Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eergisteren konden jullie al lezen dan ik altijd veel last heb gehad met het feit dat ik kleine tieten heb. Daarom heb ik mijn moeder gevraagt of zij dit voor wilde schieten en dat zou ze gaan overleggen met mijn vader.


Vandaag kwam ik thuis uit school, toen mijn ouders samen aan tafel zaten. ‘Kom je er even bijzitten Charlotte, we hebben je wat te vertellen!’
Ik ging bij mijn ouders aan de tafel zitten en wachtte af wat ze met te vertellen hadden:
‘Ik heb het er met je vader over gehad, dat je je borsten wild laten vergroten en hij wil het best voor jou betalen als het jouw zou helpen om je beter te voelen, vinden wij het een goeie investering!’
Ik sprong op van vreugde en rende een rondje door de kamer. Ik was helemaal happy van het goeie nieuws. Ik sloeg mijn armen om mijn ouders heen en gaf zowel van vader als mijn moeder een kus op de wangen.
‘Je moet zelf maar even op het internet gaan zoeken naar goeie kliniek, waarin jij vertrouwen hebt, en maak dan gelijk zelf een afspraak!’ Zei mijn moeder.
‘Doe ik!’ Schreeuwde ik richting mijn ouders en ik rende naar de computer die boven stond.
Ik starte snel de computer op en begon het internet af te zoeken naar klinieken die mij konden helpen met het vergroten van mijn tieten.
Ik vond gelijk al een aantal bedrijven in de gouden gids die mij konden helpen bij mijn probleem. Het eerst bedrijf vroeg €5000,00 euro voor een vergroten van Cup a naar Cup C! Dit was precies wat ik wilde.


Ik bekeek de verschillende reacties die op de website stonden, die allemaal positief bleken te zijn. Er kon online een afspraak gemaakt worden voor een intake gesprek, die gratis was en waar je verschillende vragen kon stellen en je cupmaat werd opgemeten en er een prijs kon worden vastgesteld.
Ik maakte gelijk een afspraak bij het bedrijf, dat 30 kilometer verderop lag.
De afspraak was al over 2 dagen en ik haaste me naar beneden om mijn ouders het goeie nieuws te vertellen.


‘Mam, Pap! Ik heb een afspraak voor overmorgen! Ik moet om 14:00 uur aanwezig zijn, ik heb het adres opgeschreven, kan 1 van jullie meerijden met mij?’
‘Ik ga wel mee! Ik moet het ook betalen, dus ik wil wel even horen hoe duur het is en waarvoor ik precies betaal en wat voor garantie eraan verbonden is!’
‘Oke?’ ‘Ik vind het prima!’ Antwoord ik opgewekt.


2 dagen later is het dan zover. Ik heb die nacht moeilijk kunnen slapen. Ik heb de hele tijd met afgrijns naar mijn tieten zitten kijken, zoals ze nu waren en zat me in te beelden hoe ze zouden worden. Ik heb nog een bh van mijn moeder gepakt die nacht en die volgestopt met toilet papier om te kijken hoe het me stond.
Ik vond mezelf opeens super aantrekkelijk en zag het al voor me hoe het was als ik straks echte tieten had met dit formaat.


Smiddags om kwart over 1 vertrokken we richting de kliniek. Ik gaf het adres op in het navigatie systeem van mijn vader en we kwamen om 13:55 aan bij de kliniek.
Ik melde me aan de balie en gaf mijn naam door. We werden naar de wachtkamer gestuurd, waar het helemaal vol zat met mensen.
Om precies 2 uur werden we opgehaald door een vrouw. ‘Mevrouw....!’ Riep ze.
Ik gaf haar een hand en mijn vader stelde zich voor.
‘Komt u maar mee!’ We liepen achter de vrouw aan die ons een kantoor in leide.
‘U komt voor een intake gesprek, omdat u uw borsten wilt laten vergroten?’
‘Ja dat klopt!’ Antwoorde ik.
De vrouw begon met een uitleg. Ze legde uit hoe groot ze borsten konden vergroten en wat de kosten waren.
Terwijl mijn vader de formulieren van de kosten aandachtig doorlas, vroeg de vrouw mij om mijn truitje uit te trekken en mijn bh los te maken.
‘Ik ga even je borst maat opnemen!’ Zei ze, terwijl ze een band om mijn middel deed en daarna om mijn borsten. Je hebt cup AA zei ze.
‘En ik zou graag cup C hebben!’ Zei ik tegen haar. ‘Dat is zeker mogelijk! Ik kan je laten zien hoe het er dan ongeveer uit zal gaan zien!’ Antwoorde ze.
De vrouw pakte een bh die opgevuld was. ‘Doe deze maar om!’ Zei ze.
Ik deed de bh om en bekeek mezelf in de spiegel. Het zag er echt prachtig uit.
‘Ja! Als mijn tieten er zo uit zouden zien, zou ik echt super blij zijn!’ Zei ik enthousiast.
Ik keek mijn vader met een bijna smekende blik aan en vroeg:’Wat vind jij ervan?’
‘Als jij denkt dat jij je er beter van gaat voelen, dan betaal ik het voor je!’
‘Laten we maar een afspraak maken, wanneer kan het?’ Vroeg ik de vrouw.
‘Even een ogenblik ik kijk even in de agenda!’
De vrouw keek een poosje in de agende en zei toen:’Over 3 weken heb ik nog een plekje vrij voor je, het word sowieso een dag opname!’ ‘Oke! Dat is mooi snel!’
We krijgen een kaartje mee waarop de tijd van de operatie staat en wanneer ik aanwezig moet zijn. Ook krijgen we een formulier mee met wat regels en dingen waaraan ik moet denken voor de operatie. De betaling etc handeld mijn vader even later af bij de balie en we rijden samen weer naar huis toe.


Thuis aangekomen ren ik vrolijk naar binnen en vertel mijn moeder het goeie nieuws. ‘Ik ben echt blij, mam!’ ‘Ja schat, ik ben ook blij voor je! Wanneer is het zover!’ ‘Over 3 weken al!’ ‘Zo! Dat is snel, leuk voor je schat!’

Ik ga naar mijn beste vriendin en vertel haar het goeie nieuws. Zij is ook harstikke blij voor me, ze weet hoe moeilijk ik het vind dat ik zulke kleine tieten heb!

De dag van de operatie:

S’ochtends als ik wakker word, spring ik uit bed en douche me snel. Ik ren naar beneden waar mijn moeder en vader al op mij zitten te wachten met een lekker ontbijtje. Ik eet mijn ontbijt snel op en ren weer naar boven om mooie kleren aan te doen en pak mijn bh’s die ik alvast gekocht heb in de tussentijd, die ik straks aan kan als mijn borsten groot zijn.
‘Ga je mee, Chantal!’ Roept mijn vader naar boven.
‘Ik kom er aan! Ga maar vast in de auto zitten!’ Ik pak alles netjes in en haast me naar beneden en spring bij mijn ouders in de auto. ‘Nou, laat die tieten maar komen!’ Roep ik. Mijn ouders kijken me beiden aan en begin beiden hard te lachen. ‘Je hebt er zin in he meisje!’ Zegt mijn vader. Ik beaam het en ben echt super blij en verheug me op het resultaat.

Aangekomen bij de kliniek word ik direct al opgehaald door de chirurg die me gaan behandelen. Hij spreekt nog even alles met me door, omdat hij zeker wil weten of de maten kloppen die hij doorgekregen heeft en verteld me dan dat ik me uit mag kleden. Ik kleed me helemaal uit en trek het blauwe overhemd aan dat voor me klaar ligt. Ik ga op het bed liggen en naar een paar minuten komt er een vrouw binnen die me uitlegt dat ze mee een slaapmiddel gaat geven zodat ik verdoofd ben en dat ik een uur later weer wakker word. De vrouw geeft me het spuitje en doet een kapje voor mijn mond.


Een uur later word ik wakker....

Morgen het resultaat van deze operatie...!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen