Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Robbert, ik ben 24 jaar oud. Sinds een jaar ben ik werkzaam als regisseur.
Dit is de eerste keer dat ik een sexfilm maak en ik vind het allemaal super spannend.Ik wil alles natuurlijk perfect hebben, dus ook de meiden en de jongens die in mijn film komen spelen moeten er geil uitzien. De jongens moeten een strak gespierd lichaam hebben met een redelijke lengte aan lul. Met de meiden ben ik wat kieskeuriger. Allereerst moeten ze er geil uitzien, een lekker kontje hebben en uiteraard strakke billen hebben, maar het belangrijkste waar de film mee staat of valt zijn de tieten. Mijn eerste film gaat: Mannen die klaarkomen op en tussen tieten!. heten!

Ik ga nu gelijk bezig met het zoeken naar de meisjes die in mijn film moeten komen. Ik zet verschillende advertenties in kranten en in sexbladen en ik hoop snel reacties te krijgen! Ik heb me advertenties er nu al 2 weken in staan en heb nog geen 1 reactie ontvangen! Na even na te hebben gedacht besluit ik om naar een foto studio toe te gaan en daar modellen te gaan bekijken en aan te spreken. Bij de studio aangekomen loop ik naar boven toe. “Hallo, ik ben benieuwd of er hier nog mooie meiden rondlopen om eventueel in mijn film te spelen?” Zeg ik tegen de man die een model aan het fotograferen is.”Hallo, Eumm.. even denken...! Ik weet toevallig van 2 meiden dat zij wel geïnteresseerd zijn om een rol in een film te krijgen! Wanneer je hier even de hoek omloopt kom je bij de kleedkamers, daar komen ze uit wanneer ze zich hebben omgekleed!” Wijst de man mij de weg. “Oke dank u!”
Ik loop de hoek om waar de man mij heen stuurde en wacht bij de deur waar dames kleedkamer op staat. Na 5 minuten gewacht te hebben vind ik het wel best en ik doe de deur van de kleedkamer open. “He dit is een vrouwen kleedkamer!” Zegt gelijk een meisje die achter de deur in haar bikini staat. “Ja sorry, ik heb maar 1 vraag! Is er hier een van jullie die in een film zou willen spelen?” Gelijk komen er uit alle hoeken en zelfs naakt van onder de douche meiden op me aflopen. “ja ik wil!” “Ik ook!” Schreeuwen de meiden door elkaar. “Ik wacht hier buiten even tot jullie je aangekleed hebben en dan kunnen we daar even verder praten!” De meiden dringen aan dat ik hier direct met ze praat en ik ga akkoord. 4 meiden staan alleen met een string aan en nog 3 andere meiden staan naakt om me heen. Ik heb het niet meer, maar begin toch met mijn verhaal. Ik leg de meisjes uit dat ik voor een sexfilm nog meiden zoek! Ik vertel ze ook dat er veel seks scènes zijn waarbij ze naakt en neukend in beeld komen. “Word ik dan ook geneukt door mannen die ik niet ken?” Vraagt 1 van de meisjes. “Ja je word geneukt! Je moet pijpen, beffen en vooral je tieten komen inbeeld!” Vertel ik de meisjes. Even is het stil en ik zie dat de meiden allemaal snel aan het denken zijn. “Komt mijn gezicht ook in beeld?” Vraagt 1 van de meiden. Ik vertel ze dat er altijd gepraat kan worden over bepaalde dingen die niet in beeld mogen komen.
“Maar de meiden die nog steeds geïnteresseerd zijn wil ik graag op een rijtje hebben staan! En dan direct helemaal naakt! Ik wil jullie eerst goed bekijken!” Al snel staan al de 7 meisjes naakt voor me op een rijtje. Ik zie er al gelijk 3 staan met mooie stevige ronde tieten die ik zeker in mijn film kan gebruiken. Ik wijs ze aan en zeg dat ze aangenomen zijn. De andere meiden moet ik van iets dichterbij bekijken, 2 hebben er wel redelijke tieten maar zijn minder strak dus hen vertel ik een stapje opzij te doen. Er zijn nog 2 meiden over en wanneer ik hun lekkere strakke ronde kontje zie neem ik hun ook aan voor de film. De kontjes maken de kleinere tieten weer goed!

Ik spreek met de 5 meisjes af dat zij hun legitimatie bewijs en een foto aanstaande vrijdag langs mijn huis komen brengen.
Ik groet de meisjes en loop naar huis toe om nu op zoek te gaan naar jongens die in mijn film willen spelen. Wanneer ik thuis kom zie ik 3 enveloppen op de deurmat liggen en maak ze aan tafel open. Alle 3 de brieven zijn reacties van jongens die in mijn film willen spelen. Ik bel de jongens op om ook langs mijn huis te komen aanstaande vrijdag. Ik vertel ze hun legitimatie bewijs en een foto vast mee te nemen voor het geval ze aangenomen worden.

Vrijdag:
Om 19:00 uur heb ik iedereen uitgenodigd. Het is 5 voor 7 wanneer ik de bel hoor. Wanneer ik de deur open doe staan er 5 meiden voor de deur: “Hallo, we komen onze spullen brengen!” Zegt een van de meiden vrolijk. Ik vertel de meiden dat ze binnen mogen komen en aan tafel kunnen gaan zitten. De meiden gaan allemaal aan tafel zitten en geven mij hun legitimatie bewijs en foto af. Ik bekijk de legitimatie bewijzen goed en zie dat alle 5 de meiden 19 jaar zijn! “Jullie mogen allemaal net meespelen meiden! Er zijn veel mensen die houden van jonge meiden van jullie leeftijd! Deze film word een topper!” Vertel ik de meiden enthousiast. Ik loop naar de voordeur, omdat de deurbel weer ging. Ik zie 3 jongens voor de deur staan en doe open. “Hallo, kan ik jullie helpen?” “Wij komen voor de film die u op gaat nemen!” Ik vertel de jongens aan de voordeur alvast wat voor soort film het gaat worden en de jongens reageren er positief op. Ik bekijk de jongens terwijl ze langs me heen naar binnen lopen en zie dat het drie fitness types zijn, wat ik ook gevraagd had in mijn advertenties! In de kamer zie ik dat de jongens al kennis gemaakt hebben met de 5 meiden en dat ze al gezellig aan het kletsen zijn. Wanneer ik binnen kom verzoek ik de jongens te gaan zitten en vraag ze hun legitimatie bewijs af te geven en de foto. Na alles te hebben gecheckt en weet dat het goed zit ga ik verder met mijn verhaal. Ik vertel ze mijn ideeën voor de film en spreek af met de meiden en jongens volgende week vrijdag af te spreken in een loods die ik afgehuurd heb voor de opnames!

De hele week ben ik bezig in de loods om het decor klaar te zetten. Er moeten bedden komen te staan, een oude keuken, een zithoek en alles moet helemaal schoon gemaakt worden. Ik maak de bedden op met rode lakens en grote rode kussens. Ik heb een groot 2 persoons bed waar ze zelfs met zijn allen sex op kunnen hebben, mocht dat nodig zijn. Wanneer ik het decor klaar heb voor de eerste scène ga ik naar huis om wat te eten. Vanavond is het al zover en na het eten pak ik thuis nog even de lampen die voor de mooie belichting gaan zorgen in de loods. Om 19:15 kom ik aan bij de loods en ik wacht hier tot iedereen aankomt. Ik heb net een bakje koffie gepakt voor mezelf wanneer er 2 meiden binnen komen lopen. “He hoe is het? Willen jullie wat drinken?”
“Hallo, ja het gaat goed met ons! Wij lusten wel een glaasje cola!” Ik pak wat te drinken voor de meiden en we kletsen gezellig wat met elkaar. Dit zijn de meiden die zulke lekkere dikke bolle tieten hadden en ik kan mijn ogen er niet van afhouden. “Jullie hebben echt perfecte tieten voor mijn film!” Zeg ik. “Hihi dank u!” Giebelen de meiden en 1 van hen bloost een beetje. Na 10 minuten komt de rest aanlopen. “Hallo!” Roepen ze in koor. “Hoi, ga lekker zitten!”
Ik pak ook voor hen wat te drinken en ga met ze aan tafel zitten. Ik geef een beetje een uitleg van de eerste scènes die we vanavond gaan opnemen en vertel dat de dames met de mooie ronde borsten, dat zijn er 3, het meeste in beeld zullen komen vanavond. Na de uitleg vraag ik:”Hebben jullie je allemaal al gedoucht? Anders kan dat hierachter!” Iedereen laat weten dat ze zich net gedoucht hebben thuis en ik zeg ze dat ze in de kleedkamer hun kleren uit kunnen trekken!
De jongens en meisjes lopen naar de kleedkamer en ik zet alvast de lichten goed en zet de camera in positie.
Ik heb alles net klaar staan wanneer iedereen de kleedkamer uitkomt lopen. Ze zijn allemaal naakt en ik zie dat 2 van hen lekkere geile stijve tepels hebben. Het zijn de meiden met de sappige tieten. “Wat is het koud hier!” Zegt 1 van de meiden.”Wanneer je op bed in het licht ligt krijg je het wel warm en na de seks heb je het helemaal warm!” Zeg ik tegen het meisje. Het meisje lacht naar me en loopt verder.

“De eerste scène word door 3 van jullie gedaan! Dat ben jij, jij en...jij!” Wijzend naar 2 meiden en 1 jongen. “Jij ligt naakt op bed te slapen met je benen wijdt en het licht uit!” Zeg ik tegen de jongen. Ik vertel de 2 meiden dat zij zussen van hem zijn en dat zij na het uitgaan naakt uit de badkamer komen lopen en hun broer naakt zien liggen. Wat ze hierna doen mogen ze zelf weten, als het er allemaal maar geil en echt uitziet! De jongen moet na een tijdje wakker worden en zijn zussen gaan neuken!
Ik vraag of ze het allemaal snappen en vertel ze dan in positie te gaan staan.

Scène 1:

Simone, Yvette en Bart. Vanavond zijn de 2 zussen van Bart, Simone en Yvette op stap in de stad, ze hebben een gezellig avond en zijn beiden behoorlijk bezopen. Wanneer ze thuiskomen wassen ze zich in de badkamer om hierna in bed te stappen. Ze lopen naakt door de overloop en Yvette ziet door de kier van de deur dat Bart naakt op bed ligt. Ze fluistert zachtjes:”Simone. Kom eens mee!” Simone komt teruglopen en samen met Yvette lopen de 2 de kamer van Bart in. Bart heeft dit allemaal niet door en slaapt rustig verder. Hij heeft zijn benen wijdt, hij zal het wel warm hebben, het was vandaag 29 graden en de warmte hangt nog in huis. Yvette gaat samen met Simone op de rand van het bed zitten en ze bekijken beiden Bart zijn lul die op zijn been ligt. “Hihi! Zullen we hem even zuigen voor de grap?” Zegt Simone zacht. Yvette zegt niets, maar buigt zich gelijk voorover. Ze pakt heel rustig en zachtjes Bart zijn lul vast en neemt deze in haar mond. Ze zuigt en likt zachtjes aan zijn pik terwijl Simone met haar hand tussen Yvette haar benen zit. Zij steekt haar vinger uit en brengt deze bij haar zus haar kutje in. “Aaah!” Kreunt Yvette heel zachtjes. Bart zijn lul is intussen al stijf. Wanneer Yvette zijn lul helemaal in zijn lul heeft hoort ze Bart ineens zachtjes hijgen, ze schrikt en komt snel omhoog. “Hij zal wel aan het dromen zijn!” Zegt Simone zacht.
Yvette kruipt nu rustig op het bed en beweegt zich voorover. Ze pakt haar broer zijn pik vast en legt deze tussen haar volle tieten. Ze beweegt nu rustig heen en weer en laat haar broer haar slapend tussen haar tieten neuken. Na een klein minuutje hoort ze Bart weer kreunen en opeens zit hij rechtop in bed. Hij kijkt met grote ogen om zich heen en doet het licht aan. “He wat doen jullie nou!” Yvette giegeld en Simone krijgt een rood hoofd. Hij kijkt naar onderen en ziet dat zijn stijve pik tussen zijn zus haar tieten zit. “Nou! Als jullie seks willen wil ik best meedoen! Maak me in het vervolg even wakker, Ja!” Bart pakt Yvette vast en gooit haar op haar rug. Hij gaat op haar buik zitten en pakt Yvette haar geile tieten vast:”Ik ga jouw geile tieten neuken! Dat wil je toch!” Hij pakt met zijn rechter hand zijn lul vast en drukt deze tussen haar zachte tieten. Hij drukt zijn pik er hard doorheen. Keihard heen en weer en al snel voelt hij dat hij bijna moet komen. Hij stopt direct en gaat op zijn rug naast zijn zus liggen. Simone duikt gelijk boven op haar zus en begint haar op haar mond te zoenen. Bart begint geil aan de tieten van zijn beide zussen te likken. Simone zegt ineens:” Zullen we samen onder de douche gaan?” Yvette knikt ja en bart zegt:”Ja lekker! Dan kan ik jullie tieten even schoon boenen!” Samen lopen de 3 richting de badkamer en ze zetten de douche aan. Bart pakt wat zeep en duwt zijn beide zussen tegen de muur. Met een zeepje in zijn linker hand en wat water van de douche in zijn rechter hand begint hij beide zussen in te zepen. Hij begint met hun benen en gaat dan rustig naar boven toe. Bij de kutjes aangekomen gebruikt hij alleen zijn rechterhand. Hij streelt ze beiden over hun lippen en begint dan Simone aan het klitje te likken. “Aaah, Oewww!” Kreunt Simone het hard uit. Simone pakt haar zus Yvette op haar mond en ze tongen elkaar. Na Simony beft Bart zijn andere zus even en gaat dan verder op weg naar boven. Hij zeept hun strakke buikjes in met zeep en ook hun billen. Een beetje zeep door hun bilnaad halen om daar straks lekker en gemakkelijk in te kunnen komen! Bart heeft het goed voor mekaar en al snel komt hij bij de grote volle borsten van de 2 aan! “AAAhh, Jaaa Bart!” Kreunen de beide meiden hard, terwijl hij ze aan hun tepels en tieten likt en met zijn beide handen zijn zussen vingert. Hij geeft ze beide nog een tongzoen en zegt dan:”Kom nu gaan we jullie even schoon spoelen!” Met zijn 3en stappen ze de douchecabine in en Bart pakt gelijk de douchekop in zijn hand!
Hij streelt met zijn handen over de natte en soepele tieten van zijn zussen en brengt dan de douche kop naar hun tieten. Terwijl hij aan de tieten likt en er in kneed met zijn handen spoelt hij de zeep van hun borsten af. Je ziet het water geil langs hun tieten lopen zo richting hun kutje! Bart zakt nu door zijn knieën en richt de warme straal op Sabine haar kutje. “Aaah, Oewww!” Kreunt Sabine en Bart begint zijn zusje te likken. Sabine heeft het niet meer en pakt snel Yvette op haar mond. Ze is zo knetter geil en nat dat kun je zien. Na 2 minuten begint Sabine heftig te kreunen. “Richt die straal op mijn klitje! En steek je pik in mijn kutje! AAAAah!” Kreunt ze het hard uit. Bart gaat staan en richt de douche kop op Sabine haar kutje. “Oewww! En nu rammen met je pik! En lik me aan mijn tieten!” Bart pakt zijn lul beet en steekt deze bij zijn zus naar binnen toe. Hij begint hard te rammen en begint al snel zelf ook te hijgen. Terwijl hij Sabine bevredigd en laat genieten kan hij het niet laten om ook nog even aan haar geile tieten te gaan likken! “Wat een super geile tieten! Zo heb ik ze nog nooit gezien!” En hij likt en likt, ook Yvette likt aan haar zus haar tieten en ook kneed ze haar eigen dikke tieten. Met haar andere hand geniet Yvette van het gekreun van haar zus en het gehijg van haar broer.
Bart houd het nog 5 minuten vol en begint dan stuiptrekkingen te krijgen en roept:”Ik moet komen, bukken ik spuit je op je tieten en in je mondje!” Sabine zakt gelijk door haar knieën en drukt haar volle tieten tegen elkaar. Bart begint te spuiten en te spuiten en je ziet zijn witte zaad op Sabine haar tieten neervallen en door het water van de douchekop wegspoelen het putje in! Hij richt zijn pik nog even naar boven en spuit Sabine recht haar mond in! “Ohw wat leker!” Hijgt bart.
Na 5 minuutjes is het hele gezinnetje klaargekomen en duiken ze bij elkaar het bed in. Hier vallen ze naakt in slaap naast en over elkaar.

Scène 2 zal volgende week worden opgenomen en ook dit deel zal op deze website te zien zijn!
Heeft iemand tips of opmerkingen over mijn film, dan hoor ik dit graag!

Groeten,

RobbertPlaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen