Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze squirte de hele kamer onder en alles droop op de grond. Het was een echt spuitfeest voor haar. Eindelijk had Linda een man gevonden die haar nam voor wie ze was en wat ze deed. Ze spoot haar geil heerlijk uit haar kutje, over Lars heen. Lars was haar nieuwe vriend en hij had haar voor het eerst gezien in de supermarkt. Ze waren aan de praat geraakt en konden het erg goed met elkaar vinden daar.

Ze ontmoetten elkaar vaker en vaker en het bleef niet bij de supermarkt maar het werd al gauw ook uit eten gaan, beetje stappen en gezellige dingetjes doen, tot ze bij elkaar thuis kwamen en ze eindelijk gingen neuken. Het was een waar neukfestijn waar ze niets van elkaar heel lieten, de eerste keer dat ze gingen neuken. Linda durfde het geil nog niet uit haar kut te laten spuiten die eerste keer. Ze was nogal bang dat hij het vies zou vinden of iets dergelijks.

Ze deed verder alles maar squirten was iets wat ze gewoon nog even achterwege ging laten. Ze wist dat ze alles kon en durfde verder en ging zelfs tot in de extremen om hem maar te plezieren. Hij had door dat ze iets voor hem aan het verbergen was, maar wat, dat was nog steeds een groot geheim. Als hij haar vertrouwen zou winnen in de seks, dan zou ze het hem wel vertellen of eventueel zelfs laten zien. Als het maar geen poep – of plasseks was, daar kon hij helemaal niet tegen. Daarvan ging Lars over zijn nek. Hij jad het al meerdere keren geprobeerd en hij moest zeggen dat het wel lekker warm aanvoelde, vooral diep las. Daar zou hij eventueel ook nog wel aan kunnen wennen, maar aan die poepseks kon hij zeker niet wennen.


De pis die over hem heen liep toentertijd was heerlijk warm en stonk ook niet echt naar pis perse. Maar toch voelde het ook weer raar. De vrouw waar hij toen mee samen was die wilde ook over hem heen poepen en hij was zó enorm gek op haar, dat hij het toeliet. Dat was de grootste fout van zijn leven en hij wilde nooit meer die vieze gore stront over zijn lijf heen voelen. Hij zette die gedachte meteen uit zijn hoofd toen en hij neukte zijn meisje Linda lekker anaal en ook in haar mond. Ze vouwde zich voor hem dubbel, deed aan soft SM en liet zichzelf ook slaan en vernederen, tot op zekere hoogte, omdat hij dat gewoon erg geil vond.

Hij sloeg haar zacht op haar wangen en trok haar aan de haren naar zijn pik toe en schold haar uit voor gore slet en nog veel meer, tot ze dus gewoon zo enorm vernederd was, dat Lars aan zijn trekken kwam.

Maar Lars zelf voelde zich er niet goed bij, omdat ze dit allemaal deed om haar eigen ding te verbergen en geheim te houden daardoor. Op een nacht, toen ze heerlijk bij elkaar lagen en ze elkaar zachtjes aan het strelen waren, vroeg hij haar naar het grote geheim wat ze verborgen hield op seksueel gebied. Linda bloosde en had toch niet verwacht dat hij het door zou hebben.
Ze vertelde hem dat ze lekker kon squirten en dat het gevoel wat je daarbij krijgt niet hetzelfde is als een orgasme. Een orgasme stond daar eigenlijk helemaal los van.

Hij luisterde ernaar en moest lachen. Hij vertelde haar dat hij al meerdere meisjes geneukt had die dat maar al te graag deden en hij beloofde haar dat hij haar intens zou laten genieten. Hij neukte haar die avond op de juiste manier en ze spoot toen meerdere keren haar geil in het rond. Ze was echt ongelooflijk voldaan. Dat deden ze dus meerdere keren en ze genoot volop. Toen had Lars haar een keertje een seksfeest aangeboden. Hij had een heleboel squirtende meiden uitgenodigd en hij ging zichzelf opstellen als het doelwit. Ze spoten hem die nacht helemaal onder. Hij vingerde al die lekkere kutjes helemaal leeg, tot ze geen geil meer hadden om te spuiten. Ze likten elkaar ook heerlijk klaar en speelden met heerlijke dildo’s die door de hele slaapkamer lagen. Ze hadden heel veel plezier met elkaar en Lars kon heerlijk met ze neuken en Linda had daar geen enkel probleem mee. Ze had zelf nog niet gespoten en zou het als finalestuk gaan bewaren.


Ze keek eerst toe hoe Lars zijn dikke lul in die overheerlijke kutjes stak en hoe hij zijn vingers in die lekkere strakke kontjes stak. Hij wisselde af en stak dus ook af en toe zijn lul in die heerlijke kontjes tot alle meiden daadwerkelijk klaar waren gekomen. Hij was uitermate tevreden en ook Linda genoot, terwijl ze zichzelf klaarmaakte om haar geil over iedereen heen te gaan spuiten. Ze speelde heerlijk met haar mooie kutje en toen voelde ze het geil op komen zetten. Iedereen lag voor haar op de grond en hielden allemaal hun monden open en ze ontvingen al het geil wat uit haar veel te lekkere kutje kwam spuiten. Haar lekkere kutje jeukte intens van binnen en het gaf haar een ultiem geil gevoel.

Ze vond dit vele malen lekkerder dan gewoon klaarkomen. Het gaf een heerlijke sensatie die haar door merg en been ging op een zeer positieve en vooral lekkere manier. De meiden en haar vriend lagen lekker op de grond en hun gezichten werden heerlijk nat toen ze haar geil spoot. Ze smeerden het lekker uit en likten het van elkanders gezichten af. Ze deelden haar geil. Ze keek naar die natte haren, ondergespoten door haar geil. Haar vriend was helemaal tevreden en zijzelf ook. Ze genoot nog even van het aanzicht en daarna ging ze bij de mensen op de vloer liggen en speelden ze allemaal lekker met elkaar. Ze likte aan kutjes en vingerde kontjes en trok haar man heerlijk af. Iedereen kwam nog een keer heerlijk klaar. Toen de avond voorbij was gingen de vrouwen naar huis en giechelend hoorde ze hen verdwijnen. Ze was nu alleen met Lars, die glimlachend naar haar keek. Hij vroeg haar of dit een leuke verrassing was geweest.


Ze bevestigde het met een knik en een glimlach en kuste hem vurig op zijn mond. Ze gingen heerlijk vrijen met elkaar en deden het nog een aantal keren over die nacht. Ze vielen ergens tegen de ochtend in slaap en hadden toen ze wakker werden een meer dan voldaan gevoel. Ze voelde zich zelfs een beetje leeg en uitgewoond en Lars had een zere eikel, door al het neuken en rukken en spuiten van de afgelopen avond en nacht. Ze besloten dit nog vaker te doen, want het was allemaal erg geil. Ze wilden dan het liefst elke keer andere meiden.

Deze meiden waren een aantal studentes geweest die alles voor seks zouden doen. Of liever gezegd, voor geld, want Lars had ze een bepaald bedrag per persoon betaald. De meiden waren er zo mee om. Lars lag nog even te genieten in bed en dacht na over wat er die afgelopen nacht allemaal gebeurd was. Zijn geile vriendin klom ineens bovenop hem en kneedde zijn ballen op de meest heerlijke wijze. Ze neukten elkaar nog even lekker kapot en gingen daarna douchen en ontbijten. Lekker veel vet eten,veel eieren en spek en dat soort zaken.


Het was een heerlijke dag die dag en ze liepen lekker in hun badjassen rond en gingen nergens heen en hadden zelfs al hun afspraken v oor die dag afgebeld. Ze gingen heerlijk genieten van elkaar en maakten ondertussen stiekem plannen om de boel van de nacht ervoor nog even dunnetjes over te doen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen