Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zoals jullie gister al hadden kunnen lezen begon Koen, de normaal zo stoere jongen ineens te huilen en Betsie liet hem op haar schouders uithuilen.

Het was niet zomaar wat dat Betsie hem liet uithuilen op haar schouders, ze voelde echt medelijden met de jongen, die helemaal voor zichzelf moest zorgen.

‘Ik ga je helpen Koen!’ Zei ze met een vertrouwende stem.
‘Oke!’ Zei Koen zachtjes die er weinig vertrouwen in had. Hij zal wel vaker mensen hebben gehad die dat zeiden, maar er naar verloop van tijd weer mee stopten.

Op een gegeven moment was Koen uitgehuild en ik pakte al de rekeningen bijeen.
‘Zo! Dat is nogal wat he, maar we komen er wel uit!’ Zei ik tegen Koen.
‘Ja, ik weet het! Het was allemaal in een tijd dat het helemaal niet goed met me ging en ik op straat leefde! Toen heb ik al de schulden opgebouwd en het opgemaakt aan drugs en aan kleren, eten etc...!’
‘Ik denk dat de rechter het wel zal snappen! We kunnen misschien wel een schuldsanering voor je gaan aanvragen Koen!’ Stelde ik hem voor.

‘Nee! Dat wil ik echt niet! Ik wil zelf uit mijn schulden komen! De rechter zal het toch niet goedkeuren en mij er misschien nog een straf boven op geven ook, door mijn verleden!’
‘Mmm! Dat weet ik niet, daar ga ik niet van uit, maar met wat ben je nu allemaal bezig, als ik vragen mag?’
‘Momenteel ben ik op zoek naar werk, maar dit wil nog niet helemaal lukken! Het is echt moeilijk om werk te vinden, zonder opleiding en ik wil niet in de bouw, want echt handig ben ik niet!’
‘Ja, het is moeilijk werk vinden zonder opleiding, maar ik kan van de week wel even voor jou rond gaan kijken! Er zal toch wel iets te vinden moeten zijn!’
‘Dat zou ik wel fijn vinden, dan kan ik een keer beginnen om mijn schulden af te gaan lossen en dan hoef ik niet meer bang te zijn dat er schuldeisers op mijn nek zitten, want het is echt geen pretje, steeds die deurwaarders aan de deur!’
‘Dat kan ik best begrijpen, dat lijkt mij ook echt geen pretje! Ik ga van de week voor jou rondbellen en dan spreken we volgende week maandag af op dezelfde tijd!’
‘Oke! Harstikke bedankt Betsie, doeii!’ ‘Tot volgende week, doei!’

Ik ben de hele week druk aan het bellen geweest en heb 4 adressen gevonden waar Koen misschien aan het werk kan.

Het eerste bedrijf houd zich bezig met archief vernietiging, wel is er een voorwaarde die zegt dat de persoon geen strafblad mag hebben en naar mijn weten heeft Koen dit wel en heeft hij nooit een “ Verklaring van goed gedrag” gedrag aangevraagd!
Dit kan ik wel voor hem aanvragen, wanneer hem dit iets lijkt.

Het tweede bedrijf is een kringloop winkel, waar Koen oude meubels en dergelijke zou moeten ophalen bij mensen etc...! Hiervoor moet Koen wel een rijbewijs hebben en of hij in het bezit is van een rijbewijs kan ik zo niet terugvinden in zijn dossier, dus ook deze laat ik nog open.

Het derde bedrijf op mijn lijstje is een oud ijzer handel, waar zwaar moet worden verricht en waar verder geen voorwaarden aan zijn verbonden, alleen dan dat er hard gewerkt moet worden! Of dit nu iets voor Koen is weet ik zelf niet, omdat het bedrijf van een familie is die niet echt populair is onder de bevolking hier!

Als laatste heb ik een bedrijf dat zich bezig houd met het onderhouden van de groenstroken langs de weg en de gemeente ondersteund bij het grasmaaien en werkzaamheden in tuinen etc...

Ik zorg dat ik alles overzichtelijk op papier heb staan en smaandags om 15:00 zit ik aan tafel met alle papieren voor me.
Koen is netjes op tijd net als de vorige keer, wat op mij een goeie indruk maakt.

Ik begin bij het eerste bedrijf en vertel Koen dat er een voorwaarde geldt dat de persoon geen strafblad mag hebben. ‘Nou, de volgende! Op dat probleem stuit ik altijd en ik krijg ook geen bewijs van goed gedrag!’
‘Oke! Dat wist ik niet helemaal zeker, dus!’
Ik leg hem uit wat het 2e bedrijf inhoud en vraag hem of hij een rijbewijs heeft. ‘Ja, die heb ik! En het lijkt mij opzich best leuk werk!’

Nadat ik Koen de andere 2 bedrijven voorgelegd had, zei hij dat hij wel wou solliciteren bij de kringloop winkel. ‘Weet je hoe je moet solliciteren?’ Vroeg ik Koen.
‘Ja hoor! Daar kom ik wel uit!’
Ik geef Koen de naam en het telefoonnummer van het bedrijf op een papiertje aan.

‘Ik wil jou harstikke bedanken voor de moeite en de tijd die je erin gestopt hebt!’Zei Koen en hij stond op. Hij gaf me een hand en zomaar ineens zoende hij mij.

Ook al schrok ik ontzettend van wat Koen deed, op het moment zelf zoende ik hem terug en trok hem tegen mij aan. Ik voelde een band tussen ons 2 en het voelde alsof het goed zat. Ik trok zijn shirt uit zijn broek en wreef hem over zijn gespierde rug heen. Ook Koen trok direct hierna mijn blouse uit mijn broek en ging met zijn handen onder mijn blouse en schoof gelijk mijn bh al los, welke naar beneden gleed en op de grond viel.
‘mmmm!’ Kreunde ik zachtjes toen Koen mijn tieten vastgreep en hier zachtjes en met gevoel in begon te kneden.
‘Oooooo! Neuk me zachtjes, Koen!’ Kreunde ik in zijn oren!

Koen greep mij bij mijn billen en tilde me op. Hij liep met mij in zijn handen naar mijn bureau toe en liet mij op mijn kont op het bureau zitten. Met souplesse knoopte hij mijn blousje los en likte en zuigde zachtjes over en aan mijn tepel, wat echt fantastisch aanvoelde!
Hierna knoopte Koen mijn spijkerbroek los en deed deze bij mij uit. Ik zette mijn beide voeten op het bureau neer en wachte tot Koen mij zou komen neuken, wat vervolgens niet gebeurde.
Koen liet zich in mijn bureau stoel ploffen en reed deze mijn kant op. Met zijn vingers betaste hij mijn kutje en wreef zachtjes over mijn string heen die natter en natter werd van mijn kutvocht!

‘MMmmmm! Lekker hoor! Ik heb weer eens geluk met zo’n client!’ Zei ik tegen Koen.
Koen trok mijn string over mijn billen heen uit en boog zich voorover. Met zijn tong begon hij mij te likken en te likken en steeds harder en dan weer zachtjes met fijne kusjes op mijn klitje, waardoor ik helemaal van streek was en hevig begon te hijgen en te kreunen.

Koen neemt zijn rechter hand erbij en laat 1 vinger in mijn poesje zakken. Hij draaid rondjes wat zeer aangenaam voeld en hij raakte mijn g-spot telkens als hij ronddraaid.
Ik begon als een gek te hijgen en te kreunen en hoe harder IK begin te kreunen hoe harder Koen mij vingert. Ik begin te kreunen dat ik ga komen’Ik kom Koen! Ik kom! Neuk me snel!’ Zeg ik hard en woest, maar Koen heeft een andere tactiek! Ineens voel ik 2, 3 en zelf 5 vingers mijn kutje in worden geduwd. Het voelt fantastisch, ik heb nog nooit zo’n gevoel gehad en het voelt alsof ik uit elkaar ga spatten, maar wat er dan gebeurd is onvergetelijk! Ik zie mijn kutsappen uit mijn kut spuiten, recht bij Koen in zijn gezicht! Koen likt over zijn mond heen en blijft maar likken en hard zijn hand in mij naar binnen duwen. Al met al heb ik wel een halve minuut lopen spuiten, het was een fantastisch gevoel en Koen zat onder met mijn vruchtsappen!

‘Zo, jij bent me er 1!’ Zei Koen tegen me toen hij zijn hand weer uit mijn kutje haalde.

Op dat moment komt er een collega van mij binnenlopen die mij met mijn benen wijd op mijn bureau ziet liggen, met Koen voor mij op mijn bureaustoel. ‘Ohw, ik zie dat ik stoor!’ Zegt de collega en ze sluit de deur achter zich.
Ik krijg een hoog rooie kleur en kleed me snel aan, diezelfde middag heb ik nog ontslag genomen en ben een relatie met Koen begonnen!

Nou mensen, zo zie je maar weer, ook een maatschappelijk werker is niet perfect!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen