Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

k was nog helemaal versufd door de narcose en zag dat mijn moeder en vader naast mijn bed zaten. ‘He! Je bent wakker, schat! Hoe voel je je?’ Vroeg mijn moeder me.
‘Huhh ja, een beetje suf!’ Zei ik zachtjes. ‘Blijf maar even rustig liggen en kom maar even bij!’ Ik deed mijn ogen weer dicht.

Een half uurtje later werd ik wakker en ik voelde me al een stuk beter en keek mijn ouders aan. ‘Zijn ze mooi geworden?’ Vroeg ik aan mijn moeder.
‘Het lijkt alsof ze een stuk groter zijn ja! Maar ik kan ze niet zien! Er zit verband overheen!’ ‘Ik wil ze graag zien!’ Zei ik ongeduldig.
‘Wacht maar even op de dokter schat!’ Was het antwoord van mij moeder.

Na een kwartier kwam de dokter bij me. ‘Nou hoe voel je je!’ Vroeg de dokter mij.
‘Ja het gaat wel!’ Antwoorde ik. Ik ging staan op aanwijzing van de dokter. De dokter vroeg mijn ouders om even achter het gordijn te wachten en hij trok het gordijn dicht.
‘Doe je kleren maar even uit!’ Ik trok mijn kleren uit en zag dat mijn borsten afgeplakt waren met tape. ‘Het ziet er goed uit! Dit moet je er 7 dagen omheen laten zitten en dan moet je even terugkomen voor een controle!’ Zei de arts. ‘Oke! Mag ik dan nu naar huis?’ ‘Ja, je mag naar huis!’

Ik kleedde me aan en samen met mijn ouders ging ik richting huis. Thuis ging ik direct naar boven om mezelf te bekijken voor de spiegel.
Ik trok mijn kleren uit en bekeek mezel van opzij. Ze zagen er echt groot uit, maar ik kon er voor de rest weinig aan zien. Ik hoopte dat je niets zag, van littekens of iets!

De dag erop kreeg ik last van mijn borsten, het drukte enorm en ik kon die week echt moeilijk slapen van de pijn. Aan het eind van de week trok de pijn weer weg en ik keek uit naar de volgende dag wanneer de tape eraf mocht!

Ik was al vroeg wakker en maakte me klaar om naar de kliniek te gaan. Ik wou zo snel mogelijk het tape van mijn tieten af hebben, om het resultaat te bekijken.
‘Kom pap! We moeten gaan!’ Riep ik naar mijn vader die zich nog aan het douchen was.
Ik dronk nog een bakje koffie en bekeek mezelf nog een paar keer in de spiegel totdat mijn vader beneden kwam.
‘Kom, we gaan!’ Riep mijn vader.
Ik ging bij mijn vader in de auto zitten en we reden naar de kliniek toe.

‘Zo! Hoe gaat het met je?’ Vroeg de arts toen hij me kwam ophalen uit de wachtkamer.
‘Ja het gaat wel weer! Ik had wel pijn aan het begin van de week, maar dat is alweer weggetrokken!’ Vertel ik de dokter.

Ik loop met de dokter mee een onderzoekskamer in en hij verteld me dat ik mijn bovenlijf moet ontkleden. Hij haalt het tape van mijn tieten af, wat pijnlijk is, maar wel te doen is. Hij duwt en drukt een beetje aan mijn tieten en zegt me dat ik in de spiegel mag kijken.
Ik weet niet wat ik zie wanneer ik in de spiegel kijk!! Het is geweldig, fantastisch mooi!
‘ZO!’ Roep ik hard. ‘Het is echt fantastisch mooi!’ Roep ik nog eens.
De dokter begint te lachen en kijkt me aan. ‘Ik vind het er ook echt mooi uitzien! Je bent nu precies in de goeie propossies! Je hebt een perfecte kont, een schitterd gezicht en nu ook super mooie tieten!’ Zegt hij me.
Ik schrik iets van de reactie, maar ik schaam me totaal niet voor de man die nu naar mijn tieten aan het staren is.
De dokter is een jonge man die denk ik nog maar een jaar of 8 ouder is als mij.
Nadat hij me verteld heeft hoe goed ik er wel niet uit zou zien, blijft hij naar mijn tieten staren.
‘U vind uw operatie wel heen goed geslaagd ofniet?’ Zeg ik tegen de chirurg, wanneer hij me aan blijft kijken.
‘Nou! Niet zozeer je tieten, ik heb je al een keer eerder naakt gezien, maar nu ik alles zo in verhouding zie! Je bent echt mooi en alles is in perfecte propossies!’
Ik voel me een beetje opgelaten door de woorden die de man uitspreekt, maar ik schaam me geen seconde dat hij me aankijkt

‘Wilt u ze eens vastpakken? Ik wil wel eens voelen hoe dat is!’ Zeg ik tegen de chirurg.
Ik loop op hem af en kijk hem verlangend in zijn ogen. ‘Je vind mijn tieten toch lekker?’
‘Oke!’ Zegt de chirurg en hij pakt mijn tieten met beide handen vast. Hij sluit zijn ogen en begint mijn borsten te maseren! Ik kijk naar onderen en het voelt echt fantastisch.
Ik zie mijn grote borsten heen en weer gaan en geniet van het gevoel dat ik onder in mijn buik krijg.
De chirurg bukt iets en begint me aan mijn linker tepel te likken. Met zijn tanden pakt hij hem iets vast en laat hem weer los. Hij zuigt zachtjes aan mijn tepel, het is een hemels gevoel!
‘Mmmmm! Oooo!’ Nu ik zo begin te kreunen laat hij zich neerploffen op het onderzoeks bed en trekt me naar zich toe. Hij drukt zijn mond op de mijne en begint met me te tongen. Hij trekt zijn shirt uit en drukt mijn tieten strak tegen zijn lichaam aan.
Ik zoen een tijdje met hem, waarnaar hij opstaat en me op het bed neerlegt. Hij springt bovenop mij en pakt mijn broek vast en trekt hem van mijn kont af. Ik til mijn benen de lucht in en laat mijn broek van mijn benen aftrekken door de chirurg.

De man steekt zijn vinger zachtjes mijn kutje in en begint me te vingeren. ‘Neuk me!’ Kreun ik.
De chirurg gaat naast het bed staan en doet zijn witte ziekenhuis pakje uit. Hij heeft een mooi strak lichaam, met een mooi strakke buik. Ik grijp zijn pik vast en begin hem af te trekken. Zijn lul word gelijk stijf en hij grijpt mijn tieten vast.
Met zijn knieen gaat hij op mij zitten en met 2 handen duwt hij mijn tieten tegen elkaar aan. Nu buigt hij zich voorover en duwt zijn pik tussen mijn tieten in en begint mij tussen mijn tieten te neuken! Ik vind het super geil en heb het nog nooit meegemaakt! Eerder kon dit niet eens, toen ik zulke kleine tieten had!

Ik zag zijn pik telkens tussen mijn grote borsten uitkomen en stak mijn tong uit en raakte telkens zijn eikel als hij uit mijn tieten schoof.
De man begin al snel heftig te hijgen en het zaad spoot mij recht het gezicht in.
Alles wat ik op kon vangen met mijn mond slikte ik door!
Toen de man zijn zak geleegd had zei hij mij dat ik mij aan moest kleden en dat hij verder moest met zijn werk!

Toen ik mij aangekleed had en mijn bh aangetrokken had die ik meekreeg om mijn borsten de juiste ondersteuning te geven liep ik naar mijn vader.
‘Alles goed, meisje?’ Vroeg mijn vader. ‘Ja, alles was goed, het is echt mooi geworden, dankjewel pap!’ Zei ik tegen mijn vader.
Mijn vader handelde de laatste papier zaken af bij de balie en we gingen weer naar huis waar ik mijn moeder het goeie nieuws vertelde.

Ik heb die week lekker gedoucht bij de hockey en op school bij de gym en iedereen keek zijn ogen uit en er waren veel jaloerse meiden tussen die ook wel zulke mooie volle borsten wilde, dat viel me gewoon op!

Ik zie er naar uit wanneer ik weer eens lekkere sex ga hebben en me hopenlijk weer tussen mijn tieten laat neuken!

Groetjes,

X

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen