Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was weer een saaie avond. Ik zat op mijn studentenkamer en eigenlijk zou ik gebogen moeten zitten over mijn studieboeken. Ik had het leren voor vanavond echter al opgegeven. Het lukte me maar niet om me te richten op de tentamens van een week later. Ik had ontspanning nodig en wilde wat vertier. Mijn huisgenoten waren echter allemaal druk bezig met leren of met hun relatie. Waar de ene niet gestoord wilde worden omdat die wel druk bezig was in zijn boeken, wilde de andere niet gestoord worden omdat die waarschijnlijk druk in zijn vriendin bezig was. Die bordjes bij de deur zijn wel makkelijk, want dan hoef je ze ook echt niet te storen. Daarom besloot ik maar wat te gaan chatten op het internet. Ik zette mijn bordje bij de deur ook op bezet, want nu had ik gewoon geen zin meer in de anderen. Mijn humeur was niet al te best meer.
Ik had me geïnstalleerd met wat bier en een zak chips bij de laptop die op mijn bureau stond. Het ding startte traag op, waardoor ik nog wat meer geïrriteerd raakte. Ik surfte, zodra het systeem in Windows was, het internet op. Doelloos checkte ik de vaste websites die ik ’s middags ook al had bekeken. Ik klikte hier en daar wat en besloot dat ik MSN maar eens moest opstarten. Niemand boeiends was echter online. Nog meer balen. Daarom ging ik maar opzoek naar een online chatbox. De keuze is ruim. Veel verschillende doelgroepen hebben hun eigen chatbox. Gezien ik nu geen vriendin had en naar vermaak zocht, bekeek ik het aanbod in de adult-hoek. Menig chatbox zag er leuk uit. Na een tijdje had ik er een gevonden.
Wat pilsjes verder zat ik leuk te kletsen met een groep opgewonden mensen. Mijn pik was ook uit zijn slaap ontwaakt. Daarom streelde ik nu af en toe mijn kruis. Het was gezellig en toch hing er een geile sfeer. Een ongedwongen geile sfeer. De cams die je kon bekijken van anderen, toonden in het merendeel oudere dames. Ik was eenentwintig en ik had het idee dat een deel van de deelnemers mijn moeder had kunnen zijn. Toch zagen ze er wel sexy uit. Het ging alleen niet verder dan wat spelen met tieten en hun slipje laten zien.
Ineens sprak een dame me recht aan in het gesprek. Haar schermnaam was Nada. Ik kon geen cam aanklikken, dus ik had geen idee wat ik tegenover me had. Nada vroeg me of ik me verveelde. Dat deed ik inderdaad. We keuvelden wat tussen de algemene gesprekken door. Toen vroeg Nada ineens of ik zin had in een privéchat. Ze zei dat ze dan haar cam wel zou aansluiten. Nu was ik wel benieuwd geworden. Nada had net al gezegd dat ze voor in de dertig was, moeder van twee kinderen en vrijgezel.
Een ander scherm popte op en daar zaten we dan, samen. Nada had inderdaad nu een webcam. Ik was erg nieuwsgierig naar wie er nou daadwerkelijk aan de andere kant van de verbinding zat. Mij kon ze zo zien zitten. Nada’s webcam werd ingeschakeld en na wat laden zag ik een dame zitten die een leuk kopje had. Ze had halflang bruin haar en blauwgrijze ogen. Ze was niet mager en ook niet dik. Haar gezichtje was lief. Verder zag ik dat ze over haar spaghettihemdje een vestje droeg dat ver open stond. Haar volle borsten waren hierdoor niet onopvallend verborgen.
Nada zei dat ze me aantrekkelijk vond en dat ze zin had in stoute dingen met me. Dat had ik, hoewel het eigenlijk wel logisch was, niet gedacht. Ik was dit keer erg naïef geweest en had gedacht dat de meid zich ook irriteerde aan het gesprek om ons heen en dat we daarom privé gingen. Zij had dus gelijk al andere plannen. Nada voegde daad bij woord door haar vestje gelijk van haar schouders te werpen. Ik vroeg haar nog wel even of ze niet bang was dat haar twee kinderen wakker zouden worden. Volgens haar sliepen die altijd erg vast en kwamen ze nooit meer, nadat ze op bed waren gelegd, er uit. Als dat wel het geval zou zijn, dan zouden ze roepen. Ik was gerust gesteld.
Nada vroeg me of ik een microfoon had. Verbaasd keek ik haar aan. Ze zei dat ze dan in de sofa kon gaan zitten en dan hoefde ze niet te typen, dan konden we praten. Dat was een idee. Ik zei dat ik dat had en dat ik dan ook op het bed kon gaan liggen. Dat zag Nada wel zitten. De meid switchte het gelijk aan. Haar stem was een beetje hees, erg geil dus. Nada ging in de sofa zitten en begon zich overal te strelen. Mijn pik steigerde. Ik deed gelijk mijn shirt uit. De brunette aan de andere kant van de verbinding volgde mijn voorbeeld en deed op haar beurt haar broek uit. Haar lange benen waren sexy. Ze had nu alleen een zwarte kanten slip aan. Door de stof van haar shirtje kon ik zien dat ze harde tepels had. Zou ze dan geen bh aan hebben? Ze speelde met haar borsten en wreef af en toe plagend over haar kutje. De meid die ik een kwartier geleden nog nooit had gesproken, leek er helemaal in op te gaan. Ze was echt boter geil. Ik hoorde haar gehijg en gekreun. Ik vertelde haar hoe lekker ze bezig was en trok daarom mijn broek uit, zodat ze kon zien dat ik een harde paal in mijn boxer had zitten. Dat beviel haar wel. Gelijk ging haar shirtje uit. Wat een geile borsten had ze! Die waren lekker groot, een cup D zei ze, en haar tepels waren inderdaad keihard. Een bh was, zoals mijn gedachten al hadden geraden, niet in het spel.
Ik deed nu mijn boxer uit. Ze floot even toen zijn mijn paal zag. Daar kreeg ze wel een nat kutje van, zei ze. De meid vertelde me dat ze iets extra’s te bieden had. Even sloeg mijn hart over. Het zou toch niet een of andere shemale zijn, dacht ik bij mezelf. Nada trok haar slipje van haar billen en trakteerde me het zicht op een mooi kutje, waar dunne baan haar omheen zat. Ik slaakte een zucht van opluchting. Het was dus wel een honderd procent meid. Daarom rees mij gelijk de vraag over wat dat extra’s dan zou zijn. Nada lag zich al botergeil te verwennen. De pornofilms op het internet konden niet tegen zo’n geile vertoning op. Nada wreef met haar hand over haar klitje en speelde met haar borsten. Ik trok lekker aan mijn pik. Ze kreunde dat ze mijn pik wilde. Ik zei haar dat ik haar nu hier wilde hebben. Hoewel dat niet kon, was ik wel blij dat ik haar via een digitale verbinding had.
Het tafereel wond me zo op dat ik een beetje moest inhouden. Ik zou al bijna komen voordat zij was gekomen. De geile dame begon te kreunen dat ze het niet meer hield. Ze wreef sneller en sneller. Haar lichaam spande zich, en ontspande zich. Dat gebeurde zo enkele malen. Ze wrong zich in allerlei bochten in haar luxe zitting. Toen spreidde ze haar benen en kwam ze luid kreunend klaar. En hoe! Voor het eerst in mijn leven zag ik een vrouw spuitend klaarkomen. Een golf van vocht spoot uit haar kutje, waarna nog enkele malen een kleiner golfje uit haar kutje ontsnapte. Deze vrouw had inderdaad iets extra’s. Spontaan was ik zelf ook gekomen. Mijn sperma was op mijn buik en hand terecht gekomen. Nada zat uitgeput in haar sofa. Verlekkerd keek ze via de cam naar mij. Ik zei haar dat ik zoiets nog nooit had gezien. We spraken gelijk af om elkaar nog eens online te ontmoeten, maar dan gewoon via MSN. Ik kan niet wachten tot ik haar weer zie spuiten.
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen