Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gisele was samen met twee collega’s naar de wedstrijd van hun FC Twente tegen het grote Arsenal gegaan. De kaartjes kwamen van het bedrijf waarvoor ze werkten. De collega’s, een man en een vrouw, waren net als Gisele grote voetbalfans. Gezien de wedstrijd in Arnhem werd gespeeld, hadden ze besloten dat Peter zou rijden. De dames zouden thuis opgepikt worden en na afloop ook weer worden afgezet.
Gisele, van Duitse afkomst, had voor de twee kinderen een oppas geregeld. Haar man was weer eens voor zaken naar het buitenland waardoor dit nodig was. De oppas zou blijven slapen, waardoor Gisele geen haast hoefde te maken na de wedstrijd. Ze zouden dan nog wat drankjes kunnen drinken. Daarom had ze wel wat leuke kleding uitgezocht. De blonde schone had gekozen voor een leuk zwart rokje met een grijs topje. Een soort van colbertje maakte haar een elegante dame. Dat kwam ook door de pumps die ze droeg.
Die avond zat de sfeer er al snel in. Jantien, de andere dame, zag er ook leuk uit. Ze was iets jonger dan Gisele. Gisele genoot van haar leeftijd. Naar haar eigen zeggen was 35 een topjaar. Jantien was net 31. Dat zorgde ervoor dat Peter helemaal in zijn nopjes was. Peter was net veertig geworden. Hij werkte al lang bij het bedrijf. Echter dit was de eerste keer dat hij in zo’n leuk gezelschap naar een wedstrijd van hun cluppie mocht.
De wedstrijd liep uit in een sof. Daarom besloten de drie om nog even Arnhem in te rijden om wat te drinken. Eenmaal in de kroeg zat de stemming er naar een paar drankjes goed in. De drie dansten alsof ze weer twintig waren. Peter vond het allemaal geweldig. De gesprekken werden ook veel opener. Daardoor had Peter de dames gevraagd of die ook wel eens met een andere vrouw hadden gezoend. Beiden ontkenden dat. Gisele en Jantien keken elkaar daarop een beetje ondeugend aan en zeiden tegen Peter dat eens toch de eerste keer moest zijn. Nog voordat Peter het had begrepen stonden zijn twee collega’s lekker te tongen voor zijn neus. Hun handen gleden geil over elkaars lichamen. Overduidelijk genoten de twee.
Het trio was erg uitgelaten toen ze weer terug naar de auto liepen. Gisele vroeg Peter of hij had genoten van wat hij zag. Dat kon hij niet ontkennen. Hij kleurde een beetje. De man had door zijn preutse vrouw weinig beleefd op dat gebied. Dit had ervoor gezorgd dat hij al een hele tijd met een half stijve pik rond liep.
In de auto namen Jantien en Gisele op de achterbank plaats. Peter had via zijn achteruitkijkspiegel wel een goed zicht op de twee. Toen ze een paar minuten onderweg waren. Zag Peter dat de twee supergeil zaten te zoenen op de achterbank. Hij voelde dat zijn pik weer hard werd. Hij kon goed zien dat de twee ook hem in de gaten hielden.
Ineens zat Gisele met haar hoofd naar die van Peter. Ze vroeg hem of hij wel eens een vrouw had zien klaarkomen. Even zei hij niets. Toen zei de man met een hese stem dat hij dat één keer had meegemaakt. Gisele vroeg hem hoe dat was. Hij zei dat het niet echt noemenswaardig was. Jantien gleed met de palm van haar hand onder het rokje van Gisele, toen Gisele vroeg of hij een vrouw echt noemenswaardig wou zien klaarkomen. Peter wilde dat wel.
Daarmee was het hek van de dam. Jantien en Gisele begonnen elkaar te ontkleden. De mooie dames likten elkaars borsten en hun handen gingen overal heen. Peter zag nu dat beide dames poedelnaakt op zijn achterbank zaten. De slanke Jantien zat met haar benen wijd. Hij zag haar lichte tepels van haar niet zo hele grote borsten. Haar kutje glom van het vocht. Een klein streepje boven haar lipjes onderscheidde het kutje van die van Gisele. Die was helemaal kaal. Gisele had dikkere lippen en grotere borsten. De grote tepels van de van origine Duitse stonden hard.
Beide dames vingerde elkaar nu in een hoog tempo. Het gekreun was luid. Peter had zijn aandacht meer op de achterbank dan op de weg. Zoiets geils had hij nog nooit meegemaakt. Even zag hij hoe Jantien moest stoppen van Gisele. Snel ging ze toch weer verder met het masseren van haar klitje. Peter stuurde ondertussen zijn auto een parkeerplaats langs de snelweg op. De dames merkten niet eens dat hij kort daarna stilstond. Die genoten van elkaars vingerswerk met gesloten ogen. Gisele begon wat te kronkelen. Jantien hijgde nu enorm. Met schokkende bewegingen kwam ze hijgend klaar. Ze likte de vingers van Gisele af. Peter zat nu met volle aandacht te kijken. Gisele kreunde dat ze bijna ging komen. Oh, wat was dit geil. Gisele had moeite stil te zitten. Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk. Jantien versnelde. Dat was genoeg. Kreunend begon Gisele te spuiten. Golven vocht kwamen de auto in. Jantien sloeg was op de rijpe kut van Gisele waardoor het vocht alle kanten op kwam. Gisele keek nu geil Peter aan. Met een knipoog zei ze dat ze een stop nodig had voor het vocht. Peter snapte de hint en stapte de auto uit. Hij opende zijn broek en het portier van Gisele. Die draaide naar hem toe met haar benen wijd. Peter zette zijn harde pik tegen haar nog lichtjes spuitende kut. Hij ramde zijn paal in haar natte doos. Wild begon hij te neuken. Gisele lag nu op de achterbank, en Jantien kroop bovenop haar. Die haalde de pik van Peter even uit Giseles kut en likte er wat aan. Peter werd gek van genot. Toen duwde ze de pik weer in de drijfnatte kut van de moeder van twee kinderen. Jantien begon Gisele weer te vingeren. Ze wilde haar nog een keer laten spuiten. Door de harde pik in haar kut en het gevinger van Jantien hield Gisele het niet meer. Gillend van genot kwam ze klaar. Weer spoot haar kutje allemaal vocht. Nu zat Peter onder. Hij voelde hoe zijn ballen en pik het moesten ‘ontgelden’. Dit zorgde ervoor dat hij wel een enorm hoogtepunt voelde aankomen.
De Jantien merkte dat en trok de neuklat uit Gisele. Die lag na te hijgen. Jantien had de pik nu diep in haar mondje. Dat had Peter nog nooit meegemaakt. Geil als hij was, spoot hij een enorme lading zaad uit zijn pik. Jantien slikte alles netjes door. De blonde dame likte de pik van Peter helemaal schoon. Hij wist niet wat hem was overkomen.
Het drietal vervolgde de reis. Bij afscheid volgde alleen nog een lekkere tongzoen. Dit zou tussen hun blijven. Nu was het hopen dat ze nog een keer naar een wedstrijd mochten. Een spuitend kutje, lekker neuken, lesbische actie en klaargepijpt worden, wat wil je nog meer, dacht Peter.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen