Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was ongeveer 2 jaar geleden en ik zat  in 5 havo. Het was een warme Vrijdag in het einde van het schooljaar. We hadden het eind examen gehad en ook de uitslag hebben we gekregen. Ik was geslaagd! Vandaag hadden we de bespreking over het examen en over het vervolg van je carrière.
Ik zat in een kleine klas 8 jongens en 8 meisjes. Er zat 1 chick in me klas, donkerblond haar, blauwe ogen, mooie ronde borsten ik schat cup C en een lekker kontje. Een droomprinses. Ik noem haar S, om haar echte naam te beschermen.
ik was nog niet ontmaagt en ik vond het niet erg als zij het deed.

We zaten al 2 jaar bij elkaar in de klas en hadden een aantal gemeenschappelijke vakken. Mijn vrienden zaten in andere klassen, gelukkig ik kon goed met S. opschieten dus zaten vaak naast elkaar.

Het was een warme Vrijdag en we hadden de bespreking over het examen en het vervolg van je carrière. Je deed dit in je eentje met je mentor in een gesprek je. Ik was de eerste die deze dag aan de beurt was. Ik moest om 10 uur een gesprek je met me mentor om na 10 minuten was de volgende aan de beurt.  
Ik ging naar het noodgebouw waar 2 lokalen aan elkaar zaten een beetje apart van de school. Ik was er om 5 voor 10 en ging naar binnen. Ik zag daar een lijst liggen waar onze namen op stonden met de tijd. Boven aan stond ik, ik zocht haar naam en ik zag:`10.20 S.’ ik hoopte om haar nog net te zien. Ik legde al me spullen in 1 van de lokalen. Het was inmiddels 10 uur geworden en werd geroepen om naar het lokaal ernaast te gaan.....

We gingen iets langer met het gesprek dan de 10 minuten door. We waren om 10.13 klaar en ik ging naar het lokaal ernaast. In het lokaal ernaast zat S.
Ze was weer beeldschoon, ze had een kort T-shirt en een spijker rokje. Op het T-shirt van S. zat een vlekje rond haar borst.
Ik: 'hoii S. alles goed?'
S.: 'ja goed met jouw ook'
Ik: 'ja prima sexy kleding heb je aan alleen zit er een vlekje op je T-shirt. ik zeg het maar even anders zit je daar een beetje voor lul.'
S.: 'Oja? Waar dan?.'
Ik: '' op je borst.'
S.: 'ik zie hem niet jij mag hem best aanwijzen'
Ze gaf me een knip oog. Ik wees hem aan op haar tiet.
Ik: 'hier is hij ik denk dat het chocola is of zo.'
S.: 'ja, dat kan best, het moet er eigenlijk wel af voor het gesprek ziet er wel zo net uit. Kan jij het anders afkrijgen?'
Ik: 'misschien kan ik het eraf likken?'
S.: 'ja probeer maar.'
Zo gezegd zo gedaan: ik likte over haar tiet, wat ik niet erg vond, maar het ging er niet uit.
S.: 'misschien moet ik me T-shirt uit doen en dan met water.'
Ik: 'misschien helpt dat ja kom gaan we naar de wc.'
We liepen naar de wc.....

We gingen naar de dames kant.  S. stond voor de spiegel en bekeek de vlek.
S.: ‘ik denk dat hij met water er wel uit gaat’
Ik: ‘ik denk het ook ja. S. deed haar T-shirt uit, ze had een mooie grote rode bh aan. Ik kreeg een halve stijve, ik probeerde hem te verbergen. Ik ging achter haar staan om naar haar T-shirt te kijken. S. hielt haar hand onderde kraan en veegde over haar T-shirt de vlek ging al wat weg.
S.: ‘zo vind ik het wel goed’ ze bukt om hem droog te blazen, en kwam met haar kont tegen mijn lul aan. Ze moest hem wel voelen. Ik voelde dat ik bloosde.
S.:’zozo een grote heb jij daar in je broek’. Ik wou bijna terug zeggen die mag jij wel aanraken maar ik werdt al onderbroken door de mentor die vanuit de deuropening van het lokaal waar hij zat dat S. naar binnen moest komen omdat het haar beurt was voor het gesprekje. S. deed haar T-shirt aan en zei tegen mij dat ik even moest wachten omdat ik had geholpen kreeg ik nog wat van haar.

Ik ging in het lokaal ernaast zitten, ik droomde wat weg wat het zou kunnen zijn. Ik dacht aan de meest geile dingen, die ik wel met haar wilden beleven.

De tijd vloog om en voor dat ik het wist was ze alweer klaar. Ze riep me en ik ging mee naar buiten. S.: 'kom maar mee naar mijn huis me ouders zijn toch niet thuis.' Ze woonde niet ver van het noodgebouw af. Op de fiets keken we naar elkaar en moesten even lachen en keek snel weer weg.
We waren er al, een mooi vrijstaand huis. Haar ouders moesten wel rijk zijn. S. had altijd leuke merk kleding aan en ze hadden nog een mooi vrijstaand huis in een rijke buurt ook. We fietsten door het hek van hun huis en fietsen naar achter naar het schuurtje. Waar we onze fietsen neer zette. We gingen achter om naar binnen. Het was van binnen ook een mooi huis. We liepen door naar de woonkamer.
Ze vroeg of ik wat te drinken wou. Ik antwoorden dat ik wel een bacardie of zo luste. We namen allebij een bacardie cola. Ik zocht ondertussen een filmpje uit op haar verzoek. We gingen op de bank liggen en keken naar de film. We lagen tegen elkaar aan, we streel de elkaar wat, en ik kreeg weer een middel stijve ik ging er met me hand voor zodat ze het niet voelde. Hierdoor ging ik ook tegelijk met me hand naar haar kont. Ze had een lekker kontje.
Zij begon mij ook te strelen, wat ik niet erg vondt.  Ik ging met me handen over haar gezicht en langs haar haren. Onze monden gingen naar elkaar en we zoenden heerlijk, ik ging met me tong naar binnen en zij bij mij. Zij was in middels op mij gerold. Ik kreeg een enorme paal in mijn broek. Ik voelde over haar kont. Ik voelde haar tepels hard worden. Ik kust is haar nek en zoog aan haar oorlel.  S. ging met haar hand over mijn buik naar mijn broek en voelde mijn paal
S. fluisterde:’kom met me mee gaan we naar mijn slaapkamer’. Ze stond op en ik ook. ik tilde haar op naar haar kamer.
In haar kamer aangekomen…

Ik tilde haar de kamer in en we begonnen gelijk te bekken ik voelde over haar kont en zij mijn kont, we vielen op bed. Ze lag op me ik deed haar T-shirt uit en ging met me tong onder haar rode bh, ze moest een beetje lachen. Ik deed haar bh uit, ze had mooie grote ronde borsten. Ik kreeg een enorme paal in me broek die bleef groeien. S. Had hem ook gemerkt en ging met haar hand overheen. Ik likt over haar borsten. Ik beet zachtjes in haar harde grote tepels. Ze ging van me af en deed me broek los en ging met haar hand over mijn boxer heen. Ze ging met haar hand in mijn boxer en voelde aan mijn grote stijve lul. Ze ging weer op me liggen in standje 69 en pijpte me heerlijk. Ze kon super pijpen.
Ik: ‘ahh, je pijpt heerlijk S.’
S.: ‘Vind je? Ik heb het pas 1x gedaan.’
Ik: ‘super ga door, ben je ook nog maagt?’
S.: ‘ja, nog wel maar ik wil door jou ontmaagd worden tijger.’
Ik vond het maar raar zo’n lekker ding en dan nog niet ontmaagd. Ik deed haar rokje omhoog en zag een rode string. We gingen weer van elkaar af en gingen naast het bed staan. Ik deed haar rokje uit en zij mijn broek en boxer, omdat ze anders in de weg zaten om me benen. Ik gooide haar op bed en deed haar string uit. Ze had een super mooie poes met een streepje haar wat haar erg sexy stond.
Ik masseerde haar clitje met me hand en hierna met me tong. Ik beefde haar rustig. Ik stopte even zij ging gelijk met haar hand naar mijn paal. Ze rukte me en pijpte me heel lekker.
Ik: ‘heb je een condoom?’
S.: ‘nee, maar dat hoeft niet ik ga wel aan de pil’
Dat liet ik me niet te 2x zeggen. Ik draaide haar om en ging tegen haar aan zitten. Ik ging met me stijven over haar nog niet ontmaagde kutje heen en stak hem er voorzichtig in. Ze schreeuwde het uit, maar ik wilde en ging er verder in. Mijn lul (op zijn stijfst rond 20 cm) deed ik er verder in. S. Schreeuwde het uit: ‘aaaahh ahh’ en zo verder maar zij fluisterde ook dat ik door moest gaan. Ik pakt haar tieten beet en begon rust heen en weer te gaan. S. Hielt het niet meer die begon een partij te hijgen en schreeuwen. S. Was lekker nou. Ik ging steeds sneller en dieper in haar nauwe kutje. S. Werd natter en natter en begon al minder te schreeuwen.

De buren hebben het ook moeten gehoord zo hard schreeuwde ze. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam. Ik: ‘ik kom bijna klaar’ fluisterde ik in haar oor. Ik schoof hem eruit en hielt hem bij haar mond zij zoog er aan en ging zachtjes heen en weer met haar hand over mijn eikel. Ik spoot in haar gezicht en over haar borsten. Toen ik bijna klaar was met spuiten. Hoorde we ineens de achterdeur open gaan en met een klap dicht gaan. Wat nu....

We schrokken ons dood. Ik spoot nog een klein beetje over haar heen. We hoorde dat hij naar de trap liep.  Hij riep:  'ik ben het maar S. ik kom even koffiedrinken en dan ga ik weer. S.: ‘o dat is mijn vader maar, ik hoor het aan zijn stem, hij heeft een eigen bedrijf een paar straten verder in het industrie gebied. Hij komt wel eens naar huis als het rustig is en als hij pauze heeft.’

S. likt het sperma af en pakte een handdoek en maakte die een beetje nat en veegde zich schoon deed haar kleren aan. S. ondertussen:  ‘ik ga even naar beneden als hij weer weg gaat dan kom ik weer. Ga maar even computeren of tv kijken. Ik zeg tegen hem dat we iets voor school moeten doen, ook al moeten we nooit meer wat doen omdat we klaar zijn met school.
Ik: ‘oke, is goed, ik ga wel even een film kijken of tv kijken. S. ging naar beneden en ik even zappen. Ik lag daar naakt op bed tv te kijken. Het was heerlijk, S. neukte heerlijk. Ik ben nu ontmaagt!

Ik lag te bedenken wat we zo gingen doen. Ik hoopte dat haar vader snel weg ging dan konden we nog even spelen.

Het was al half 1. Ik hoorde de achterdeur open en weer dicht gaan. Ik keek naar buiten en ik zag een man naar buiten lopen, hij stapte in een auto en reed weg. Ik hoorde iemand de trap op lopen. Ik rolde van het bed af en ging achter de deur staan, omdat ik niet wist wie het was. Ik zag S. de kamer in komen. Ik sprong op haar en we vielen op bed. We zoenden heftig en ik ging over haar lekkere kontje. We stopte en S. fluisterde in me oor: ‘dat was me vader maar hij is weer weg. We zijn weer samen. Kom tijger we gaan douchen.' We ging van elkaar af en de kamer uit ik volgde S. braaf. We liepen naar de badkamer, er was een groot bad en douche.
Ik stond nog naakt, S. had kleren aan. Ik kleedde haar uit: eerst haar T-shirt dan haar rokje, haar rode bh en haar string. Daar stond mijn prinses naakt.

Ik kreeg weer een stijve. S. deed het bad aan en deed wat shampoo in het bad zodat het ging schuimen. Ik speelde met haar tieten: ik likte over haar grote tepel en kuste ze, ik zoog aan ze. S. speelde met me lul en ging met haar tong over mijn eikel heen. Ze trok me rustig. S. stopte even en ik ging op me knieën om S. te beffen. Ik ging rustig met me tongetje over haar kutje en er een beetje in. S. vondt het heerlijk wat ik kon zien aan haar gezicht. S.: ‘ahh lekker wat kan je dat weer goed, kom we gaan in bad tijger.’ S. stapte in bad, en ik ook. Ik ging alleen nog staan omdat ik even moest wennen aan het hete water. Ik pakt wat schuim en ging over haar grote borsten heen. S. pakte me lul en ze trok me. Ik: ‘S. ik heb zin in je ik wil weer in je.’ S.: ‘ik ook geile beer.’ We badderde nog wat en verwende elkaar nog wat.

Gingen uit bad en gingen onder de douche staan. Het sop gleed van ons lichaam af. Ik deed haar been omhoog en schoof me lul in haar kutje. S. schreeuwde weer: ‘aahhh’ maar minder hard dan de vorige keer. Ze was ook wat minder nou. Ik ging heen en weer, mijn ballen ketste tegen haar kont aan. Ik hielt haar borsten beed en stopte me hele lul (ong. 20cm) helemaal in haar kutje. S. schreeuwde nu wel heel hard omdat ik nog niet zo diep in haar was geweest. Ik ging heel snel heen en weer en we hijgde. Ik stopte en deed de douche uit, en ging weer verder. Heel hard en lekker diep heen en weer.
Ik stopte en haalde hem eruit we gingen. We liepen naar het bad, S. zette 1 been op de bad rand en ik deed me paal in haar kutje. Ik ging weer heen en weer. S. kreunde, maar riep:  ‘je bent zo lekker ga door, harder, dieper!’ ik reageerde op haar verzoek en ging nog harder, dieper kon ik niet meer. Ik fluisterde: ‘mag ik je ook nemen in je strakke kontje?’ S.: ‘ja, natuurlijk.’ Ik haalde hem uit haar kutje. We gingen op de grond zitten van de badkamer in een dogystyle. S. op haar knietjes voor me en ik erachter. Ik deed haar benen beetje opzei, nu kon ik makkelijker in haar kont. Ik ging met me lul over haar kontgat heen en deed hem er een stukje in.
S. begon al te kreunen van de pijn. Me lul was al best wel breed. Ik deed hem er al wat verder in en ging heen en weer. Ik ging dieper en dieper. S. hielt het niet meer en gilde het uit. Ik ketste nu met me ballen tegen haar kontje, ik zat er helemaal in. Het voelde heerlijk. S. bleef schreeuwen. Ik kwam weer bijna klaar. Ik ging uit haar kontje. S.: ‘heerlijk, het was heerlijk, wil je nu nog zorgen dat ik nog klaarkom.’ Ik: ‘ik vond het ook heerlijk, goed, als jij mij ook laat klaarkomen, wat wel zal lukken met jou.’ S.: ‘ja.’ S. trok me mee naar haar kamer en we gingen op bed liggen in standje 69 ik befte haar en zij pijpte mij. Het duurde niet lang of ik kwam klaar. Ik spoot alles in haar mondje en S. slikte het door. Ik bleef S. beffen, ook dat duurde niet lang of er kwam een waterval. Ik probeerde wat op te vangen maar dat lukte niet al te best. Gelukkig spoot ze omhoog en kwam het weer naar beneden op haar en mij. Ik likte het sperma van haar af.
We zoende elkaar nog wat en we neukte nog wat. We klede ons aan en gingen we naar beneden. We hadden alle bij honger. We bakten een eitje en aten hem op. Het was in middels al rond half 3.
Ik moest maar gaan, we eindigde met een lange zoen. Ik liep het huis uit en ging naar me fiets. S. kwam naar buiten en vroeg me verkering. Ik zei natuurlijk gelijk ja. We zoenden en kuste elkaar nogmaals. Ik: ‘dit moeten we nog is doen, schat.’ S.: ‘nee, dit gaan we nog is doen.’ ze gaf me nog een knipoog en ik fietsten door het hek naar huis.

EINDE

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen