Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Druilerig van de regen stapte ik vol verwachting de treden op die mij naar een nieuwe wereld zouden brengen. Het boekenbal in het befaamde hotel in de hoofdstad. Nu ik eindelijk mijn eigen werk kon uitbrengen was het een hele geruststelling om te zeggen dat ik een echte schrijver was. Maar mijn aandacht ging toch wel uit naar de prachtige dames in mooie jurkjes die mij net waren voorgegaan en door portiers met grote paraplu's van de limousine naar de deur waren begeleid. Het is niet echt een Gala avond want dat werd door sommigen wel gepretendeerd maar iets tussen een soort veredelde presentatie en een bijzondere extra-vaganza feest. Tenminste dat was mijn impressie ervan door de in grote aantallen aanwezige media en vele paparazzi die alles door het flitsen in een stroboscopische nachtmerrie veranderden.

 

 

Binnen was het eerste wat ik zag de TV-ploegen die als bijen rond bepaalde schrijvers en schrijfsters zoemden om een quote te pakken die ze in het avondnieuws konden presenteren. Maar dat was niet aan mij besteed. Ik was hier met een totaal ander doel. Genegeerd door de aanwezigen begaf ik mij richting de trap naar de hogere verdiepingen en ging daar halverwege zitten. Iemand attendeerde mij erop dat dit niet mocht. In het verleden was dit de stek van wijlen Harry en sindsdien werd de trap vrijgehouden in een soort eerbetoon. Ik glimlachte naar de in net pak gestoken persoon en bleef gewoon zitten waar ik zat. Waarom ook niet ? Nadat het drie keer tegen mij gezegd was door diezelfde nu wel heel irritant wordende kerel verscheen er een beveiliger die aan mij vriendelijk verzocht weg te gaan.

 

'Ik moet weg ? Waarom ? ' vroeg ik even beleefd terug. Het zijn dit soort momenten waar mijn haren van overeind gaan staan. Betutteling waar je niet om staat te vragen, flauwekul regels die links en rechts worden toegepast omdat een 'iemand' ergens weer aanstoot aan heeft. Als die mensen zich nu eens gingen ergeren in andere landen. Of in dit geval in andere gebouwen. Ik bedoel, Harry is al een tijdje dood. Als je hem wilt eren richt je een museum op, of maakt een prominent standbeeld ergens in de stad. Als je wilt herdenken ga dan gewoon naar het kerkhof waar hij ligt, of in de andere gevallen gewoon de kerk in. 'En ga asjeblieft niet zeggen, omdat ik dat zeg als reden, want dan ben je echt de grootste loser die hier rondloopt. Geef mij een juridisch legale reden waarom ik nu precies hier weg moet gaan'. De beveiliger grijnsde stil en wees zonder iets te zeggen op een bordje met de brandweer voorschriften. Natuurlijk stond de vluchtroute over de trap aangegeven. Ik zei niks terug, stak mijn duim omhoog, stond op en liep naar de bar. Ere wie ere toekomt, hier veel geen enkel punt over te discussiëren. Veiligheid voor alles. En in dit geval voor wijlen Harry, dus ' Uwe Heiligheid' voor alles....ach ja". Aan de bar keek ik naar de puisterige ober en besloot om maar me eens goed te bezatten. 'Whiskey'. 

Verpozend aan de toog kijkend naar alles om me heen volgde ik de meute even later de zaal in om te horen wat er gezegd werd. Er werden speeches gehouden, mensen geëerd, geklapt... ik verloor al de aandacht na een vijftal minuten. Speurend draaide ik me nek heen en weer. Het boekenbal was toch zeker wel iets waar wat te beleven was ! Turend ontwaarde ik wat achter de meute een aantal verrukkelijke dames in mooie jurken die op hun beurt ook de rest bekeken. Af en toe knikten ze naar elkaar en soms ging er even een handje omhoog. Schrijfsters in vele soorten en maten. Maar de rest van het gepeupel waren de verschrikkelijke mensen van de zogenaamde 'Publishing Houses' . Alsof het woord uitgeverij al afgedankt was en met de Engelse titel een zeker status was verkregen. Soms herkende ik een aantal van hen, en glimlachte even. De mooie jurken in de hoek stonden af en toe even op, en lieten stilletjes soms wat welgevormde benen zien. Of niet, wat vellen over bot kwam ook voor. Die zou wel voor de oeuvre-prijs komen dacht ik. Wat zou het heerlijk zijn om eens één van deze milfs eens boven te verwennen in een van de hotelkamers. Maar hoe moest ik dat aanpakken / wat zou deze dames verleiden om in te gaan op een ondeugend verzoek ?

Een harde duw in mijn rug liet mijn glas in een fraaie boog ontsnappen aan mijn greep en deed het belandden op de prachtige tapijt. Voor een moment dacht ik dat het uiteen zou spatten in duizend stukjes, maar de pijn die zich uitzaaide rond mijn nieren deed me naar adem happen. ' S-s-sorrryyyy...'hoorde ik achter me nog roepen. Op dat moment zakte ik al door mijn knieën heen omdat de adem mij eenvoudig weg benomen was door een algeheel verlammend gevoel. Mijn met kin raakte ik de bar rand met een luide tik en nog net kon ik een kreun uitbrengen voordat het licht uitging. 

"... lichte hersenschudding, gekneusde kaak... met wat pijnstillers en wat rust komt het goed. Hij zal alleen de eerste drie dagen moeilijk zijn mond kunnen bewegen...' flarden van woorden en zinnen. Een doffe pijn op diverse plekken voel ik duidelijker worden. Een ontzettend droge mond is het volgende wat ik opmerk en ik sla mijn ogen open en kijk recht in twee heerlijk grote zacht bruine ogen, en twee felrode lippen die halfopen voor me hangen. Op het moment dat ik mijn mond wil openen om iets te zeggen schiet er een gigantische pijnscheut door mijn kaak heen. Grommend kreun ik mijn ongenoegen uit en hef mijn handen omhoog om te zien waar ik ben. De vrouw die over mij heen geleund was stapt verschrikt achteruit. 
Mijn ogen schieten rond en stellen vast dat ik in een hotelkamer ben, op een bed lig, en dat behalve haar nog een soort dokter ( want dragend stethoscoop) er is. Die knikt en pakt gelijk zijn tas op en loopt direkt de deur uit. Het volgende moment voel ik een enorme misselijkheid ontstaan en begin ik spontaan te kokken. Waar door ik mijn mond wil open en weer pijnscheuten door mijn hoofd voel jagen. Tranen biggelen over mijn wangen terwijl ik stuiptrekkend van de pijn op het bed lig te schudden. De vrouw met de zachte ogen kijkt vol medelijden toe hoe ik me probeer te vermannen en de pijn onder controle probeer te krijgen. Tussen neus en lippen door brom ik om water.

'Wat zeg je ? Ik kan je niet goed verstaan...' wat hulpeloos kijkt ze naar me. 'Grrrmm, waaattteeerrrr verdommmmee'grom ik. Ineens gaat haar een licht op en draait zich om naar de badkamer toe. En gelijk valt me haar prachtige figuur op, door de mooie bodycon jurk van Herve Leger. De lijnen van de stof accentueren elk detail, alsof de jurk tegen haar was aangeplakt. Haar half lange bruine lokken waaieren uiteen doordat ze gehaast weg loopt. Binnen een minuut is ze terug met een glas water in haar hand. Voorzichtig steek ze haar hand uit met het glas en dankbaar neem ik het aan. Als onze vingers elkaar even raken voel ik een heerlijk tinteling door mijn lichaam gaan. In de spiegel tegenover het bed zie ik in een ooghoek hoe ze zachtjes voorover naar me leunt, haar hele houding een prachtige pose voor een reclameproduct. De blauwachtige jurk en minime make-up laten haar vele jaren jonger lijken dan ze werkelijk is. Haar naam ligt gelijk op mijn lippen als ik herken wie ze is. Een van Nederlands bekendste ondeugende schrijfsters en met een bredere glimlach neem ik een teug water. 

'Voel je je al wat beter ? Sorry wat er gebeurde, ik had je niet gezien en toen ik door de fotograaf een duw kreeg viel ik tegen je aan. En daardoor werd je tegen de bar aangesmeten...sorry nogmaals' ze putte zich in honderden excuses voor wat er gebeurd was. Op de achtergrond hoorde ik nog muziek klinken. ' De kamer is voor mij gereserveerd, dus blijf rustig liggen, ik stuur dadelijk wel de dokter opnieuw langs. Ik ga nu even terug naar het boekenbal, want ze wachten op mij'. En met die woorden draaide ze zich op en het laatste wat ik zag was een wiegend kontje op twee naaldhakken verdwijnende literaire diva. Nu ik erover nadenk is haar werk nu niet echt literair maar gewoon lekker schunnig. Ruim boven het niveau van de bouquet-reeks boekjes, maar nou niet van het niveau van thriller schrijfsters zoals Karin Slaughter. Ik steun op mijn ellebogen en bekijk de kamer nog eens goed. In een hoek staat een stevige koffer, daarnaast wat kledingstukken. Ik neem nog een paar slokken en als het glas leeg is en ik me wat helderder in het hoofd voel probeer ik verder omhoog te komen. Op het nachtkastje staat een potje met pillen. Nieuwsgierig lees ik het opschrift en zie dat het pijnstillers zijn. Ik prop er een naar binnen en sta langzaam op en waggel wat onwennig naar de badkamer om opnieuw water te drinken. 

Gelijk voel ik een enorme behoefte om te plassen en doe dat dan ook gelijk. Het volgende moment word ik weer wakker en kijk omhoog naar het felle licht dat op me schijnt. Hé ? Ik merk dat ik koud ben en voel snel rond. Ik ben weer onderuit gegaan, maar nu in de badkamer. Mijn hoofd tolt, en ik werk me terug naar de slaapkamer. Het bed is erg uitnodigend en ik zak weer even weg in dromenland. 

Een luide schreeuw wekt me. De kamer is nog steeds hetzelfde, en ik richt me weer op. Het klokje in de hoek geeft aan dat het één uur 's'nachts is geworden. Verdomme... heel het boekenbal gemist flitst er als eerste door mijn hoofd. Dat zal wel weer de nodige hilariteit opleveren bij de vriendenkring. Ik richt me weer op en voel me een stuk helderder als eerder. Ook de pijn in mijn kaak is wat minder. Zachtjes voel ik hoe ver ik hem open kan doen zonder pijn te krijgen. Mijn oog valt weer op het potje pijnstillers en ik besluit er nog een te nemen. De badkamer is ook nog hetzelfde al zijn er wat pisvlekken op de vloer en op het toilet. Snel maak ik het schoon, al weet ik niet waarom. Ik doe het licht uit en in de kamer doe ik ook de lampen uit. Het bed ziet er zeer aanlokkelijk uit maar het word toch echt tijd om te gaan. Dan valt mijn oog weer op het hoopje kleding naast de koffer. Nieuwsgierig overwint de rede in mijn hoofd en aangezien het niet mijn schuld is dat ik hier ben, open ik de koffer. Er zit nog meer kleding in, en nog een tweetal paar schoenen. Nou ja, twee stel dure pumps, een voorzien van stiletto hakken nogal puntig model van slangenleer en een donkerrood suède exemplaar met rode zool. Dat moeten dus de befaamde louboutins zijn waar iedere dame van droomt. 

Over dames gesproken... waar is de dame die mij hier deed belanden ? Ik sluit de koffer weer en bekijk de slangenleren pumps nog eens goed. Zie ik daar bloedvlekken op een van de stiletto hakken ? Mijn hoofd knalt van allerlei wilde gedachten bijna uit elkaar. En plots is de kamer gevuld met licht en geluid een golf van geuren van drank en rook draalt naar binnen. In de deuropening een silhouet van een vrouw die steun zoekend bij de muren de deur achter zich sluit. Omdat ik in een donker hoek van de kamer sta, naast de gordijnen kleur ik weg in het geheel van kamer. Mijn donkere kleding waar ik de voorkeur aan geef accentueert dat nog eens. Zuchtend en kirrend beweegt de massa zich langs de muur en ineens naar het bed. Ze leunt ineens heel langzaam voorover, haar billen welgevormd naar achter stekend om een vinger naar beneden te laten gaan en een schoen uit te doen. Het zijn zwarte slingbacks met een stevige hak. Eerst de een, daarna het been optillend voor de ander en ze werpt ze achteloos richting mij. Ze draagt zwarte nylon kousen zie ik nu, doordat het blauwe jurkje even omhoog ging en een kanten rand lieten zien. Inderdaad nogal sensueel, en ik bedenk me dat ze niet eens meer weet dat ik er ook ben. 

Nog immer steun zoekend gaat ze langs de muren naar de badkamer en hoor ik even later ene kraan lopen. Nog steeds sta ik stil op de plek waar ik stond toen ze binnenkwam, met de twee slangenleren pumps in mijn handen. Nu weggaan en deze twee schoenen als trofeeën meenemen zou natuurlijk ook wel weer een schitterend verhaal opleveren. Doch achter in mijn hoofd begint zich een wat duivels plannetje te ontwaken. Ze bereikt de badkamer en ik hoor even later een kraan lopen. Net op het moment dat ik die kant wil oplopen komt ze terug te kamer in gestrompeld en gaat op de bedrand zitten. Ze zucht heel diep en murmelt wat voor zich uit. Dan strekt ze langzaam en lenig haar linkerbeen en begint o zo langzaam haar jarretel los te maken en de zachte kous af te rollen. Ik voel hoe het me beroert, die aanblik in het halfduister waar ze rustig en beheerst haar been optilt en weer neerzet. Ze werpt met een zucht de kous in de richting van haar eerder gedumpte stiletto hakken. Dan doet ze het opnieuw... 

Duidelijk voel ik hoe mijn onderlichaam reageert op dit enorm erotische tafereel dat zich voor mijn ogen ontvouwt. Haar tweede kous rolt soepel en langzaam langs haar gestrekte rechterbeen en met een klein schopje beland het uiteinde bij de andere. Een siddering voel ik over mijn rug lopen als ze langzaam haar armen uitstrekt om vervolgens haar jurk in een soepele beweging over haar hoofd lostrekt. In de schemering en het vage licht van de badkamer krijg ik het gevoel alsof ik naar een softporno film zit te kijken. Ze schud even met haar hoofd, haar haren losgooiend en laat haar jurk op het bed liggen als ze langzaam opstaat. Ze zoekt weer steun met haar hand tegen de muur en met alleen een zwart kanten slipje nog aan ( zeker en vast van Marlies Dekkers) en sierlijke bh verdwijnt ze weer. Ik hoor wat water gespetter. Nu maak ik me los uit de positie die ik had ingenomen, zet de twee pumps op het dressoir en loopt naar bed. Ik pak haar jurk beet en ruik er even instinctief aan. Een zoete weeïge lucht, het midden houdend tussen aardbeien en appels kriebelt mijn neusharen.

Horend hoe haar welgevormde lichaam zich langzaam in het bad verplaatst, besluit ik ter plekke hier direct van te profiteren. In no-time heb ik mijn kleren uitgetrokken en sta ik binnen een minuut poedelnaakt in de kamer. Durf ik verder te gaan ? Ik herinner me nog net dat de deur nog niet afgesloten was, en doe dat nu als eerste. Zodra de deur op slot zit voel ik me geruster omdat we niet meer kunnen worden gestoord. In de slaapkamer doe ik snel alle gordijnen dicht, er zal net een papparazzo aan de overkant zitten... 

In de badkamer klonk er af en toe wat geplons, een lokroep om meer. Voorzichtig gluurde ik om de hoek om te bepalen hoe de situatie was. Ze lag met haar hoofd op de rand naar me toe, haar ogen dicht. Heel veel schuim vulde het bad, en ik zag hoe wolken warmte opstegen. In combinatie met de hoeveelheid alcohol die ze genuttigd had was dit eigenlijk best wel gevaarlijk. Haar hand ging af en toe op en neer om het water wat te laten circuleren, maar het bovenlichaam was goed zichtbaar. En helemaal haar borsten die glommen van het water en het schuim, oh wat zagen ze er prachtig uit. Ik dacht niet langer na en liep ernaar toe. Op het moment dat mijn handen met haar contact maakten was het alsof ze een stroomstoot kreeg. Ze gilde, maar dat stierf weg want ik duwde gelijk haar hoofd onder water. Mijn een hand had ik haar beetgepakt bij de haren, de andere bij haar borsten. Na drie tellen trok ik haar weer boven water. Ze spuugde een stroom water naar buiten en boog naar voren, mij de gelegenheid gevend direct achter haar het bad in te stappen. Langzaam liet ik me achter haar zakken, terwijl ze met haar armen naar achter greep om het contact te verbreken. 

Dat lukte niet want ik had haar goed vast. Ik hoorde haar adem in horten en stoten gaan, terwijl ze nog spuugde van het water. Langzaam streelde ik met mijn hand langs haar borsten. Ze probeerde haar hoofd te bewegen maar ik hield het strak tegen mijn borst. ' Rustig maar... we gaan alleen maar genieten vanaf nu '. Ik hoorde de kalme woorden uit mijn mond weerklinken in de badkamer. Ze werd rustiger en liet mijn handen nu over haar lichaam dwalen. Ik trok haar iets hoger zodat haar hoofd op mijn schouder viel en met beide handen streelde ik haar borsten en daalde ik af en toe naar beneden. Haar ademhaling werd rustiger, desondanks bleef ik haar stevig vasthouden. 

Haar bewegingen werden wat loom, haar handen die eerst de bad rand vasthielden gleden in het water en bewogen het weer wat rond. Ik voelde haar borsten iets groeien en hard worden. "mmm...lekkere borsten heb je ' bromde ik in haar oren. Ze draaide haar hoofd en likte me in mijn nek. Ze was dus net zo geil als in haar boeken. Verder zeiden we niets en begonnen we aan een reeks lange tongzoenen. Ondertussen bleef ik maar haar borsten en buik en wat later ook haar schaamstreek te masseren. Ik voelde de huid steeds warmer worden. Niet alleen door het hete water, maar ook door de spanning die zich in haar lichaam langzaam aan het opbouwen was. Ik greep achter mijn hoofd naar wat olie en begon nu haar nek en schouder te masseren. Ze draaide zich ineens loom om in bad, en we keken elkaar voor het eerst echt aan. Haar ogen waren wat omfloerst door de drank en de geile situatie. Heerlijk om in weg te kijken bedacht ik me, voordat ik haar weer lekker begon te zoenen. Ik merkte wel dat haar energie minder aan het worden was. Het warme water, de lange avond, de drank... 

Ik stapte uit bad en droogde me snel af waarna ik haar ook zachtjes uit bad hielp. Ze kon bijna niet meer overeind staan en met een lodderige blik viel ze tegen me aan. Ik zette mijn schouder onder haar oksel en droeg haar snel naar het bed. 'Wat doe je...'fluisterde ze nog zacht, maar ik had nog maar een doel voor ogen. Haar haar waaierde uit over het kussen en ik begon met mijn mond kleine kusje te geven van het voorhoofd langzaam afdalend naar beneden. De oogleden die al bijna dichtvielen, met een vage maar gelukzalige blik erin. Haar neus, lippen, nek, hals borsten... een voor een werkte ik haar ledematen af totdat ik uiteindelijk bij de schaamstreek belandde. Haar handen geleiden mijn hoofd, maar ik hield ze weg. Zachtjes knabbelde ik aan de schaamlippen tot ze volledig gezwollen waar en ik haar geur rook. Bedwelmend zoet moet ik toegeven, en met mijn tong likte een spoor door de nectarine die nu lichtjes vloeide. Wat gezucht en gekronkel tot gevolg. 

Mijn jongeheer die ondertussen bijna uit elkaar klapte van de spanning was nog nooit zo hard geweest. Hij hinderde me nu ook wat in mijn bewegingen en ik vond dat ik na deze hele voorbereiding maar eens lekker los moest gaan. Ik trok haar benen langs mijn heupen en gleed haast vanzelf soepeltjes naar binnen in haar vagina. Even deed ik niets, wennend aan de warmte. Heleen kreunde even, nee het was meer een kort gilletje op het moment dat ik haar penetreerde. En toen begon ik te bewegen, te duwen, me afzettend tegen de rand van het bed, tot ik steeds harder en harder kon stoten. Ze kreunde steeds harder en ik voelde haar lichaam ineens samentrekken, maar ik bleef doorgaan, al spanden al mijn spieren zich. Mijn heupen werden ineens nat gespoten door een sterk orgasme dat door haar lichaam heen raasde, haar ogen schoten even open in verrukking en draaiden omhoog weg. Dat was voor mij voldoende om te zien en de druk schoot vanuit mijn tenen omhoog en bouwde zich op via de kuiten en knieholte tot een warme knetterende golf die explodeerde in mijn heupen. 'Godvvvrrrrrrr ' gromde ik luidkeels en voelde hoe penis uit elkaar klapte in haar. Stoot na stoot als een stormram beukte ik vol sperma in haar totdat een golf krampen mij deed afremmen. Moe en voldaan kroop ik omhoog en nam nog een borst in de mond om even nog op na te bijten. Haar gil klonk als muziek, en haar lichaam schokte nogmaals heen en weer. 

Vermoeid liet ik me naast haar, half op haar vallen en sloot mijn ogen. Dit was een droom die uitkwam, wat ongelooflijk heerlijk. Een van Nederlands meest begeerde stoute vrouwen had ik zojuist heerlijk geneukt. En ze had er volgens mij ook nog van genoten. Mmm... benieuwd wat de dag nog verder zou brengen.... 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen