Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al jaren werk ik bij hetzelfde bedrijf. Het werk is gewoon routine en eigenlijk niet veel omvattend. Ik deed mijn ding en dat was het. Mijn collega’s waren leuk, niet meer dan dat. Dat veranderde wel toen we een nieuwe collega kregen. Ze heette Sarah en was nog jong. De dame had zwart haar en kwam niet uit Nederland. Ze was geboren in Polen en nu was ze hier met haar man om te komen werken. Dat is het voordeel van de nieuwe tijden van Europa.
Sarah was een vlotte goed uitziende meid. Al snel praatten alle mannelijke collega’s over haar, want ze ging altijd sexy gekleed. Haar spijkerbroeken waren strak, zodat je haar ronde kontje goed zag, en meestal had ze een blouse aan waarbij de knoopjes niet te hoog gesloten waren. Haar flinke voorgevel viel dan heel duidelijk op. Haar slanke lichaam was opvallend bij de enorme bos hout voor haar deur. De cup D van haar was inmiddels de natte droom van al onze mannelijke collega’s. Als ze voorbij liep, dan keek je automatisch wel een keertje om. Verlekkerd ging ik dan ook elke dag naar mijn werk om haar te zien. Helaas was ik nooit in de gelegenheid om veel met haar samen te doen. Als we al iets samen deden,w as dat in het gezelschap van meerdere. Daar baalde ik wel van. Ik had ook geen hoop, want ik wist dat deze dame te hoog voor me gegrepen was.
Vandaag liep echter alles anders. Mijn baas vroeg me om het magazijn in te gaan. Samen met een collega zou ik de telling moeten gaan doen. Als er iets saai was, was het de magazijntelling. Het magazijn was een plaats waar zelden iemand kwam en waar het ook donker was. De hele dag de voorraad tellen was iets waar ik nou niet echt enthousiast van werd. Met tegenzin nam ik de gang naar het magazijn.
Daar aangekomen werd mijn gemoedstoestand ineens hard naar de positieve kant geslingerd. Bij de deur stond Sarah al te wachten. Ik had niet gelijk door dat zij de collega zou zijn die mij zou helpen. Ik dacht dat ze gewoon iets moest hebben, al was dat wel onwaarschijnlijk gezien haar bezigheden op onze werkvloer. Sarah had een mooie jeans aan en een witte strakke blouse. Het was gewoon een geil gezicht. Haar zwarte lange haar had ze netjes omhoog gestoken, waardoor ze er ook elegant uitzag. Haar blauwe ogen schitterden toen ze de mijne ontmoetten.
Sarah zei me dat ze kwam voor de telling. Iets mooiers had ik niet kunnen hopen. Een saaie dag als deze werd gelijk kleurrijk. Ik mocht gewoon met dat mokkel gaan tellen. Ineens had ik er veel zin in.
Tijdens het tellen keek ik veel naar haar borsten. Die waren erg groot en ze hadden een prachtig ronde vorm. Ik kon er een mooi deel van zien, want de bovenste knoopjes stonden open. Ik voelde al lekkere kriebels in mijn onderbuik. Een genot was ze.
Sarah kreeg het door toen we even achter in het magazijn stil zaten. Ze vroeg of ik ze mooi vond. Geschrokken keek ik op. Gelijk zei ze dat ze het niet erg vond, omdat ik een leuke man was. Ze stapte op me af en streelde over mijn kruis. In mijn oor vroeg ze fluisterend of ik daar ook een harde pik van kreeg. Gezien haar hand op die plek, kon ik dat niet meer ontkennen! Ik genoot hiervan.
Sarah zei me dat ze hier wel iets op wist. Ze opende mijn broek en schoof deze tezamen met mijn boxershort omlaag. Mijn grote pik stond nu fier vooruit. Tevreden floot ze zachtjes tussen haar geile lippen door. Langzaam begon ze aan mijn lid te trekken. Genietend leunde ik tegen de muur achter me. Sarah begon harder te trekken terwijl haar tong nu over mijn eikel ging. Het gevoel was waanzinnig. Ik kon het niet bevatten, de meest geile collega zat nu lekker met mijn harde leuter in haar handen.
Sarah trok nu met een hand. Haar andere hand opende haar blouse. Ze haakte de witte bh los, waarna ik zicht had op haar prachtige volle borsten. Hij tepels waren groot en stonden al hard. Het was een bloedgeil gezicht. Plagend vroeg ze of ik het erg vond. Natuurlijk niet! Ze keek me geil aan en pakte toen mijn pik. Ze duwde haar flinke voorgevel er tegen aan. Mijn lul zat nu tussen haar borsten. Met haar borsten trok ze nu mijn pik af. Telkens voelde ik even het puntje van haar tong op mijn eikel. Wat was dit heerlijk. Ze begon steeds sneller te gaan. Ik voelde dat ik dit niet lang meer vol hield. Sarah merkte dat en zei dat ik zo moest spuiten. Ik zou lekker op haar borsten mogen komen. Wie had dat ooit gedacht? Geil als ik was voelde ik de lading zaad omhoog komen. Sarah ging nog sneller. Een explosie volgde. Klodders sperma vlogen omhoog. Twee flinke stralen kwamen op haar gezichtje. Vele vielen op haar grote tieten. Sarah kneep mijn pik uit op haar borsten. Dit was een heel geil gezicht. Sarah zat voor me op de grond met haar blouse open waar haar borsten zich ondergespoten toonde. Wat wil je nog meer als man.
Dit Poolse sletje had mijn dag bijzonder goed gemaakt. Ik wist nu hoe haar tieten waren, superlekker! Ik kan niet wachten tot de volgende telling met haar!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen