Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vrouw en ik zijn een stel dat waarschijnlijk niet veel anders in dan de meeste getrouwde stellen. We hebben al bijna twintig jaar een gezamenlijk dak boven ons hoofd. We zijn nu zestien jaar getrouwd en onze enige zoon is net uit huis. Hij zit op kamers in Amsterdam waar hij is gaan studeren. De rust bevalt ons prima.
Het is niet zo dat mijn vrouw onaantrekkelijk is. Mijn pik reageert nog steeds goed op haar lichaam. Alhoewel ze ietsjes meer kilo’s heeft dan toen ik haar leerde kennen, is ze nog goed van figuur. Haar stevige lichaam houdt ze ook elke week strak bij de fitness. Dat heeft zichtbaar resultaat. Het mooie is, ze voelt zich ook nog lekker sexy. Dat hoeft niemand te weten, behalve ik. Onder haar meestal wat degelijke kleding, draagt ze bijna altijd lekker geile lingerie. Soms is mijn vrouw zo stout dat ze haar ondergoed gewoon per ongeluk is vergeten. We hebben dan ook nog regelmatig seks. Het is echter wel zo dat we alle standjes al vaak genoeg hebben gedaan. Daarom is het meestal niet echt spetterend. Het lekkerste blijft gewoon als ze me pijpt. In de jaren is gebleken dat mijn vrouw een natuurtalent is in pijpen. Ze zuigt heerlijk aan mijn pik. Ze weet hem van een slappe hanger in een no-time tot een stevige paal te werken met haar mond. Daarentegen vind ik het heerlijk om haar kutje, dat altijd kaal is geschoren, lekker te likken en te vingeren. Ik vraag me dan ook af op welk plekje in ons huis ze nog nooit is klaargekomen.
Vandaag was ik heel moe uit mijn werk gekomen. Ik had totaal geen energie meer. Futloos liet ik me in de bank zakken met een blikje bier. Dat deed ik wel vaker als ik thuis kwam van mijn werk. In de jaren is dat er zo ingeslopen. Meestal is dat ook het enigste pilsje van de dag. Ik genoot er lekker van. Mijn vrouw was samen met haar beste vriendin naar de stad gegaan om te shoppen. Met die meid deelde ze alles, behalve mij. Regelmatig gingen ze dan ook ergens samen shoppen.
Ik zat nog niet heel lang, toen ik haar binnen hoorde komen. Ik hoorde de deur dichtslaan en ik voelde gelijk mijn hoofd. Gezien mijn futloze bui, had ik echt geen zin om haar al te woord te staan. Ik wilde gewoon relaxen. Snel stond ze razend enthousiast in de huiskamer. Ze zag er goed uit en haar ogen straalden. Ze had ook leuke kleding aan. Waarschijnlijk had ze iets nieuws aan, wat ik weer eens niet door had.
Ze zette de tassen weg en kwam naar me toe. Ze had al veel verteld over hoe haar dag was geweest. Daarbij had ze nog geen seconde er aan gedacht om te vragen hoe het op mijn werk was geweest. Dat was ik wel gewend. Ze kwam nu naar me toe gebogen en zoende me teder op mijn lippen. Toen fluisterde ze iets in mijn oor, waar ik ineens veel energie van kreeg. Geile energie wel te verstaan. Ze pakte me in mijn kruis. Haar vraag had ik stilzwijgend al bevestigd. Ik hoefde er ook niet veel over na te denken. Ze had me gevraagd of ik zin had in geile seks. Altijd.
Ze had gelijk mijn broek al uit. Langzaam daalde de stof langs mijn benen naar de grond. Op mijn enkels bleef deze hangen. Ze verwijderde het zonder moeite. Zoenend vanaf mijn enkels ging ze omhoog. Mijn pik kroop langzaam in positie. Hij werd harder en harder. Steeds dichter kwam haar mond bij mijn pik. Ze was nu aan de binnenkant van mijn dijen en mijn pik had bijna zijn hardste stand aangenomen. Niet veel later sloegen haar lippen gulzig om mijn pik heen. Geil begon ze me te pijpen. Dat kon ze echt als de beste. Ze zoog en zoog. Diep nam ze mijn geslacht in haar mondje. Mijn geile slet kreeg hem helemaal in haar mondje.
Terwijl ze me lekker zat te pijpen, had ze haar kleding al uitgedaan. Haar ondergoed was het enigste nog dat ze aan had. Het zwart met donkerpaarse stofje maakte me nog geiler dan ik al was. Dit opwindende setje was nieuw. Het stond prima. De bh spande mooi om haar nog stevige cup D. Haar grote borsten bevrijdde ik snel van de benauwde positie in de nieuwe bh. Haar grote tepels stond al hard! Wat een geile meid had ik toch!
Mijn vingers zakte naar haar slipje in dezelfde kleuren. Het kleine stofje was al snel via haar enkels de kamer in geslingerd. Volledig naakt zat mijn schoonheid naast me. Ik voelde haar kutje. Het poesje van mijn vrouw was al druipend. Die meid van me moest al lang met een geil gevoel rond hebben gelopen. Ze zei me dat ik haar gewoon even hard moest neuken. Dat was geen probleem.
Ze ging met haar rug op de bank liggen. Haar benen deed ze wijd. Wat een heerlijk meid had ik toch. Haar kaal geschoren kutje glinsterde van het vocht!
Ik gooide ook mijn laatste kleren weg en nam plaats voor haar. Mijn harde pik liet ik in haar kutje glijden. Wat ging dit gemakkelijk. Ik begon haar lekker te neuken. Mijn schatje begon zich op een ontzettend geile wijze te vingeren terwijl mijn pik telkens diep in haar natte gleuf verdween.
Ik neukte hard in haar druipende kut. Zij had haar ogen gesloten en begon steeds harder te kreunen. Ik wist dat ze ging komen. Dit deed ze alleen nooit tijdens de seks. Nu voelde ik haar kut om mijn pik spannend. Luid kreunend kwam ze klaar, en hoe! Ik voelde veel nattigheid. Mijn vrouw kwam gewoon spuitend klaar! Dit was de eerste keer in al die jaren dat we de liefde bedreven dat ze zo was gekomen. Ik genoot van dit moment.
Ik was nu zo geil dat ik wilde gaan spuiten. Mijn zaad wilde net zo lekker spuiten als mijn vrouw dat had gedaan. Lang hoefde ik niet te wachten. Ik voelde dat ik ging komen. Even sloot ik mijn ogen. Mijn pik had ik uit de kut van mijn vrouw getrokken. Stralen sperma vlogen nu op mijn schatje. Ik spoot verder, maar minder heftig. Wat was dit heerlijk. Ik was gekomen terwijl ik nog nat was van het spuitend klaarkomen van mijn vrouw.
Geil keken we elkaar aan. Zonder een woord er aan vuil te maken, wisten we dat we dit vaker wilden. Nu eerst lekker douchen en wie weet wat er daar nog kon gebeuren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen