Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eva studeerde al in het derde jaar van een HBO opleiding in Rotterdam. De meid had er geen moeite mee. Toch zag ze op tegen een mondeling tentamen. Ze had het slecht voorbereid en het betrof nog wel het vak waar ze de meeste moeite mee had. Het probleem was ook dat er een leerkracht zou zitten die haar geen les had gegeven. Dat zorgt ervoor dat een leerkracht niet bevooroordeeld is over een student.
De meid liep al de hele tijd in de stress. Ze had de nacht niet geslapen. Door het wakker liggen, had ze wel bedacht hoe ze meer kans zou maken. De leerkrachten voor dat vak waarin ze een mondeling tentamen had, waren allemaal mannelijk. De meeste mannen zijn wel gevoelig voor het vrouwenlichaam. Eva was gezegend met een volle cup E. Haar dikke tieten wilde ze in de strijd gooien om het zo belangrijke studiepunt te behalen. Daarom had ze lopen piekeren over welk shirtje het beste zou staan. Een bh was een makkelijkere keuze. Ze had al snel beslist dat ze een kanten zwarte bh aan zou doen. Die hield haar tieten ook nog lekker stevig. De meid koos uiteindelijk voor een blouse die ze lekker open zou laten staan. Hierdoor kon je de aanzet en een flink stuk vlees van haar borsten zien. Eva was stevig, maar niet dik. Dat maakte deze brunette een lekkere verschijning. Om het geheel te completeren zou de meid een eveneens zwart rokje aan trekken. Dit zou ervoor zorgen dat ze over zou komen als een classy geile meid.
Gespannen was ze in de sexy kleding naar het gebouw van haar opleiding gegaan. Gelukkig was ze niemand bekends tegen gekomen. Dat zou ze niet fijn vinden, omdat de meid echt gespannen was. Dat zou iedereen zo merken. Ze was gespannen voor het tentamen. Eva vroeg zich elke minuut wel elke paar minuten af hoe de leerkracht zou reageren op haar dikke tieten die in dit shirt goed zichtbaar waren.
Eva was niet preuts. Hoewel het een rustige meid van aard was, pikte ze wel genoeg jongens op. Ze liet zich vaak neuken in haar kutje. Ook van anaal was ze niet vies. De meeste jongens versierde ze wel door haar borsten te tonen. Die vielen als een blok voor haar lekkere dikke tieten.
De meid kwam de opleiding binnen. Ze was vroeg. Even liep ze naar het toiletblok voor dames op de benedenverdieping. Ze was daar als enigste. De meid hoefde niet naar het toilet. In de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Eva genoot zelf van haar dikke tieten die goed zichtbaar waren. Ze zag er goed uit. Daarom ging ze nu iets zelfverzekerder naar de ruimte waarin de mondelinge tentamens werden afgenomen.
Toen ze het lokaaltje binnenkwam, begroette de leerkracht van middelbare leeftijd haar vriendelijk. Eva zag hoe hij snel even zijn ogen langs haar lichaam liet glijden. Ze merkte ook dat hij net iets langer naar haar borsten keek. De blauwe ogen keken tevreden van achter zijn bril. Eva nam daarna plaats op de stoel tegenover hem. Gelijk keken zijn ogen weer even naar haar decolleté. Eva genoot van de blik. Ze wist nu dat deze man oog had voor haar mooie rondingen.
Het gesprek kwam van de grond. Het was echter allemaal wat moeizaam. Eva wist de antwoorden niet echt en kon het ook allemaal niet goed uitleggen. De man zat ook meer naar haar borsten dan naar haar ogen te kijken. Eva bemerkte dat. Omdat het niet liep, waagde ze de gok. Ze trok haar stoute schoenen aan. Eva vroeg brutaal aan de leerkracht of hij het goed kon zien. Hij bloosde. Daarop zei Eva dat hij het vast niet goed kon zien, omdat ze haar kleren aan had. Dat klopte, zei hij. Eva vroeg hem of hij er nu van fantaseerde hoe haar dikke tieten er uit zagen. Weer kreeg hij een kleur. Eva zei hem dat ze hem zou helpen, zodat ze verder zouden kunnen gaan. De meid knoopte haar blouse los. De bh deed ze ook behendig uit. De man zei niet dat ze het niet moest doen. Die keek erg opgewonden naar haar bezigheden.
Daar zat ze dan, parmantig met haar tieten bloot in het mondelinge tentamen. Haar tepels werden gelijk hard. De grote knoppen trokken de aandacht van de man die nu nog in slaat moest zijn deze verleiding te weerstaan en een tentamen af te nemen. Enkele vragen volgden. Eva kon het echter gewoon niet. Haar antwoorden waren erg matig, onvoldoende zelfs. De meid wist niet wat te doen. Ze kon verder gaan dan alleen haar tieten te laten zien. De man keek er nog steeds veelvuldig naar. Haar tieten leken wel magneten voor zijn ogen.
Eva stond op van haar stoel. De man keek haar met grote ogen aan. Hij volgde de meid niet, maar haar tieten. Die kwamen naar hem toe. Eva stapte op hem af. Ze duwde zijn stoel wat naar achteren. De meid ging op zijn schoot zitten en duwde zijn hoofd tussen haar borsten. Hij begon gelijk te zoenen. De docent begon aan haar tepels te likken. De knoppen werden nu nog harder. Eva genoot met gesloten ogen. De man was nu ook om. Terwijl hij likte aan haar tepels, greep hij met zijn hand onder haar rokje. Hij begon haar kutje door haar slipje heen te masseren. Die was al nat. De geile spanning had zijn uitwerking al op haar kutje gehad. Eva voelde zijn pik onder zich groeien. Geil fluisterde ze in zijn oor dat ze wist hoe ze dit mondelinge tentamen tot een mooi hoogtepunt zou kunnen laten komen. Hij zei dat ze dat mocht laten zien.
De meid kroop van zijn schoot af. De bureaustoel werd nog iets verder weg geduwd. Ze ging op haar knieën voor hem zitten. De geile meid maakte zijn broek los en haalde een dikke pik tevoorschijn. Haar hand begon gelijk met draaiende bewegingen aan zijn leuter te trekken. De paal stond mooi overeind. Ze ging steeds sneller. De man begon zachtjes te kreunen. Zijn eikel glom door het tl-licht wat erop scheen. Die was nat van het voorvocht. Eva likte dat eraf. Haar tong draaide rondjes om zijn eikel. De voorhuid was naar achteren getrokken. Hij genoot met zijn gesloten ogen. Eva begon sneller te trekken. De meid wist wat ze ging doen. Ze liet zijn pik los en drukte haar tieten om zijn lul. Met behulp van haar cup E trok ze de man. Die keek met grote ogen naar het schouwspel rondom zijn zaakje. Hard bevredigde ze zijn pik op zijn Russisch. Steeds sneller. De man kreunde al dat hij ging komen. Eva hijgde dat hij moest spuiten. Hij moest spuiten over haar geile tieten. Ze zei dat ze zijn sletje was. Eva merkte dat hij ging komen. Daarom stopte ze. Geil keek ze hem aan en vroeg of ze het tentamen gehaald had. Hij kreunde dat ze dat overduidelijk gehaald had. Toen ging ze verder. Na enkele keren met har dikke tieten langs zijn pik te zijn geschuurd, kwam hij klaar. Hij spoot veel sperma. De eerste stralen kwamen in haar gezicht. Daarna dropen ze lekker op haar borsten. Vele witte klodders waren daar op terecht gekomen. Hij hijgde na.
Eva liet zijn pik los en stond op. Ze ging op de rand van de tafel zitten en begon het sperma van haar borsten af te likken. De man genoot van dit studerende sletje. Ze likte zijn sperma van haar borsten. Hij ondertekende het tentamenbriefje. Gehaald dankzij haar dikke tieten.

Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen