Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben altijd in mijn nopjes als het mooi weer is en mijn ouders zijn van huis. Die hebben al vaak geopperd dat ik eens iets moest gaan doen met dat lekkere weer. Ze vinden dat een jongen van negentien niet binnen moet zitten. Wat zij niet weten is, dat ik een hele goede reden heb om lekker thuis te zitten.
Sinds vorig jaar ben ik er achter gekomen dat mooi weer super is. Ik keek toen toevallig uit mijn slaapkamerraam. Daardoor ving ik een glimp op van de tuin van de buren. We wonen in een twee onder één kap woning. Onze tuinen grenzen aan elkaar. Er staat alleen een schutting tussen. Daardoor zien we elkaar vanuit de tuin niet. Dit keer zag ik de buurvrouw liggen zonnen. Ze lag heerlijk languit op haar buik op een stretcher. Haar huid was al flink wat tinten bruiner. Daaraan kon ik afleiden dat ze al veel zo had gelegen. Het viel me op dat een roze bikinibroekje het enige was wat ze aan had. Spontaan voelde ik mijn pik groeien. Haar billen waren mooi rond. Even had ik staan kijken. Toen was ik de douche in gesprongen om mezelf lekker uitgebreid te rukken. Heerlijk was ik klaargekomen bij het idee dat ik de buurvrouw nam.
De buurvrouw is een mooi dame. Ze is de veertig net een paar weken gepasseerd. Voor haar leeftijd ziet ze er super uit. Ze is duidelijk moeder, maar ze is wel een hele mooie moeder. Haar blauwe ogen zien er altijd vrouw uit. Door haar make-up lijkt ze soms wel wat streng, maar dat is ze totaal niet. De blonde lokken, in een volle bos, komen tot net onder haar oren. Het lichaam is ondanks haar moederschap van twee dochters heel mooi. De kilootjes zijn er wel gebleven, maar het figuur van voor de zwangerschappen ook. Haar borsten zijn flinke joekels. Dat heeft ze duidelijk overgehouden aan de zwangerschappen. Haar achterwerk was stevig, maar toch ook lekker rond. Eigenlijk was ze gewoon een superhete moeder.
Die keer had ik nadat ik me lekker had laten komen onder de douche, nog even gekeken of ze er nog lag. Helaas was ze al weg. De volgende dag had ik meer geluk. Mijn ouders waren werken, en ik keek uit het raam. Ze lag nu op haar rug. Ik voelde me de gelukkigste man op aarde. Haar prachtlichaam lag bloot voor me. Haar grote memmen waren heerlijk. De tepels waren lekker groot. Mijn pik groeide gelijk naar zijn groots mogelijk vorm. Mijn hand gleed mijn broek in. Daar stond ik dan. Stiekem stond ik me af te trekken terwijl de buurvrouw lag te zonnen. Ik fantaseerde over hoe ik over haar grote borsten ging spuiten.
Op die manier genoot ik al heel lang van haar. Elke potente man zou zich hier lekker op aftrekken. Dit is te mooi om te laten liggen zeg maar.
Nu was het weer zo’n hete zomerdag. Mijn ouders waren werken, en de basisscholen waren alweer begonnen. Dat betekende dat mijn buurvrouw en ik weer alleen thuis waren. Ik hoopte al dat ze weer lekker ging zonnen. De kinderen waren nog maar net weg, toen ik ze al naar buiten zag komen. Ze ging met haar gezicht naar me toe op haar stretcher zitten. Haar benen stonden wijd. Ze verwijderde haar roze topje. De enorme borsten kwamen te voorschijnen. Mijn pik groeide al. De dame pakte wat lotion en begon zich heel geil in te smeren. Haar borsten deed ze uitvoerig. Het lekker wel of ze ondertussen knipoogde naar me. Verbeelde ik me dat nou? Toen gebaarde ze ineens dat k moest komen.
Daar stond ik dan, betrapt. Ik had mijn pik in mijn hand en de buurvrouw had me door. Nu kon ik twee dingen doen. De eerste was doen alsof er niets aan de hand was en doen alsof ik niets zag. De andere was op haar wenken in gaan en maar zien wat er zou komen. Ik koos voor het laatste.
Een beetje geschrokken liep ik via de achtertuin naar de poort van de buurvrouw. Die zat op slot. Daarom klopte ik. Ze deed open. Wat waren haar borsten van dichtbij mooi!
Ze vroeg me verder te komen. Achter me sloot ze de poort. Geil keek ze me aan. Ze vroeg me of ik al vaak had gespoten bij haar zonsessies. Ik kon niet zeggen dat dit de eerste keer was. Ze nam me mee naar de stretcher en nam daar plaats op. Ze trok mijn riem uit mijn broek en knoopte hem los. Ze rolde het katoenen ding omlaag. Mijn pik stond al flink hard na de schrik. Ze keek er verlekkerd naar. De vrouw begon er lekker aan te trekken. Dit voelde zo tienduizend maal beter dan fantaseren over haar. Mijn buurvrouw trok lekker aan mijn pik, terwijl een hand in haar bikinibroekje haar kutje masseerde. Wat was dit geil. Ik moest met haar borsten spelen. Ik nam de memmen in mijn hand. Ik kneedde ze lekker. Wat voelde ze lekker aan! Haar grote tepels waren lekker hard.
Mijn buurvrouw ging verder. Ze trok lekker door, maar haar tong danste om mijn eikel. Ondertussen kreunde ze ook nog licht door het gevinger van haarzelf. Haar tong voelde heerlijk om mijn eikel. Ze likte er telkens geil aan, waarbij ze me strak aan keek. Deze vrouw wist hoe ze een man moest verwennen.
Toen nam ze hem ineens helemaal in haar mond. Wild begon ze me te pijpen. Ik merkte dat ze heel nat pijpte. De meisjes van mijn leeftijd hadden dat nog nooit gedaan. Ze ging in een hoog tempo over mijn pik. Met een hand duwde ze mijn kont naar voren, alvorens ze mijn ballen ging kneden. Even stopte ze. Ik was helemaal in de zevende hemel. Dit was zo lekker. Ze zei me dat ik zo over haar borsten moest spuiten. Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn fantasie zou werkelijkheid worden. Wat super! De dame begon me nu nog even lekker te pijpen. Haar mond nam telkens mijn pik helemaal in beslag. Verdomde geil was het. Ik hield het niet meer.
Ik gaf aan door gekreun en gegrom dat ik ging komen. Ze liet mijn pik los en zei dat ik op haar borsten moest spuiten. Als ik dat zou doen zou er een beloning volgen. Ik deed was ze zei. Geil begon ik mijn pik naar het einde te werken. Dat was er zo. Kreunend spoot ik al mijn zaad richting haar. Vele klodders sperma kwamen op haar grote borsten. Ze zaten helemaal onder. Mijn geile buurvrouw likte mijn pik schoon.
Toen zei ze dat ik moest gaan. Ze moest even douchen voordat haar kinderen thuis kwamen. De beloning had ik verdiend zei ze. Morgen zou ik haar op het zelfde tijdstip mogen neuken. Wat hou ik toch van mijn buurvrouw!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen