Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het zou een geweldige middag worden, dat wist ik. Ik had laatst een verslag gemaakt voor Tessa en Carola, waarmee ze een tien hadden gehaald, en ze gingen me daar vanmiddag voor belonen.

Ze kwamen precies op tijd, en ik leidde ze naar mijn kamer. Ze waren allebei op hun best aangekleed: Carola had zwarte nylons aan, waarvan de sexy riempjes onder haar korte, zwart rokje verdwenen. Daarboven had ze een leren korset aan, waar haar decolleté bijna uitsprong. Ze had haar haar ook licht gekruld wat veel toevoegde aan haar sexyheid. Tessa had het typische schoolmeisjes uniform aan: sokken tot haar knieën, een geil kort blauw rokje, met daarboven een net iets te strak blousje, waarvan de bovenste knoopjes niet dicht waren, waardoor ze redelijk wat inkijk had. Ook Tessa had haar haar iets gekruld, waardoor ze er nog lekkerder uitzag. Maar allebei niet voor lang.

 

Ik ging op mijn bureaustoel zitten ,en beide meisjes begonnen langzaam te strippen. Carola maakte een voor een de touwtjes van haar korset los, terwijl Tessa het zelfde deed met de knoopjes van haar blouse. Hun geweldige borsten werden zichtbaar, behalve dat er bij beide nog een sexy kanten bh voor zat. Carola maakte de riempjes los, en begon op een heel sexy manier haar nylons uit te doen. Tessa hief haar been op achter zich op, pakte het puntje van haar sok vast, en deed haar been weer naar beneden, waarbij ze haar sok langzaam uittrok. Toen dit bij beide benen gedaan had, en Carola haar nylons uit had gedaan, ontdeden ze zich van hun rokjes. Ze poseerden daarna even in hun geile, kanten lingerie, zwart bij Carola, en wit bij Tessa. Carola maakte haar bh aan de achterkant los en hield hem toen met beide handen voor haar borsten vast, alvorens hem los te laten, waarbij ze haar prachtige borsten onthulde. Tessa draaide vervolgens met haar rug naar me toe, maakte haar bh los en liet hem op de grond vallen. Toen draaide ze weer terug, en toonde haar goddelijke c-cup borsten ook aan me. Carola draaide vervolgens om, en liet haar slipje zakken, waarbij ze haar grote spankgrage kont liet zien, voordat ze omdraaide en haar geile geschoren poesje toonde. Tessa liet haar slipje daarop ook zakken, maar liet eerst haar lekkere poesje zien, voordat ze omdraaide en haar perfecte kontje liet zien. Ze sloeg er een keer op om mij nog meer op te winden.

De meisjes waren nu klaar voor het echte werk, dus ik ontdeed mezelf ook van mijn kleren, en gooide beide chickies op het bed. Ik draaide Tessa op haar rug, greep haar perfecte borsten vast en begon haar hard te nemen. Tessa begon heel geil te kreunen, en ze werd steeds natter. Ik verhoogde de snelheid, terwijl ik nog steeds haar geweldige borsten aan het masseren was, en we kwamen beide al heel snel klaar. Toen was het tijd voor Carola: ik plaatste haar op haar knieën tegen de rand van mijn bed aan, en legde haar met haar bovenlichaam op het bed. Ik ging toen ook op mijn knieën achter haar zitten, greep haar met beide handen bij haar zij vast, en begon haar hard van achter te nemen. Ook zij begon hard te kreunen, vooral omdat ze dit soort standjes adoreerde. Ze probeerde een beetje te schoppen, maar ik hield haar goed in bedwang. Ik begon met mijn handen op zoek te gaan naar haar sexy half-Spaanse borsten, en kneep er in, wat haar nog meer opwond. Ik begon ze te masseren, waardoor ze bijna al klaarkwam. Ze werd er zo geil van dat ze haar orgasme al beleefde voordat ik dat deed. Haar benen begonnen te trillen, en ze kneep met haar handen in mijn matras, gooide haar hoofd naar achter, en kwam heel hard klaar. Door dit geile orgasme, kwam ik meteen daarna ook klaar, en spoot haar nauwe vagina vol met sperma. Hierna was Carola best uitgeput, maar er kwam nog veel meer voor haar. Ik ging uit haar, maar liet haar nog niet vrij uit haar positie. Ik pakte haar handen achter haar rug vast, en begon haar grote kont te spanken, wat ze totaal niet erg leek te vinden. Naar een paar minuten ging ik naar Tessa, plaatste haar net zo als Carola, en begon ook haar goddelijke kontje te spanken…

Toen ik daarmee klaar was, bracht ik de meisjes over naar mijn badkamer, en zette de douche aan. Ik was echter nog niet van plan om ze te joinen, dus ik liet ze eerst eens met elkaar spelen. Het zag er meteen al geil uit, met beide natte goddelijke lichamen. Ze begonnen een beetje onzeker, maar uiteindelijk was het toch Carola die de dominantie nam. Ze duwde Tessa tegen de glaswand aan, waarbij haar geweldige borsten tegen het glas aangedrukt werden. Carola wist zo te zien precies wat ik ervan verwachte. Ze begon met Tessa’s kontje te masseren, waardoor Tessa al meteen weer geil werd. Carola begon een beetje aan Tessa’s oorlel te zuigen, wat haar zwakke plek was. Haar ogen rolde naar achter, terwijl Carola steeds lager ging, en in haar nek begon te knabbelen.

Intussen was Carola Tessa ook al gaan vingeren, door eerst met haar wijs- en middelvinger langs Tessa’s poesje te wrijven. Tessa hield het bijna niet meer, en haar hele lichaam begon te trillen, terwijl Carola haar vingers intussen al in Tessa’s vagina had geduwd. Ze bewoog met haar vingers op en neer, en begon haar G-spot te stimuleren. Dit werd allemaal een beetje teveel voor Tessa, en ze kwam dan ook heel hard klaar.

Vervolgens dwong Carola Tessa op haar knieën, en bracht haar hoofd tussen haar benen. Tessa begon meteen Carola’s poesje te likken, terwijl Carola haar hoofd met een hand nog steeds vasthield. Met haar andere hand was ze ondertussen haar eigen borsten aan het masseren, terwijl ze allebei nog steeds natgesproeierd werden door de douche. Tessa bracht vervolgens Carola ook tot een orgasme, een teken voor mij om ze te joinen. Ik besloot ze omstebeurt te doen, en trok Carola daarom ook uit te douche, om vervolgens de douche te delen met Tessa. Ik pakte haar polsen vast en duwde haar tegen de muur aan. Ik hield haar handen boven haar hoofd vast en begon tegen haar lichaam aan te wrijven. Toen we geil genoeg waren, ging ik in haar, en begon haar te nemen, terwijl ik handen nog steeds boven haar hoofd vasthield. Het was zo’n geil standje, dat ik mijn best moest doen om niet klaar te komen. Tessa had hier echter geen probleem aan, en kwam meerdere keren achter elkaar klaar, het ene orgasme nog heter dan het andere. Ze schreeuwde het steeds uit van het genot, terwijl haar hele goddelijke lijf steeds trilde. Ik kwam uiteindelijk tegelijk klaar met haar, terwijl zij haar 5e orgasme van deze sessie beleefde. Ze kwam hier zo hard klaar, dat ze moeite had om op haar, reeds zwak geworden, benen te blijven staan.

Ik zette toen Tessa uit de douche, en trok Carola naar binnen: maar voor haar had ik heel andere plannen in petto. Ik pakte een waterproof vibrator die ik al klaargelegd had, en begon daarmee over Carola’s tepels te wrijven. Ze slaakte harde kreunen uit, terwijl ik met de vibrator mijn weg naar onder aan het maken was. Ik duwde de immens sterke vibrator hard tegen haar clitoris aan, waardoor er nog meer en geiler geluid uit haar kwam. Haar benen trilden zo, dat ze er nauwelijks op kon staan, dus ik hield haar met een arm overeind. Ik duwde vervolgens de vibrator diep in haar vagina, waardoor ze meteen klaarkwam. Maar ik was nog niet klaar, en begon de vibrator op en neer te bewegen, waarna ze nog een stuk of zes zeer geile orgasmes had. Toen ze helemaal uitgeput was, plaatste ik haar op haar knieën voor me, en duwde mijn stijve penis diep in haar strot, en dwong haar me te pijpen. Ze begon met haar natte sexy lippen aan mijn mannelijkheid te zuigen, en begon mijn eikel te likken. Ik liet haar net zolang door gaan totdat ik heel hard klaarkwam in haar geile mond, en dwong haar het door te slikken door haar hoofd vast te houden. Ze walgde hiervan, maar kon er nu niet omheen, en moest toch toegeven. Ik liet haar vervolgens uitrusten, terwijl ik de douche uitzette en Tessa op haar benen hielp. Ik begon vervolgens de meisjes af te drogen, wat net zo geil was als het klinkt. Bij het afdrogen van hun borsten, wisten ze het nog voor mekaar te krijgen om er een paar kreunen uit te persen. Ik ging daarna verder met het afdrogen met de rest van hun goddelijke lichamen, en bracht ze weer terug naar mijn kamer. Daar kleedde ik de chickies weer aan in hun sexy kleding, en bracht ze naar beneden. Voordat ze weg gingen, gaf ik ze allebei nog een lange, dikke, ontzettend geile afscheidszoen. “Tot de volgende keer!…”

 

Reacties   

0 #1 Relay 29-01-2015 00:13
Hmm wanneer gaan wij samen eens wat beleven?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen