Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende dag, zondagochtend nadat ik rustig de krant had doorgenomen wilde ik tegen de middag net gaan douchen toen de deurbel ging. In badjas haastte ik me naar de voordeur om ze open te maken. Op de onderste arduinen trede stond een oudere vrouw die zichzelf met een paraplu beschermde tegen de regen. Ze had een halflang kapsel van ravenzwarte haren, donkerbruine ogen en haar gelaat vertoonde de tand des tijds. Rond haar mond en de ogen was ze getekend met diepe rimpels. Ze droeg een lange zwarte regenjas en daaronder zag ik een paar zwarte laarzen. Ik grinnikte in mezelf en dacht, net een zwarte weduwe. Aan de bolle aftekeningen in haar regenjas vermoedde ik dat ze van een paar grote borsten voorzien was. De vrouw keek me streng aan en zei: Ik ben Gerda … de oma van Lindy … wij moeten eens praten. 

Ik liet haar binnen, ze zette haar regenscherm tegen de grond en toen vroeg ik of ik haar jas kon aannemen. Die wilde ze liever aanhouden want ze zou toch niet lang blijven. Ik zei haar om me te volgen en ik stapte recht naar mijn keuken omdat ik niet graag had dat ze met haar lichtjes nat geworden jas in mijn zetel zou gaan zitten. Ik wees haar een keukenstoel aan. Koffie wilde ze niet maar vroeg of ik iets straffer in huis had. Ik somde al mijn sterke dranken op en uiteindelijk koos ze voor half cognac en half grand marnier. Een combinatie die ik nog nooit geproefd had dus maakte ik er voor mij ook eentje. Gerda nam een teug en vroeg of ze mocht roken. Stomme vraag want mijn pakje sigaretten lag op de tafel naast de asbak. Ze taste in haar zakken en uit beleefdheid presenteerde ik er één van de mijne “Zeg me eens Gerda hoe kom je eigenlijk aan mijn adres “ “Toen ik gisteren met Lindy ben gaan winkelen heeft ze me verteld wat er tussen jullie gebeurd is … je moest je schamen … ongehoord is het om mijn kleindochter te verleiden … je hebt haar maagdelijkheid ontnomen en je smerige witte goedje in haar buikje achtergelaten rotkerel … ik heb haar gedwongen om te zeggen waar jij woont“ kafferde ze. 

“Hey kutwijf dimmen hé … jouw kleindochter is oud genoeg! 

Ze heeft er zelf om gevraagd en ze heeft ervan genoten ook ... volgens mij ben je gewoon stikjaloers …hoelang is het geleden dat je nog eens een lul tussen je ouwe schaamlippen hebt gevoeld, gaf ik haar terug. 

 

Gerda schrok en nam een slok van haar cognac “ en nu de ware reden waarvoor ge hier zijt trut “ blafte ik “ ik euh … mijn man is aan een halve kant verlamd nadat hij een hersenbloeding had gekregen … vijf jaar lang al verblijft hij in een verzorgingstehuis … ik had redenen om een nieuwe relatie te beginnen maar ik merkte al gauw dat mannen van mijn leeftijd me niets zegden … ik verlangde naar jonge potente kerels maar meteen als ze mijn ouderdom wisten haakten ze af … Lindy heeft me verteld dat jij …. “ ik liet haar niet uitspreken “ dat ik ook met oudere vrouwen neuk … hoe oud ben je Gerda “ . Ze nam nog een slok van haar borrel en doofde de sigaret “ ik ben tweeënzestig en ja dat heeft ze gezegd … ik zag mijn kans schoon en heb haar gechanteerd … de bikini die ik voor haar wilde kopen en het zakgeld om mee op reis te nemen kon ze vergeten al ze me jouw adres niet gaf “. Gerda stond recht en stapte rond de tafel tot zo'n meter van mij afstond. Langzaam maakte ze de knopen van haar jas los en hoe verder ze naar beneden ging hoe meer naakt vlees ik tevoorschijn zag komen. Toen ze de jas van haar schouders liet glijden kreeg ik meteen een stijve. Gerda stond half in haar blootje, een zwarte kwart cup beha ondersteunde haar zware met blauwe aders getekende borsten. Net zoals haar kleindochter Lindy had ze hele grote bruine tepelhoven van zeker acht centimeter doorsnee, alleen Gerda had grotere tepels, ze waren zo dik en lang als het voorste deel van een duim en zagen er rubberachtig uit. Ze had een ietwat hangend buikje waarond ze een zwarte jarretellengordel droeg, de bandjes hieden haar zwarte nylonkousen omhoog. Gerda haar onderkant was flink begroeid met een mengeling van lichte en donkergrijze haren, in een punt vertrekkende van aan haar navel en breed uitwaaierend naar de schaamstreek, zelfs ook bovenaan op haar billen. Ik weet dat de meeste mannen liever een kale kut zien maar ik vond het wel iets sexy hebben. 

 

Een paar grijs-grauwe gerimpelde lellen hingen onderaan de grote baardige driehoek. 

Ze kleefden tegen elkaar alsof ze onafscheidelijk waren “ kom eens wat dichter slet “ Gerda deed enkel stappen vooruit, ik draaide een kwartslag met mijn stoel en daardoor vielen de flappen van mijn badjas open. Met grote ogen keek Gerda naar mijn vrijgekomen lul “ JEEEETJE WAT EEN KNOERT … ik dacht dat Lindy maar wat opschepte toen ze me jouw lul beschreef “. Ik stak mijn hand tussen haar benen die ze meteen wat verder uit elkaar zette zodat ik haar kut kon betasten. Zowel haar dikke buitenste schaamlippen als de gerimpelde vellen zwelden onmiddellijk op door mijn aanraking. Er groeide echter nog iets, het was alsof er iets hard en warm in de palm van mijn hand drukte. Ik kromde mijn middelvinger en als een mes door boter gleed die tussen haar schaamlippen naar binnen. Warm, nat en spekglad was haar oude pruim “ ge zijt geil hé hoerige teef .. ge zijt naar hier gekomen in de hoop dat ik je zou neuken is het niet “ “ j j ja “ stotterde ze. Gerda kreunde toen ik haar begon te vingeren en meteen werd ze nog vochtiger. Ik duwde nog twee vingers bij in haar rijpe kut. Ze hijgde zwaar en opeens gilde ze “ NIET STOPPEN IK KOM IK JAAAAAAAA IK OOOOHHHH OOOOHHHH “ Hevig schokkend kwam ze klaar, warm sap dreef van mijn hand en bevuilde mijn stenen keukenvloer met een flinke plas. 

 

Even stond ze uit te hijgen en duwde mijn arm weg. Ze keek naar mijn lul waar het voorvocht druppelsgewijs uit de spleet van mijn dikke eikel sijpelde. Gerda knielde in haar eigen sappen, ze trok mijn lul naar zich toe en likte mijn eikel. Speels liet ze haar tong de hele omvang verkennen “ je lul smaakt naar kut en sperma “ fezelde ze voor ze hem in haar mond nam. Langzaam pijpte ze me terwijl ze me met haar ene hand aftrok en met de andere mijn ballen masseerde. Veel tijd had ze niet nodig om mij te laten komen, binnen de kortste keren wist ze het zaad uit mijn ballen te zuigen. Ze had moeite om te slikken, snel kort op mekaar volgden mijn schoten. Vijf keer voelde ik het zaad door mijn pisbuis gieren. 

 

Gerda liet mijn lul uit haar mond glippen en ik zag haar nog eens slikken “ je hebt lekker veel gespoten … zit er nog wat in die dikke kloten van jou om mijn kut te vullen … zo'n jonge kerel als jij zal toch wel meer dan één keer kunnen zeker … trouwens je pik blijft stijf … kom geef me een lekkere beurt jongeman “ . Gerda zette zich recht en en stak haar handen naar me uit. 

 

“Ik hoop dat je een lekker bedje hebt en me laat genieten van je heerlijke dikke kromme lul “. Ik nam haar handen vast en liet me symbolisch van mijn stoel trekken. In de slaapkamer haalde ik het dekbed weg en Gerda liet zich op de rand van het bed zakken. Ze schuifelde naar het midden van het bed en legde zich op haar rug. De hoge zwarte laarzen had ze niet uitgedaan, het kon me niks maken want als ze weer zo heftig zou klaarkomen zoals ze in mijn keuken was gekomen zou het onderlaken toch in de was moeten. Haar grote borsten rolden uit hun ondersteunende cups en zakten naast haar borstkas toen ze zich neervlijde. Ze trok haar benen omhoog en vouwde ze open. Wat was ze behaard, zelfs de bilnaad en haar stropje waren bedekt met haren. De vlezige gezwollen kutkleppen gingen langzaam van mekaar weg en een roze openstaande tunnel kwam tevoorschijn. Gerda had een kittelaar om u tegen te zeggen, zeker drie centimeter lang en een pink dik. 

 

Ik kroop op het bed en zette me op mijn knieën tussen haar openliggende benen. Een paar keer sloeg ik met mijn eikel op haar kut en boorde dan mijn paal in de open neukgrot tot mijn ballen haar mollige kont raakten “ dat is heel lang geleden ... zo heerlijk om weer een lul te voelen en dan nog zo'n lange dikke “. Rustig begon ik haar te neuken, af en toe haalde ik mijn lul volledig uit haar en stootte dan opnieuw toe. Zalig was het om haar lange vlezige kleppen mee in haar kut te boren. Haar grote slappe borsten rolden over en weer toen ik sneller en harder op haar in ramde. Gerda kreunde van jewelste en pareltjes zweet verschenen op haar gelaat. 

 

Plots liep ze rood aan en haar bovenlichaam kwam omhoog. Steunend op haar ellebogen begon ze te persen zoals een vrouw die moet bevallen. Door de druk moest mijn lul haar kut verlaten en net toen mijn eikel uit haar grot was begon ze te spuiten. Straal na straal, vier keer kort opeenvolgend kreeg ik van haar sap tegen mijn buik gespoten. Zwaar hijgend zakte Gerda terug omlaag, door haar orgasme had haar grote kittelaar zich terug getrokken onder zijn vlezige beschermkap. Toen ik over het rode puntje streelde dat er nog een stukje uitstak groeide hij en kroop terug naar buiten. 

 

Ik legde me plat op mijn buik tussen Gerda's openliggende benen en begon haar natte kut te likken. Eerst liet ik mijn tong de contouren van haar ouwe grot volgen en vervolgens sabbelde ik afwisselend op de gerimpelde schaamvellen. Gerda kreunde onophoudelijk en toen ik mijn lippen over haar grote rode kittelaar liet glijden gilde ze dat ze ging komen. Ik opende mijn mond en drukte hem over haar ver openstaande neukpijp. Tweemaal spoot ze en deftige straal sap achter in mijn keelgat. Heftig slikken moest ik doen om haar vocht te verwerken. Hitsiger werd ik er van en ik wilde spuiten. Ik beval haar om op handen en knieën te gaan zitten en toen ze in die positie zat kroop ik achter haar, duwde mijn dikke kromme snikkel in haar glibberige spleet en beukte er flink op los. Na even was het zover, mijn ballen verkrampten en stuurden enkele krachtige stralen zaad haar kut in

 

Die namiddag heb ik haar nog verschillende keren geneukt en 's avonds toen ze mijn huis verlaten had hebben ik het onderlaken van mijn bed vervangen en ben ik doodmoe en volledig leeggespoten in slaap gevallen. 

 

De drie vrouwen, Lindy, haar moeder An en haar oma Gerda heb ik nog meermaals geneukt tot de pret er voor mij af was en naar nieuwe veroveringen op zoek ging.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen