Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het beloofde een lange en zeer hete zomer te worden. Kirsten voelde haar bloed bruisen en in haar broekje... Nou ja, laten we het eerst maar even fatsoenlijk houden, dacht ze. Maar het was zo, ze voelde zich dag in dag uit hitsig en onrustig. In iedere behoorlijke kerel onder de vijftig zag ze een stier. Ze had het wel moeilijk nu Peter drie maanden geleden met een verpleegstertje de hort op was gegaan. Sinds die dag vertrouwde ze eigenlijk geen verpleegsters meer. Ja, op een na. Dat was haar beste vriendin Connie. 

Maar die zat zelf ook met problemen. Ze was al drie jaar getrouwd toen haar man Ger de benen nam en met een meisje uit Japan ging hokken. Wat zag zo'n man nou in een kleine Japanse met een kinderkutje? Toen ze op een vrijdagavond samen gingen winkelen en ergens in een lunch room neerstreken, zei Kirsten: 'Denk jij nooit eens aan een nieuwe man in je bed?' 'Meid je laat me schrikken' zei Connie. 'Heb je dan nooit meer jeuk.' 'Ja natuurlijk. Ik ben nog lang niet uitgeleefd,' zei Connie. 'Maar je weet het, met kerels heb ik nare ervaringen opgedaan.' 'Ik toch ook? Maar ik zal je vertellen dat ik iedere nacht van grote lullen droom en van spuitende eikels. 'Ja ik ook zo nu en dan, maar dat is geen reden om meteen een kerel tussen m'n benen te nemen.' 'Wat dan? Vingeren is ook niets gedaan' zei Kirsten met een zucht. Ze keek de lunchroom rond en zei: 'Kijk, die daar. Hij is blond, goed gebouwd en lijkt op Robert Redford.' Connie keek naar de man in kwestie. 'Maar hij is niet alleen.' 'Nee, maar wat geeft dat?' Kirsten proestte het uit. 'Zullen we eens een grap uithalen?' 'Dat kan niet meer, ze staan op en gaan al weg' zei Connie. Kirsten keek alweer om zich heen. 'Ik wil nu eindelijk eens een lekker stuk tussen mijn dijen voelen wippen.' zei ze. Ik ben zo hitsig, dat ik het liefst vanavond nog met een leuke vent naar bed wil.' 'En als dat niet lukt?' 'Dan neem ik genoegen met jou. Je bindt dan maar een van mijn dildo's voor en geeft me een beurt.' 'Heb jij dildo's?' vroeg Connie. 'Wel vier.' 'Nou, dan heb jij toch geen problemen? Je kunt je kut altijd vullen als je zin hebt.' 

'Daar zit nog een leuke vent. Een donkere. Zou het een Italiaan zijn?' 'Welke bedoel je?' 'Die helemaal achterin zit, vlak bij de deur naar de toiletten. Hij is alleen, zie je hem?' 'Ja' zei Connie. 'Niet helemaal mijn type, maar het kan ermee door. Wat wou je doen?' 'O, heel simpel. Ik schrijf een briefje, ga naar 't toilet en leg het op zijn tafel.' 'Wat mag er dan wel in dat briefje staan?' vroeg Connie nieuwsgierig. 'Als je dat wist ging je spleet open!' 'Dat gebeurt bij mij niet zomaar. Ik ben heel wat gewend na drie jaar huwelijk.' 'Een echte Yup, ik denk dat hij in computers doet' zei Kirsten. 'Waar zie je dat aan?' 'Intuitie, maar het maakt niets uit, als dat ding van 'm maar rechtop wil.' Connie schudde haar hoofd. 'Jij blijft toch een wilde, Kirsten.' 'Ik ga door het plafond, zo wild ben ik' zei Kirsten. 'Als die vent in m'n handen valt, zou ik hem kraken.' 'Dat geloof ik direkt. Maar ga je echt die grap met dat briefje doen? 'Ja reken maar, nu direkt.' Ze haalde een briefje uit haar tas, schreef er iets op dat Connie niet kon lezen en vouwde het dicht. 'Zo, het spel kan beginnen.' zei ze geheimzinnig. 'We zullen eens zien of de prooi hapt.' Kirsten, een kittige blondine, liep met haar dansende paardestaart naar het toilet, langs de tafel van de eenzame eter en keek eens goed naar hem. 

In het toilet deed ze een plas, maakte zich droog en keek eens in de spiegel. Nou, een schoonheid ben je niet, maar er kijken altijd veel mannen naar je en als je kleren uit zijn valt er heel wat te genieten. Ze verliet het toilet en legde in het voorbijgaan het briefje op de tafel van de man. Hij keek bevreemd op en at toen door. 'Hij heeft het briefje niet gelezen' siste Connie. 'Wat heeft hij ermee gedaan?' 'Hij heeft het in zijn zak gestopt.' 'Mooi.' 'Wat mooi, als hij het nou vergeet?' 'Dat doet hij niet. Hij is verlegen. Straks leest hij het wel. Wedden dat hij naar de wc gaat?' Die voorspelling was juist. De man stond op, liep naar het herentolet en bleef lang weg. 'Nu leest hij beslist het briefje' zei Kirsten. 'Wat heb je hem geschreven?' 'Dat zal ik je vertellen als we thuis zijn' zei Kirsten. Na een minuut of tien kwam hij terug. Hij keek niet naar ze en ging weer op zijn plaats zitten. Hij bestelde een glas bier en dronk er langzaam van, nog steeds de vrouwen negerend. 'Hij is homo' zei Connie. 'Welnee, hij is verlegen, wat ik je brom' zei Kirsten geprikkeld. 'Kom we gaan' zei Connie. 'We zitten hier voor gek. Die kerel wacht natuurlijk op zijn vriendje. Als hij iets had gewild, had hij wel gereageerd.' 'Nou goed, jij je zin, we gaan naar huis' zei Kirsten. 

'Hij heeft zeker toch liever een pik in zijn reet.' Ze reden naar huis en namen nog een borrel voordat ze naar bed gingen. Ze zaten nog te fanta seren over pikken, toen de telefoon ging. 'O, daar zul je 'm hebben' zei Kirsten en sprong overeind. 'Wie?' vroeg Connie. 'Nou die vent uit het restaurant natuurlijk.' 'Wat had je dan geschreven?' 'Dat zal ik je zo vertellen, eerst de telefoon opnemen.' Het was een kort gesprek. Toen het afgelopen was, ging Kirsten weer zitten en lachte opgewonden. 'Zo, hij komt hierheen.' Connie keek haar geschrokken aan. 'Dan moet ik zeker weg.' 'Nee, je mag blijven.' 'En dan zeker toekijken hoe jullie een wip maken.' 'Nee, je mag meedoen. Een triootje. Of heb je daar geen zin in?' 'Meid, twee vrouwen met een man, dat kan toch niet? Dan krijgt de een de volle lading en de ander niets. Nee hoor, ik ga wel weg. Bovendien wil hij misschien niet eens met twee vrouwen.' 'Dat weten we gauw genoeg. In dat briefje vroeg ik hem of hij zin had een nachtje bij me te slapen. Dan moest hij bellen.' 'Maar hij denkt dat je hier alleen bent. Kind, die neemt zeker de benen als hij mij hier ziet. 

'O nee, de meeste mannen zien wel wat in een trio.' Connie schudde d'r hoofd. 'Het is immoreel Kirsten. Ik zie het al voor me, wij samen met zijn harde snikkel spelen. Dat wordt vechten.' Van vechten kwam niets. Toen de man arriveerde was Connie zo ver dat ze over haar morele bezwaren tegen een trio heenstapte en bereid was om de man samen met Kirsten te delen. O, ze had wel eens foto' gezien van trio's, maar die konden haar nooit zo bekoren. Maar goed, ze kon het best eens een keer proberen. De man heette Michel en maakte een ietwat gespannen indruk. 'Gaat zij weg?' vroeg hij, op Connie wijzend. 'Helemaal niet' zei Kirsten. 'We willen allebei een portie van je, lekkere potente knul van me.' 'Hoe weet jij of ik potent ben' zei hij grijnzend. 'Dat zie ik altijd meteen aan een man. Ben je getrouwd?' 'Nee, niet meer.' 'Des te beter. Met getrouwde kerels loop je altijd het risiko dat je een huwelijkin de war stuurt.' 'Haal jij zijn pik eruit, of zal ik het doen,' zei Connie, die er nu wel zin in had. 'Ik,' zei Kirsten. 'Het was tenslotte mijn idee.' 'Laat dan maar eens zien wat jullie kunnen' zei Michel, die nog geen hand had uitgestoken. 'Ik denk, dat dit best een leuke avond kan worden.' Kirsten maakte zijn rits open en deed z'n broek uit. Zijn lul was nog slap maar zag er erg lekker uit, evenals zijn zak. 

Ze nam zijn pik tussen haar vingers en begon er aan te zwengelen. Nou, dat kon ze wel. Al heel wat lullen waren door haar vingers aan het spuiten gebracht. 'Ik trek vast wat uit' zei Connie. 'Kijk eens hoe lekker hard en groot hij is geworden' zei Kirsten. Ze liet de lul van Michel los. Inderdaad stond zijn pik parmantig rechtop. De punt van de lans was geveld, de rode eikel zag er heerlijk uit en de agressieve stam wipte veelbelovend boven de twee forse ballen in de ruige zak. 'O, wat mooi' zei Connie. Ze trok haar rok uit en liet het bultje in haar zwarte slipje zien. 'Ik krijg er gewoon een natte kut van, voel maar,' zei ze en Michel betastte haar kruis, dat inderdaad nat aanvoelde. 'Geil' zei Kristen. 'Wat een grote geile lul heb je. Stijver dan stijf. Ik denk dat het wel een paar dagen geleden is dat jij er voor 't laatst iets mee gedaan hebt.' 'Drie weken geleden heb ik 't laatst geneukt' zei Michel hijgend. 'Met een kondoom hopelijk?' 'Ja, bij een hoer. Ik neuk altijd met kondoom. Maar met jullie wil ik best zonder.' 'Ik doe het niet met iedere man zonder' zei Connie. 'Maar deze kans laat ik me niet voorbij gaan.' 'Mmm, geil' zei Kirsten schaamteloos. Ze trok en schoof aan 't pikvel en likte met haar tong over de fraaigevormde eikel. Toen zoog ze de hele paal in haar mond. Ze bewoog haar hoofd in een rustig glijdend ritme op en neer en hield er haar ogen bij dicht. 

Connie vond het erg opwindend om zo naar twee geilende mensen te kijken. Ze streelde tussen haar benen en kreunde toen ze Michel hoorde kreunen. 'Kom je nu al klaar?' vroeg ze ongelovig. Maar de man schudde zijn hoofd. 'Nee, maar die vriendin van je pijpt me zo lekker.' 'Ik kan 't nog veel beter, laat mij maar eens,' zei Connie, die bang was dat er zo meteen niets meer te pijpen viel. Ze zag hoe het hoofd van Kirsten snel op en neer ging en trok aan haar paardestaartje. 'Je zuigt dat lekkere ding nog leeg' zei ze. Een geweldige leuter' zei Kirsten hijgend. 'Wou je soms ook even proeven?' Connie nam de eikel tussen haar lippen en wreef zacht over zijn pik. Ze voelde hoe de penis klopte en nog iets stijver werd. Michel zuchtte. 'Maak 'm leeg met die heerlijke zuiglippen van je.' Connie ging rustig verder, liet haar tong met de voorhuid spelen en wreef met haar lippen over de eikelrand. Michel kermde en schokte met zijn onderlichaam, zo lekker vond hij het. 

'Doe je voorzichtig lieverd?' zei Kirsten bezorgd. Connie hield op met zuigen en smakte met van geilheid glinsterende ogen na. 'Een zalige peuk is dit' zei ze snel ademend. 'Ik ga er met m'n kut opzitten.' 'Wat een geile meiden zijn jullie' zei de man. 'Weet je dat je me helemaal gek maakt met die lippen van je?' Connie liet zijn pik door haar hand glijden en keek naar de druppel die uit de spleet opwelde. 'Ik ga je neuken' zei ze. 'We moesten dit veel vaker doen' zei Kirsten. 'Ik ben ook niet te houden.' 'Ik heb nog wel een vriend' zei Michel. 'Met twee vrouwen is heel lekker, maar ik denk niet dat ik dit lang kan uit houden.' 'Heerlijke geile pik' zei Connie en ze trok de voorhuid zo ver naar achteren dat de penis er krom van ging staan. Ze nam het topje van de pik tussen haar lippen en begon hem met groot raffinement af te zuigen. Na een tel of tien hield ze weer op en keek Kirsten aan. 'Wil jij nu weer Kirsten?' vroeg ze. Zo pijpten ze hem om de beurt en dat beviel Michel heel goed. Hij lag loom achterover en schudde en trilde bij iedere haal van hun tong. Na een poosje hielden de meisjes op. 'Ik heb een kut als een spons' zei Connie. 'Mijn kut staat open als een deur' zei Kirsten en dat liet ze meteen aan Michel zien, die haar schaamlippen begon te strelen. 'Gaan we neuken dames!' zei hij ongeduldig. 'Pijpen is lekker, maar ik heb mijn lul toch liever in een geile kut.' 'Rustig nou' zei Connie. 'Je mag vanavond zoveel neuken als je wilt met die grote pik van je. Man, het sap loopt langs mijn dijen! Wees maar niet bang dat je niet aan je trekken komt.' Samen begonnen de vrouwen zijn lul weer stijf te maken. Michel voelde zich nu helemaal bij hen thuis en streelde hun borsten en billen en verkende de flamoesjes van binnen en van buiten. 'Kijk, hij staat al weer rechtop. Wat een kracht' zei Connie bewonderend. 

'Neuken, ik mag eerst Connie, jij mag een handje helpen' zei Kirsten. Ze liet zijn lul in haar schede verdwijnen. Die sloot strak rond de dikke neukstaaf van Michel. Hij kreunde en greep haar heupen. 'Rustig een beetje' zei hij. 'Ik neuk niet iedere dag met twee vrouwen tegelijk.' Ze lachten en Kirsten bewoog haar onderlichaam in een rustig tempo. Connie streelde de billen van haar vriendin en beet er af en toe met een geil gegrom in. Na enkele minuten wisselden ze. Michel hoefde niet erg veel te doen. Ja, een beetje de tepels strelen, hun kittelaartjes bewerken en tongen. Maar dat was dan ook alles, de vrouwen deden het werk. Ze naaiden hem geil en kregen maar niet genoeg van zijn harde staaf, die nog steeds harder leek te worden. Kirsten sloot haar ogen en kwam klaar, het stijve lid diep in haar kloppende schede. 'Kom je lekker?' vroeg Connie en ze nam een tepel van haar vriendin in haar mond en beet er zachtjes in. Daarna was het de beurt van Connie, die Michel in een wild ritme, met schokkende heupen en hoog opgetilde billen naaide. Michel zag sterretjes. Dat waren nog eens hete meiden! Hij hield de heupen van Connie vast en drukte zijn gezicht snuivend tegen haar heerlijke borsten. 'Toe maar' riep Kirsten en ze kletste hard op de kont van Connie. 'Naai je klaar Connie!' De vrouwen gunden hem geen rust Tussendoor, tijdens het wisselen, voelde Kirsten even keurend aan zijn ballen, en zei: 'Dat gaat nog wel een poosje, hij kan zich goed beheersen.' Ze neukten weer verder. Alle standjes die ze kenden maakten ze ook. 'Weet je wat ik lekker vind?' zei Michel terwijl hij Connie achterlangs neukte. 'Ik krijg een kik als ik twee vrouwen met elkaar zie geilen. Lekker tongen en voelen.' 'Dat kan' zei Kirsten. Ze ging voor de bank op de grond zitten en bood Connie haar mond aan. Geil lebberden ze elkaar af en ze hoorden hoe Michel kreunde. Kirsten speelde met de borsten van Connie en streelde met geraffineerde bewegingen haar klitoris. Het duurde niet lang of Connie kwam klaar. Michel stootte zijn lans diep in haar glibberige kut. 

Kirsten tongde Connie, die de geilste kreun- en kermgeluiden maakte terwijl ze een orgasme kreeg. Michel neukte nog met kleine rukjes door en zei: 'Jullie zijn wel supergeil, dit hou ik niet lang meer vol.' Ze trokken aan zijn grote snikkel tot hij zijn geil in grote witte fluimen over hen heen spoot. Kirsten was verrukt en likte van het witte goedje, dat in overvloed uit de hete paal sprietste. 'Genoeg gehad?' vroeg Connie. 'Nog lang niet. We moesten maar doorgaan.' Ze keek Michel aan. 'Kun je het nog op- brengen?' 'Als jullie me even pauze gunnen, kan ik wel weer.' 'In geval van nood hebben we ook nog kaarsen, die steek ik dan wel in je snee' zei Connie. 'Maar die hebben we nu nog niet nodig' zei Kirsten. 'Kom Connie, dan zullen we pikkemans wat nieuw leven inblazen!'

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen