Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was zaterdagavond en Chinouk checkte of ze alle speeltjes klaar had liggen voor vanavond. Tessa en Nena hadden namelijk laatst bij het chatten laten merken dat ze een beetje onzeker waren over hun geaardheid, en Chinouk had ze aangeboden om ze daarbij te helpen, en had ze uitgenodigd voor een zaterdagavond. Chinouk, die zelf volledig hetero was, vond het toch wel een leuk idee om eens twee meisjes te domineren, en daar kreeg ze nu de kans voor.

 

De meisjes kwamen precies op tijd, dus ze konden meteen beginnen. Chinouk bracht ze allebei naar boven en begon meteen: ze stripte beide meisjes meteen van hun kleren, rukte hun bh’s af en trok hun slipjes uit. Daar stonden beide godinnetjes dan naakt. Ze ontdeed zichzelf ook van haar kleren, maar deed toen een soort van seks pakje aan: nylons met een korset waar haar grote geweldige borsten bovenuit kwamen. Ze greep vervolgens Tessa vast en begon haar hevig en passievol te zoenen. Tessa stribbelde nog wat tegen, vooral toen Chinouk haar tong begon te gebruiken, maar moest uiteindelijk toch toegeven, en begon haar terug te kussen. Tijdens deze passievolle kus begon Chinouk Tessa te strelen, en haar goddelijke kontje te masseren. Tessa deed vervolgens hetzelfde terug, en samen geilden ze elkaar een beetje op. Toen schakelde Chinouk over naar Nena, en begon haar ook te kussen. Nena daarentegen was veel welwillender en begon meteen terug te zoenen. Ze omhelsde Chinouk stevig en begon in haar kontje te knijpen ,nog eerder dan Chinouk dat terug wou doen. Het was zo’n passievolle zoen dat hij maar liefst tien minuten duurde, en heet genoeg was om elke jongen die er naar keek te kunnen laten klaarkomen.

Toen ze alledrie een beetje opgegeild waren, was het tijd voor het grote werk. Chinouk greep Tessa van achter en begon haar prachtige borsten te masseren. Dit vond Tessa wel leuk, en ging er een beetje in mee. Chinouk wist toevallig Tessa’s zwakke plek, en ging daar nu ten volle gebruik van maken. Ze begon te sabbelen aan Tessa’s oorlel, waarvan ze zo genoot dat haar prachtige hemelsblauwe ogen naar achter rolden. Intussen was Chinouk met haar hand langzaam naar beneden aan het gaan, terwijl ze er Tessa’s slanke buik mee streelde. Terwijl ze haar hand steeds lager deed, begon ze met haar andere hand met Tessa’s tepels te spelen, wat haar nog meer opwond, terwijl Chinouk nog steeds aan haar oorlel aan het sabbelen was. Ze genoot er zo van, dat haar hele lichaam begon te trillen, en ze zeer geile kreunen uitsloeg. Toen Chinouk eenmaal met haar hand bij het perfecte poesje van Tessa’s aangekomen was, hield ze het bijna niet meer. Vooral toen Chinouk met haar natte vingers rondjes begon te draaien over Tessa’s natte poesje, kwam ze al bijna. Chinouk begon over haar clitoris te wrijven, steeds harder en sneller. Tessa kwam bijna meteen klaar, in een heet orgasme: haar benen trilden, ze gooide haar hoofd naar achter en haar voeten krulden, terwijl ze schreeuwde van het genot. Chinouk ging vervolgens verder door haar vingers diep in Tessa’s kutje steken, en begon haar te vingeren. Ze bewoog haar vingers op en neer, terwijl ze Tessa’s G-spot aan het stimuleren was. Zo bracht ze Tessa tot een tweede, even heet orgasme. Toen ze Tessa een beetje uitgeput had, ging ze haar een beetje pesten, zoals alleen Chinouk dan kan. Ze begon Tessa’s zijen te kietelen, terwijl ze haar stevig in bedwang hield. Tessa kon helemaal niet tegen kietelen, en begon hevig tegen te stribbelen, terwijl ze het uitschreeuwde van de machteloosheid. Om een meisje zo te domineren, maakte Chinouk nog geiler, terwijl ze intussen Tessa benen vasthield onder haar arm. Tessa begon te schreeuwen: “Neeee! Neeeeee!” maar Chinouk was genadeloos, en begon met haar vingers Tessa’s voeten te kietelen. Tessa probeerde zich los te rukken, maar Chinouk had haar voeten stevig vast. Tessa schreeuwde en schreeuwde, maar uiteindelijk koos Chinouk het moment om te stoppen. Ze liet Tessa los, en legde haar neer op het bed. Tessa hijgde, maar probeerde toch nog na te genieten van de twee orgasmes, terwijl Chinouk veranderde naar Nena.

Nena bood zich meteen aan, maar Chinouk was iets anders van plan. Ze pakte een paar handboeien en maakte daarmee Nena’s handen vast achter haar rug. Nena trok een beetje aan de handboeien, om te testen of ze wel goed vast zaten. Maar toen deed Chinouk iets onverwachts, en knevelde Nena met een bijtknevel, die haar heel goed stond. .“Mmmppphhh.” “Mmmppphhh,” was het enige wat ze kon uitbrengen, maar dit wond haar alleen maar meer op. Ze draaide Nena met haar rug naar zich toe, en begon Nena’s goddelijke, perfect gevormde borsten te masseren, terwijl een beetje knabbelde in Nena’s nek. Dit maakte haar zo nat, terwijl Chinouk met haar alreeds stijve tepels begon te spelen: ze trok eraan, of wreef erover, terwijl ze haar symbolisch begon te ‘humpen’, als teken van haar dominantie. Met een hand ging ze naar onder, en begon over Nena’s navel te wrijven, terwijl ze aan Nena’s oorlel begon te sabbelen, net zoals ze bij Tessa had gedaan.

Chinouk was ondertussen al Nena’s zeer gevoelige clitoris aan het stimuleren, terwijl ze met haar andere hand steeds harder in Nena’s borsten begon te knijpen. Nog steeds was het enigste wat Nena kon uitbrengen: “Mmmppphhh”, maar ze wilde ook niks liever. Intussen liep er al een grote hoeveelheid kwijl van Nena’s gezicht af, wat beide meisjes alleen nog maar meer opwond. Chinouk drong met haar vingers Nena’s nauwe, natte, geile kutje binnen, waardoor ze Nena liet klaarkomen in een explosief orgasme. Haar mooie diepblauwe ogen rolden naar achter, terwijl ze een van de hardste orgasmes beleefde die ze ooit had gehad. Chinouk ging nog even door tot ze Nena tot een tweede orgasme bracht, en nam daarna de touwtjes weer in handen. Ze maakte Nena’s handboeien los, maar liet de knevel nog even zitten. Ze plaatste de godinnetjes op hun armen en knieën op de grond voor zich, en pakte een zweepje uit de kast. “Dus jullie weten niet of jullie op jongens of meisjes vallen, hè?”

“Mmmppphhh.” “Misschien overtuigd dit jullie!”,en ze begon met het zweepje op de perfecte kontjes van de meisjes te slaan. Beiden namen de ‘straf’ aan zonder gestribbel, dus ging Chinouk door tot de kontjes rood waren gespankt. Toen was het tijd op haarzelf te verwennen. Ze hielp beide meisjes weer op hun benen, deed de knevel van Nena uit en ging op bed zitten, waarbij ze de meisjes voor zich plaatste. Eerst liet ze hun haar tepels en c-cup borsten likken ,ieder een. Ze werd hier geiler van dan ze verwacht had, en begon kreunen, terwijl de hoofden van de meisjes vasthield. Zonder dat ze het in eerste instantie doorhad, werd ze er hartstikke geil van, en haar poesje was inmiddels al zo nat geworden als een doorgebroken dijk, en het was tijd dat haar poesje verwendt ging worden, en ze koos hier Nena voor. Nena had echter al meteen door wat de bedoeling was, en ging op eigen kracht naar benden, terwijl ze Chinouk slanke buik likte. Toen ze eenmaal bij haar verzopen katje was aangekomen, begon ze hem met al haar passie te likken, waardoor Chinouk’s benen meteen begonnen te trillen en ze harde geile kreunen uitsloeg. Ze ging nog even door, terwijl Tessa met haar mond nog steeds met Chinouk’s borsten bezig was, en bracht haar tot een hevig orgasme. Ze sloeg haar hoofd naar achter en kwam hard klaar. Nena was echter nog niet klaar, en begon met haar handen Chinouk’s lekkere kontje te masseren, terwijl ze haar met haar tong tot nog een orgasme bracht. Nena was echter nog lang niet plan om te stoppen, en bracht Chinouk tot nog zeker drie orgasmes, voordat ze officieel konden zeggen dat de avond erop zat.

Door deze avond was Chinouk zelf ook gaan twijfelen over haar geaardheid, en er was voor alledrie nog een leuke avond met een jongen nodig om het op te lossen…

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen