Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Charlotte en ik ben 18 jaar oud.
Eerst een klein stukje over mijzelf:
Ik ben een vrolijk meisje, dat vind ik zelf dan. Ik doe een mbo opleiding in de verzorging en daar wil ik later ook werk in vinden. Het liefst op een school voor moeilijk opvoedbare kinderen of iets dergelijks. Ik zit nu in het 2e schooljaar en hoop mijn opleiding binnen 2 jaar te hebben afgerond.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk met mijn vriendinnen leuke en gezellige dingen doen, maar ik zit ook op hockey, wat ik echt heel erg leuk vind! Ik zit samen met 3 vriendinnen op Hockey, wat ik op een behoorlijk hoog niveau speel. Ik zit in het 2e, we hebben 3 keer in de week training en daarnaast nog 1 keer in de week een wedstrijd.

Ik heb al jaren last van mijn tieten! Ik heb echt super kleine tieten, ik zie soms jongens die dikkere tieten als mij hebben! Ik schaam me echt voor mijn kleine borsten en wanneer ik sex heb met een jongen ben ik alleen bezig met wat die jongen van mijn tieten vind en vaak denk ik dan dat hij het maar niets vind!
Wanneer ik op school bij de gym aan het douchen ben zie ik mijn medestudenten ook naakt staan. Heel veel van hen hebben mooie grote tieten, met super mooie tepels. Ik heb zelf niets op mijn tepels aan te merken, maar mijn tieten zijn echt te klein! Er is 1 iemand in de klas die net als mij zulke kleine tieten heeft, maar die heeft er blijkbaar weinig last van, want die hoor ik er nooit over en die bedekt ze ook niet met haar handdoek!

Bij de hockey is het nog veel erger. Daar lopen super mooie meiden en tieners rond met volle, grote borsten en ik loop daar dan met mijn dop ertjes rond! Ik schaam me werkelijk dood! Het is mij 2 keer overkomen dat een meisje tegen mij zei dat ik echt mooi was, maar dat als ze naar mijn tieten keek ik net een man was. Wat ik wel moet zeggen is dat ik wel ruzie met die meisjes had, maar dit was toch wel iets wat mij echt raakte en waarover ik blijf nadenken!

Als ik sochtends of savonds uit de douche stap en mijzelf bekijk, zie ik een meisje dat er wel mooi uitziet en waarmee ik tevreden ben, maar als ik dan naar mijn borsten kijk, vind ik mezelf onaantrekkelijk en geen echte vrouw!

Ik was laatst op het internet aan het rondkijken of ik niet een keer een borstvergroting kon laten doen. ‘Dan kan ik een keer sex hebben en er van genieten!’ ‘Dan hoef ik mij niet meer te schamen en ben ik helemaal mooi!’ Waren die dingen die ik in mijn hoofd steeds tegen mijzelf zei.
Hoe vaker ik het internet afzocht en de resultaten van de operaties zag, hoe sterker het gevoel werd om een operatie te laten doen aan mijn borsten.

Naar een half jaar elke dag met mijn borsten bezig te zijn geweest en een aantal keer geen sex durde te hebben met een jongen, waarmee ik het wel graag zou willen, besloot ik om met mijn ouders te gaan praten.

‘Mam! Wat zou je ervan vinden, als ik borstinplantaten te laten zetten?’ ‘Waarom wil je dat kind?’ Vroeg mijn moeder mij verbaasd.
Ik keek haar aan alsof ze blind was en zei:’Ik schaam me dood! Ik heb geen tieten en ben net een kerel, met die kleine tietjes van mij!’
‘En je vraag is natuurlijk, of wij je kunnen sponsoren?’
‘Eumm....ja voorschieten iniedergeval! Dan kan ik het jullie terug betalen als ik na mijn opleiding ga werken!’
‘Ik ga het met je vader overleggen! Dan laat ik het je van de week nog horen, schat!’
‘Oke dankjewel, mam!’

Of de operatie doorgaat en/of wat ik daarna ga beleven, horen jullie morgen! XXX

Reacties   

0 #1 RM 23-10-2016 04:50
NIET DOEN!!!!!!! kleine tietjes zijn geil!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen