Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Caroline was een vrouw die overdag de hele tijd alleen was. Haar zoontje zat op school en haar man was altijd druk bezig voor zijn werk. Die ging ’s ochtends om half acht weg en kwam tegen zes uur altijd pas thuis. De vrouw van voor in de veertig had geen werk. De dagen waren lang. De blondine vermaakte zich, buiten het huishoudelijke werk dat ook moest gebeuren, veelal met het internet.
De vrouw had sinds de geboorte van haar zo’n wel wat kilootjes meer. Het was echter nog steeds een mooie vrouw. Caroline was het type dat ze in de Amerikaanse taal omschrijven als MILF, Mother I Like to Fuck. Ze was net iets boven de 1.65. Haar lichaam zat nog goed in het vel. Ze woog nu 60 kilo. Haar borsten waren iets minder stevig dan toen ze een tiener was. Door de grootte was ook toegenomen sinds de zwangerschap van zo’n zeven jaar geleden. Nu had ze een cup D. Dat misstond haar zeker niet. Ze had altijd wel shirtjes aan waarbij je de aanzet goed kon zien. Caroline voelde zich sexy. Haar man was minder geïnteresseerd in haar. Ze hadden nog steeds drie keer per week sex. Als ze dan samen de liefde bedreven, dan ging het er nog steeds heftig aan toe. Hij kon haar dan erg lang en diep neuken in verschillende standjes. Oraal bevredigde ze hem ook vaak. Soms dan zat hun zoon boven te spelen en dan haalde ze snel de pik van haar man uit de broek om die eens lekker te pijpen.
Toch wilde ze meer. Ze hunkerde naar sex. Via het internet was ze ook meer en meer met dit soort dingen bezig. Op msn kletste ze druk met mannen van alle leeftijden over geile dingen. Dan wisselde ze fantasieën uit. Caroline genoot er ook van om via de webcam te kijken naar hoe mannen zich aftrokken. Steeds ging het verder. Na een tijdje had ze een vaste jongen waarmee ze uren kon chatten. Er stond toen bij hun thuis inmiddels ook een cam. Die jongen kreeg steeds meer van haar te zien. Hij geilde op haar tieten. De gast trok heerlijk aan zijn pik als zij met haar grote tepels speelde. Hun contact werd steeds closer. De twee hunkerde naar de virtuele escapades. Zodra de kust veilig was, ging Caroline met haar satijnen badjas aan voor de computer zitten. Zodra Mikel, zoals de jongen heette, online was, was de badjas al snel verleden tijd. Stiekem wilden ze het wel eens in het echt. Mikel woonde echter ver van Caroline vandaan. Na een ruime periode van er omheen draaien, werd toch ineens de afspraak gemaakt. Hij zou op maandagochtend om negen uur voor haar deur staan. De afspraak was dat zij in dé badjas gehuld zou zijn. Ditmaal mocht ze wel sexy lingerie aan. Dat was geen probleem voor de vrouw die een ruime keuze aan pikante setjes in haar la had liggen.
Die ochtend was ze gespannen. Haar man was snel weg. Die had niets gemerkt van de nerveusiteit bij zijn vrouw. Toen haar zoontje naar school was, ontdeed ze zich gelijk van het saaie setje wat ze aan had. In de douche scheerde ze even haar kutje goed bij. Die wilde hij kaal zien. Wat was haar grotje al kleddernet. Even ging ze met het steeltje van het scheermesje naar binnen. Je hoorde het al soppen. Het was natter dan het ooit in al die jaren was geweest. Caroline koos een pikant zwart setje met donkerrode versiersels. De satijnen badjas deed ze ook aan. Ze was zo geil. Nog enkele minuten en hij zou er zijn!
Eén minuut voor negen ging de bel. Gespannen en opgeladen snelde Caroline richting de deur. De vrouw voelde aan alles dat ze sexueel gespannen was. Zo’n zin in sex had ze al lang niet gehad. Ze deed de deur open. Daar stond hij. Drie zoenen. Hij zag er goed uit. Jong, sportief, en iets langer dan haarzelf. Caroline sloeg de deur dicht. Meteen vielen ze in elkaars armen. Zijn lijf voelde geweldig. Zoenend streelden de twee elkaar over de kleding. Hun tongen dansten heftig en passioneel langs elkaar. Af en toe keken ze elkaar vurig aan. Hij fluisterde dat hij hier zolang naar had verlangd. Caroline gaf dat ook toe. Ze duwde hem daarop tegen de muur. Wild begon ze aan zijn riem te sjorren. Toen die open was, ging de broek snel ook open. Die zakte tot de enkels van de jongen. Mikel voelde hoe Caroline haar hand tussen hen in leidde. Al snel masseerde ze zijn pik door zijn boxer heen. Hier hadden ze al zoveel over gefantaseerd. Nu voelde hij haar zachte hand echt. Zijn pik werd harder en harder. Wat was dit geweldig. Caroline opende al zoenend langs zijn borstkas zijn blouse. Die viel achter hem op de grond. Even likte ze aan zijn tepels. Langzaam ging ze verder naar beneden. Ze kon niet wachten tot haar mond bij de rand van zijn boxer was. Zijn paal was al erg hard. Die wilde ze in haar mondje laten glijden.
Haar lippen raakten al snel de rand. Langzaam trok ze zijn boxer van zijn billen. De paal die een hele tijd verborgen had gezeten, kwam er nu uit springen. Die was lekker kaal geschoren. Meteen zoende ze zijn zak. Langzaam likkend ging ze in de richting van zijn eikel. Caroline draaide plagen rondjes om de rand ervan. Dat had ze hem al zo vaak verteld in hun fantasieën. Mikel zinderde van genot. Snel verdween de pik van hem in haar mondje. Ze begon hem heerlijk te pijpen. Met diepe halen gleed de pik door haar mondje. Ze zoog hem helemaal naar binnen. Mikel voelde hoe zijn eikel in haar keel zowat zat. Dit was geil. Ondertussen zag hij hoe de vrouw haar hand tussen haar benen liet glijden. Wat wilde hij snel haar kutje voelen. Daarom trok hij haar omhoog. Hun monden vonden elkaar weer. Nu trok ze aan zijn harde penis. Caroline voelde hoe hij haar kutje beroerde. Het slipje had ze nog aan, maar die was al kleddernat.
De vrouw keek hem vurig aan. Haar ogen vertelde hem haar te volgen. Zonder een woord te zeggen trok ze hem mee. Hand in hand liepen ze de trap op. Ineens hield hij haar staande. Mikel kwam dicht achter Caroline op de trap staan. Hij rolde haar slipje van haar billen. Ze boog voorover, zodat hij haar dikke schaamlippen ook kon bewonderen. Hij duwde zijn neus tussen haar billen. Ze voelde hoe zijn tong tussen haar vochtige lippen gleed. Haar klitje tintelde bij elke kleine aanraking. Hij likte zelfs af n toe even haar kontgaatje. Wat was dit super. Hij likte erg lekker. Hoewel haar kutje al drijfnat was, werd deze zowaar nog natter. Caroline kon zich nog moeilijk staande houden. Hij liet haar bijna aan geweldig orgasme krijgen, maar dat moest nu nog niet. Dan zou ze haar evenwicht niet houden. Daarom trok ze hem mee.
In de slaapkamer viel ze wijdbeens op bed. Hij kon verder gaan. Verleid door het uitdagend natte kutje dook hij er gelijk met zijn mond op. Twee vingers gleden naar binnen. Zijn tong ging sneller te keer. Caroline voelde een orgasme opkomen dat ze nog nooit had gekend. Het kwam vanuit haar hele lichaam. Dit was heftig. Kreunend kwam ze klaar. Ze kwam kletsnat klaar. De vrouw had niet in de gaten dat ze aan het squirten was. Haar spuitende kut had veel vocht naar buiten gespoten. Het bed was helemaal nat. Mikels gezicht ook.
Eenmaal bijgekomen van deze heftige belevenis keek Caroline verrast op. Spuiten had ze nog nooit gedaan. Mikel had ook opgekeken van het squirten. Het hele bed was tussen haar benen nat. ‘Kom op, waar wacht je op? Neuk me.’ Caroline was duidelijk in wat ze wilde. De jongen kwam hoger het bed op. Zijn borstkas was nu ten hoogte van haar geweldige borsten, zijn mond van haar mond. Caroline voelde hoe hij zijn machtige lul tegen haar kleddernatte kutje aan zette. Die gleed er zo makkelijk in, dat ze het niet eens merkte. Hij begon haar gelijk te neuken. Het soppende geluid van de zeiknatte kut weerklonk door de hele slaapkamer. Zijn pik ging telkens heel diep. Passioneel zoende het tweetal. Hun monden en tongen waren niet van elkaar vandaan te krijgen.
Mikel rolde om. Hierbij hield hij Caroline stevig vast. Nu was zij bovenop. Haar lange haren vielen nu langs zijn gezicht. Ze begon ritmisch te wippen met haar kleddernatte kutje. Het sopte nog steeds. Ze kreunde hem in zijn oren dat ze nog nooit zo nat was geweest en dat het squirten zo geil was. Daarop pakte hij haar stevig bij haar billen. Nu begon hij haar van onderlangs te neuken, hard te neuken. Zijn ballen kletsten telkens tegen haar druipende kutje aan. Hij neukte alsof zijn leven er vanaf hing. Het gekreun van Caroline werd luider. Zo geil was ze al lang niet meer geneukt. Haar natte kutje werd ontzettend goed bevredigd. Deze jonge knaap zorgde voor het ultieme sexuele genot.
Caroline ging rechtop zitten. Terwijl ze nu over zijn pik reed, streelde ze het knobbeltje. Haar klitje was veel gevoeliger dan normaal. Al snel merkte ze dat er weer een hoogtepunt aan zat te komen. Caroline begon sneller te neuken. Mikel had zich ook wat rechtop gericht. Nu kon hij heerlijk aan de tepels van Caroline likken. Zodoende had hij niet in de gaten dat ze weer kwam. Caroline liet zich kreunend in zijn armen ploffen. Weer voelden ze nattigheid tussen hen in. Caroline had weer gespoten. Nu wel iets minder dan de vorige keer. Eventjes zoenden ze.
Toen draaide ze van hem af. Haar ogen vielen het even op dat het zo nat was op bed. Ze wenkte hem. Hij moest op de rand van het bed gaan zitten. Zijn pik stond fier omhoog. Caroline nam zijn pik tussen haar borsten. Daarmee ging ze langs zijn pik. Hij werd zo afgetrokken door haar vrouwelijke rondingen. Dit zorgde ervoor dat hij nu zijn hoogtepunt niet meer kon inhouden. Geil als hij was, spoot hij het zaad. Een deel kwam in Caroline haar gezicht. Het grootste hoeveelheid witte sperma kwam echter op haar borsten die nog stevig om zijn spuitende lul geklemd zaten. Het gezicht was geil.
Caroline drukte Mikel op het bed. Ze kwam op hem liggen. Het tweetal zoende wat. Het sperma pakte tussen hen in. Daarom besloten ze te gaan douchen. Het bed zouden ze later wel verschonen, want zo’n natte plek kon natuurlijk niet als haar man thuis zou komen.
Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen