Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vrijdagmiddag, een uurtje of half twee s middags,

We (dat wil zeggen mijn vrouw, onze 2 kinderen en ik) zijn op weg naar Limburg. Daar woont Sandra, de hartsvriendin van mijn vrouw. Ze kennen elkaar sinds hun ouders de zomermaanden op dezelfde camping stonden, nu een jaar of 32 geleden. Mijn vrouw was toen 8, Sandra was een paar jaartjes ouder, maar de klik was vanaf dag één aanwezig heb ik gehoord. In de jaren negentig is het contact wat verwatert, maar sinds Sandra 12 jaar geleden beviel van hun eerste kindje en wij niet veel later zelf ook kinderen kregen is het contact erg close. Sandra is wel iemand met twee kanten/persoonlijkheden. Overdag staat de schakelaar op blond, welbespraakt en slim (ze is doktersassistente), maar na het werk gaat de schakelaar op blond! Niet als te snugger maar wel erg lekker!

De laatste tijd gaat het niet zo goed met Sandra. Ze is een jaar of 5 geleden gescheiden van haar man en ze bleef achter met twee jonge kinderen. Gelukkig kreeg ze begin 2008 een nieuwe relatie en daar heeft ze nu ook twee kinderen mee. Maar die relatie gaat moeizaam... haar vriend heeft in het verleden het nodige meegemaakt en is daardoor nogal onberekenbaar. Zo gaat het maandenlang goed en zo zit hij met zichzelf in de knoop en is dan vervolgens wekenlang onbereikbaar, ook voor Sandra. De laatste weken hebben Susan (mijn vrouw) en Sandra ook regelmatig zeer lange telefoongesprekken gevoerd en dat heeft er in geresulteerd dat we dus nu op weg zijn naar Sandra. Menno (de vriend van Sandra) zit voor zijn werk in het buitenland en hun kinderen (de jongste twee) zijn een weekendje logeren bij hun opa en oma (de ouders van Sandra). De oudste twee kinderen van Sandra en haar ex man (12 & 9 oud) zijn wel gewoon thuis, maar die kunnen gelukkig erg goed overweg met onze twee (van 9 & 6) kinderen, dus dat zit wel goed. Ik heb me voor vanavond ook opgeworpen als oppas zodat Sandra en Susan samen wat leuks kunnen gaan doen.

We rijden nu op de rondweg Eindhoven, ik schat nog een klein uurtje rijden voordat we bij Sandra zijn. De kids op de achterbank houden zich opvallend koest, maar een lang weekend bij Sandra is zon beetje ook het leukste uitje wat er is, dus ze voelen heel goed aan dat ze het nu niet moeten verpesten. Susan is met haar gedachten bij Sandra... het laatste wat ik namelijk begrepen heb is dat Sandra en Menno uit elkaar gaan. Ik kan goed met hem door de bocht en ik kan me ook goed voorstellen dat een dom blondje (want eerlijk gezegd komt Sandra zo toch wel een beetje op mij over) ook niet als te makkelijk is om mee samen te wonen. De keren dat wij er altijd zijn (we slapen dan in het tuinhuisje wat in de achtertuin staat) ben ik altijd blij als we de volgende dag weer naar huis mogen. Natuurlijk is Sandra een lekker ding, daar ligt het ook niet aan, maar haar onnozelheid (ik weet er ff geen ander woord voor) ben ik na twee dagen wel weer zat. Lichamelijk is ze erg mooi en opwindend om te zien (ze is in haar jeugd ook foto en lingeriemodel geweest) en nu ze de 40 gepasseerd is, is ze er in mijn ogen alleen maar volwassener door geworden. Zoals gezegd, ze is blond met blauw/groene ogen, ongeveer 175lang en een paar heerlijk lange benen. Haar billen (of moet ik zeggen billetjes) zijn hard en rond, haar borsten heeft ze een jaartje of wat geleden laten liften, dus die staan er weer mooi bij. Kortom, ze is een echt lekkere MILF! Zo denkend/ rijdend aan haar begint er wat klem te zitten, maar we zijn inmiddels de afslag genaderd, dus ik moet me weer op de weg concentreren.

Een klein kwartiertje later draaien we het pad op wat naar haar huis leidt en niet veel later parkeer ik de wagen naast het huis. De kinderen stuiven naar buiten en als ik opkijk zie ik ook Sandra en de kinderen al aan komen lopen. Sandra straalt niet echt gezelligheid uit, maar ze doet haar best om toch nog een glimlach tevoorschijn te toveren. Hartelijk begroeten de vrouwen elkaar, maar dan begint het zachtjes te regen en gauw zoeken we de warmte van haar gezellige woonkamer op. En terwijl ik in de plaatselijke krant duik, verdwijnen de vrouwen naar de keuken om een paar minuten later terug te komen met een dienblad vol koffie en gebak. Altijd goed, die Limburgse gezelligheid! Na de koffie en het bijkletsen (over koetjes en kalfjes) besluit ik de bagage naar het tuinhuisje te gaan brengen, maar Sandra stelt voor dat wij hier slapen. De nachten zijn koud en aangezien het tuinhuisje geen verwarming heeft grijpen we die uitnodiging met beide handen aan. "Dan slapen jullie in mijn bed en dan slaap ik bij de kinderen op de kamer" zegt ze en heel even zie ik mijn vrouw de wenkbrauwen fronzen. Ze wonen hier met zijn zessen (Sandra, Menno en de vier kinderen), nu zijn we in totaal met zn zevenen (2 kids uit logeren, Menno in het buitenland), dus het zou moeten kunnen. De kinderen slapen met zn vieren in één kamer, hoe Sandra daar nog bij zou kunnen is me een raadsel, maar als zij het zo wil, prima! Onderweg hier naartoe had ik nog de fantasie dat we bij Sandra in bed mochten kruipen, maar de werkelijkheid is helaas natuurlijk altijd anders. Sandra ziet er vandaag wel lekker uit... ze heeft een strakke jeans aan waar haar billen als in gegoten inzitten, een strak (tieten)coltruitje en daar een los jasje overheen. Susan is natuurlijk ook niet te versmaden (170 lang, brunette, een paar stevige tieten, een lekkere kont en een altijd mooi geschoren kutje), maar het gras bij de buren is natuurlijk altijd groener, toch? Nou ja, niet te veel aan denken... dit weekend sex kan ik vergeten, eerst moeten er vrouwendingen bepraat worden!

 

Het loopt inmiddels al tegen zessen aan en de dames zijn zich klaar aan het maken om ergens wat te gaan eten, ik heb beloofd om voor de kinderen pannenkoeken te gaan bakken. Daarna willen ze even nog ergens wat gaan drinken en wat mij betreft is dat allemaal best. Er is een leuke film op tv en als ik het zat ben ga ik gewoon lekker slapen. De middag ben ik redelijk ongeschonden doorgekomen, maar dat kwam ook omdat ik vanmiddag nog even bij een kennis uit de buurt ff ben wezen buurten. Nu zitten er 4 hongerige muilen aan tafel en zo sta ik 10 minuten later in een razend tempo (in 2 koekenpannen tegelijk) pannenkoeken te bakken! De dames zijn nu een uurtje of 2 weg en de kids hebben zich inmiddels voor de tv geinstalleerd. Het is nu te koud om buiten te gaan spelen en ik besluit de houtkachel aan te gaan maken. Vroeger hadden we thuis ook zon kachel, dus in een mum van tijd heb ik het hier behaaglijk warm. Ik duik even achter Sandra dr PC en log even in op mijn facebook account en zie tot mijn vreugde dat Susan een foto heeft gepost waar ze gezellig samen in een pizzeria zitten te eten. Ik like de foto en log weer uit, eerst even koffie zetten. De film is voor de kinderen erg leuk en spannend, maar dan loopt het toch al tegen een uurtje of negen en besluit ik de bende onder de douche te zetten en naar bed te sturen. Sandra haar kinderen luisteren voorbeeldig en zo ligt een kleine drie kwartier later alles te slapen. In de hoek van hun kamer zie ik nog een vrije slaapplek en dat is de plek waar Sandra dus gaat slapen. Eenmaal weer beneden kijk ik nog een dubbele aflevering van Married with children en dan vind ik het ook een mooie tijd om te gaan duiken.

Midden in de nacht schrik ik wakker van gerommel aan de deur en als ik op de wekker kijk is het inmiddels 01:30 en is de plek naast me nog onbeslapen. Slaapdronken strompel ik de trap af en als ik de voordeur opendoe staan daar twee vrolijke, licht aangeschoten meiden. Giechelend stappen ze naar binnen en ploffen op de bank neer. Ik por de kachel weer wat op en ga een bak thee voor ze zetten. Niet veel later zitten we allemaal aan de thee en slaat nu ook bij de dames de vermoeidheid toe. We besluiten dan ook om lekker naar bed te gaan en automatisch loopt Sandra haar slaapkamer binnen en begint zich uit te kleden. Susan volgt haar voorbeeld en ik ga lekker mn muil houden! In het vage schijnsel van een schemerlampje zie ik haar contouren en net als vanmiddag in de auto voel ik wat oprichten. Susan ligt inmiddels ook in bed en kijkt me geboeid aan... Haar "Zo, gaatie lekker schat!" (doelend op de tentpaal in mijn pyjamabroek) haalt me echter ruw uit mijn dromen. Dan slaat Sandra het dekbed open zegt; "kruip jij lekker in het midden? Suus en ik hebben vanavond besloten dat jij ons vannacht warm gaat houden!" Verbaasd kruip ik erin en vlei me tegen mijn vrouw aan... mijn keiharde paal tegen haar benen laat natuurlijk niets te raden, maar dan kruipt ook Sandra erbij en zo lig ik gesandwiched tussen twee heerlijke schepsels.

Even lig ik naar het plafond te staren maar dan voel ik een hand over mijn been glijden, richting mijn kruis en het duurt een seconde of wat voordat ik besef dat het niet de hand van mijn vrouw is, maar die van Sandra! Dan kruipt Susan tegen mij aan en dwingt mij min of meer om haar te zoenen en op datzelfde moment voel ik de hand van Sandra mijn pyjamabroek ingaan waar ze natuurlijk gelijk mijn stijve aantreft. Haar vingers weten wel raad met mijn pik, want in no time heeft ze mijn eikel ontbloot en begint er voorzichtig aan te trekken. Dan kijkt Susan mij aan en zegt; "Sandra staat al meer dan een half jaar droog en ik heb haar jouw lichaam maar aangeboden om te gebruiken... goed of niet?" Susan was voor de zoen half op mij komen liggen, maar kruipt nu weer van mij af en samen met Sandra ontdoen ze mij nu van mijn pyjamabroek. Daar lig ik dan, in het bed van de beste vriendin van mijn vrouw, met mijn vrouw en haar vriendin erbij! Dit is een droom die uitkomt (een vrouw-man-vrouw triootje), maar ik ben te overdonderd om het initiatief te nemen. Gelukkig weten de twee vrouwen wel raad met me, want terwijl Sandra haar lange slaap T-shirt uitdoet, neemt Susan mijn pik in haar mond. Van mij mag ze voortaan vaker uit eten (en aangeschoten thuiskomen) gaan, want ik kan mij de tijd niet heugen dat ik een pijpbeurt van haar kreeg. Ook wel grappig om mee te maken dat ze zich totaal niet schaamt, terwijl ze thuis vrij preuts is en ik altijd het licht moet uitdoen en hier in het schijnsel van een schemerlampje ligt ze mij gewoon te pijpen! Dan voel ik hoe de lippen van Sandra op mijn mond geperst worden en niet veel later wordt onder goedkeurend gekreun ook haar tong erbij betrokken. Susan gaat ondertussen fanatiek door met pijpen, maar dan kruipt Sandra razendsnel naar beneden en neemt de pijpklus van Susan over. Sandra pijpt heel anders dan Susan valt me onmiddellijk op. Ze neemt mijn volle 18cm helemaal in haar mond en laat haar tong dan langs de schacht glijden. Ook probeert ze het puntje van haar tong in mijn pisgaatje te krijgen en als ze dan ook nog eens met haar tanden heel beheerst langs mijn schacht schraapt grijp ik haar hoofd vast en spuit dwingend -onder luid gekreun mijn eerste lading zaad diep in haar mond!

Terwijl ik lig uit te hijgen en bij te komen, komt Sandra overeind en mijn verbazing is groot als ze haar lippen op de lippen van mijn vrouw zet. Ik kreeg niet de indruk dat Sandra net mijn zaad doorgeslikt heeft, dus Susan moet mij -via Sandra kunnen proeven en ik weet dat ze dat bij mij nog nooit gedaan heeft! "Ze zal wel tegensputteren" schiet er door me heen, maar ademloos kijk ik toe hoe de dames elkaar uitgebreid (boven mij) aan het tongen en sperma swappen (er druppelt wat zaad op mijn borst) zijn! Mijn lul is door deze actie keihard overeind blijven staan en als ze zijn uitgezoend kom ik overeind en dwing Sandra op haar rug te gaan liggen. In een flits lig ik tussen haar benen en kus de stof van haar slipje. Ze ligt met haar heupen te draaien en net als ze eventjes haar billetjes omhoog drukt schuif ik in één vloeiende beweging haar slipje uit en kijk ik zo tegen haar volkomen kale kutje aan. Haar kutje glinstert van het vocht en haar binnenste schaamlippen krullen brutaal naar buiten. Eventjes kijk ik omhoog en mijn blik kruist die van mijn vrouw. Ze geeft me een knipoog en dat is voor mij het sein om verder te gaan. Sandra heeft haar hand inmiddels in de nek van Susan gelegd en ruw trekt ze Susan naar beneden en beginnen ze weer onstuimig met elkaar te zoenen. Voorzichtig neem ik haar natte vruchtje in mijn mond en laat mijn tong tussen haar natte schaamlipjes doorglijden. Haar clitoris is gezwollen en met mijn tong goed voelbaar. Ze begint onrustiger met haar heupen te draaien en herhaaldelijk voel ik haar hand op mijn hoofd dat ze mij omhoog (en in zich) wil trekken, maar ik blijf haar rustig doorlikken. Mijn vrouw noemt mij altijd vleiend haar befkoning en ik ben vastbesloten om ook Sandra likkend naar haar hoogtepunt te brengen! Mijn handen glijden over de binnenkant van haar dijen en de wetenschap dat er met dit kutje 4 kinderen gebaard zijn doet mij gek maken van verlangen. Beheerst schuif ik nu twee vingers bij Sandra naar binnen en blijf met mijn tong op haar clitoris sabelen. Dat is genoeg voor haar om in no time schokkend klaar te komen, ik voel mijn vingers in haar drijfnatte kutje rondsoppen. Slurpend, bijna zuigend trek ik mijn vingers uit haar terug en lik haar sappen eraf.

 

Teder druk ik vervolgens nog wat kusjes op haar kutje en venusheuvel, maar dan zegt ze; "Zou je me nu niet eens gaan neuken?" Al kussend over haar lichaam kruipend neem ik één voor één haar harde tepels in mijn mond en voel tegelijkertijd hoe haar hand mijn lul vastpakt en die voor haar opening positioneert. Mijn eikel glijdt tussen haar natte kutje door, maar dan voel ik twee handen op mijn kont die mij ruw naar voren duwen en het duurt even voordat ik besef dat Susan dat doet! Ik was haar een beetje uit het oog verloren, maar nu zit mijn harde dikke pik bijna volledig in haar beste vriendin en begin ik haar beheerst te neuken. Eerst zachtjes, maar al gauw dwingen de meiden mij om in een harde en wat steviger tempo te gaan. Sandra vangt mijn diepe stoten moeiteloos op en achter mij bepaalt Susan door het duwen op mijn billen het tempo. Het is een aparte sensatie om na zo veel jaar monogaam te zijn geweest toch eens een ander kutje te neuken en nog mooier, mijn vrouw keurt het goed, sterker nog het is haar idee geweest! Dan kruipt Susan naast Sandra, gaat op haar rug naast haar liggen, kijkt mij stralend aan en zegt dan; "Ga je Sandra zo volspuiten, of wil je zo in mijn mond klaarkomen?" Maar voordat ik antwoord kan geven zegt Sandra; "voordat je dat gaat doen wil ik dat je mij dan eerst nog even op zn hondjes neukt, dat vind ik namelijk zon lekker standje!" Oeff, das een standje waartegen ik niet goed bestand ben, met andere woorden, als Susan en ik het zo doen kom ik altijd in een mum van tijd klaar. Maar misschien omdat ik net al in Sandra dr mond ben klaargekomen, dat ik het wat langer vol kan houden. Sandra duwt mij van zich af, draait zich om en steekt dan parmantig haar kontje de lucht in. Susan is ook overeind gekomen en streelt de billetjes van haar vriendin en heeft zo eerste klas uitzicht als ik mijn lul achterlangs Sandra dr kutje in ga schuiven.

Even wisselen Suus en ik een veelzeggende blik met elkaar, maar dan breng ik mijn lul tot vlakbij Sandra (die ongeduldig met haar heupen draait) dr kutje en op het moment dat Susan de billen van Sandra vastgrijp en opentrekt schuif ik in één vloeiende beweging mijn lul tot aan mijn ballen bij haar naar binnen. Sandra slaakt een diepe zucht en duwt haar billetjes nog wat naar achteren en als ik kijk hoe mijn lul haar kutje in en uitschuift zie ik tot mijn verbazing dat haar anus een stukje openstaat... zou ik (?), Maar Susan is me voor, want die kwakt een kloddertje spuug tussen de billen van Sandra en wrijft vervolgens met haar wijsvinger over haar ster. Dan holt Sandra haar rug, drukt haar billen nog wat strakker tegen mij aan (dieper gaat mijn pik niet komen) en dan schuift Susan haar wijsvinger zonder problemen de anus van Sandra in! Im shocked, maar voel tegelijkertijd hoe Susan dr vinger in Sandra dr kont tegen mijn pik aankomt, de dunne scheidingswand tussen vagina en darmkanaal houdt dat niet tegen! Ik verbaas me wel over mijn vrouws acties, want thuis is ze altijd superpreuts, het zal me daarom ook niets verbazen als zij en Sandra dit al eens eerder hebben gedaan. Nou ja, maar niet te veel bij stilstaan, maar gewoon van genieten! Sandra beweegt haar heupen en billen in het ritme dat ik haar in haar kutje neuk en dat Susan haar in haar kontje vingert. Het heeft wel wat, want Susan en ik hebben Sandra volledig in onze macht, maar dan trekt Susan haar vinger terug en kruipt onder Sandra en wel op zon manier dat ze in standje 69 komen te liggen. Als ik naar beneden kijk zie ik natuurlijk als eerste daar mijn pik in Sandra in en uitglijden, maar daaronder ligt Susan die me geil aankijkt! Dan zie ik hoe ze zich vastzuigt aan het clitje van Sandra en daarbij met haar neus langs mijn schacht en ballen gaat. Dit windt mij gigantisch op en mijn stoten in Sandra worden harder en krachtiger. Het bescheiden gekreun van Sandra is ondertussen overgegaan in zwaar zuchten en kreunen en even ben ik bang dat de kinderen in de kamer hiernaast ervan wakker zullen worden. Dan voel ik hoe Susan af en toe aan mijn ballen gaat likken en dat is voor mij het teken om dat heerlijke natte kutje van Sandra te gaan vullen met mijn warme zaad. Ruw duw ik nog gauw even een vinger krachtig in haar kont, maar dan is er geen houden meer aan en kreunend en schokkend spuit ik in krachtige golven mijn zaad in haar kutje. Voor mijn gevoel kom ik minutenlang klaar en als ik me voorzichtig terugtrek golft het zaad naar buiten, recht in de mond van mijn lieftallige echtgenote!

Ik verwachte eigenlijk dat Susan haar hoofd zou wegdraaien, maar het tegendeel is waar... luid slurpend en likkend ontfermt ze zich over Sandra haar druipende kut en het duurt niet lang voordat ook Sandra weer klaarkomt. Het gezicht van Susan zit nu helemaal onder met zaad en kutsappen en voorzichtig druk ik een kus op een klein onbevlekt plekje op haar voorhoofd. Sandra is inmiddels van Susan afgeklommen en die begint nu de restjes zaad van het gezicht van Susan af te likken. Uitgeput laat ik me naast de meiden op bed vallen bekijk het schouwspel wat zich op een vijftigtal cms naast mij afspeelt. Vrijwel tegelijk kijken de meiden mij aan en het is Sandra die zich naar mij toebuigt en een kus op mijn lippen drukt. Haar adem geurt naar zaad, haar lippen smaken naar sperma en toch neem ik de zoen van haar aan. Sandra kijkt me stralend aan en zegt dan; "Dank je, dit had ik echt even nodig, maar nu je vrouwtje nog!" Hoopvol kijkt Susan mij aan en waar ik (pardon, WE) normaal gesproken een one orgasm koppel zijn, maar op de een of andere manier ben ik nu nog steeds opgewonden en teder kus ik vervolgens haar borsten. Langzaam dwaal ik wat af naar beneden en kus haar venusheuvel... mijn lul staat ondertussen weer keihard overeind als ik haar kutje begin te likken. Ze is goed nat en gretig probeer ik zoveel mogelijk van haar sappen op te likken. Sandra is naast haar gaan liggen en streelt haar borsten en buik, af en toe voel ik ook haar hand door mijn haar gaan, waarbij ze mij ook stevig tegen de kut van Susan aantrekt. Dan maakt ze me duidelijk dat ze mijn pik in zich wil hebben en langzaam kruip ik over haar heen. Zo krijgt Sandra de kans om mijn pik vast te pakken zo te sturen dat hij in één vloeiende beweging bij Susan naar binnen glijdt. Traag maar krachtig penetreer ik haar en niet veel later zit mijn pik tot aan mijn ballen in haar kutje. Even kijken we elkaar aan en terwijl Sandra zachtjes over mijn billen wrijft, zegt Susan; "En, was het lekker om je pik in het kutje van Sandra te stoppen en vol te spuiten?"

 

Ik weet niet wat ik hoor... vunzige praat tijdens onze vrijpartijen was altijd een no-go, nu begint ze er zelf over! Ik begin nu toch heel sterk te vermoeden dat de dames al eens eerder wat met elkaar hebben uitgespookt en brutaal antwoord ik; "Het was heerlijk, maar volgens mij vond jij het ook wel lekker om mijn zaad uit Sandra te proeven en volgens mij vond jij dat kutje van Sandra ook wel lekker, of niet soms?" Haar reaktie verbaast me, want ipv antwoordt te geven versnelt haar ademhaling en lijkt haar kutje nog wel wat natter te worden. Ik besluit er nog een schepje bovenop te doen en terwijl ik haar stevig lig te neuken en mijn paal met diepe harde stoten bij haar naar binnen duw zeg ik; "ik denk dat ik jouw zo ook maar eens vol ga spuiten en dan mag Sandra je schoonlikken... lijkt dat je wat?" En haar antwoordt niet afwachtend versnel ik mijn tempo nog een beetje, pak haar knieholtes vast, vouw haar benen dubbel en begin haar nog harder te neuken. Mijn eikel brandt, maar ik negeer het pijnlijke gevoel en als mijn lul uiteindelijk tegen haar baarmoeder aankomt spreek ik het laatste voorraadje zaad in mijn ballen aan en begin mijn vrouwtje te vullen met mijn warme zaad! Sandra heeft al die tijd mijn billen en ballen gestreeld, maar nu ik klaar ben, even uitpuf en me voorzichtig uit mijn vrouw terugtrek, duwt ze me bijna aan de kant en begint vervolgens luid smakkend en slurpend mijn sperma uit de volgespoten kut van Susan te likken. Ik ben nu echt afgedraaid, mijn lul voelt schraal en hangt als een slap worstje tussen mijn benen. Als ik opkijk zie ik dat Susan het hoofd van Sandra (beffend tussen haar benen) heeft vastgegrepen en luid kreunend klaarkomt. Nog heel even klautert Sandra over mijn vrouw heen en deelt in een zoen weer wat zaad, maar kruipen ze naast me en ik geloof dat we binnen een minuut alle drie in slaap zijn!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen