Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi mensen, ik ben Lex, 18 jaar en zit in het laatste jaar van de middelbare school. Onze klas bestaat uit geweldige meisjes, waaronder twee speciale, en toch een stuk of vijf jongens. Met deze klas hebben we heel wat beleefd, ik vertel alvast één moment. Veel plezier met lezen!
Waar school niet goed voor isVandaag hadden we het laatste uur lichamelijke opvoeding, oftewel gym, mede omdat twee uren uitvielen erna. De les zelf was niet zo geweldig, vond ik zelf, maar anderen waren er het niet echt met mij eens, maar dat was gewoon een meningsverschil. Een beetje teleurgesteld van de lesinhoud liep ik naar de kleedkamers, ja, want welke sportfanatieker wilt nou alle theorie horen in een lesuur die hij allang weet? Ik niet dus. Ik zocht mijn handdoek in mijn kluisje, pakte een fles shampoo mee en liep naar de douches, die zo te zien bijna iedereen al gebruikt had, bijna iedereen..... Twee meisjes niet, die twee speciale uit mijn klas.

Met een ontbloot bovenlijf en een handdoek rond mijn middel geslagen, wilde ik de doucheruimte instappen, tot ik opeens geluiden hoorden. Geluiden die mij nieuwsgierig maakte; kreunende geluiden. Ik hoorde hoe de laatste douchedruppels op de grond vielen, terwijl marginale zinnen de rondte in vlogen. "Ojaa..." hoorde ik een stem meerdere keren herhalen. "Ojaa..." Nieuwsgierig zoals ik ben, dat is nou eenmaal een karakter-eigenschap van mij, gluurde ik om het hoekje. Wat ik daar zag, dat deed mijn mond lichtjes openvallen. Twee meisjes lagen naakt naast elkaar. Miranda, een brunette met cup C en een lekkere kont –een meisje dat elke jongen wel wilde neuken-, zat Lesa, een blond meisje met cup B en een iets minder lekkere kont dan haar vriendin- te vingeren in haar grotje. Ik hoorde de kreunen van Lesa en dat maakte mij geil, zo ook mijn grote vriend. Mijn blik gleed naar mijn handdoek en ik zag een grote bobbel verschijnen. Ik deed de handdoek rond mijn nek en begon mij af te trekken en ondertussen te kijken naar mijn klasgenootjes.


Waar school niet goed voor isIk zag hoe ze opeens begonnen te tongen en dat maakte het maar geiler en geiler, totdat ze zich opeens omdraaiden en mij zagen. Vol grote ogen kwamen ze op mij afgestormd met een onbekende blik. "Wat was je daar aan het doen Lex?" vroeg Miranda, terwijl ze met haar hand over mijn borstkas glijd. Haar warmte zorgde voor meer zaad. "Ehms..." mompelde ik. "Zat je ons lekker te spioneren? Vond je het lekker?" vroeg Lesa op haar beurt. Beschuldigend knikte ik. "Waarom doe je niet mee, Lex? Daar heb je toch altijd van gedroomd? Je wilde toch altijd je Jantje in mijn kutje steken? Ik had je wel tijdens gym zien loeren naar mijn borsten.”" Ik voelde hoe het rood mijn wangen kleurde door Miranda's uitspraken. Wat zij zei was waar, maar… toch. Ik keek recht tegen Miranda’s borsten aan, zo jong, maar het zag er echt al perfect uit. "Kom mee" Miranda pakte mijn hand vast en begeleidde mij (samen met Lesa) naar de douches. "Oh, damn, ik moet gaan, mijn ouders..." begon Lesa opeens.

Miranda haalde haar schouders op. "Andere keer dan, doeg!" Zo snel als de wind verdween Lesa uit de douches. "Dan zijn wij alleen..." Haar vinger gleed over mijn lippen en langzaam kwam ze naar mij toe. Haar lippen drukten ze op de mijne, terwijl onze monden geleidelijk open gingen en onze tongen met elkaar speelden. Mijn handen gingen over haar rug en zo naar onder... Ik pakte haar billen vast en kneep er zachtjes in. Ik zag haar glimlachen tussen het tongen door. Ze onderbrak de tongzoen en gleed likkend naar onder en nam mijn Jantje in haar mond. "Oh, Lex" Op en neer likte ze mijn eikel en ballen. Ik voelde hoe mijn zaad uit mijn penis verscheen, hoe het terecht kwam in haar mondje. Miranda trok zich terug en ik spuitte haar gezicht onder. Ik zag Miranda's tong, die ik zonet nog had geproefd, over mijn sperma gaan. "Hmmm..." Ze likte haar lippen en vingers af. "Lekker" Langzaam stond ze op en ging gehurkt boven mij zitten. Haar benen goed wijd, zodat ik recht in haar kutje keek. Haar schaamharen waren nergens te bekennen, ze had een geweldig zacht kutje voelde ik toen mijn handen over haar schaamlippen streelden. Miranda hurkte wat dieper, zodat ik er met gemak mijn tong tussen haar lipjes kon verplaatsen. Steeds dieper en sneller. Ik hoorde haar kreunen en voelde haar kutsappen op mijn tong belandden. Ze plofte zachtjes op mij en haar handen gleden over mijn borstkas, terwijl we zoenen aan elkaar uitdeelden.

Ik keek haar vragend aan, terwijl ze bemoedigend knikte als teken dat het mocht. Rustig duwde ik mijn eikel en daarna de rest in haar grotje en begon heen en weer te bewegen. Ik zag dat ze geen pijn leed, dus ze was al eerder door een jongen ontmaagd. Zo hebben we nog uren gelegen en gevreeën met elkaar. Sinds die dag hebben we ook iets met elkaar en proberen we nog elke dag nieuwe standjes! Misschien dat ik binnekort nog eens een verhaaltje ga vertellen over mijn momenten met klasgenoten

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen