Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Romy zat op de bank voor de televisie. Haar gezicht was rood van woede. Ze had zich inmiddels weer omgekleed en met de mouw van haar groene vestje veegde ze kwaad de make-up van haar gezicht.
Haar moeder had zojuist de deur achter Hans gesloten en kan de woonkamer weer binnen.
De vrouw sloot de deur achter haar; het glas nog altijd in haar rechterhand.
“Zo’n verrassing hoef ik dus echt nóóit meer!” sneerde het meisje naar haar moeder, zonder haar aan te kijken.
Gerda zag dat haar dochter rood zag van kwaadheid en meende eveneens te zien dat het huilen haar nader stond dan het lachen.
“Hoezo niet schat?” vroeg de vrouw, zich zogenaamd van geen kwaad bewust.
“Nou die foto’s…” riep het tienermeisje.
“Wat is daar mee? Hans vond dat je het goed deed. Hij zou je graag nog eens een sessie met je doen.”
“Ja, dat geloof ik graag, zo’n viezerik!” sneerde Romy.
“Romy!” riep haar moeder streng. Ze gooide de inhoud van haar glas in een teug achterover. “Zo praat je niet over mijn vrienden!”
Het meisje merkte al weer dat haar moeder wat te diep in het glaasje had gekeken. Te trok woest haar knieën op, sloeg haar armen er omheen en keek kwaad voor zich uit.
“Je mag blij zijn dat hij al die moeite voor je heeft gedaan Romy!” ging haar moeder door.
Het meisje wilde er in eerste instantie nog tegenin gaan, maar toen ze de dronken ondertoon in de stem van haar moeder hoorde, besloot ze eieren voor haar geld te kiezen.
De rest van de avond praatten ze niet meer met elkaar.
Op het moment dat haar moeder echt dronken begon te worden, was Romy zonder een woord te zeggen naar boven gegaan.
Toen het meisje de deur achter dicht had dichtgedaan, haalde haar moeder haar portemonnee tevoorschijn en telde ze de opbrengst van die avond.


Twee dagen later fietste Romy alleen terug van school. Normaal gesproken was ze in het gezelschap van enkele van haar vriendinnen, maar ze had vandaag besloten een omweg te nemen via de bloemenwinkel.
De ruzie tussen haar moeder en haar, die ze na de fotosessie met Hans hadden gehad, zat het meisje niet lekker. Ze voelde zich vervelend, omdat ze zo negatief had gereageerd op iets wat haar moeder – zo dacht ze althans – met de beste bedoelingen voor haar had geregeld.
Ze vond dat ze het goed moest maken. Een bos bloemen met kaartje leek de blonde stoot een goed idee.
Na het bezoek aan de bloemenwinkel vervolgende de tiener haar weg naar huis.


Op de bank zaten Hans, de fotograaf van twee dagen eerder, en haar moeder. Voor hen, op de lange, lage tafel, waarop normaal gesproken de voeten van haar moeder lagen, lag nu een grote hoeveelheid foto’s.
Haar moeder en Hans keken direct op toen ze de kamer binnenkwam.
“Hey! Romy!” zei de man, terwijl hij haar van top tot teen bekeek.
“Hoi…” zei Romy zachtjes; enigszins verbaasd.
De man keek weer naar het tafelblad, dat bedekt was met foto’s. Hij liet zijn handpalm zweven over de laag foto’s, alsof hij er één in het speciaal zocht.
Gerda hoestte; kneep haar ogen even dicht en wees vervolgens met haar sigaret naar de bos bloemen die Romy in haar handen hield.
“Wat is dat?”
“Dit… eh…” het meisje was even van haar stuk gebracht door de aanwezigheid van Hans. “Bloemen..”
“… Zie ik. Leg maar op het aanrecht,” onderbrak Gerda haar blonde dochter.
Zonder te protesteren draaide Romy zich om, liep het keukentje in, vulde een vaas met water en zette de bos bloemen er in.
Romy draaide zich om en keek recht in het gezicht van haar moeder, die ongemerkt achter haar was komen staan. Zoals altijd had ze haar sigaret tussen wijs- en middelvinger geklemd. Ze nam er een trekje van.
“We hebben een probleem meis,” zei de dikke vrouw, terwijl ze de rook uitademde.
“Wat dan?” vroeg Romy, enigszins ontsteld door de bezorgde toon waarop haar moeder de mededeling had gedaan.
“Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen,” begon Gerda met schorre stem.
“Wat is er mam?” vroeg Romy, nu lichtelijk bezorgd.
Gerda drukte haar sigaret uit en liep naar het aanrecht. Ze pakte een glas en schonk het vol met sherry. Ze zette het glas aan haar lippen.
“Mam?” drong Romy voorzichtig aan.
De moeder van Romy nam een grote slok en zette het glas vervolgens terug op het aanrecht. Ze haalde een keer diep adem.
“Hans heeft de foto’s van laatst,” zei ze met hese stem.
“Ja…” zei Romy. Ze verwachtte dat er nog meer zou komen.
“En hij wil je naakt zien,” vulde Gerda aan. Direct nam ze het glas weer in haar handen en nam een flinke slok.
“Wat..? Wat bedoel je mama?” vroeg Romy, met een mengeling van verbazing en onbegrip in haar stem.
“Hij vond je erg mooi, zegt hij,” ging Gerda door. “En hij staat er op dat hij je naakt te zien krijgt. Anders zegt hij je foto’s te zullen verspreiden. Hij heeft e-mailadressen van bijna al je vriendinnen Romy.”
Een kort ogenblik staarde het blonde meisje beduusd voor zich uit.
“Ik vind het erg rot voor je schat,” speelde Gerda onschuldig, “maar er is echt niets aan te doen. Je zult een keer uit de kleren moeten.”
Romy beet zenuwachtig op haar onderlip. Ze kreeg een vreemd gevoel in haar onderbuik. Ze had het idee in de val te zitten en zag geen uitweg die een reële kans van slagen had.
“Maar dat is toch chantage?” fluisterde het meisje tegen haar moeder. “We gaan gewoon naar de politie!”
“Meisje… Hans kent zo veel mensen daar, dat heeft werkelijk geen zin. Bovendien ben ik degene die de fotosessie heeft geregeld. Hij zegt dat hij niet zal aarzelen om dat te vertellen. Je wilt toch niet je eigen moeder in de problemen brengen?” fluisterde Gerda met een dramatische ondertoon in de stem, terwijl ze de resterende inhoud van het glas achterover gooide, om vervolgens het glas weer bij te vullen.
“Ja maar…” begon het meisje. Het leek alsof ze in lichte paniek raakte. Even kon ze de situatie niet meer overzien.
“Nee Romy, ik heb er ook al over nagedacht. Dit moet echt even gebeuren.”
“Ja maar mam! Ik ga me echt niet uitkleden voor hem!”
“Romy, kom op,” zei Gerda, nu wat strenger. “Je brengt ons allebei enorm in de problemen als je nu niet meewerkt. Bovendien… Hij zal deze keer geen foto’s van je maken, dus hierna is het gewoon afgelopen. Dan hoef je hem nooit meer te zien.”
Gerda zette het glas aan haar lippen en zag de wanhoop op het gezicht van haar jonge dochter. Op de een of andere manier genoot ze van de macht die ze over het meisje uitoefende.
“Ja maar hij kan het toch zo nòg een keer doen met die eerste foto’s?” piepte Romy.
“Hij heeft alle foto’s en zijn laptop meegenomen Romy. Hij laat alle afdrukken hier en zal alle foto’s van zijn laptop verwijderen.”
“Ja maar hoe weet je nou dat hij geen kopietjes thuis heeft liggen?” fluisterde het tienermeisje ontstelt. Ze begreep werkelijk niet dat haar moeder alles zomaar van de man in de woonkamer voor waarheid aannam.
“Romy,” zei de dikke vrouw nu, op een duidelijk strengere toon. “Je bent mijn dochter. Denk je nu echt dat ik er niet alles aan zou doen om mezelf ervan te verzekeren dat deze zaak goed wordt afgehandeld?”
Het blondje keek wezenloos voor zich uit.
“Hierna is het echt afgelopen lieverd,” zei Gerda met een bijna overdreven, gespeelde vriendelijkheid. Ze zag tranen opwellen achter de ogen van haar dochter.
“En alleen ondergoed?” probeerde Romy nog. Ze wist zich werkelijk geen raad met de situatie.
“Ik zal het even vragen lieverd,” raspte Gerda en ze verliet waggelend de kamer.

Romy bleef alleen achter in het kleine keukentje. Ze begon zenuwachtig op de nagels van haar rechterhand te bijten, zoals ze vroeger ook altijd had gedaan. Ze had geen idee wat ze moest doen. Het was voor haar absoluut uitgesloten dat ze zich voor deze veertiger, die eerder al pikante foto’s van haar maakte, uit de kleren zou gaan. Maar tegelijkertijd besefte ze dat ze de gevolgen die een weigering zou hebben, niet op haar geweten wilde hebben.
Haar ademhaling was snel; haar hart bonsde.
Toen ging de keukendeur open en wurmde haar dikke moeder, gekleed in een strak zwart trainingspak, zichzelf naar binnen.
“Ondergoed is oké,” zei ze. En ze vulde haar glas nog een keer bij.

De zestienjarige tiener stond voor Hans, die op het puntje bank zat. Hij had zijn benen gespreid en had Romy duidelijk gemaakt dat ze tussen zijn benen in moest gaan staan.
Met de grootst mogelijke tegenzin en ongeloof dat dit werkelijk gebeurde, was ze tussen de benen van Hans gaan staan.
Achter haar hoorde ze het geluid van de televisie. Het geluid van haar moeder die hoestte, om vervolgens weer een trek van haar sigaret te nemen.
Ze keek naar Hans, en hij keek naar haar.
Hij had een borstelige baard en hij leek ouder dan dat Romy hem aanvankelijk had geschat. Ze hoorde hem zwaar ademen door de neus. Zijn gezicht was rood.
Ze zag hoe zijn blik langs haar ranke lichaam ging. Van haar engelachtige gezichtje; zoals gewoonlijk lichtjes opgemaakt. Zijn blik ging langzaam, heel langzaam naar beneden langs haar slanke hals, haar ranke schoudertjes en hij leek het paarse topje dat ze droeg grondig te inspecteren.
Enkele ogenblikken staarde hij naar haar pronte borstjes, die stevig als twee kleine appeltjes opbolden onder het strakke truitje.
Zijn blik ging omlaag, over haar strakke buikje; eveneens bedekt door het topje.
Hij keek naar haar navel, die net zichtbaar was.
Hij observeerde het meisje wat verder van onderen; bekeek de sluiting van haar stretchspijkerbroek, haar slanke benen en blote voeten. Haar schoenen had ze al aan het begin uit moeten trekken.
De priemende, keurende blik van de man maakte haar des te meer bewust van haar eigen onzekerheid. Ze schaamde zich, maar had eigenlijk geen idee waarvoor.
Plotseling kwam haar moeder naast de man zitten. Ze zette haar fles sherry voor haar neer op het lage tafeltje, waar Romy met haar knieholtes tegenaan stootte als ze een stapje terug deed.
Ze liet de fles zien aan Hans en keek hem vragend aan; alsof ze hem een drankje aanbood.
Zonder een woord te zeggen, knikte Hans dat hij niets hoefde.
De moeder van Romy echter zette de fles aan haar lippen en nam een sip.
Hans stak beide armen uit en legde deze tegen de smalle heupen van de jonge meid die voor hem stond. Hij liet haar ronddraaien.
Met haar rug naar de man en haar moeder toe, probeerde het tienermeisje zich te concentreren op het programma dat op televisie was. Vrijwel direct schakelde iemand echter het televisietoestel uit en zag ze enkel nog de reflectie van Hans en haar moeder in de donkere beeldbuis.
Ze voelde hoe de oude man met enkele vingers over de stof van haar topje, langs haar ruggengraat van boven naar beneden streelde. En weer omhoog.
Ze zag in de beeldbuis weerspiegeld hoe de man met de achterkant van zijn wijs- en middelvinger haar een zachte tik op haar bolle kontje gaf.
Het was zo ongelooflijk onwerkelijk. Haar gedachten leken ook veel langzamer te gaan dan normaal; alsof er een soort van mist was neergedaald in haar hersenen die haar het denken bijna onmogelijk maakte.
Het enige dat ze zeker wist, was dat ze weg wilde. Naar boven; naar haar slaapkamer. In elk geval weg van die man van achterin de veertig die met zijn harige vingers over haar billen streelde.
Ze wist dat het echter niet kon. Ze kon het niet maken. Ze kon haar moeder niet in de problemen brengen.
Hans liet het meisje weer omdraaien.
Romy zag hoe de man letterlijk likkebaardde; alsof hij op het punt stond te beginnen aan een overheerlijke maaltijd. Hij keek haar even schalks aan, om vervolgens haar topje vast te pakken en langzaam omhoog te stropen.
Eerst ontblootte hij enkel haar navel en haar slanke, strakke onderbuik. Hij stroopte het truitje omhoog tot vlak onder haar borstjes.
Hij legde zijn harige vingers op het strakke tienerbuikje en liet ze over haar gladde huid naar beneden glijden.
Nog altijd kon Romy niet bevatten dàt dit alles gebeurde. En waaròm het gebeurde. Had ze misschien niet mee moeten werken aan de fotosessie de eerste keer? Had ze die kans gehad? Ze probeerde te bedenken of ze eerder “nee” had moeten zeggen. Ze vroeg zich af of ze dit alles misschien over zichzelf had afgeroepen, doordat ze het zo ver had laten komen.
Veel tijd om na te denken kreeg het jonge blondje echter niet. Op dat moment stond namelijk haar moeder op van de bank en ging achter haar staan. Romy voelde de dikke buik van haar moeder langs haar naakte rug schuren, terwijl de vrouw het topje van haar dochter vastpakte en omhoog trok.
Automatisch hield de tiener haar armen omhoog en een ogenblik later trok Gerda het topje van haar dochter uit en gooide het op het tafeltje achter het meisje.
Romy zag hoe Hans verlekkerd keek naar haar bescheiden, zwarte beha. Hij boog licht voorover en snoof aan de huid van haar strakke buikje; stak zijn tong uit en likte er heel snel aan.
Het meisje walgde ervan.
Ze keek naar beneden en had in een flits oogcontact met de oudere man. Het leek alsof hij probeerde te pijlen wat Romy ervan vond. Of ze er misschien van genoot. Genot was echter wel de laatste emotie op het gezicht van het tienermeisje.

Hans strekte zijn handen en hief ze omhoog. Hij legde ze op de ranke schoudertjes van het meisje voor hem. Hij voelde de warmte van haar huid. Liet vervolgens zijn handen langzaam afglijden langs de slanke armen van Romy, om zijn rechterhand vervolgens over haar navel te leggen.
Het meisje zag dat de man nu niet enkel meer een rood hoofd had, maar dat ook een rode blos zich aftekende op zijn borst, voor zo ver dat zichtbaar was, tussen het weelderige borsthaar van de man. Het viel haar ook toen pas op dat Hans zijn gestreepte overhemd vrij ver had losgeknoopt.

Romy stond nog altijd roerloos tussen de benen van Hans, die plots zijn wijs- en middelvinger achter de bovenkant van haar strakke spijkerbroek haakte en er enkele keren aan trok, op een manier die haar moeder vroeger ook wel had gebruikt bij het passen van broeken, om te kijken of ze de goede maat droeg.
Een kort ogenblik legde de oudere man zijn handpalmen tegen de achterbenen van het meisje, om vervolgens voorzichtig het eerste knoopje van haar spijkerbroek los te maken.
Romy keek weg, terwijl Gerda opstond, om de gordijnen te sluiten.
Toen haar moeder zich weer omdraaide, keek het meisje haar even wanhopig aan. Het gezicht van Gerda bleef echter uitdrukkingsloos.
De tiener voelde hoe het ene na het andere knoopje werd losgemaakt, tot er geen meer over was.
Ze voelde de handen van Hans de stof van haar spijkerbroek stevig vastpakken, vlak boven de knieën, om deze vervolgens krachtig naar beneden te trekken.
Stukje bij beetje schoof de strakke spijkerbroek omlaag langs de slanke benen van de jonge blondine.
Uiteindelijk maakte de man met de borstelige baard met een tikje in achtereenvolgens allebei haar knieholten duidelijk dat Romy uit haar pijpen moest stappen, waardoor ze nu enkel nog in ondergoed voor de veertiger stond.
Enerzijds klopte haar hart nog altijd in haar keel van de weerzin en zenuwen; anderzijds was ze blij dat – zo verwachtte ze nu ze enkel nog ondergoed droeg – dit alles nu bijna voorbij was.

Opnieuw werd het meisje onderworpen aan de keurende blik van de man die drie keer zo oud was als zijzelf. Ze kon er niets aan doen dat ze opnieuw begon te blozen.
Hans plaatste enkele vingers tegen haar warme dijen en liet haar opnieuw omkeren. Ze vóélde hoe hij naar haar naakte rug keek; en naar haar ronde kontje, dat enkel nog “bedekt” werd door haar zwarte stringetje, met diamantjes aan de voorkant.
Romy voelde hoe de handen van de man zacht haar billen masseerden.
Hans op zijn beurt voelde het heerlijke, zachte vlees in zijn handen en kneedde het tienerkontje naar het hem een hartenlust was. Hij werd bijna gek van opwinding. Hij voelde zich bijna als een klein kind dat langzaam maar zeker het mooiste cadeau van zijn leven aan het uitpakken was. Hij probeerde het zo lang mogelijk te rekken; de zekerheid hebbende dat het presentje uitgepakt zóú worden. Het cadeau ontdoen van haar pakpapier op zich was echter al zo heerlijk dat hij er zo lang mogelijk over probeerde te doen.

Romy staarde naar de reflectie in de donkere beeldbuis.
Ze wist niet zeker of ze het goed zag, maar het leek er alleszins op dat nu haar moeder voorover boog en met een hand naar de rug van haar slanke dochter reikte.
Een halve seconde later voelde ze hoe iemand de sluiting van haar zwarte beha losmaakte.
“Mam?” zei Romy zachtjes, met onvaste stem.
“Ssst lieverd,” suste haar moeder. “We doen hem niet uit.”
Het woord “we” bracht Romy even van haar stuk. Het gaf haar even de indruk dat Hans en haar moeder in hetzelfde schuitje zaten. Die gedachte verdrong ze echter direct. Zoiets zou haar moeder nooit doen!

De tiener voelde hoe haar beha los voor haar borstjes hing.
Hans legde zijn handen aan weerszijden op haar bovenarmen en liet haar hurken.
Voorzichtig liet Romy zich leiden door de krachtige handen, totdat ze met haar billen de spijkerstof van Hans zijn broek voelde.
“Kom maar… op schoot,” zei Hans met een hese stem.
Onwennig ging het blondje bij de oudere man op schoot zitten. Haar knieën hield ze gespannen tegen elkaar geklemd.
Ze zat nu bij Hans op schoot, haar rug naar hem toe. Ze voelde zijn warme ademhaling langs haar nek en schouders en hoopte dat het nu echt bijna voorbij was.
Romy voelde hoe de man achterover leunde, tegen de rugleuning van de bank. Rustig trok hij ook haar achterover, waardoor ze, half zittend, half liggend, met haar blote rug rustte op de borstkas van de gezette man. Ze zocht even naar evenwicht.
Haar hart sloeg harder en harder en zenuwachtig wachtte ze wat er nu te gebeuren stond.

Hans legde zijn grote, harige handen op het gladde buikje van de zestienjarige tiener die op zijn borst lag. Hij liet zijn ruwe vingers over haar zachte huid glijden; beschreef met zijn wijsvingers enkele rondjes rond haar navel.
Hij voelde de warmte van haar jonge lichaam en gleed met zijn handpalmen rustig omhoog.
Het hoofd van Romy lag naast dat van hem en hij kon over haar slanke schouder meekijken naar de uiterst opwindende massage die hij de tiener gaf.
Hij zag zijn eigen handen langzaam maar zeker verder omhoog glijden. Hij voelde haar ribben, gleed met zijn vingertoppen over haar gladde huid.
Toen, zonder aankondiging, gleed hij met zijn beide handpalmen onder de loshangende cups van de beha van het meisje.
Hij legde zijn grote handen over de heerlijke, waanzinnig lekkere tienerborstjes van de lekkere meid die bovenop hem lag. Ze voelden als twee zachte, volmaakte kussentjes. Warm en ondanks het feit dat ze zacht voelden, toch ook weer stevig. Hij voelde haar fantastische tepeltjes in zijn handpalmen prikken en hij genoot zó van de aanraking, dat het wel bijna leek alsof hij elektrisch ontlaadde.
Als door een slang gebeten, wilde Romy opveren. Ze probeerde zich op te richtten, omhoog te komen van zijn borstkas, maar hij hoefde enkel wat druk uit te oefenen op de zachte massagekussentjes onder zijn handpalmen om de tiener weer terug te laten vallen op zijn borst.
“Mam!” riep het meisje geschrokken.
“Rustig Romy,” suste haar moeder, terwijl ze ongedwongen een slokje sherry nam. “We stoppen zo.”
Het meisje voelde hoe haar hart als een razende tekeer ging. Ze voelde de aanraking van de man. Ze voelde hoe hij zijn handen over haar borstjes legde; hoe hij zijn handpalmen lichtjes samenkneep om zo de hele omvang van haar tietjes te omvatten.
Nogmaals probeerde ze zich op te richten.
Deze keer hoorde ze de stem van Hans, die zachtjes in haar oor fluisterde.
“Blijven liggen Romy. Vind je het niet lekker?”
Hij duwde haar weer tegen zich aan en ging door met het masseren van haar perfect zachte borstjes.
Rustig kneedde hij de tietjes van het lekkere zestienjarige ding dat op hem lag. Hij kon nauwelijks geloven dat dit werkelijk gebeurde.
Hetzelfde gold voor het meisje. Ze kon niet geloven dat dit haar werkelijk overkwam. Ze wilde absoluut weg.
Ze voelde hoe de veertiger haar jonge borstjes kneedde. Ze hoorde hem hijgen in haar oor. Ze zag zijn gezicht naast het hare en zag hoe hij gefixeerd over haar lichaam uitkeek, terwijl hij haar beide tepels, tegen haar zin in, tussen duimen en wijsvingers nam.

Voordat Hans verder nog wat kon doen, deed het verlegen meisje een derde poging om op te staan.
Tot haar opluchting liet de man haar deze keer wel los en ze veerde op.
Ze stond weer tussen de benen van Hans en wilde direct weglopen. Gerda voorkwam echter dat haar dochter er vandoor ging, door het meisje bij de bovenarm vast te pakken.
Alsof het ingestudeerd was, trok Hans in een vloeiende beweging de string van het meisje tot aan haar schenen naar beneden, waardoor hij zichzelf uitzicht verschafte over het naakte, heerlijke kontje van de tiener.
Romy boog direct voorover, in een poging om haar string weer op te trekken. Gevolg hiervan was echter wel dat ze voorovergebogen voor de bebaarde man stond, met haar gespannen kontje vlak voor zijn gezicht. Gedurende een halve seconde zag hij het ongelooflijke kontje van Romy, haar kontgaatje, en haar oneindig opwindende schaamlipjes, die tussen haar benen door floepten.
Razendsnel zette Hans zijn voet op de string van het meisje, waardoor ze het onmogelijk opnieuw omhoog kon trekken.
Gerda, die inmiddels achter haar blonde dochter was gaan staan, pakte het meisje stevig bij de schouders vast en draaide haar nu met haar gezicht naar de man, waardoor de enkels van Romy verstrengeld raakten in haar eigen stringetje.
“Mama!” riep Romy nu, met een mix van verontwaardiging, schaamte en ongeloof in haar stem.
Hans kon niet anders dan genieten van het uitzicht waarop hij getrakteerd werd. Hij keek naar de twee stevige, ronde borstjes van de jonge meid, die op en neer schudden onder het verzet dat Romy bood, terwijl Gerda de armen van haar dochter stevig vasthield.
Waarvan hij echter zeker zo veel genoot, was het geweldige, gekmakende poesje van de hete puber die voor hem stond.
Ze had een absoluut kaal kutje en schaamlippen die gemaakt leken om gelikt te worden.
Hij had het niet meer; was absoluut gek van opwinding, terwijl hij zag hoe Romy zich probeerde te ontworstelen aan de greep van haar dikke moeder.
Hans stak zijn wijsvinger uit en haalde deze eenmaal langs het tienerkutje. Direct stak hij dezelfde vinger in zijn mond en genoot. Hij genoot van de heerlijke smaak.
Daarop boog hij voorover en gaf een zoen op de kale venusheuvel van het blonde meisje.

Vervolgens knikte hij naar Gerda, die haar dochter direct los liet.
Hans haalde zijn voet van de string van Romy. Het meisje boog bliksemsnel voorover en trok haar stringetje direct weer op.
Met haar beha, waarvan de cups nog altijd los voor haar borstjes bungelden, snelde ze de kamer uit.
Voor ze de kamer verliet, wierp ze beiden nog een kwade blik toe. Ze gooide de deur achter zich dicht.


Niet veel later zaten Hans en Gerda samen in de woonkamer; beiden aan een glas sterke drank.
De man had Gerda zojuist betaald voor de ongeëvenaarde ervaring die hij die avond had opgedaan. Zijn oren suisden nog altijd van geilheid.
“Het was goed zo,” zei Gerda, terwijl ze haar lippen aan haar glas zette. “Ze moet er nog aan wennen. Het beste bouwen we het rustig op.”
Hans voelde nog altijd zijn erectie bekneld zitten in zijn broek. Hij knikte bevestigend.
“Vind je dat je waar krijgt voor je geld?” vroeg de vrouw, terwijl ze een sigaret opstak.
“Dit had ik voor geen goud willen missen,” zei de man hijgend.
“Dan denk ik dat ik nog van je hoor voor een volgende afspraak?” kraakte Gerda.
“Laten we nu meteen maar een datum prikken,” zei Hans vastbesloten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen