Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was wat overspannen en moest het een poosje rustig aan doen van de bedrijfsarts,ga er maar uit op vakantie en fietsen.
Mijn vrouw had har eigen werk en ik ging alleen op vakantie met de caravan naar Drenthe waar ik weg kom,we wonen nu in Rotterdam en beide in de 40.
Zocht een camping redelijk in de buurt van mijn oude woonplaats,en was benieuwd dat onze oude woning er nog stond omdat hij nogal afgelegen lag,in een klein buurtje.
Het was stralend weer dat ik die kant op fietste,veel kwam mij nog bekend voor,ik fietste eerst naar de middelbare school waar ik iedere dag heen moest fietsen,en dacht die route fiets ik naar mijn oud ouderlijk huis.
We gingen altijd met een hele groep en dat was gemakkelijker dan alleen merkte ik wel.
Ik had mijn foto toestel meegenomen en wou dan ook een paar foto,s maken van het huis,en gelukkig het stond er nog.
Met een blij gezicht fietste ik de laan op,van ver zag ik al dat het bewoond was ,want het wasgoed hing aan de lijn net als bij ons vroeger.
Toen ik dichterbij kwam begon er een herdershond te blaffen.
De waslijn hing vol met grote onderbroeken en bh,s,en wat jurken.
Ze kwam gelijk naar buiten toen de hond blafte,en wachte mij bij de deur op.
Het was een grote stevige statige vrouw van in de 70,ik stelde mij voor,en vertelde waarom ik hier was,o dat is leuk zei ze gebeurd niet vaak dat ze later nog belangstelling hebben voor hun oud ouderlijk huis.
Wil graag wat foto,s maken van de buitenkant mag dat vroeg ik,zeker wel zei ze en binnen ook wel want er is volgens mij niet veel veranderd.
Wil je koffie vroeg ze,wil je niet tot last zijn,maar anders graag.
Het was prachtig weer en we zaten buiten vlak bij de waslijn,toen ze binnen was dacht ik mensen wat een tenten hangen er toch,zo groot waren die onderbroeken,en bh,s ook,dacht mag ook wel met zo,n lichaam.
Vertelde har hoe lang ik hier gewoond had,en dat ik iedere dag naar school fietste in Assen en dat het 22 km was,en dat ik nu daar ook weg kwam.
Dan zie je er nog wel fit uit zei na die afstand,maar ik vond het vroeger wel gemakkelijker hoor.
Ze vertelde dat haar man 3jr geleden overleden was,maar hier toch wou blijven wonen ook om de moestuin,heb alleen iemand die het omgraaft de rest doe ik allemaal zelf,dat is knap zei ik voor uw leeftijd,ja en ze lachte ben 74 jr geworden net vorige week,nog gefeliciteerd zei ik.
Ik keek haar na toen ze weer naar binnen ging,haar dikke kont schommelde het uit,en kek toen weer naar de waslijn,mijn lul begon op te spelen,ook omdat ik al een poos geen sex had gehad,helemaal geen zin in.
Ik ging staan en maakte een paar foto,s van het huis,en knipte ook de waslijn er bij op,een grote onderbroek en en bh.
Liep naar de zijkant en maakte ook een paar en ook bij de ingang en toen kwam ze juist terug.
Wil je de moestuin ook zien vroeg ze,en ze stond gelijk op,het lag er inderdaad mooi bij,af en toe bukte ze zich even om wat onkruid te plukken,mensen wat een kont zo.
Ik zweete het uit van die aanblik,heb je het zo warm vroeg ze toen ze dat zag,ja behoorlijk hoor we zitten ook vol in de zon.
Ik knoopte mijn overhemd wat los en mijn borsthaar was zichtbaar,je mag hem van mij wel uitdoen hoor zei ze.
Als ik geweten had dat het zo warm zou worden had ik wel wat anders aangetrokken.
Zal je de wonig binnen ook laten zien,en ze liep voor mij an,de keuken was wel veranders maar de andere kamer niet,zelfs de schrootjes zaten nog aan het plafond.
Beneden hadden ze wel een slaapkamer gebouwd,er stond nog en 2 pers bed en het was niet opgemaakt.
Maakte wel een foto van de andere kamer beneden,en we gingen toen naar boven toe.
Vertel maar eens waar jij altijd sliep zei en liep voor mij aan naar boven.
Het was en vrij steile trap dat wist ik nog,en ik wachte even,wat kon ik veel van haar dikke dijen zien zo.mmm heerlijk.
Ik sliep daar zei ik toen ik naast haar stond,en er stond nog altijd een 1 pers bed,dezelfde wasbak was er nog,ik maakte gelijk paar foto,s ook van de andere 2 kamers was verder niets aan veranderd.
1 Kamer was echt en rommelkamer er lag echt van alles zo te zien,allemaal van mijn man zei ze die kon niets wegdoen,en wat er nog op zolder ligt.
Was het zo erg met hem dan zei ik,ja echt heel erg hoor,ik wil gtraag wat opruimen van de zolden maar ja,alleen dan kom je er niet door.
Wil best wat naar beneden slepen zei ik,ben u heel dankbaar dat ik mocht kijken hier.
De trap staat in de schuur zei ze,en dan geef ik je ook een korte broek van mijn man die past jou wel.
Ze liep naar haar slaapkamer en pakte uit de kast een korte broek,kijk pas die maar dan trek ik ook wat anders aan.
Trok gelijk mijn lange broek uit bij haar uit de slaapkamer,mijn lul stond wat bol in mijn boxershirt,ik zag haar kijken.
Hij past me goed zei ik toen ik de korte broek aan had,ik ga de ladder vast pakken.
Ze stond al boven te wachten ,nu in een hele dunne jurk en van boven behoorlijk open.
Ik ging nu het eerst naar boven,en gaf har een hand toen ze boven kwam,wat keek ik zo tegen haar tieten aan,ik zag er heel wat van en mooi bruin.
Stonden allemaal dozen en nog een oud matras,dat is niet mis wat hier staat zei ik tegen haar.
Op de dozen moet staan wat er allemaal inzit zei ze,en inderdaad dat klopte ook,warn zelfs nog schoolboeken bij van hem,dat schoof ik gelijk naar de trap toe.
En wat dozen met oude kleren,ook naar de trap,en met video banden wil straks eerst kijken wat er allemaal inzit we brengen dit eerst naar beneden,want is ook veel te warm hier,was ook zo ik zweete het uit mijn borsthaar was drijfnat en ook haar jurk plakte om haar lichaam.
Ik ging naar beneden en ze gaf mij de dozen aan,o wat geil ik zag haar grote onderbroek,en ik zag wat kuthaar.
Ik zweete nog erger toen ik dat zag,ze kwam naar beneden ruggelings wat een kont zo ,o wat geil.
Voorzichtig hoor zei ik doe maar rustig aan,zo kon ik even wat langer kijken.
Pff wat toch warm we stoppen er ook mee is geen doen zo,maar dit is dan beneden zei ik,het moest naar de schuur toe.
Je lust zeker wel en biertje he vroeg ze,of heb je het druk,nee helemaal niet,ik vertelde dat ik alleen op camping stond omdat mijn vrouw moest werken.
Ik bracht snel de dozen weg,en het was inmiddels al 5 uur geworden,wil je straks nog een doos pakken vroeg ze die met de video banden,,mer hoeft niet.
Dat wou ik natuurlijk wel.ik ging allen naar boven toe en keek natuurlijk ook in de doos,ik zag het gelijk bijna allemaal sexfilms,ook wel wat anders maar dat was de hoofdzaak,en wat voor sexfilms,dikke negerinnen,negers met joekels van lullen,sm en bestialiteit,ik legde een paar ander films boven aan,en zette hem bij haar neer in de kamer.
O wat heerlijk die glas bier zei ze was ik ook aan toe,en we proosten.
Je kan hier wel blijven eten hoor,dan graag antwoorde ik,maar ik ga me eerst douchen zei ze de kleren plakken het uit,dan kan jij je later ook douchen.
Later riep ze ben klaar hoor,liep langs haar slapkamer en de deur was een stukje open,ik zag haar bloot,ze stond met de rug naar mij toe,o wat een lichaam en wat een kont,ik bleef staan het werd nog ergr toen ze zich wat bukte,wat een dikke reet,onvoorstelbaar,mijn lul stond rechtop.
Was heerlijk de douche ik trok ook aan mijn lul zo geil was ik geworden van die dikke kont,toen ik klaar was en mij wou afdrogen zag ik geen droge handoek,ik deed de deur een stukje open en riep haar dat ik geen handoek had,blijkbaar hoorde ze dat niet want ze kwam niet,ik trok mijn slip aan,die glijk aan mij vast plakte en mijnlul stond er stijf in en liep de gang op,ik riep weer en toen kwam ze er aan,ze droeg alleen een onderbroek nog geen bh ,er is geen handoek zei ik,terwijl mijn ogen er bijna uitvielen met het zien van haar geweldige hangtieten,maar zij keek naar mijn slip waar mijn lul ook stijf in stond,o sorry zei ze ik breng hem gelijk.
Ik liep weer terug en trok mijn natte slip weer uit,ze kwam er even later aan met een handoek,ze schrok toen ze mij zo bloot zag met mijn lul zo stijf,dat is lang geleden dat ik dat zag zei ze gelijk wat een grote lul heb jij zeg,komt dor jou zei ik door je grote tieten ,geil je daar op zei ze ,oja en ook op je dikke kont zei ik.
Dan willen we beide wel wat zei ze,wat ben ik blij dat jij er bent.
En hoe het toen ging de volgende x

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen