Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De moeder van Shandy ging samen met de moeder van Angela en Jessica naar Engelse les, vroeger hebben ze dat ook al wel gehad, maar er was weinig van blijven hangen.

Wekelijks op de woensdagmiddag volgden ze de les en het ging steeds beter, de coach vond het een leuk idee om met de cursisten indien ze slaagden een week naar Engeland te gaan om het geleerde in de praktijk te brengen.
Iedereen deed daarom blijkbaar zijn uiterste best, sommigen dan wel met de hakken over de sloot slaagden ze allen, op een enkeling na die er geen geld voor had wilden ze wel mee met dat reisje.
Rita de moeder van Shandy zei,’’ik wil heel graag mee, maar moet het thuis wel overleggen!’’
Er waren er meer die thuis dan nog het een en ander te regelen had.

De vader van Shandy, was die woensdagmiddag vrij, en zijn dochter was ook thuis, ze lag op haar knieën in de woonkamer haar vader af te pijpen!
Hij was een aantal maanden geleden begonnen met haar te gaan gebruiken, ze liep bijna dagelijks in korte rokjes rond en een strak T-shirt, dat wond hem zodanig op dat hij in eerste instantie zijn ogen niet van haar geile lichaam kon afhouden.
Het begon met onschuldige opmerkingen en aanrakingen, zij raakte daar aangewend, op een avond was ze zich al aan het uitkleden toen plotseling de lamp uitging.
Shandy drukte op het knopje, maar de lamp bleef uit, ze schreeuwde naar beneden,’’paps, de lamp hier is stuk!’’
Kees pakte een gloeilamp met dikke fitting uit de kast en liep maar boven met een zaklantaarn, op haar slaapkamer flitste de zaklamp aan, hij zag haar half ontkleed staan.
Hij schoof een stoel onder de lamp, klom er op en schroefde de lamp er uit,’’pak is aan, Shandy!’’
Dat deed ze, ‘’geef mij nu die nieuwe lamp maar!’’, even later schroefde hij die er in, de lamp flikkerde even en brande.
Kees wilde van de stoel afstappen, maar de stoel kiepte om, hij viel en in zijn val werd zijn dochter meegenomen, beide vielen op het bed, hij boven op haar.
Gelukkig liep dit goed af, ze lag half ontkleed onder hem, hij voelde de warmte van haar lichaam op zijn blote borst, het was volop zomer en nu was de temperatuur nog niet beneden de vijfentwintig graden.
Ze moesten allebei lachen, maar het deed wel wat met zijn lichaam, hij voelde een erektie tot stand komen in zijn korte broek!
Shandy voelde zijn harde pik, op haar dijbeen, het was een behoorlijke bult wat er in zijn broek stond, er hing een erotische sfeer, hij schoof bewust met zijn harde langs haar dijbeen.
Ze schudde haar lange donkerblonde haren, uit haar gezicht, haar mooie gezicht, een lekker onschuldig pijp smoeltje, vond hij, die zinderende lippen, daar zou hij best wel eens…..!
‘’je hebt al een lekker lichaam, Shandy?’’, mompelde hij, en zonder er verder al teveel woorden aan vuil te maken, zat haar hand even later om zijn staal harde erektie, en leerde hij haar aftrekken!
Kreunend,’’aagghh ggg.. Aaaghhhhhh ooggh mmmmm lekkerrr!’’, spoot even later de sperma rijkelijk over haar hand.
Ze had nu voor het eerst een lul in erekte stand gezien, zo was het begonnen en inmiddels pijpte ze hem en slikte ze zijn geil, ieder moment dat ze alleen thuis waren moest ze hem pijpen, eerst was dat een keer in de week, maar nu was dagelijks pijpen de gewoonste zaak van de wereld.

Die twee vriendinnen van haar, Jessica en Angela, twee langharige blondines zag hij ook wel zitten, aangezien die regelmatig over de vloer kwamen kon hij hun volle stevige dijen bewonderen, onder die korte rokjes en af en toe keek hij ze tegen hun slipje.
Zijn lul reageerde daarop, hij vond het echte lust sletjes, ze woonde bij hun moeder die gescheiden was, die buurvrouw zou hij ook best is op zijn naar nog meer seks hunkerende pik willen schroeven.
Maar goed zo was nu dus de situatie in beide gezinnen.

Ze zagen Rita aankomen, Shandy veegde snel de sperma van haar mond af en stond op en verliet de kamer.
Kees propte zijn net leeg geschoten handeltje snel in de broek.
Rita zelf mocht er ook best wezen maar Kees had meer, veel meer seks nodig dan die twee keer in de week, hij mocht haar dan wel enkele uren gebruiken, dat was geen probleem, maar zijn lichaam vroeg om meer seks, veel meer seks!
‘’Zo, en hoe ging het op de les?’’, vroeg hij, en schraapte zijn keel, hij was nog geen drie minuten geleden heftig klaar gekomen.
‘’Wij zijn allemaal geslaagd, enne ik wil met de buuf een week naar Engeland!’’, ze vertelde hem de datum.
‘’O, ik zal dat morgen gelijk regelen op mijn werk!’’, zei hij
Dat bleek de volgende dag helemaal geen probleem te zijn, dus toen hij thuis kwam kon hij dat mededelen.
‘’Ja, dat is mooi!’’, zei Rita, dan ook verheugd, ‘’kan jij dan ook op de dochters van, Marlijn passen?’’
Nu hebben de meiden al wel de leeftijd, dat ze zich waarschijnlijk best alleen konden redden, maar ja moeders.
Kees liet dat snel op zich in werken, dat zag hij wel zitten een hele week met die in zijn ogen lekker lust sletjes, ‘’ja hoor, dat is geen enkel probleem, we maken er wel een leuke week van!’’, hij moest snel zijn gedachtens verzetten want zijn lul wilde alweer omhoog komen!
De vier weken die er nog tussen zaten vond Kees wel erg lang duren, hij wilde eigenlijk Shandy al neuken.

Eindelijk was het zo ver, de bus stond te wachten bij de Dreiumme, de chauffeur hielp de dames hun koffers in te laden, een aantal van hun mannen zwaaide hen uit.
De meeste waren blij is lekker een week voor zichzelf te hebben, zo ook Kees.
Kees ging eerst de supermarkt in om voor zichzelf een paar kratten bier in te slaan, en voor de meisjes breezer, en een lading vreterij zoals chips en nootjes.
GHB, had hij gekocht bij een drugs winkel, het mocht dan wel niet officieel verkocht worden, maar wie kon het schelen?
Hij had zijn ideeën al met zijn dochter besproken en die durfden zijn plannen niet te weerspreken!
Ze had hem eerlijk verteld dat ze wel is met zijn drieën op de slaapkamer naakt hebben rondgelopen en vanuit die hoek had hij met zijn dochter iets bedacht, de ideeën spookten door zijn hoofd en zijn lul schokte omhoog.
Shandy vond het niet leuk dat ze haar beste vriendinnen in de smerige plannen van haar vader moest betrekken, maar hij had een groot overwicht op haar.

Met ze drieën kwamen ze dan ook van de laatste schooldag thuis, ‘’hallo Kees, hier zijn we dan!’’, riepen ze in koor.
De frisse langharige blonde meisjes hadden geen idee wat een perverse man die vader van hun vriendin eigenlijk was, zij had ook nog nooit aan haar vriendinnen durven vertellen dat ze haar vader elke dag moest afpijpen, terwijl ze best samen meiden geheimpjes hebben.
Kees keek gehypnotiseerd naar de blote dijen van de meisjes, die zoals gewoonlijk nogal kort gerokt rondliepen, in gedachten zat zijn harde lul al in die geile pijp smoeltjes.
Dat veel mannen al geil van hen werden, wisten ze ook wel, maar dat wil niet zeggen dat ze al met de benenwijd genomen waren, dat is meestal een misverstand, een idee van mannen dat dergelijke meisjes, in hun ogen sletjes waren en dus ook al wel zouden neuken!

De eerste avond al kregen de meisjes breezer, ze hebben dat nog nooit gedronken, dus waren al vlot vrolijk.
‘’Wij gaan naar boven!’’, riep Shandy, ‘’muziek luisteren!’’
‘’Neem dan wat te drinken mee!’’, riep Kees, die snel drie glazen breezer op een blad zette, in een van de glazen gooide hij GHB, zijn dochter wist dat het groene glas voor haar was, en wie dan die GHB naar binnen kreeg, dat zag Kees later wel, de hoeveelheid was voldoende om het betreffende meisje willoos te maken.
Boven op de slaapkamer wilde Shandy haar jongste vriendinnetje Jessica sparen, en schoof het bewuste glas naar Angela toe, die het op dronk.
Ze waren vrolijk, ze waren losbandig, een half uur later sloop Kees naar boven, hij klopte aan en opende gelijk de deur, de meisjes schrokken.
Ze waren geheel naakt, een beetje bezig met een onschuldig spelletje, meisjes onder elkaar die nieuwsgierig waren.
Kees kon aan de ogen van Angela zien, dat zij degene was die de GHB naar binnen heeft gekregen, ze keek dof en afwezig.
‘’Geef me jou onderbroekje eens!’’, zei hij tegen haar.
Angela pakte haar slipje van de grond af en gaf het aan hem, hij rook er aan, en snoof de geile lucht gretig naar binnen, ‘’trek hem maar aan, en trek je rokje ook maar weer aan!!’’, hoorde ze, willoos door de rapé drugs, deed ze het.
Kees pakte haar hand, ‘’kom maar mee!!’’, en hij knipoogde naar zijn dochter.
Shandy wist dat haar vriendin gedwongen zou worden om te pijpen, dat haar vader nog veel meer in gedachten had, wist ze niet, dat kon ze ook niet weten, want tot nu had hij haar ook alleen maar laten pijpen en likte hij af en toe haar kutje!

Kees sloot de slaapkamer deur, Jessica vroeg, ‘’wat gaat me zus doen??’’
‘’Niets, Jessica, die komt wel weer terug!’’, antwoordde Shandy, met bibberende stem.
Nog voor dat ze de trap afliepen kreeg Angela een mooi halsbandje om waaraan een ring zat, ook kreeg ze twee leren polsboeien om, en Kees klikte die aan de ring.
Ze liet het gelaten toe, totaal geen besef wat hij aan het doen was, haar lichaam was suf door de party drugs.
Beneden gekomen, ‘’op je geile knieën!!’’, hoorde ze, hij zag haar lekkere stevige door de zon gebruinde dijen, kroop achter haar, en begon haar te betasten, hij kneed haar dijvlees, zijn pik was intussen al omhoog geschokt en keihard.
‘’Jij ruikt geil uit jou kutje, Angela, ik kon de geile lucht in je onderbroekje ruiken, je ruikt geil en lekker, je bent ook lekker!!’’
‘’Het wordt gewoon tijd, dat een sletje als jij gebruikt gaat worden, jij bent er voor op de wereld om geile mannen te behagen!’’
Hij genoot van het aanhoren van zijn eigen schunnige taal, even later hing zijn harde lul voor haar mond, ‘’mmmm geil sletje, doe je mond maar open en sluit je lippen om mijn pik!’’
Angela zag de dikke paal vlak voor haar bungelen, ze opende haar mond, Kees schoof gretig zijn lust knots naar binnen, hij voelde haar warme lippen er om heen.
Hij greep haar hoofd en begon wellustig steeds dieper te pompen, Angela wist niet wat haar over kwam, die man had zijn piemel diep in haar mond gestopt.
Ze werd steeds ruwer en dieper in haar mond geneukt.
‘’Ik.. Ik, ga jou ook echt neuken, mmmmmmmmmm aaggg mmmmmm!’’, murmelde hij, terwijl zijn ballen nu tegen haar kin aan sloegen, je kon de pik in haar mond zien bewegen op momenten dat hij haar aan de binnen kant raakte zag je haar wangen opbollen.

Hij stootte ruw toe en trok haar hoofd ook over zijn lul naar zich toe, gorgelend ramde hij in haar keel, haar neus belande bij elke stoot in de haren van zijn lul, het rook ranzig.
Kokkend liet ze het over zich heen komen, ze hoorde de buurman steeds heviger kreunen, ze merkte wel dat zijn stoten onregelmatig werden en dat zijn ding dikker was geworden.
Met een diepe grom schoot zijn sperma diep in haar mond, proestend met de lul in haar mond ontving ze het kleffe goedje, de lul schoot er uit, sperma kletterde op haar lippen en kin, de volgende straal geil ketste op haar voorhoofd en droop over haar neus naar beneden.
Ze bleef op haar knieën liggen, ze had geen idee wat ze moest doen.
Kees bleef geil, het sletje lag op haar geile knieën terwijl de sperma van haar af droop, zijn pik zat onder haar kwijl.

Hij snakte naar haar kale kutje, ze moest van hem over de salontafel gaan hangen, ruw duwde hij haar dijen uit elkaar.
Dromerig keek ze voor zich uit, terwijl Kees zijn harde lul op haar maagdelijke spleetje zette, hij boog over haar heen, greep haar bij de heupen, ze hoorde hem in haar nek hijgen.
Ze voelde opeens dat er met veel geweld haar kutje werd binnen gedrongen, ze probeerde omhoog te komen, ‘’blijf op je buik op tafel liggen!!’’, gromde hij.
De dikke eikel perste zich tussen haar lipjes, ze voelde dat ze enorm opgerekt werd.
‘’Oeffff, ai auw au ..ppfffffff!’’, hij deed haar pijn, ze had immers nog nooit een harde pik in haar lichaam gekregen, en dan meteen nu al zo een grote en dat met veel geweld.
Kees was te geil, dat ze er moeite mee had, maakte hem alleen nog maar geiler, zijn lul schoof strak langs haar kut vlees naar binnen, elke dikke ader op zijn penis maakte kontakt, hij bleef door persen, terwijl zij op haar tong beet van de pijn, die het binnen dringen veroorzaakte.
Ze veerde weer wat op toen hij een vinger in haar sterretje drukte, ‘’liggen blijven geile teef!!’’
Met moeite kreeg hij zijn paal centimeter voor centimeter naar binnen, kreunend van wellust voelde hij weerstand.
Hij trok zijn lul een eind terug, Angela haalde opgelucht adem, maar een woeste stoot deed haar opveren, ‘’auwa aaahh ai au ooohh… PIJN!!!!!!!!!!’’, de lul schoot naar binnen, tot aan de wortel, hij hield zich even in, dit was zo lekker, zijn lul klopte diep in haar strakke ontmaagde kutje.
Ze voelde zich opgevuld tot en met, zelf het kloppen van de indringer voelde ze, hij genoot er van dat haar kutje zo lekker strak om zijn paal zat, het gevoel trok door zijn lichaam.
Even sloot hij zijn ogen, ‘’lekker geil sletje, ben je!’’, mompelde hij.
Langzaam begon hij haar nu met steeds fellere stoten diep te penetreren, zijn vinger drukte hij nu zo ver als het kon in haar anus, en potelde die daar rond.
‘’Aaaggh zz o lekkerrrrr!’’
De pijn was nog steeds aanwezig in haar getergde kutje, haar vliesje was ruw weg geneukt.
Kees bleef door stoten, de halen werden dieper en het genot intenser, hij haalde met elke harde stoot zijn lul er bijna helemaal uit om hem daarna weer diep naar binnen te rammen.
Hij trok nu ook aan haar lange haren, haar hoofd naar achteren, hij hoorde haar zachtjes kreunen.
De lul in haar kutje, deed haar toch wel wat, god wat een uitvinding die GHB, je kon zo alles plat neuken wat je wilde.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen