Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wauw, het is oktober en het weer is nog steeds heel lekker. Boven de 20 graden en zo kon ik, Tim, lekker genieten van een mooi weekend. Oké ik ben dus Tim, ben 52 jaar oud en een singel man. Ben alweer een tijdje singel na mijn scheiding. Tja, hierdoor geniet ik lekker van het leven. Ik ben een normale man beetje een buikje, grijs haar helaas, en voor de rest normaal alleen wel met een aardige grote penis, 21cm. Dat is toch wat groter dan een gemiddelde penis.

Zaterdag 1 oktober, het weer zou weer heerlijk worden. Na schoonmaken en boodschappen besloot ik in de middag lekker genieten op het terras. Lekker biertje en genieten van al dat moois wat er met dit weer rond loopt. Had nog een rondje gelopen door de stad en wat kleding gekocht en plofte in de namiddag op het terras. Het was druk en gezellig. De meeste vrienden hebben een gezin en hebben dus niet altijd tijd om lekker te genieten samen met mij. Het terras zat vol en ik zag een stel zoeken naar een plekje het liefst volgens mij in de zon. Ze stonden naast mijn tafel en ik zei, ben alleen jullie mogen best aanschuiven. Zij lachte en zei oké, dank je. Ze plofte neer en bestelde een drankje, ik kreeg ook een biertje van hun. Zij heette Kim en hij Stef. Zij zag er leuk uit, donker haar tot ver over haar schouders, slank figuur en mooi volle benen. Lichte huidskleur en niet al te grote borsten. Ze droeg een jurkje met lage uitsnede bij haar borsten. Daaronder een paar slippers. Hij was een normale gozer met vele tattoos. Ook zij had diverse tattoos. Zij had een lekker knap koppie. Ze dronk een rosé en hij bier. Al snel raakte we in gesprek en het was een gezellig stel. We dronken en kletste gezellig. Ik kon mijn ogen niet van haar kleine maar mooie ronde borsten afhouden en haar benen waren ook heel mooi en lekker. Ze was dan 28 jaar oud ze zag er jonger uit. Het werd etenstijd en ik stelde voor om lekker te blijven zitten om wat te eten ik trakteerde. Ze twijfelde even maar besloten dit toch te doen. Ze hadden toch niks. Zo aten we wat en dronken gezellig door. Het werd later en ik merkte dat Kim een beetje teut werd. Ze droeg duidelijk geen bh en het was zichtbaar dat ze het koud kreeg. Het was rond de klok van 11 uur in de avond en het stap publiek was er steeds meer. Stef lachte en zei, zo te zien heb je het koud. Haar tepels stonden strak vooruit. Kim lachte en zei tja is het koud of.... We lachte met ze drieën en ik zei, ach laatste borrel dan maar. Kim lachte en zei is goed, kunnen we daarna bij ons thuis op de bank nog een borrel nemen. Is goed lachte ik.

Zo gebeurde het dat ik 20 min later bij hun op de bank plofte. Biertje en roze erbij en kletsen maar weer. Er hingen mooie foto's in hun huisje. Stef had de hobby met een camera. Mooie camera trouwens. Het was vooral Kim die in verschillende houdingen stond op verschillende plaatsen. Veel in de kleur zwart wit en vaak ook met weinig kleding aan. Echt hele mooie foto's. Kim vond het blijkbaar leuk dat ik hier iets over zei. Ze lachte en zei, boven hangen ook mooie foto's maar dan zonder kleding. Tja die hangen boven aan gezien we dit niet aan iedereen laten zien. Tja die wilde ik wel eens zien. Kim stond op en zei oké kom maar mee. We liepen naar boven en boven aan de trap hing een grote foto van kim. Ze lach op het strand zo te zien naakt en keek in de camera met haar handen onder haar kin. Je zag eigenlijk niks maar ook genoeg. Deze was in kleur. Op hun slaapkamer hingen er drie, daar was ze ook helemaal naakt. Echt van die playboy foto's. Echt onwijs mooie en haar kleine borsten waar mooi en mooi rond met mooie tepels. Haar kut was zo te zien heel mooi glad geschoren. Ik zag een kleinere foto op het nachtkastje staan. Daar zat Kim op het strand met de zon die onder ging achter zich en ze zat wat wijdbeens. Kim zag dat ik keek naar die foto. Ze lachte en zei tja ook dit soort foto's hebben we. Wauw ze had een mooi klein kutje welke mooi dicht gevouwen zat. Werd toch wel wat opgewonden hiervan. We plofte weer op de bank en ik zag nog steeds die foto voor me. Dit was te merken in mijn kruis. We kletste over de foto's en Kim vertelde vrolijk waar ze genomen waren. Ze pakte nu een foto boek. Daarin allemaal foto's van haar en ook van een vriendin van haar. Ze waren onwijs mooi en sommige toch ook wel erg opwindend. Ik zei dan ook ze zien er mooie uit en maar sommige toch ook wel erg opwindend. Toen sloeg ze een bladzijde om en zei, oké dan kan deze ook wel. Wauw daar zag ik twee dames welke over elkaar heen zaten en beide was hun blote kutje mooi te zien. De volgende foto's waren echt best wel geil. De foto's lieten twee dames zien die net leek of ze seks hadden. Kim lachte en zei, tja net of we seks hebben terwijl we dat niet hadden. Stoer he. Ik lachte en zei, ja echt wel, het is inderdaad net of het echt is.

Die vriendin had mooie grote schaamlippen en grote borsten en knap koppie met blond haar. Shit ik werd nu gewoon erg geil. We dronken weer verder en ik vroeg over deze foto's waar ze genomen waren. In het industrie terrein niet ver hier vandaan in Amsterdam. Het begon als grap maar al snel gingen we steeds verder voor de camera. Stef bleek boven een kamer te hebben waar hij alles zelf maakte inclusief het boek. Had daar alle apparatuur voor. Wat word de volgende stap vroeg ik. Kim lachte en zei, geen idee. We laten het altijd maar gebeuren. Shit ik had een plek in mijn broek waar veel spanning op stond. Ik keek omlaag en het was dus ook duidelijk zichtbaar. Ik verschoof en zag Kim lachen. Het onderdeel seks was nu dus te spraken en ik vroeg of ze ook echt seks had met haar vriendin. Kim lachte en zei, nee dat dus niet, al moet ik wel eerlijk toegeven dat het toen wel erg geil was. Het was de eerste keer dat ik een ander kutje open hield dan die van me zelf of dat ik een tepel likte. Moet toegeven dat we beide wel een nat kutje kregen hiervan maar er gebeurde niks. Ik lachte en zei, nou zou ook wel graag dit soort foto's maken. Kim en Stef lachte en Kim zei, zelf maken of meedoen.

 

Ik lachte en zei, tja zelf maken denk dat ik daar niet goed in ben, maar meedoen tja wie wilt dat niet twee mooie dames. Stef lachte en zei, tja de spanning was erg leuk en erg warm. Dat je als man van 38 jaar zoiets mag zien, twee leuke meiden in de 20. Haar vriendin bleek net zo oud als Kim te zijn. Ik lachte en zei, tja ik zie alleen maar de foto's en krijg het al erg warm. Iedereen lachte en Kim verschoof wat waardoor ik een stukje van haar mooie kleine roze string kreeg te zien. Oké, dit is wel iets te veel hoor lachte ik in me zelf. Dat word thuis flink spelen met me zelf. Stef keek naar Kim en zei, ach misschien kunnen we morgen ook wel weer mooie foto's maken daar. Kim lachte en zei, altijd erg leuk. Ga je dan mee lachte Kim naar me. Ik knikte gelijk ja. Spannend zei Kim. Ik keek naar hun en zei, gaan wij dan samen op de foto. Kim lachte en zei tja wie weet. Ik lachte en had nu echt een probleem in mijn broek. Hij stond op volle oorlog sterkte. Kim stond op en pakte het fotoboek en legde deze terug in de onderste la. Hierdoor boog ze iets voor over en haar billen kwamen onder haar jurkje vandaan. Stef lachte en zei, verkeerde la en je zit nu Tim te pesten. Kim lachte en zei oh sorry. Stef klikte zijn camera aan en zei, ga zo nog eens staan. Ze boog weer voor over en Stef klikte met zijn camera.

Dat is best een spannende pose lachte Stef. Ik lachte en zei, ja dat is het zeker. Stef keek naar Kim en zei, wat nu? Kim lachte en had een paar rode wangen en liep naar mij toe. Ze ging op mijn schoot zitten en zat wijds been. Stef klikte de foto en lachte en zei, keek nog eens hoe je keek tegen mij. Tja ik keek omlaag en zag bijna haar roze string zitten over haar mooie bolling daaronder. Ik keek weer en nu kon ik het wel zien. Ze verschoof wat en zat met haar billen vol op mijn kruis. Ze lachte en zei, zeker een bosje sleutels. Ik lachte en zei, ja een grote bos en zag nu dat haar tepels door het stof heen drukte. Shit wat ging ik doen. Ik legde mijn hand om haar slanke middel en wreef met mijn duimen haar buik. Stef klikte gewoon verder. Kim trok haar benen op en zat nu mooi wijdbeens. Ik trok haar jurkje omhoog en zag nu heel goed haar mooie roze string welke haar kutje bedekte. Ik werd nu aangespoord aangezien ik haar jurkje omhoog trok en haar string bloot legde. Niemand zei wat en Stef klikte gewoon door. Ik trok mijn stoute schoenen aan en trok het jurkje verder omhoog waardoor hij uit ging. Wauw wat een mooie paar kleine ronde borsten met mooie tepels erop. Wauw wat een mooie figuur en wat en geil ding. Je rook nu gewoon seks in de kamer. Stef bleef klikken en zei, oké spannend. Ik legde mijn handen op haar borsten en streelde deze nu. Kon gewoon nergens meer van af blijven. Wauw lekker zacht en wat een heerlijke tepels. Tja nu was ik niet meer te stoppen. Beide zeiden niks hierover en Stef bleef maar klikken. Ik zoende haar nek en haar oorlel en liet mijn hand omlaag glijden en bleef met mijn andere hand haar borsten strelen. Ik gleed over haar buik omlaag en kwam tussen haar benen. Streelde haar kruis en voelde dat haar string klets nat was.

Oké de volgende stap was heel klein en ik trok haar string opzij en gleed met een vinger door dit heerlijke kleine kutje welke inderdaad mega nat was. Kim hijgde lichtjes en zei, lekker ga door. Stef lachte en zei, wauw wat een geil gezicht. Ik begon haar klets natte kutje te vingeren en draaide Kim iets en likte haar geile tepel. Wauw wie had dit gedacht aan het begin van de avond. Dat ik als man van 52 een meid van 28 naakt op mijn schoot zou hebben. Ik vingerde haar met twee vingers en met mijn duim gleed ik over haar kleine klitje. We keken elkaar aan en we begon heerlijk te tongen. Damn, ze was bloed bloedgeil. Stef klikte en lachte en zei, damn wist niet dat dit ook zo geil zou zijn. Ik streelde en vingerde door en vroeg hun, is dit de eerste keer dan. Kim hijgde en zei, ja en vind het nog lekker ook. Ze kroop van me af en trok mijn T-shirt uit en likte mijn tepels. Ze opende mijn riem en rukte mijn knoppen open van mijn broek. Tilde ik mijn billen op en ze trok mijn broek uit gelijk met mijn boxer en mijn penis plopte uit mijn broek. Ze keek met grote ogen en zei, wauw wat een heerlijk ding. Stef lachte ook en zei, die ziet er lekker uit, mooi kaal geschoren. Tja mag dan wel ouder zijn ook mijn lul is lekker kaal maakt hem nog groter. Kim twijfelde geen moment en pakte mijn grote vriend en trok eraan en speelde met mijn natte eikel. Ze likte mijn tepel en trok me heerlijk. Ze gleed omlaag met haar tong en schoof haar heerlijke bekkie om mijn lul heen en terwijl ze zo schoof likte haar geile tong over mijn eikel heen. Wauw wat deed ze dit lekker. Ze keek naar Stef die door klikte en likte met haar puntje van haar tong over mijn natte eikel heen en speelde met mijn schacht. Wat een grote lul lachte Stef. Kim lachte ook en zei, en ook nog erg lekker.

 

Ze ging op de bank liggen en begon me weer heerlijk te pijpen en ik kneedde haar billen en liet mijn vinger ertussen glijden. Wauw wat was ze heerlijk nat zeg. Ik draaide en kroop onder haar en zo in standje 69, Ik zag nu dit geile kutje van heel dichtbij. Wauw het geile meisjes sap gleed eruit. Ik begon haar kutje heerlijk te likken en zoog haar geile sap. Kim zoog mijn lul en ballen heerlijk. Haar vinger duwde tegen mijn kontje op. Dit was echt een heerlijk gevoel. Ze was me nu heerlijk aan het trekken en ik likte en vingerde haar geile kut. Ze trilde en gaf een gil en kwam heerlijk klaar. Ze draaide rond en gaf me een zoen en zei, neuk me met je heerlijk lul. Ik gaf haar een zoen en zei, met liefde. Ze stond op en liep de trap op en Stef klikte nog een paar foto's op de trap. Ze kroop op bed en lag wijdbeens en speelde met haar natte kutje. Ik kroop tussen haar en ze pakte mijn lul en wreef deze door haar kutje. We tongde geil en heel langzaam gleed mijn lul in haar heerlijk kleine kutje. Langzaam duwde ik mijn lul steeds dieper en begon haar heerlijk te neuken. Ze hijgde in mijn oor en zei, neem me lekker zo als je wilt. Ik voerde het tempo op en mijn lul gleed tot aan mijn ballen in haar kutje. Ze hijgde ja en ik begon steeds sneller te bewegen. Ze sloot haar benen om me heen en duwde met haar enkels tegen mijn billen om het tempo op te voeren. Wauw ze nam hem helemaal in haar en het tempo ging omhoog. Ze duwde me weg en kroop op haar knieën en trok 1 been op. Ik schoof mijn lul maar weer al te graag in haar en Stef kon zo mooi foto's maken van mijn lul welke heerlijk in zijn meisje gleed. Na een paar tellen lag ik op mijn rug en zei boven op me met haar rug naar mijn gezicht en gleed weer helemaal over mijn lul en ik neukte haar zo terwijl ik haar heerlijke borsten kneedde. Kim hijgde zwaar en kwam weer heerlijk klaar. Ze ging iets omhoog en maakte haar kontje nat en zei, daar wil ik hem ook. Heel langzaam gleed hij in haar kleine gaatje. Steeds iets verder en verder. Ze nam hem bijna helemaal in haar kleine gaatje en begon mijn lul heerlijk te neuken anaal. Ze speelde wild met haar eigen kutje en kwam trillen klaar. Ze zoog mijn lul weer en na een paar keer kroop ik weer op haar en pompte mijn lul weer heerlijk in haar klets natte spleet. We tongde geil en ik pompte echt diep in haar. Oké dit werd me te veel en met een flinke grom spoot ik mijn lul leeg in haar heerlijke kutje.

Ze melkte me echt helemaal leeg. Stef klikte haar mooie kutje welke onder mijn zaad zat en waar het uit liep. Ze trok hem open en je zag mijn zaad er uit lopen. Wauw weer terug op de bank even wat drinken. Kim lachte en was weer schoon en plofte in een badjas naast me neer. Dank je zei ze tegen me. Ik zei nee dank jullie. Het bleek een fantasie van beide te zijn. Hij wilde haar wel een vast leggen terwijl ze genomen werd door een ander. Nou geen probleem lachte ik. Doe het zo weer. Kim lachte en nam een slok en zei, oké tweede ronde. Aangezien ik naakt zat pakte ze mijn lul en begon me weer heerlijk te pijpen. Nu deed Stef wel mee en likte haar heerlijke kutje. Zo naaide we nu samen dit heerlijke geile ding. Mijn lul gleed weer heerlijk in haar. Hij lag onder haar en ik naaide haar op haar knieën. Hij likte haar kutje maar ook ik voelde zijn tong langs mijn lul glijden. Ik trok nu mijn lul uit haar kutje en duwde deze in zijn mond en zei, proef je meisje maar eens goed. Het voelde lekker zijn tong langs mijn lul dat ik dit besloot te doen. Stef begon mijn lul te likken en te zuigen en Kim lachte en zei, damn wat een geil gezicht. Zo naaide we heerlijk door en zoog ik ook zijn lul. Oké heb niks met mannen maar als je zo bezig bent met ze drieën is een lul pijpen best oké en lekker.

Zo klote we een flink tijd door en Kim was echt niet te stoppen. Anaal vaginaal en pijpen niks was een probleem. Ik spoot mijn lul leeg tegen haar beide gaatjes terwijl ze op haar knieën zat. Ze zoog haar eigen vriendje helemaal leeg. Ik bleef daar slapen. De volgende dag met ze drieën naar die industrie terrein voor een wel hele leuke middag. Maar dat vertel ik de volgende keer. Kan zeggen dat het wel een heel erg geile en warme middag werd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen