Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Net terug van een lange rit met de fiets, was het stralend weer geworden op de eerste dag van de zomer. Het was een uur of drie inmiddels en toen ik de fiets had weggezet liep ik naar het zwembad want mijn vrouw, Belinda, had gezegd dat ze wilde tannen als de zon door zou komen. En inderdaad: op het meest geschikte plekje lag ze op een zonnebank en ze was uiteraard totaal naakt, zoals altijd bij het tannen. Ik kuste haar en Belinda vertelde dat haar allerbeste vriendin, Els, straks even langs zou komen. Els kenden we al jaren en jaren en ze had zelfs een eigen kamer in ons huis en was een heel gezellige meid van onze leeftijd met een heel eigen vrije mening die ze niet onder stoelen of banken verborgen hield.

Goed, ik ging eerst uitgebreid douchen en toen dat klaar was ging ik naar buiten om bij Belinda te gaan zitten. Maar eerst haalde ik een koud biertje voor ons beiden en toen lagen we allebei heerlijk bloot in de zon. Een kwartiertje later hoorden we Els aankomen en zij ging meteen naar ons toe, deed haar jurkje uit en de hele mikmak en lag ook gezellig bloot bij ons. Zoals we dat al vele jaren deden trouwens. Beide meisjes waren allebei schitterend geschoren en geen enkel haartje was er te bekennen, gelukkig, en ook dat deden ze al heel wat jaren. Ik haalde weer bier en we klepten er rustig op los. Ik vertelde van mijn lange rit en Els vroeg of ik niet bang voor spierpijn was. “Nou niet echt , nee”, zei ik, ’dat hoort er een beetje bij”.

“Nee man”, zei Els, “dat moet je weg masseren voordat het een kans krijgt, echt waar!”
En Belinda, die fysiotherapeute is, beaamde dat. Ik wist dat ze me aan het uitlokken waren om te plagen maar ik gaf geen krimp! Dat ging altijd zo, met allerlei dingen en nu ook, dacht ik. “Ga maar op je buik liggen”, orderde Belinda. Dat deed ik en zij namen de zonnebrandolie en toen begonnen ze aan een gezamenlijke massage, vanaf mijn hoofd tot en met mijn voeten. ZALIG gewoon!! “Omdraaien plus ogen dicht!” was het volgende commando. Goed, dat deed ik dus maar ja, toen ze aan mijn buik begonnen en daarna aan mijn dijen, zei Els: “dikker en langer dan toen!” “Nee hoor”, antwoordde ik , ”mijn gewicht en lengte zijn hetzelfde gebleven, sinds vorig jaar”.

Ze reageerde meteen:
“Nee man, niet jij maar je LUL, begrijp je me nu?” vroeg ze lachend.
“Dat zou je aan de mede-eigenaar moeten vragen”, zei ik daarop. Belinda kon niks zeggen want die lag dubbel van het lachen. Later zei Belinda dat vorige keren altijd erg fijn waren geweest maar dat we nog nooit zo erotisch en sexy bezig waren geweest. Dat vonden Els en ik ook en Els voegde eraan toe: “Ik heb van mijn leven altijd lekker genaaid, maar nog nooit waar iemand anders bij was.”

“Weet je, ” zei Belinda, “ik ben niet eens jaloers op iemand van jullie beiden, als jullie het samen maar lekker vinden, ik krijg mijn beurt heus wel”, grapte ze dubbelzinnig.
“Trouwens, ” zei ik, “we kunnen het gemakkelijk met z’n drieën tegelijk doen hoor: eentje zit op mijn gezicht zodat ik lekker kan kussen en likken en de ander gaat gewoon op mijn pik zitten en rijden maar!” “Ja”, zei Els enthousiast, ”kom op, even proberen!”
Ik ging op mijn rug liggen, Els hurkte schrijlings over mijn hoofd zodat ik lekker haar kutje kon kussen en Belinda nam haar meest geliefde positie in en zat op mijn pik die diep-diep in haar was. Ze begon meteen te rijden en Els was de eerste die begon met kreunen en hijgen, gevolgd door Belinda. Beiden waren duidelijk bezig om heerlijk klaar te komen en dat gebeurde dan ook uitgebreid. Ze kropen van me af maar toen Els zag dat mijn pik nog keihard was, vergat ze alles en nu ging zij op mij zitten en ik gleed diep in haar. Nu was het mijn beurt om te gaan kreunen want Els wist iets speciaals te doen met haar kutspiertjes, die zich om mijn stijve lat heen klemden en die als het ware leeg gingen zuigen. Ik kon niet meer stoppen en ramde als een bezetene in haar tot ik het voelde koken in mijn ballen en dikke hete klodders spoten in de heerlijke kut van Els die nog een keertje klaar kwam. Tot grote tevredenheid van Belinda die tijdens dit laatste gebeuren de borsten van Els had verwend met haar mond en haar handen. We hijgden nog wat na natuurlijk, gingen lekker onder de douche met z’n drieën en wasten elkaar.
Inmiddels was het aardig laat geworden en ik stelde voor om naar bed te gaan, zo langzamerhand.

“Naar 1 bed of naar drie bedden?” vroeg Belinda meteen, maar voegde eraan toe dat we gemakkelijk met z’n drieën in een bed konden. Dat deden we en toen we de volgende ochtend wakker werden vroeg Els:
“En, hoe is het de spierpijn?”
“Een klein beetje maar, al komt dat niet door het fietsen maar door een andere sport!”, antwoordde ik meteen.
We moesten erg lachen natuurlijk.

“Een ding”, zei Els, “ik wil zo graag dat je een keertje mij, of Belinda en mij, helemaal onder sproeit met je klodders. Dat wrijven we dan in onze huid want dat is heel eiwitrijk spul en is erg goed voor de huid”.
“Plus dat het lekker is ook nog”, zei Belinda, “en om te proeven ook!”
“Maar dat is toch prima” zei ik, “vandaag hebben we nog de hele dag om aan alle wensen te voldoen!”
We douchten eerst en aten wat voordat we weer naar buiten gingen om bij het zwembad op de badmat te gaan zonnen.
“Heb jij eigenlijk nog een speciale wens, wat klaarkomen betreft?” vroeg Belinda aan mij.
“Nou, jij weet anders precies wat ik lekker vind, zo langzamerhand, na al die jaren” zei ik daarop.

Nou, dat was waar natuurlijk en de meisjes besloten om zo lang mogelijk mijn pik hard te houden zodat ik des te meer zou spuiten, zoals Belinda al heel lang wist.
“Laten we die lekkere pik eerst maar eens even bijscheren”, zei Els, ”dan blijft-ie al die tijd lekker stijf, wedden?” Dat was een goed idee, vond Belinda ook en dat gebeurde.
“Maar ook zijn zak hoor, ” zei Els, ”want ik vind het heerlijk om zo’n bal in mijn mond te nemen en er lekker aan te sabbelen, zonder haren!”
Nou, dat vond Belinda ook natuurlijk en het effect van hun scheerbeurt was al heel duidelijk: een enorme erectie natuurlijk! Keihard en ze voelden om de beurt naar het gewicht van mijn ballen die ze om de beurt inderdaad in hun mond namen om te sabbelen. Natuurlijk kon ik niet stilzitten en vingerde wie en waar ik maar kon!
Het was een zalige ochtend en ik zei:
“Ik ben net een brandweerman, ik ben gek op spuiten en ik kijk er zo enorm naar uit!”
De meisjes zeiden dat zij er ook naar uitkeken om onder gespoten te worden en streelden mijn eikel en gaven er een lange zuigkus op.

Het was nog in de ochtend dus we gingen koffie maken en dronken die bij het zwembad. En elke keer als het kon werd ik of gestreeld of gekust zodat alles hard werd en hard bleef en Belinda zei:
“Man, man, wat ben ik nu toch heet en geil, vreselijk gewoon!”
“Ik ook hoor”, zei Els, ”ik zou zo enorm graag die heerlijke pik in mijn kutje willen hebben en dan lekker naaien en klaarkomen, uitgebreid zelfs!”
Ik zei dat ik best een poosje kon naaien zonder te spuiten maar dat ik op zou houden als het er bijna uit kwam.
Ze voelden even naar het gewicht van mijn ballen, tot tevredenheid kennelijk want voor mij was het ook maar moelijk, dat uitstellen!
“Weet je wat”, zei Belinda, ” ik heb een idee. Ik ga op de grond liggen, knieen omhoog en wijd uit elkaar, dan kan Els op haar knieen voorover liggen en kan zij heerlijk mij kussen en likken, wat we nog nooit bij elkaar hebben gedaan, maar goed: laat dit dan de eerste keer zijn!”

“Dan weet ik het nog lekkerder”, zei ik, “als Els dan jou likt en kust, staat haar kontje en ook haar kutje precies in de goeie positie klaar voor mij, dan kan ik haar van achteren neuken en dan stop ik wanneer ik dreig te gaan spuiten.
Dat deden we dan ook en de twee uiterst geile meiden gingen aan de gang. Toen Belinda luid begon te kreunen ging ik achter Els op mijn knieën en duwde mijn stijve lat in een keer diep-diep in haar wijd openstaande en natte kut. Meteen schreeuwde ze het nu ook uit van genoegen!
Maar jammer genoeg kon ik dit niet lang doen, hoewel Els lekker klaar kwam, kennelijk, maar ik moest stoppen en haalde mijn pik eruit die op knappen stond.
Meteen doken de meisjes erop en trokken, kusten en likten om het hardst en daar begon ik toch te spuiten zeg.... Grote hete klodders vlogen overal heen: de eerste twee vingen ze op in hun mond en de rest overal op hun lichamen...ze bleven trekken aan mijn pik en mikten ermee zodat e allebei een grote lading kregen en toen ik uiteindelijk niks meer had, likten ze mijn pik schoon en wreven elkaar helemaal in.
In de zon lieten ze zich opdrogen, nou het zag er maar plakkerig uit hoor! Dat verdween later vanzelf weer, bij het douchen en/of zwemmen uiteraard.

De hele rest van het weekend was het feest met z’n drieën: iedereen werd talloze keren bevredigd in alle mogelijke en onmogelijke standjes en posities. Belinda zei dat het net was alsof wij met z’n drieën het neuken hadden uitgevonden!!

En op maandagmorgen toen we wakker werden: iedereen een enorme SPIERPIJN!!!!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen