Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze zomer heeft Yolanthe een vijftal dagen als hulp deelgenomen aan een survivalkamp voor tieners. Ze verving haar vriendin Maggy die op vakantie vertrok naar Spanje. Op de voorlaatste dag neemt ze op het allerlaatste moment deel met een team aan een bosopdracht waarvoor ze in het bos een oude speeltuin moeten zoeken en er enkele opdrachten moet uitvoeren. Ze heeft net geen tijd om zich om te kleden en vertrekt met een groepje van drie jongens op opdracht. Ze draagt op die warme dag een topje, een jeansrokje en sportschoenen.Na een uurtje stappen waar ze tussendoor de jongens wat beter heeft leren kennen, ze heten Nick, Simon en Jan en waar ze opmerkte tijdens de gesprekjes door dat ze de complimentjes die ze geven over haar uiterlijk dat ze haar wel leuk en sexy vonden voor haar leeftijd. Na een uurtje stappen bereiken ze de speeltuin. Deze is in heel goede staat en goed onderhouden, jammer dat hij zo afgelegen ligt, er is niemand te bespeuren. Ze beginnen aan hun opdrachten en moeten enkele toestellen beklimmen om verstopte voorwerpen terug te vinden. Yolanthe probeert zoveel mogelijk beneden te blijven om niet onder haar redelijk kort rokje te laten kijken maar de jongens grappen erover en zouden haar wel eens langs die kant willen begluren. Er wordt verschillende malen gezegd dat ze niet verlegen moet zijn voor haar uiterlijk, dat ze best goed en sexy uitziet. Nick is helemaal gek op haar en moedigt haar aan om wat losser te worden. Hij geeft zelfs toe dat hij geil is op haar en dat zijn vrienden dat ook zijn. Yolanthe voelt dat als een leuk compliment en besluit om ook wat meer los te komen. De volgende hindernis is een klimtoren, enkele meters hoog en aan de buitenzijde te beklimmen via ladders. Yolanthe begint een beetje te geilen op de gedachte dat die jongens onder haar rokje gaan gluren als ze hier naar boven klimt en dan op het platform moet gaan zoeken. Ze heeft een blauw slipje met witte stipjes en kanten boordjes aan, met een hoge uitsnijding waardoor haar billen bijna helemaal bloot zijn. Dat moet zeker succes hebben bij de jongens.

Bij het toestel aangekomen zegt ze dat ze zelf naar boven klimt om te zoeken naar de opdracht en ze neemt de eerste sporten van de ladder. Nick, Simon en Jan kijken een beetje opgewonden en Yolanthe bemerkt het dat ze nu zeker gaan kunnen kijken onder haar rokje. Ze denkt in haar eigen om de jongens eens lekker op te hitsen en tergend langzaam begint ze klimmen. Ze voelt de blikken van de jongens onder haar rokje als ze enkele meters hoger is. Ze kijkt even om naar beneden en ziet ze alle drie dan ook regelrecht onder haar rokje gluren. Ze roept of ze het mooi vinden wat ze zien en alle drie roepen ze bevestigend terug naar haar. De kerels hebben ondertussen een bobbel in hun broek van geilheid. Ze hebben alle drie een hele stijve pik. Hun droom van enkele uren geleden is dan nu werkelijkheid geworden. Ze kunnen ongeremd naar haar benen, billen en broekje kijken. Als Yolanthe van de ladder naar het platform stapt op enkele meters hoogte moet ze haar benen spreidden en dat geeft een allesziende blik van haar charmes en wordt er dan ook enthousiast op onthaald. Haar onderlichaam is nu helemaal te begluren. Ze begint te zoeken naar het kleine voorwerp, ze weet dat de jongens naar haar gluren en onbeschaamd en regelmatig haar benen spreidend tijdens het zoeken op het platform maakt ze de jongens enorm geil. Zelf wordt ze ook wat geiler en denkt al stiekem om met deze jongens straks een sexfeestje te bouwen als ze terug beneden is. Ze krijgt hele lieve en sexy complimentjes over haar sexy bruine benen en haar mooie slipje van de jongens beneden. Ze zijn wel lief en niet vulgair voor haar en dat versterkt haar drang om straks ondeugende dingen te doen met haar drie kerels. Na enig zoeken heeft ze het voorwerp gevonden en begint ze terug aan haar afdaling. Weer spreid ze haar benen om van het platform op de ladder te geraken, de jongens staan beneden te kijken hoe ze gaat afdalen. Het is eigenlijk meer gluren naar haar broekje en billen. Traag komt ze naar beneden en als ze op bijna hun hoogte is voelt ze hoe de jongens zich inhouden om haar niet aan te raken. Liefst hadden ze haar vastgegrepen en uitgekleed maar dat was te veel gedurfd voor de jonge kerels. Maar dat was buiten Yolanthe gerekend die een beetje plagend vraagt waarom ze zo braaf zijn. De jongens hebben alle drie een kanjer van een erectie en Yolanthe heeft dat opgemerkt. Nick vraagt of ze haar mogen betasten, Yolanthe zegt dat ze daar eigenlijk op zit te wachten.

Dan nemen ze haar vast en nemen haar naar mee naar het afdak, gewillig volgt Yolanthe mee en eenmaal onder het afdak nemen ze haar polsen en binden ze met hun sjaaltjes haar handen op schouderhoogte vast aan de muur. Yolanthe vraagt om een beetje voorzichtigheid, dat ze haar niet pijn doen. Ze beloven het haar en weerloos staat ze tegen de wand, alleen haar handen zijn vastgebonden. Jan gaat op uitkijk staan en Nick en Simon beginnen haar uit te kleden. Nick trekt haar topje omhoog en haar borsten komen te voorschijn in haar push-up behaatje. Ze springen er bijna uit en Nick bevrijd ze uit hun kanten bescherming en in korte tijd bengelen haar borsten in volle vrijheid. De rozetepels voelen een beetje stijf aan en Nick masseert haar volle borsten en tepels. De C75 cup van haar wordt helemaal betast door de twee jongens en al knedend en strelend ieder aan één borst beginnen ze al snel te sabbelen op haar tepels. Yolanthe voelt zich een beetje hulpeloos en van geilheid heeft ze in haar broekje een zeiknatte pruim gekregen. Ze weet dat straks haar rokje en slipje zal verwijderd worden zonder dat ze het kan tegenhouden. Na enig gesabbel en gekneed neemt Simon haar rokje vast langs beneden en trekt die zonder vrees helemaal omhoog waardoor haar slipje en haar benen helemaal zichtbaar zijn. Hij grijpt naar haar kruis en betast haar vaginale zone. Hij merkt al snel haar natte plekje en zegt tegen Nick dat ze haar verder moeten uitkleden. Snel en vakkundig wordt haar rokje omlaag getrokken en uitgedaan. Ze staat nu enkel in haar omhoog getrokken topje, haar behaatje en slipje voor de jongens. Ze kijken vol geilheid naar haar borsten en broekje. Dan gaat Nick naar haar broekje en trekt die zonder pardon naar beneden tot op haar enkels. Nu staat ze met haar ontblote geschoren kletsnatte pruim voor de jonge kerels. Snel wordt haar slipje ook verder uitgedaan en hebben Nick en Simon toegang tot haar natte kut. Nick komt dichterbij en kust haar vol op de mond en grijpt naar haar borsten. Van geilheid begint ze te tongdraaien met Nick. Ze voelt zijn harde pik tegen haar lichaam. De knedend en strelende handen maken haar nog geiler. Dan plots voelt ze een warme adem op haar kutje gevolgd door een natte wippende tong, ondertussen nemen twee handen haar kontje vast en kneden haar billen. Het is Simon die op zijn knieën zit en haar kutje streelt met zijn natte tong. Hij proeft haar kutsappen als hij tussen haar kutlipjes glijd met zijn tong. Yolanthe wordt er stikheet van en produceert kreunende geluiden telkens haar borsten en kutje gestreeld worden. Een waar geil feestje met Yolanthe die weerloos het betasten ondergaat van haar sexy body en van twee jonge kerels die zich tegoed doen aan haar sexy lichaam.

Na enige tijd zo te strelen en likken maken ze haar los en trekken haar topje en behaatje helemaal uit. Yolanthe is superheet geworden en heeft enkel haar sportschoentjes aan. Voor de rest is ze helemaal naakt. Jan kijkt nog steeds uit maar het blijft stil in de speeltuin. Jan heeft alles meegegluurt en heeft zijn harde paal bevrijd uit zijn broek en staat zachtjes masturberende mee te geniet van de naakte Yolanthe. “Jij krijgt straks een speciale beurt” zegt ze tegen Jan, die kwijlend en masturberend meekijkt en ondertussen toch een uitkijk behoud op de lege speeltuin.

Yolanthe legt haar rokje op de grond en gaat op haar knieën zitten, ze vraagt aan Nick en Simon om hun shorts helemaal uit te doen. Zo snel als beide kunnen staan ze volledig naakt bij haar en heeft ze twee stevige jonge pikken voor haar neus. Ze neemt in iedere hand eentje en begint dan allebeide zachtjes te masturberen. Lekker gekreun bij de jongens als hun velletjes over de eikels rollen en een heerlijk masserend gevoel door hun paal vloeit. Langzaam verhoogt Yolanthe het tempo en ze zuigt zich vast op de jonge pik van Nick. Ze draait haar tong onder zijn paal door en likt lekker de eikel van zijn neukpaal. Hij verdwijnt bijna helemaal in haar mond, ondertussen blijft ze de andere pik, die van Simon verder afrukken. Na een vijftiental seconden wisselt ze van pik en krijgt Simon een zuigbeurt te verwerken en Nick wordt verder afgetrokken. Zo blijft ze een hele tijd haar jonge kerels verwennen door om beurten hun pikken af te zuigen. De jonge gasten genieten en kreunen onder het hemelse genot in hun pikken als ze gepijpt en afgerukt worden. Yolanthe is een echt zuigsletje, dat hadden ze niet verwacht deze morgen toen ze vertrokken met haar op deze tocht.
Enkele tijd later begint Nick te hijgen en te trillen op zijn benen, zijn onderlichaam schokt, het sein voor Yolanthe om zijn pik uit haar mond te halen en masturberende laat ze hem klaar komen op haar borsten. Nick schokt en perst grote vlokken warm sperma, ze vliegen door de lucht recht op Yolanthe haar lekkere tieten. Wat een stevige ejaculatie van Nick en grote vlokken wit zaad druipen over haar borsten en tepels. Een tevreden blik van Nick over zijn lading sperma en zijn lekker orgasme daarbij. Hij vindt dat hij te snel kwam maar dat vind Yolanthe niet zo erg, “ als je maar fun hebt gehad “ zegt ze tegen Nick. Ondertussen is Simon ook aan het klaar komen en net als Nick trilt die op zijn benen en lekker stotende met zijn pik loost hij een hele lading sperma over Yolanthe haar gezicht en met open mond vangt ze nog enkele ejaculaties van sperma op uit de lucht. Ze slikt enkele shots sperma die in haar mond vlogen lekker in. Simon ondergaat een hemels orgasme en perst dan ook alle druppels zaad uit zijn neukpaal. Yolanthe neemt dan de beide pikken in haar handen en begint ze lekker proper te likken. Alle teveel aan sperma wordt door haar tong weggeveegd en na enkele tijd zijn hun pikken netjes en proper gezuigd. Zo een pijpbeurt hebben ze beide nog niet meegemaakt, Yolanthe is dan ook een ervaren vrouw en kan zich als een neuksletje gedragen.

Nu is het de beurt van Jan, eerst afgelost door Nick en Simon die nu op uitkijk staan, stapt hij op Yolanthe toe. Yolanthe zegt tegen hem “ als dank om te wachten mag jij mijn neukgaatje vullen” en ze gaat op haar knieën met haar kontje naar hem toe gericht plaats nemen op haar rokje. Jan ziet haar zeiknatte pruim tussen haar billen gaat dan ook snel achter haar zitten. Hij stoot zijn short tot op zijn knieën en bevrijd zijn hele harde stevige neukpaal uit zijn handen recht voor haar neukgrotje. Dan laat hij zijn ontblote eikel op en neer door haar schaamlipjes glijden wat door haar op een zacht gekreun onthaald wordt. Zachtjes duwt hij zijn pik in haar neukgaatje en zij duwt mee met haar kontje en langzaam glijd de hele neukpaal van Jan diep in haar neukholletje. Dat holletje is zo glad en soppig van haar kutvocht dat zijn paal glimt als hij zich zachtjes eruit trekt, lekker laat hij de eikel in haar grotje. Zo begint Jan aan zijn neukpartijtje met Yolanthe, rustig en kalm aan wat door haar geapprecieerd wordt. Hij neemt haar heupen vast en helpt haar het tempo omhoog te halen, zijn neukpaal glijdt nu sneller in haar kut en Yolanthe duwt haar kut nog meer naar hem om een diepe penetratie te hebben van zijn pik. Het begint te kolken in zijn dikke zaadballen en een enorme ejaculatie is in de maak. Yolanthe geniet van de rit op zijn paal en kreunt bij elke voorwaartse stoot in haar prut. Jan voelt zijn zaad opkomen naar zijn pisbuis en begint nu aan een spietsende rammende kutneukpartij van haar pruim. Yolanthe begint ook de eerste opwellingen van een orgasme opkomen. Dan kan Jan het niet meer houden en laat zijn sperma in golven door zijn paal recht in haar neukgrotje spuiten, grommend en hijgend schiet hij alle zaad in haar kut. Yolanthe voelt het warme sperma in haar onderbuik en heeft daarmee een heerlijk diep orgasme. Ze duwt haar kut op Jan’s paal om alle sperma op te zuigen. Een heerlijk orgasme rolt door hun beide, en als Jan enige tijd later zich terugtrekt uit haar pruim, lopen er golven van sperma uit haar kut. Het warme sop druppelt langs haar schaamlipjes op haar billen en op de grond. Ze draait zich om naar Jan en neemt zijn glimmende paal van het sopje sperma en kutvocht in haar mond en zuigt en likt zijn half harde neukstaaf helemaal zuiver.

Jan geniet ervan als zijn oudere neuksletje haar tong over zijn pik likkende alles netjes maakt. Als Yolanthe en Jan even later recht staan bedankt hij haar met een lekkere zoen op haar mond.
Het wordt weer tijd om aan te kleden, ze moeten nog een heel eind terug maar dit lekker neuk halfuurtje is er nu bijgekomen. Als ze enige tijd later alle vier terug aangekleed zijn beginnen ze aan de terugweg. Lachende en genietend keren ze terug met een gevoel van heerlijke verzadiging. Yolanthe vraagt ze om discreet te zijn en dit avontuurtje aan niemand door te vertellen, wat ze dan ook plechtig beloven.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen