Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was lang na middernacht toen Gerda en Hans op hun tenen de trap op liepen. Af en toe hoorden ze een trede onder hun voeten kraken, maar besteedden hier verder geen aandacht aan.
Op de overloop was het donker en het leek Romy’s moeder beter de verlichting ook uit te laten.
Ze wendde zich even tot Hans, die een plastic tas bij zich droeg. De man overhandigde de tas en stopte zijn handen vervolgens ietwat zenuwachtig in zijn broekzakken.
De tweeënveertigjarige moeder opende de tas een ogenblik, om de inhoud te controleren. Het was echter te donker om te zien wat er in zat.
In de vrijwel totale duisternis knikte ze naar de man. Hij knikte terug.Voorzichtig pakte ze de koude deurklink vast van de slaapkamer van haar dochter. Zonder ook maar het minste geluid te maken, zette ze de deur eerst op een kier. Romy had, zoals altijd, nog enkele kleine lampen op haar kamer laten branden. Deze bleven, tenzij Gerda ze ’s nachts uit deed, de hele nacht aan. Zo nu en dan betrad Gerda dan ook de slaapkamer van haar tienerdochter om, teneinde de energiekosten wat te drukken, de lampjes op haar kamer uit te schakelen.
Ook vannacht betrap ze de kamer van de tiener; enkel nu met hele andere bedoelingen.
Ze opende de slaapkamerdeur wat verder en wenkte Hans dat hij kon volgen. De twee slopen Romy’s slaapkamer in, waarna Gerda de plastic tas voorzichtig op het bureautje van de tiener zette.
Hans sloot de deur achter hen.
Een moment sloegen ze het meisje gade. Ze had haar ogen gesloten en haar lange, blonde haar lag naast haar op het kussen. Ze lag er vredig bij, in haar gietijzeren anderhalfpersoons bed. Ze lag op haar rug, en het dekbed was nèt genoeg naar beneden om te kunnen zien dat haar borst langzaam op en neer ging. Ze was duidelijk in een diepe slaap verzonken.

Gerda ging met haar hand in de donkere plastic tas en haalde er twee blinkende voorwerpen uit tevoorschijn. Het bleken twee sets handboeien te zijn. De ijzeren voorwerpen veroorzaakten een zacht geluid van metaal over metaal en Romy’s moeder legde ze direct neer op het bureaublad.
Zonder op te kijken verdween haar hand opnieuw in de tas, waarna ze er deze keer een kleine vibrator uit tevoorschijn haalde; gebroken wit en net iets groter dan een flinke vinger.
Een derde keer ging Gerda met haar hand in de zwarte tas en haalde er een pakje condooms uit; nog verpakt in plastic èn een digitale fotocamera, die ze naast de kleine vibrator op het bureautje zette.
De moeder van het tienermeisje dat in bed lag te slapen knikte vragend naar de man aan het voeteneinde van Romy’s bed. Deze knikte gretig van ja.
Met het sleuteltje van de handboeien opende de vrouw deze en knielde vervolgens neer bij het bed van haar blonde dochter.
Met grote voorzichtigheid sloeg ze het dekbed wat terug. Het kwam haar maar al te goed uit dat het meisje, toevallig, haar beide polsen vlak bij elkaar had liggen.
Gerda duwde de handboeien, onder de polsen van haar dochter, in het matras, en de slanke armen van haar dochter vielen bijna vanzelf in de boeien. Met een metaalachtig geratel sloten de boeien zich.
Onmiddellijk deed de vrouw een stap terug en richtte ze zich op. Ze hield haar adem in, terwijl ze afwachtte of haar dochter wakker zou worden. Romy draaide wel iets meer op haar zij, maar bleef slapen. Ze keek even naar Hans en zag hoe de man verlekkerd op zijn onderlip beet.
Daarna pakte Gerda de tweede set handboeien en bevestigde deze aan het stukje ketting dat tussen de twee boeien van de eerste zat. Ze wist zeker dat, wat ze hierna ging doen, haar dochter zou wekken en besefte dus ook dat ze snel moest handelen.
Nogmaals knikte ze vragend naar Hans, die met enkel lust in zijn ogen terugknikte.
Toen pakte Gerda voorzichtig de armen van haar zestienjarige dochter vast en tilde deze omhoog, strekte haar armen langs haar hoofd en klikte de handboeien met enkele handige vingerbewegingen vast aan de gietijzeren spijlen van het bed.
Precies zoals ze had verwacht, begon het meisje zachtjes te kreunen; opende ze haar ogen een beetje.
“Mam…?” zei ze opvragende toon.
“Ssss,” suste Gerda.
“Mam… wat is er?”
Het meisje leek nog te slaperig om te beseffen dat ze geboeid was, en dat Hans eveneens bij haar op de slaapkamer stond.
“Heel eventjes nog dit doen, Romy,” fluisterde de dikke vrouw, terwijl ze als vanuit het niets een schaar tevoorschijn haalde en het nachttruitje van haar dochter, van onder naar boven, begon open te knippen.

isheteendeal.nl


Hans zag hoe de dikke moeder ongegeneerd de schaar zette in het truitje van haar tienerdochter.
Met iedere knip die de schaar deed, werd er een groter stuk van het prachtige, strakke buikje van de geboeide tienermeid ontbloot.
Eerst haar heerlijke navel, daarna de huid erboven, totdat Gerda tussen de pronte borstjes van het meisje door het truitje uiteindelijk in tweeën knipte.
“Mam…? Wat doe je?” hoorde hij Romy met een ietwat krakende stem vragen. Ze had haar ogen al wat verder geopend en keek wat verbaasd om zich heen.
Haar moeder gaf geen antwoord, maar sloeg enkel de beide helften van het stukgeknipte truitje naar buiten, de bescheiden, jonge borstjes van haar dochter tonend aan de achtenveertigjarige man aan het voeteneinde.
Blijkbaar bemerkte de tiener pas op dat moment zijn aanwezigheid, en ze reageerde er direct op.
“Hans? Mam… wat doet hij op…”
Romy wilde haar armen bewegen en merkte nu eveneens dat haar armen waren geboeid. Ze waren boven haar hoofd bevestigd en ze kon er met geen mogelijkheid beweging in krijgen. Plotseling waren haar ogen wijd open en leek ze klaar wakker.
“Mam, wat doe je?” vroeg ze, compleet verbaasd en overrompeld.
Ze keek de kamer rond en zag de oudere man over haar bed geleund staan. Hij keek met een lustige blik naar haar smakelijke tienerborstjes, die onder haar bewegingen eigenwijs op en neer dansten.
Alsof ze nooit anders had gedaan, ging Gerda met haar hand naar beneden en trok ze in een bijna vloeiende beweging het roze stringetje van haar dochter tot op haar knieën.
“Oh, kijk dat kutje,” hoorden moeder en dochter de man aan het voeteneinde fluisteren.
Hij staarde naar het jeugdige, geschoren spleet van de tiener die met grote ogen op bed lag.
Dat was tevens het moment waarop Romy zich begon te verzetten. Ze probeerde met haar onderlijf weg te draaien; weg van de man aan het voeteneind. Haar moeder hield haar enigszins in bedwang, zonder àl te veel moeite te doen; de tiener nog wel wat bewegingsvrijheid gevend.
Zonder dat hij daat een enkele aanwijzing voor nodig had, graaide Hans naar het stringetje van de tienermeid en trok deze, over haar draaiende enkels, naar zich toe. Hij wreef het zachte textiel over zijn gezicht en snoof eraan. De heerlijke geur van een jong kutje drong zijn neus binnen en hij voelde hoe hij gek werd van opwinding.
“Vibo,” fluisterde Gerda tegen Hans, en ze knikte in de richting van het bureau, waarop de kleine vibrator stond.
“Mam! Doe normaal!” protesteerde Romy nu wat heftiger. Ze probeerde haar moeder nu met haar benen van zich af te duwen. Tevens probeerde ze zich te verlossen uit de handboeien, maar dit was volkomen zinloos.
Hans keek naar het slanke tienerlichaam van Romy, terwijl het meisje er alles aan deed om zichzelf uit deze genante situatie te bevrijden.
Gerda liet de benen van haar dochter voor een seconde los, om een halve draai te geven aan de onderkant van de vibrator. Het witte seksspeeltje verspreidde direct een duidelijk hoorbaar gezoem.
De dikke moeder leunde vervolgens weer op de tegenstribbelende benen van haar jonge dochter.
“Kom op zeg! Mam!” riep Romy nu wat harder dan voorheen.
Terwijl de vrouw haar tienerdochter in bedwang hield, keek ze Hans aan.
“Fotootje?” vroeg ze zachtjes en de veertiger schoot direct richting het bureau en griste de camera er vandaan.
Op het kleurenscherm van de fotocamera zag hij hoe Gerda de buitenste schaamlippen van het tienerkutje spreidde en Romy’s binnenste, roze schaamlipjes aan hem toonde. Een flits verlichtte het vertrek, toen hij een foto maakte van dit ongelooflijk geile tafereel.
Hij deed de camera weer even opzij en zag hoe de moeder het kapje van haar dochters klitje terugtrok en het lichtroze genotsknopje van de blonde pubermeid blootlegde.
“Mam! Kappen nou!” riep Romy. “Waar slaat dit op?”
Precies op dat moment plaatste Gerda de top van de kleine, witte vibrator tegen het roze clitorisje van haar zestienjarige dochter. Het geluid ging direct van hoog zoemend, naar laag, terwijl het vibraties door het kleine zenuwknopje zond.
Onmiddellijk stopte Romy met spartelen, trok ze haar slanke benen op en drukte ze tegen elkaar aan, zodat haar moeders arm ertussen klem zat.

polderrape.nl


“Sssssssss,” hoorde Hans het meisje hardop inademen. De tiener sloeg haar hoofd achterover en knoop haar ogen dicht.
Gerda bewoog de vibrator wat langs het kleine, roze klitje en Hans zag hoe de benen van Romy met eenzelfde patroon langs elkaar wreven.
“Mammm-m-m…” klonk het nog zachtjes, maar al een stuk minder overtuigd dan even daarvoor.
Met haar vrije arm duwde Gerda de prachtige benen van haar tienerdochter van elkaar en toonde Hans opnieuw het jonge kutje, dat nu was overgeleverd aan hun perverse fantasieën. Met wijs- en middelvinger spreidde Gerda het spleetje van haar dochter en Hans kon het niet nalaten een foto te maken van dit gelukzalige moment.
Hij zag de top van de vibrator razendsnel vibreren tegen het meest gevoelige plekje van Romy’s lichaam. Dit was werkelijk waar onbetaalbaar.
“Mamm-m-m… niet doennnn,” jammerde Romy zachtjes, terwijl de vibrator langs haar kittelaartje gleed.
Met een ringvinger voelde de vrouw voorzichtig bij het ingang van haar lekkere dochter. Het puntje van haar vinger bleek te glimmen van het kutvocht.
Even nam de vrouw de vibrator over in haar andere hand. Ze bracht de ringvinger naar haar lippen en liet Hans zien hoe ze het vocht uit haar dochters kutje oplikte.
Het gezoem ging onverminderd voort. Hans zag hoe het buikje en de benen van de tiener af en toe onwillekeurig schokten onder het werk van het seksspeeltje.
“Mammm… ohhhh,” kreunde Romy nu zachtjes.
“Ze kreunt!” dacht Hans bij zichzelf. “De zestienjarige tiener kreunde, terwijl ze werd bevredigd door haar eigen moeder!” Wat een gedachte!
Nogmaals liet Gerda de vibrator langs de schaamlippen van haar dochter glijden en ze zag hoe het onderlijf van Romy keer op keer schokte.
“Stopppp…” kreunde het meisje, terwijl ze op haar eigen onderlip beet.
Nogmaals voelde Gerda aan het ingangetje van haar tienerdochter. Ze was kleddernat.
Zonder de vibrator los te laten, kroop Gerda nu tussen de benen van haar dochter. Vervolgens, toen ze met haar gezicht vlak tot bij het kale spleetje was gekomen, schakelde ze het speeltje uit en plaatste direct haar mond over het tienerkutje. Razendsnel begon de moeder te likken langs het klitje van haar bloedeigen dochter.
“Ah-ah-ah-ah…” Romy maakte nu hoge, kirrende geluidjes. Nog altijd probeerde ze haar handen te bevrijden, maar echt overtuigend was het allemaal niet meer.
Haar slanke onderlijf schokte keer op keer, totdat ze op een gegeven moment haar buikspieren zichtbaar aanspanden en haar benen sloot, waardoor ze het gezicht van haar moeder stevig tegen haar kutje drukte.
Ze kronkelde een ogenblik op bed, kneep haar ogen stijf dicht en er ontsnapte een “ssssssss” uit haar mondje, enkele seconden later gevolgd door een lange zucht.
Hans wist bijna zeker dat de tiener zojuist was klaargekomen en vond dat het nu zíjn beurt was.
Hij legde zijn hand op de schouder van Gerda. De vrouw likte nog enkele seconden het druipende tienerkutje van haar dochter, en richtte zich vervolgens op, om plaats te maken voor Hans.
Zonder ook maar een moment te aarzelen, stortte de achtenveertigjarige man zich op de tiener en haalde zijn stijve lul tevoorschijn, die hij direct tegen het gladde kutje van Romy zette.
“Hans,” fluisterde Gerda. “Hans.”
De man keek op. Gerda hield het doosje condooms omhoog. De man schudde zijn hoofd.
“Ik betaal wel extra,” gromde hij, verblind door geilheid.
Hij boog zich opnieuw over Gerda’s dochter, plaatste zijn kloppende eikel tegen het nauwe gaatje van Romy. Ze voelde natter dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.
“Nee..ee.ee...” hoorde hij haar nog zachtjes jammeren. Hij was echter vastberaden om zelfs dit laatste stukje verzet uit haar jonge lijf te neuken.
Met een diepe zucht probeerde Hans haar met zijn stijve lul te penetreren, maar door het vocht van haar kale kutje gleed hij er overheen.
Opnieuw plaatste hij zijn donkerpaarse eikel en gaf opnieuw een duw, waarna hij met een floep tot over zijn eikel in het tienerlijf schoof.
Hij hoorde haar naar adem happen.
Hij deed hetzelfde.
Genietend van de vochtige, uiterst strakke greep van het jeugdige kutje begon hij te bewegen.
Hij keek naar beneden, naar het lichaam van het kronkelende meisje dat zojuist door haar eigen moeder was gebeft. Hij keek naar haar eigenwijze borsten die op en neer dansten en liet zich gaan.

tienersvoorgeld.nl


Sneller en sneller stootte hij in haar; dieper en dieper verdween zijn stijve lid in het nauwe gaatje van het meisje. Hij gromde en hijgde; had zich totaal niet meer in de hand.
Minutenlang beukte hij op haar in, met een roodverhit hoofd. Af en toe hoorde hij de tiener geluidjes maken.
“Ahh-hah-ha-a-a-a,” precies op het ritme van zijn stoten. Het maakte hem zo mogelijk nog geiler. Hij zou haar een nacht bezorgen om nooit te vergeten.
Hij kneep in haar borstjes, speelde met haar tepels; draaide ze zelfs af en toe rond. Tot zijn verbazing en enorme genot werden zijn acties enkel nog met gekreun van de tiener beantwoord.
Keer op keer hoorde hij haar naar ademhappen, terwijl hij dieper en dieper in haar lijf schoof; verder en verder.
“Mama-a-a-oh-ohhohhhh,” kreunde Romy hardop.
Hans zijn achtenveertigjarige lul paal stootte opnieuw en opnieuw verwoestend in de jonge schacht. Hij voelde dat het niet lang meer kon duren voor hij haar helemaal vol zou spuiten.
Hans liet zich op haar ranke lichaam vallen en bracht zijn mond bij haar oor. Hardop hijgde hij en hoorde hoe de tiener haar adem inhield, een seconde of tien… naar adem snakte… haar adem weer inhield… om vervolgens zachtjes te beginnen met gillen.
“Aaaahhh-oooh-ooooh!”
Hans voelde hoe ze hem met haar benen steviger tegen haar aanduwde, waardoor hij nu bijna tot aan de wortel van zijn pik in haar vagina zat.
Toen knapte er iets in zijn hoofd en hij kwam waanzinnig klaar. Salvo na salvo vuurde hij af diep in het lichaam van de hitsige tiener.
Hij schreeuwde hardop, terwijl hij zijn zaad in het krappe kutje spoot; drukte haar stevig tegen zich aan. Secondenlang. Wel een halve minuut.
Daarna bleef hij op haar lichaam liggen. Nog altijd kreunend.
“Ohh… ohh…”
Hij kon niets anders uitbrengen.

Enkele minuten later rolde hij van de slanke tiener af. Zijn hart was nog altijd niet tot rust gekomen. Hij was vuurrood.
Romy leek uitgeput. Haar enige teken van leven was haar ademhaling. Ze had haar ogen gesloten en leek bijna wel te slapen.
Hij keek naar de moeder van het meisje dat hij zojuist genomen had. Zij zat op een stoel in een hoek van de kamer; haar hand in haar broek. Het liet zich eenvoudig raden wat daar de reden van was.
Hans keek naar zijn inmiddels halfslappe lul, die nog vochtig was van een mengsel van sperma en kutvocht.
Hij ging op de rand van het bed zitten.
“Ongelooflijk…” fluisterde hij in zichzelf.
Gerda haalde haar hand uit haar broek.
Hij knikte naar Romy.
“Wat doen we met haar?”
Gerda keek een moment naar haar dochter.
“Laat haar maar liggen. Ik denk dat ze zo slaapt.”
Hans knikte. Hij ging met zijn hand in zijn broekzak en haalde een briefje van twintig euro tevoorschijn. Voorzichtig schoof hij het onder het hoofdkussen van de blonde tiener.
“Dat hoeft niet hoor,” fluisterde Gerda.
“Ze heeft het verdiend deze keer,” antwoordde Hans.
Hij boog zich voorover om Romy een zachte kus op haar heup te geven.
“Welterusten lekkertje,” fluisterde hij.
Vervolgens lieten ze het uitgeputte, geboeide meisje achter.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen