om gereed te zijn voor aktie en hij zei: 'De Koningin? Vergeleken met jou mag ze wel uitkijken dat ze niet gearresteerd wordt als travestiet. '

 

Het verheugde meisje glimlachte zodra zijn lichaam het hare bedekte, zodra de grote lengte van zijn pik in haar vochtige, nauwe gaatje gleed en ze de seksserenade begonnen. Hun gehijg, gestoot en gerol schrikte drie volle uren achter elkaar de eekhoorns en de vogels op, tot de jager helemaal niet meer wist waar'ie was. Werkelijk iedere druppel was uit zijn enorme zak overgespoten in de gaatjes van Sneeuwwitje, die tevreden met een vinger een druppel van haar kutje afhaalde en oplikte. 'Baby, ik kan me niet meer bewegen ! ' zei hij en probeerde op te staan. Sneeuwwitje vroeg: 'Wil je me nog steeds vermoorden ? ' Hij schudde zijn hoofd. 'Nee liefje, ik zou je graag stuk neuken, maar ik ben bang dat ik dat zelf niet haal, dus pleit hem vlug voor ik van gedachten verander.

 

Blijf keurig uit de buurt van het kasteel en de ouwe dame zal er niks van merken, dat ik je niet koud gemaakt heb. Ik zal haar een kippenhart geven en ze zal het verschil nooit merken. ' 'Maar waar moet ik naar toe ? Ik ken dit woud niet en...' 'Luister eens schatje, ik zou je graag als vast neukstertje houden, maar het zou me mijn kop kosten als de Zwarte Koningin merkte dat je nog in leven was, dus maak dat je weg komt, voor je ons allebei in de narigheid werkt.

Blijf maar verder het woud intrekken en dan vind je wel iets. ' Dit zei de jager en hij wierp nog eens een hoopvolle blik op zijn afgeragde penis die treurig maar tevreden de kop liet hangen.

 

Zonder verdere aansporing ging Sneeuwwitje er zo snel ze kon vandoor, onderweg haar kleren aantrekkend. Dieper en dieper trok ze dat vreemde en duistere woud in, tot ze even moest stoppen om te rusten. Toen zag ze plotseling een licht tussen de bomen doorschemeren. Ze stond op en ging er op af. Ze zag nu meerdere lichtjes die steeds dichterbij kwamen, tot ze voor een heel aantrekkelijk klein bungalowtje stond, waarvan de muren versierd waren met allerlei erotisch houtsnijwerk.

De voordeur van het huisje was precies een vagina, compleet met lange haarlokken er omheen en de spijlen van de ramen waren uitgesneden als stijve lullen.

 

Sneeuwwitje bekeek het houtsnijwerk bewonderend en dacht: 'Ik ben wel bij de goeie plek aangekomen, ik vraag me af of er iemand thuis is ? ' Ze klopte op de deur en wachtte, maar niemand gaf gehoor.

 

Daarom tilde ze de schuif op, die uitgevoerd was als een pik van twintig centimeter en opende de deur. Ze liep naar binnen en keek eens om zich heen, maar er was niemand,

De hele kamer was erg opgewekt, met een lange tafel en zeven klere stoeltjes. Door heel de kamer heen waren uitgesneden pikken in verschillende stadia van stijf worden en er waren gaten in de muren die precies op kutjes leken.

 

In de hoek bevond zich een oven en daar stond een brouwsel te borrelen. Ze liep naar de stoof en roerde in de grote pot. Vervolgens pakte ze een kom die versierd was met pornografische plaatjes en schonk zichzelf een flinke portie in.

Nadat ze haar maag gevuld had, besloot ze de bovenverdieping eens te onderzoeken.

 

Ze klom de trap op en ontdekte een kamer met zeven bedden op een rij. De muren van de kamer waren gedecoreerd met platen van mensen die elkaar op allerlei bekende manieren neukten en bovendien nog op enkele onbekende manieren.

Er hingen ook platen van mannen die elkaar in de anus staken of afzogen, van meisjes die elkaar klaarmaakten, van meisjes die door verschillende dieren geneukt werden, van mannen en vrouwen die elkaar afranselden, trioseks etc. etc. en Sneeuwwitje keek tot haar arme kutje weer droop van verlangen.

 

Ze schoof drie van de bedden tegen elkaar, trok haar kleren omhoog en ging haar brandende en stijve kittelaar liggen vingeren. Ze kwam hevig klaar en likte haar eigen nat op dat langs haar vingers droop. Na het vijfde orgasme zonk ze als vanzelf weg in een diepe slaap. Enige tijd later werd ze wakker door het geluid van boze stemmen en door schuddende handen. Ze opende haar ogen en zag zes kleine mannetjes om het bed staan waarop ze lag en een zevende die tussen haar benen bezig was met een roze tongetje aan haar kutje te likken.

 

'Ok? zus, waarom heb je in onze tent ingebroken ? ' vroeg een van de kleine mannetjes haar, waarbij hij verwijtend met een vinger zwaaide. Het kleine tongetje gleed over haar kittelaar als de tong van een miereneter en golf na golf van genot spoelde over en door haar lichaam. 'Ik-eh-oooooohhh ! ' 'Zuigertje ! ' riep een van de anderen, 'stop even met haar kut, tot we uitgevonden hebben waar deze chick vandaan komt. ' Zuigertje lichtte zijn hoofd op boven de buik van Sneeuwwitje en met smakkende lippen zei hij : 'Naar de smaak van haar nat te oordelen komt ze uit de hemel ! ' 'Beheers die tong van je tot we wat antwoorden krijgen ! ' riep de dwerg. 'Zo, en laat ons nu je verhaal eens horen, Lief Kutje. ' Met een bevreesde stem vertelde Sneeuwwitje de kleine mannetjes alles wat haar overkomen was, tot ze allemaal openlijk zaten te huilen.

 

 

Allemaal op twee na dan, want de zesde dwerg was veel te druk bezig met het besnuffelen van haar broekje en de zevende zat zijn lippen af te likken en te mompelen: 'Leed, leed. ' 'Hou je kop dicht, Lijdertje ! ' schreeuwde een van de dwergen. 'Rustig aan, Rukker, ' zei Zuigertje, 'we moeten dit meisje helpen en zorgen dat ze zich bij ons thuis voelt. ' Sneeuwwitje glimlachte tegen de kleine dwerg die zijn lippen aflikte en zei: 'Van jou weet ik het al met die fantastische tong van je, Zuigertje, maar zeg me eens wie jullie allemaal zijn. ' Zuigertje glimlachte en zei: 'Sta me toe onze groep te introduceren en tegelijk zal ik ieders specialiteit noemen.

 

Zie je, wij werden een lange tijd geleden weggestuurd uit een dorp, hier ver vandaan en een paar jaar geleden hebben we ons hier in dit woud gevestigd. De andere dorpelingen noemden ons de Zeven Perverselingen. Die knaap die daar aan je broekje staat te snuffelen, wordt Snuifie genoemd.

Hij is vooral gek op broekjes die drie dagen achter elkaar gedragen zijn met een nat kutje er in, dus hou dat in gedachten.

 

Om duidelijke redenen word ik Zuigertje genoemd en de knul die wenste dat je leed, is Lijdertje. We zullen hem beletten dat?ie je slaat of je moet dat zelf willen. Dan hebben we nog Kijkertje, die je alleen maar gade zal slaan door de ramen en de sleutelgaten. Rukker houdt ervan om aan zijn lat te trekken, zoals je kan zien.

Hij laat door het hele huis spermavlekken achter.

Dan hebben we nog Knijpertje, die gek is op lekkere kontjes en jij hebt het lekkerste kontje dat ik ooit gezien heb en lest best is Schapie en die zal je volledig met rust laten of je moet aardig kunnen blaten! Dat is de groep en we hopen dat je het hier naar je zin zal hebben. ' Sneeuwwitje was dankbaar voor hun bescherming, maar ze had nog een vraag: 'Is er helemaal niemand bij jullie die wil neuken?

 

Gewoon neuken, bedoel ik?' 'Sorry liefje, ' zei Zuigertje, terwijl hij weer tussen haar heerlijke benen gleed. 'Maar ik ben er zeker van dat je dit wel zal waarderen. ' Sneeuwwitje gaf zichzelf over aan dat wilde tongetje en even later schokte haar lichaam op onder het ene orgasme na het andere. Dag na dag ging voorbij en ondanks het vele klaarkomen, droomde ze van een gezond keertje neuken.

Al met al begon ze echter van de Zeven Perverselingen te houden. In de tussentijd had de Zwarte Koningin al een hele tijd niet tegen haar spiegel gesproken, maar nu besloot ze om maar weer eens te controleren hoe het met haar neukwaarde gesteld was.

 

Ze haalde de doek van de spiegel en de spiegel zei: 'Een lange tijd niet gezien, meid. ' 'Ik heb besloten om je nog eens een kans te geven spiegel, dus zeg me maar eens wie het meest fantastische neukstertje in het land is ? ' vroeg de Koningin en wreef haar natte kut over het spiegelglas. 'OOOOOHH', hijgde de spiegel, 'dit is heerlijk, maar Sneeuwwitje is toch nog steeds de beste. ' 'Sneeuwwitje is dood! ' schreeuwde de Koningin. 'Ik heb haar hart om dat te bewijzen, dus vertel maar een ander verhaaltje. ' 'Sorry schat, maar het enige wat jij hebt is een kippenhart.

 

Op deze minuut wordt Sneeuwwitje klaar gezogen door een opgegeilde dwerg en ze heeft een heerlijk vochtig kutje. '

 

De Koningin keek weer eens naar een paar beelden van haar kristallen bol en ze zag dat de spiegel weer gelijk had. Ze besloot nu om het karweitje zelf maar af te maken en daarvoor nam ze een mand vol appels, vergiftigde die, vermomde zichzelf als een oud vrouwtje en ging in het woud op zoek naar het huisje van de kleine Perverselingen. Ze kwam daar aan kort nadat de Perverselingen naar hun werk in een mijn waren vertrokken. Sneeuwwitje opende de deur en zei: 'Appels ?

Nee, we hebben hier geen appels nodig, maar ik kan je zeggen dat ik wel een grote, stijve lul zou kunnen gebruiken. ' De Koningin zei: 'Wacht even, ik ben zo terug. ' De slechte vrouw rende achter een boom en met een kwade spreuk toverde ze een kunstlul tevoorschijn die ze insmeerde met vergif.

Ze nam het vijfentwintig centimeter lange apparaat mee naar Sneeuwwitje, die onmiddellijk haar rok omhoog trok om het te proberen. Ze duwde het enorme ding met ongeduldige duwen in haar samentrekkende spleet, gaf er drie stoten mee tot hij er helemaal inzat en zakte toen op de grond in elkaar in een dodelijke slaap. De Koningin danste rond vol kwalijk leedvermaak en rende naar het diepste gedeelte van het woud om haar overwinning te vieren. In haar blinde geluk, had ze niet in de gaten dat ze de rand van een afgrond naderde en ze viel over de rand te pletter.

De kleine Perverselingen waren diep getroffen en trachtten iedere perversiteit die zij kenden uit op Sneeuwwitje om het meisje weer gezond te maken, maar ze faalden jammerlijk. Uiteindelijk besloten ze dat zij dood was en ze legden haar in een glazen kist in het midden van het woud. Voornamelijk om Lijdertje ervan te weerhouden om 'hem in haar kontgaatje te stoppen' zoals hij zei. De seizoenen kwamen en gingen en iedere dag stopten de kleine Perverselingen even om een paar minuten aan de zijde van hun prinsesje door te brengen, maar vooral om te controleren of Lijdertje er niet tussenuit was geknepen om haar toch in de kont te zitten.

 

Op een dag kwam Ridder Reginald voorbij de glazen kist en hij realiseerde zich dat zijn speurtocht eindelijk over was. Hij brak de kist open, trok alle kleren van Sneeuwwitje af en voelde toen dat er iets niet in orde was.

 

Ze is dood, dacht hij. Ik heb overal gezocht om haar hier nu dood terug te vinden ! Hij wilde de plaats verslagen verlaten, maar een laatste treurige blik op haar kleine zachte kutje hield hem tegen. Hij dacht dat hij wat geil uit haar spleetje zag druppen. Hij keek rond zich heen en zodra hij het gevoel had, dat hij alleen was, haalde hij zijn grote lul tevoorschijn en klom in de kist. Met een geweldige stoot drong hij tot aan de baarmoeder in de buik van het meisje en op dat moment gingen eindelijk haar ogen open. 'Dat werd tijd! ' zuchtte ze. Een poosje later troffen de dwergen een heel interessant tafereel aan en ze waren allemaal heel blij dat Sneeuwwitje weer leefde, behalve Lijdertje, die zei: 'Zie je nou wel, als jullie het goed gevonden hadden, dat ik hem eens even in haar kontgaatje had gestopt, had ze al veel eerder weer tot de levenden behoord ! '

 

Sneeuwwitje trouwde met Ridder Reginald en leefde nog lang en gelukkig.

Reacties   

0 #5 Genieter 17-11-2014 13:56
Webmaster zei:
Genieter zei:
Graag meer sprookjes, op uw oude site stonden er veel meer!

Beste genieter, we zijn druk bezig alles over te zetten.
Over enkele dagen is alles weer terug online.
Wij wensen u nog veel leesplezier.

Dank je, kom snel weer kijken.

Echt super deze site
Citeer
0 #4 Webmaster 17-11-2014 12:18
Genieter zei:
Graag meer sprookjes, op uw oude site stonden er veel meer!

Beste genieter, we zijn druk bezig alles over te zetten.
Over enkele dagen is alles weer terug online.
Wij wensen u nog veel leesplezier.
Citeer
+2 #3 Genieter 15-11-2014 22:39
Graag meer sprookjes, op uw oude site stonden er veel meer!
Citeer
+1 #2 JeZus 11-09-2014 17:35
Leuk voor de kinderen!
Citeer
+2 #1 Fuel 13-08-2011 19:41
ja zo zag ik het toen ook al 1 beetje
dr bestaat hier ook 1 animatie film van // 60/70er jaren // nog niet
gevonden op het www!
de meeste sprookjes hebben zo hun oorsprong in perversaliteiten.
neem nou roodkapje!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen