Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik ben Joris en ben 22 jaar, ik werk al een aantal jaren als DJ in verschillende clubs. Naast mijn werk als DJ studeer ik nog gewoon maar om het een en ander bij te verdienen ben ik begonnen als DJ.

Inmiddels krijg ik steeds meer boekingen en zo stond ik afgelopen zaterdag te draaien in een discotheek genaamd zaal Dijk in Lemele in het mooie Overijssel. Zoals de meeste mensen wel weten, krijg je als DJ veel aandacht van vrouwelijk schoon als je er zelf niet verkeerd uitziet.

Ik mag dan ook niet klagen al zeg ik het zelf. Dit heeft alleen nog nooit tot rare taferelen opgeleverd, tot deze avond in Lemele. De avond verliep vrij voorspoedig en de dansende menigte vermaakte zich aanzienlijk. Lekkere dames stonden met hun mooie kontjes voor mij te dansen en ik genoot van deze avond. Het liep al een beetje tegen het einde en hier en daar werd het publiek was losser. Voor mij stond een stelletje heftig te zoenen en een eindje verderop waren er ook 2 druk met elkaar bezig. Ik verlangde ook wel naar een mooie meid, maar tijdens je werk kan dit natuurlijk niet.

Tot er op een gegeven moment een meisje bij mij onder doorschoot in mijn DJ-ruimte. Ik keek verbaast op en vroeg wat ze hier deed. Met haar mooie gezichtje zei ze dat ze op de vlucht was voor een aantal bewakers, ze vroeg of ze hier zolang mocht blijven zitten zodat ze niet gepakt werd. Normaal gesproken had ik haar er weer uitgezet maar haar lieve gezichtje kon ik niet weerstaan. Ik schatte het meisje ongeveer 17 jaar en zei tegen haar dat ze wel mocht blijven zitten maar niet teveel geluid moest maken.

Nog steeds een beetje beduusd ging ik door met draaien, het meisje zat nog steeds stil met haar knietjes opgetrokken in een hoekje van de muziek te genieten. Ineens kreeg ik een listig plannetje in mij, ik dacht dat als zij zo van mijn vriendelijkheid gebruik kon maken, dat ze ook wel wat voor mij terug kon doen.

Ik vroeg haar voor mij te gaan zitten omdat ze anders misschien wel betrapt zou worden door de bewakers. Ze deed dit dan ook snel en ze ging voor me zitten, nog steeds met opgetrokken knietjes. Mij was inmiddels niet ontgaan dat ze een paar prachtige borsten had, zeker een volle cup C. Ik kon het dan ook niet laten om af en toe naar beneden te gluren en zo boven op haar prachtige boezem te kijken. Ik dacht dat ik dit vrij onopgemerkt deed maar ze had het toch wel een beetje door.

Van het verlegen meisje veranderde ze langzaam in een stoute meid. Mijn pik begon het inmiddels ook te voelen en het begon allemaal een beetje krap te worden in mijn broek. Het meisje, had dit ook door en ze trok haar truitje iets naar beneden, ik had zo een prachtig uitzicht op haar dikke tieten.

Ze begon geil omhoog te kijken en even wist ze mij in verlegenheid te brengen maar de knop draaide ik snel om. Ik ging steeds meer naar beneden kijken en op haar in te spelen, ze trok haar truitje nog iets verder naar beneden waardoor deze over haar borsten gleed en haar tieten alleen nog in haar BH zaten.

Ik werd gek achter de draaitafel maar moest natuurlijk zorgen dat niemand het door had. Het was inmiddels ook al wat later en de discotheek zou over een uurtje sluiten. Ineens voelde ik een hand in mijn broek die rustig mijn ballen begon te kneden. Ik werd gek van geilheid. Ze kneedt rustig verder en trok langzaam mijn broek naar beneden tot iets over mijn heupen. Ook mijn boxer ging naar beneden en mijn grote vriend sprong fier overeind en was eindelijk bevrijdt. Ze keek met haar zaadvragende ogen mij aan en ik knikte. Ze begon me rustig af te trekken maar werd steeds wilder en wilder. Ze trok met haar handje lekker op mijn pik en dit beviel mij zeer zeker wel.

Ik was natuurlijk nog steeds aan het werk en probeerde me daar dan ook op te concentreren maar van het ene op het andere moment sloot ze haar kleine mondje om mijn dikke pik en begon er wild aan te zuigen. Ik hield het niet meer en wist dat als ze nog even zo door zou gaan dat mijn pik zou ontploffen. Ik maande haar dan ook een beetje tot rust en ze vatte het goed op. Ze liet mijn pik weer een tijdje met rust en begon met zichzelf te spelen.

Daar zat mijn stoute meid dan, met haar vingertjes in haar kutje. Opeens schrok ze op, ze keek op haar mobiel en zag dat het al half 3 was. Ze keek me een beetje beduusd aan en ik wist niet wat er aan de hand was, toen typte ze op haar mobiel dat ze de bus had gemist en dat ze nu niet wist hoe ze thuis moest komen.

Ik vroeg haar waar ze woonde en ze antwoordde dat ze naar Nijverdal moest.

Ik wist niet precies waar het lag maar ik zei haar dat ik haar wel zou brengen. Ik gaf haar verder wat instructies dat als ze onder bij mij door een luikje ging dat ze in een gang kwam en dan door een paar deuren moest gaan en dan buiten was. Om kwart over 3 zou ik haar daar ophalen en zou ik haar naar huis brengen. Het meisje knikte en haar ogen straalde nog even ging ze met haar vinger door haar kutje en pakte ze mijn inmiddels iets verslapte pik weer beet.

Ze begon er nog even lekker aan te zuigen totdat mijn pik weer op volle oorlogssterkte was en trok daarna haar topje weer aan en snelde zich weg.

Dat mij dit overkwam werd ik me nog steeds niet echt bewust, maar dat ik haar vanavond is lekker hard zou gaan neuken dat wist ik wel. Mijn pik werd weer wat rustiger en ik draaide nog 3 kwartier lekker door maar mijn hoofd was ergens anders. Ik pakte om 3 uur mijn spullen in en stopte mijn pik terug in mijn broek. Ik ging naar de afgesproken plek toe. Ze liep achter mij aan en ik bracht haar naar mijn auto, zette mijn spullen achterin en het feest barste los.

Ik kon niet van haar geile lichaam afblijven en duwde haar op de achterbank. Hevig tongzoenend trok ze mijn broek en boxer naar beneden, mijn grote vriend was weer op volle sterkte en langzaam kuste mijn geile ding mijn eikel, ik werd helemaal gek en drukte haar hoofd verder naar beneden. Ze begon me heerlijk te zuigen en mijn pik werd nog dikker en dikker.

Ik drukte haar hoofd telkens een stukje verder en ze zoog me heerlijk deep throat. Ik genoog met volle teugen en scheurde haar shirt van haar goddelijke lijf.

Haar dikke tieten ontpopte zich en ik haalde snel haar BH weg, ik had nu een prachtig uitzicht op haar dikke tieten. Ik nam ze in mijn hand en begon er wild in te kneden, ik zoog aan haar tepeltjes en nu was het haar beurt om gek te worden. Mijn handen hadden inmiddels haar kale kutje bereikt en ik begon haar heerlijk te vingeren.

Ze kreunde het uit, en schreeuwde: “Ja pak me, neuk me, ik ben je sletje’. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, pakte een condoom en legde haar op de bank.

Ik bracht mijn monsterlul.nl/" target="_blank" style="text-decoration: none; color: #e4860c;" title="Kleine kutjes opgerekt door enorme monsterlullen">pik naar haar grotje en begon haar keihard te neuken. Ik neukte zoals ik nog nooit geneukt had. De oooooh’s, en aaaah’s volgen me om de oren en ook ik begon de kreunen en te hijgen. Ze bleef maar schreeuwen, ja neuk me, ik ben je vieze slet, neuk me in mijn kut. Door deze woorden werd ik nog geiler en begon als maar harder te stoten.

Ze schreeuwde, neuk me in mijn kontje, pak me in mijn kont. Ik trok me terug, maakte haar anus nat en stootte mijn harde pik in 1x in haar krappe kontje.

Ze schreeuwde het uit van de pijn maar ik neukte keihard verder.

Een heerlijk gelukmakend gevoel om zo’n jong meisje heerlijk in haar kontje te neuken. De pijn ging over in genot en ze begon haar heupen heftig mee te bewegen. Ik voelde dat ik ging komen en ook zij schreeuwde, oooh neuk me lekker, ik koooom.

En op het zelfde moment ontplofte mijn lul, voelde ik het zaad opborrelen en spoot ik haar kont heerlijk vol. Doodmoe viel ik neer maar ze wist van geen ophouden. Ze klom op mijn schoot en begon me heerlijk te rijden. Mijn lul die nog gevoelig was kon dit allemaal niet aan maar nu was het haar beurt om mij pijn te doen. Als een bezetene sloeg ze met haar tieten tegen mijn gezicht, en reed ze mijn lul alsof haar leven er vanaf hing.

Ik begon aan haar dikke tieten te trekken en te likken, we werden allebei gek van genot.

Nog een laatste keer spoot ik al mijn zaad in haar heerlijke strakke kut. Doodmoe vielen we allebei neer, tot haar grote schrik was het inmiddels al half 4 en moesten we richting haar huis. Ze kroop naakt naast me en onderweg kon ze niet van mijn lul afblijven, ze zoog me nog een paar keer heerlijk klaar en ook haar kutje bleef niet onberoerd. Vlak voor haar huis hebben we nog heerlijk lopen neuken, ze schreeuwde het uit en haar heerlijke tieten en kut zal ik nooit vergeten. We wisselden nummers uit, voor als ze nog is de bus had gemist. Deze nacht, was de beste nacht uit mijn jonge leventje, en het bleef niet bij die ene keer dat ik haar strakke kut vol pompte.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen