Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

“Godverdomme Sheldon”, riep Leonard luid door de woonkamer van hun appartement, “kom uit die badkamer, ik heb haast.” Sheldon en Leonard zijn twee jonge genieën die beiden een PHD bezitten en aan de universiteit werken als professoren. Maar het zijn ook twee rasechte nerds. Als ze niet aan het werk zijn dan lezen ze comic books, gamen ze of gaan ze naar science fiction films kijken. Leonard is nog de meest normale van de twee, maar Sheldon is zo wereldvreemd dat het op den duur grappig wordt. “Volgens onze roommate-overeenkomst heb ik nog 3 minuten en 21 seconden tijd om mijn toilet te maken”, riep Sheldon door de deur van de badkamer. Leonard gaf het op want hij wist dat Sheldon altijd gelijk had, en zelfs wanneer hij ongelijk had kon hij met argumenten of papieren op de proppen komen zodat het gelijk zich in zijn richting keerde. Balend droop Leonard af en besloot om in afwachting van een vrije badkamer zijn geliefkoosde hobby uit te oefenen.

Sinds enkele maanden hadden de twee geeks een nieuwe buurvrouw. Penny was jong, blond en single. En Leonard deed niets liever dan door het oogje in hun voordeur deze jonge dame te bespieden. Hij opende het klepje en plaatste zijn gezicht tegen de deur om erdoor te kijken. Helaas zag hij haar niet. Maar het idee dat deze knappe blondine op slechts enkele meters van hem verwijderd was bezorgde hem een knoert van een stijve. “Jouw beurt”, hoorde hij Sheldon op de achtergrond roepen en hij strompelde naar de badkamer. Daar aangekomen kleedde hij zich volledig uit en stapte in de douche. Zijn pik stond nog steeds fier vooruit. Hij was misschien wel een nerd, maar naast zijn groot brein had hij ook best een grote penis. Jammer dat er nog maar zo weinig vrouwen ermee kennis gemaakt hadden. Met het beeld van Penny in zijn gedachten en de warme waterstralen op zijn lichaam begon hij er langzaam aan te trekken. Toen hij op het punt stond om klaar te komen hoorde hij plots luid bonken op de badkamer deur. “Leonard… Leonard… Leonard…”, weerklonk het redelijk luid. Hij besefte onmiddellijk dat Sheldon in paniek was en sprong snel uit de douche, sloeg een handdoek rond zijn middel en opende de deur. “Wat is er Sheldon!”, vroeg hij boos.

“Ik denk dat Penny in gevaar is”, zei Sheldon op zijn eigenzinnige manier. “En waarom denk je dat wel Sheldon”, vroeg hij en hierop trok Sheldon Leonard aan zijn arm mee naar de hall. “Wees nu stil”, zei Sheldon en beide vrienden luisterden aandachtig. Ze hoorden zachte kreunen uit het appartement van Penny komen alsook het geluid van zaken die op de grond vielen. “Denk je dat er een inbreker is”, vroeg Sheldon. “Geen idee”, antwoordde Leonard, “laat ons eens aankloppen”. Voorzichtig klopten ze op de voordeur maar ze kregen geen antwoord. Plotseling hoorden ze het geluid van iets groots dat kapot viel op de vloer. “We moeten iets doen”, riep Leonard, “bel de politie”, riep Sheldon vanachter de sofa waar hij reeds dekking had gezocht. “Dat duurt te lang”, zei Leonard en hij nam de reserve-sleutel van Penny’s appartement. “We kunnen toch niet ongewapend daar binnenstormen”, panikeerde Sheldon en Leonard gaf hem gelijk. De twee mannen gingen snel naar hun slaapkamer en kwamen beiden gewapend met een replica lichtzwaard uit de Star Wars Saga terug naar buiten. Voorzichtig slopen ze naar de voordeur van Penny en openden het slot. De deur zwaaide open en beide mannen stonden aan de grond genageld.

Op de groene sofa zagen ze hun buurvrouw liggen met haar benen wijd in de lucht. Haar panties waren volledig gescheurd en hingen los rond haar dijen. Het witte bloesje van haar uniform uit de cheese cake factory waar ze reeds geruime tijd werkte stond volledig open en haar linkerborst was ontsnapt uit haar gele beha. Op de grond lagen de scherven van gebroken koffietassen alsook die van haar staande lamp. Maar het meest schokkende beeld was wel dat van haar beste vriendin Bernadette, die ook de vrouw was van hun goede vriend Howard, die met haar gezicht tussen de spreidde benen lag en overduidelijk bezig was het kale kutje van Penny te bewerken met haar tong. De twee mannen stonden aan de grond genageld en in een nano seconde hadden ze beiden een staalharde paal gekregen. Dit viel vooral op bij Leonard omdat hij enkel een handdoek rond zijn middel had. Plotseling kreeg Penny haar twee buren in de gaten en in plaats van te schrikken en zich af te dekken, duwde ze het hoofd van Bernadette dieper in haar kruis en fluisterde ze “Hi Guys”.

Bernadette had haar vriendin gehoord en draaide haar gezicht in hun richting. Ze knipoogde en gebaarde met haar vinger, die overduidelijk nat was, dat ze dichter moesten komen. Sheldon wist niet wat te doen maar Leonard liet zich dit geen tweede keer zeggen. Hij kwam naast de beide vriendinnen staan en met één handbeweging trok Penny de handdoek los. Een reusachtige stijve pik kwam tevoorschijn en beide meiden maakten hun lippen nat. Penny stak haar hand uit en greep hem vast. “Leonard wat doe je nu”, vroeg Sheldon die hier overduidelijk geen ervaring mee had. “Zwijg en geniet mee”, riep Leonard hem boos toe. Terwijl Penny de pik van Leonard stevig vast had begon Bernadette aan zijn zware balzak te likken en nam beide ballen één voor één in haar mond en zoog er stevig aan. Dit was reeds teveel voor Leonard en met een luid gegrom spoot hij zijn lading heet en zoutig zaad op de goudblonde lokken van Bernadette. “Oei”, piepte ze. “Het… het… het spijt me”, stotterde Leonard. “Da’s niet erg sweety”, zei Penny, “nu kan je straks nog een keer” en ze wees naar Sheldon dat hij dichter moest komen.

Sheldon, die nog steeds een maagd was en nog nooit een vrouw gekust had buiten zijn eigen moeder, schoffelde heel voorzichtig naar de sofa toe. Penny trok Leonard naast haar in de zetel en nam zijn hand vast om die op haar natte spleet te leggen. Maar het was Bernadette die zich over Sheldon zou bekommeren. Op haar knieën kwam ze voor hem zitten en opende voorzichtig de ritssluiting van zijn gestreepte broek. Deze viel tot op zijn enkels naar beneden en nu had ze een mooi zicht op zijn blauwe Superman slip waar het logo wel héél opgebold van stond. Zachtjes trok ze hem naar beneden en een zowaar nog grotere lul dan die van Leonard kwam tevoorschijn. Als een veer sprong hij de vrijheid tegemoet. Ook Penny was onder de indruk van het neukinstrument van haar nerd buur. Hij was echter wel veel dunner dan die van Leonard maar ook met die paal gingen ze veel plezier beleven. Bernadette nam hem vast en stak hem in haar mond. Wil begon ze Sheldon af te zuigen. Deze wist niet waar hij het had. Hij was misschien wel één van de slimste mensen in gans het land, maar dit gevoel had hij nog nooit meegemaakt. Sterretjes sprongen voor zijn ogen terwijl hij de wulpse lippen en geile tong van de vrouw van zijn vriend rond zijn piemel voelde glijden. “Rustig Bernadette,” zei Penny, “straks hang je nog meer vol”.

Bernadette giechelde en gaf haar vriendin gelijk. Ze stond recht en trok haar jurkje uit. In zwarte panties en een zwarte beha stond ze nu voor Sheldon. “Laat je eens neuken”, zei Penny tegen haar vriendin terwijl ze nog steeds de vingers van Leonard in haar wijd openstaande kut voelde. Bernadette bukte zich voorover en steunde deels op de sofa en deels op Penny. “Scheur haar panty maar los”, zei Penny en Sheldon deed wat hem gevraagd werd. Een compleet kaal en druipend spleetje was het cadeautje dat hij net uitgepakt had. “Steek je pik erin”, smeekte Bernadette. Sheldon keek verdwaasd naar Leonard en die deed teken dat het ok was. Hij kroop dichter en plaatste zijn eikel voor de opening. Bernadette kon echter niet wachten en duwde haar kont achteruit. Met een soepele beweging verdween de lul in de smachtende kut. Instinctief begon hij te pompen en Bernadette begon luid te kreunen. Ondertussen had Leonard ook weer een stijve gekregen en nu wou Penny ook wel eens goed gepakt worden. Ze kroop op haar buurman en ze voelde hoe haar zeiknatte vagina volledig gevuld werd met het dikke mannenvlees. Allerlei geluiden van genot vulden de woonkamer.

Terwijl ze ritmisch geneukt werd door de fijne maar lange pik van Sheldon, begon Bernadette op de tepels van haar vriendin te zuigen. “Ik hou het niet meer”, riep Penny en nanoseconden later kwam ze met een luide kreun klaar. Dikke druppels geil stroomden uit haar spleet die nog steeds gevuld was met Leonard’s dikke pik. “Meer, ik wil meeeer”, riep ze luid. Bernadette die altijd het beste wou voor haar vriendin deed teken naar Sheldon dat hij moest stoppen. Ze liet zijn pik uit haar spleet glijden en kwam naast haar vriendin zitten. Ze vroeg aan Penny om zich om te draaien zodat Leonard zich kon bezig houden met haar kleine tieten terwijl hij haar neukte. Deze luisterde gedwee en sprong wild verder op de dikke paal in haar kletsnatte kut. Plotseling voelde ze een vinger in haar kontje en zag dat het Bernadette was die haar sterretje aan het voorbereiden was. Toen dit gaatje voldoende gesmeerd was zag ze hoe Bernadette de fijne pik van Sheldon voorleidde en deze in haar aarsje liet glijden. “Oh my god dit voelt zo goed”, zei Penny terwijl ze nu in een nerd sandwich genomen werd. “Leonard, wat gebeurt er met mij”, riep Sheldon luid. “Ik denk dat je gaat klaarkomen”, zei hij, “net zoals ik binnen enkele seconden”.

Sheldon trok zijn pik terug en dikke witte klodders sperma spoten uit zijn eikel op de rug van Penny. “Bravo”, applaudisseerde Bernadette. Sheldon kon echter maar één ding zeggen: “Bazinga!”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen