Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een mooie zomerse dag. Ik woonde al een tijd in een plaatsje dicht bij zee. ’s Zomers stroomde het vol met toeristen. Jong en oud vermaakten zich dan in de omgeving. Ik was zelf weer single sinds een paar maanden. Daarom kon ik doen en laten wat ik wilde. Ik vond het dan ook heerlijk om een ruime tijd op het strand te liggen. Van achter mijn zonnebril uit kon ik dan de dames lekker bekijken. Ik genoot altijd van de meiden die er nog lekker jong en fris uizagen. Toch vond ik het ook super om de echte dames te zien. Die gingen gewoon ongegeneerd zonnen zonder bovenstukje, waardoor ik de hele tijd zicht had op hun mooie bollen met lekkere tepels. Stiekem fantaseerde ik dan ook ver meest wilde dingen die ik me die dames zou uitvoeren. Dat is dan ook de reden waarom ik meestal op mijn buik lag. Anders zou het wel erg opvallen dat ik me lag te verlekkeren.
Deze dag was weer mooi ’s zomers. Ik had mijn spullen weggelegd op en stukje waar het niet zo bijster druk was. Toch was het een lekker plaatsje, want de meeste vrouwen schaamden zich daar niet. Die zonden en zwommen topless. Mijn jongeheer had daarom van de eerste tellen dat ik er lag al moeite om zich koest te houden. Hij steigerde zowat meteen.
Ik had mijn zonnebril weer op. De dure verduisteraar voelde als een tweede huid. Ik merkte niet eens meer dat ik hem op had. Ik kon heerlijk genieten van al het lekkers om mij heen. Ik zag een groepje meiden van rond de twintig met zijn vieren topless liggen. Ze smeerden elkaar in. Het was alsof ik keek naar een sensuele film. Hun handen gleden zachtjes met lotion over elkaars gebruinde huiden. Ze deden het net te uitvoerig om het een vriendendienstje te laten zijn. Die meiden genoten gewoon van elkaar.
Toch ging mijn aandacht al snel naar iets anders. Iets dat dichterbij was. Toen ik dat had gezien, wist ik waar mijn ogen die middag veelal op gericht zouden gaan zijn. Op drie meter afstand was een vrouw komen liggen. De dame, die ik voor in de dertig schatte, was alleen. Ze zag er ietwat elegant uit. Echter toen ze zich ontkleedde, hield ze alleen een minuscuul broekje aan. Dat broekje omvatte volgens mij maar net haar schaamlippen. Haar borsten trokken toch de meeste aandacht. Deze leken hoe God ooit borsten had bedoeld. De stevige rondingen die ietsjes naar buiten hingen, waren mooi bol. De naar schatting cup C was verrijkt met de perfecte donkere tepels, die al hard waren. Een vrouw die op die leeftijd nog zulke heerlijk borsten had, moest wel een geschenk zijn.
Nadat ze op haar handdoek plaats had genomen, smeerde ze zich uitgebreid in. Aan haar kleur te zien, hield deze meid er niet van om te zonnen met een bovenstukje. Haar borsten waren net zo mooi verkleurd als de rest van haar lichaam. De licht gebruinde huid glom nu in het felle zonlicht door de net opgesmeerde zonnebrandcrème. De dame strekte zich languit uit op haar roze badlaken. Ik zag nu haar borsten zo heerlijk liggen. Zelfs nu ze plat lag, waren haar borsten nog juweeltjes om van te genieten.
De middag ging zo snel voorbij. Ik kon geen moment van mijn buik af komen. Mijn pik was zo hard als staal. Ik wilde zeg maar niet voor paal staan. Even was ik het water in gedoken. En pardoes kwam de lekkere dame ook het water in . Ik keek toen telkens vluchtig langs haar borsten. Die hield ze meestal net boven het wateroppervlak. Wat een schoonheid was ze.
Toen ze uit het water was gegaan, ging ik ook. Helaas pakte ze haar spullen in, nadat ze zich had afgedroogd, en verdween ze van het strand. Mijn pik kon nu weer terug zakken naar de niet harde stand. Ik besloot ook maar van het strand te gaan.
’s Avonds was ik helemaal niet meer bezig met de middag. Ik stapte in de discotheek naar de bar en zocht een mooi plaatsje uit. Ik bestelde een biertje en liet me meezuigen in de muziek. Ik kwam er vaak. De klanten waren alleen vaak anders door het toerisme. Ineens zag ik de vrouw ook. De vrouw van de lekkere borsten. Ik volgde haar een beetje. Ze manoeuvreerde zich onopgemerkt door de menigte. Snel was ik haar kwijt. Ik draaide me om naar de bar om nog een pilsje te bestellen, want ik wilde achter haar aan en mijn bier was al op.
Toen ik wilde bestellen, merkte ik iemand op die naast me was komen zitten. Zij! Ze vroeg me of die kruk vrij was. Ik speelde haar toe dat elke stoel voor zo’n dame vrij zou zijn en bood haar ook wat te drinken aan. De vrouw was wel erg direct. Ze had haar drankje gekregen en vroeg me, strak aankijkend, of ik had genoten van haar ’s middags. Ik voelde me even betrapt, maar herpakte me snel. Ik bevestigde dat ik zelden zo’n mooie vrouw had gezien. Gevat antwoordde ze met de vraag of ik zelden zo’n mooie vrouw had gezien of zelden zulke lekkere borsten had gezien. Ik bevestigde dat het een combinatie van was. Mijn ogen werden weer naar beneden gezogen. Haar borsten zaten nu in een blouse die wat open stond. Ze keek me aan en vroeg zonder pardon of ik daar een harde van had gekregen. Ik kon dat niet ontkennen. Toen vroeg ze me mee te komen, om dat te bewijzen.
Samen met de vrouw liep ik naar buiten. We liepen wat en kwamen in een steegje uit. Ze duwde me tegen de muur en maakte mijn broek open. Toen drukte ze haar lichaam tegen de mijne en kwam omhoog. Ik wilde haar zoenen, maar dat ontweek ze. Ze knoopte haar blouse los. Wat waren haar tieten heerlijk van dichtbij. Mijn pik groeide. Dat voelde ze ook. Ze gaf me een knipoog en zei dat ze me geloofde, maar dat ik zo niet terug kon. De meid zakte door haar knieën en duwde haar borsten tegen mijn pik. Ze keek me geil aan en vroeg of ik dat lekker vond. Ook dit kon ik niet ontkennen. Langzaam begon ze met haar borsten mijn pik af te trekken. Dit voelde geweldig. Ze had mijn pik tussen haar heerlijke tieten. Mijn leuter was zo hard als staal. Ze trok me sneller en sneller. Af en toe stak ze haar tong uit, waardoor mijn eikel over haar tong gleed. Dit was wel zo geil. Ik voelde mijn zaad al wakker worden. De dame ging door en door. Sneller ging ze met haar borsten langs mijn pik. Ik genoot.
Ineens stopte ze. Ze kwam sensueel omhoog en vroeg of ik wilde spuiten. Ik zei dat ik dat maar al te graag wilde. Toen ze zei dat ik haar lekker mocht onderspuiten. In haar gezichtje op haar borsten. Dit was de natte droom van elke jongen.
Ze zakte weer en drukte haar borsten weer tegen mijn pik. Mijn zaad stond al in de startblokken. Snel ging ze weer met haar borsten mijn pik trekken. Ik voelde dat ik ging komen. Ze stak haar tong weer uit. Elke aanraking van haar likorgaan voelde super. Mijn sperma kon ik niet meer tegenhouden. Ik kwam. Ik spoot mijn sperma in haar gezichtje, op haar tong en een klodder in haar haren. Ze trok me tot de laatste druppels af. Die dropen allemaal op haar geile borsten. Ik zei haar dat zoiets geils zelfs in pornofilms nog nooit was gemaakt. De meid zei me een mooie foto te maken in mijn hoofd. Dat deed ik. Toen gaf ze me een kus en zei dat ze toe was aan een drankje. Ze veegde het sperma af en we gingen terug naar de discotheek. Dit beloofde een van mijn beste avonden ooit te worden.

Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen