Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een beetje rare samenloop van omstandigheden; ik had haar al een paar keer gezien bij gemeenschappelijke vrienden. Maar nooit echt hadden we samen gesproken, wel regelmatig onze blikken gekruist. Eigenlijk hebben we ook niet zoveel samen: zij een hittepetit van wat zal ze zijn??? 60??? Regelmatig door het beeld huppelend en rare kreetjes uitstotende en veel onzin, vaak wanneer je daar niet op zit te wachten.
En ik, Tim, 39 niet te lang maar wel breed getraind en sinds een tijdje weer vrijgezel.

Elke keer als ik haar tegenkwam op feestjes en verjaardagen bij Jessica en Max was haar sukkelige vent er ook bij geweest, ik kon slecht begrijpen wat ze eigenlijk in die saaie sul ziet maar goed ieder zijn meug.

Dit keer was het anders, ze was alleen! D’ r muffe droogkloot had ze niet bij d’r dit keer. Nog voelde ik me niet echt geroepen met haar te praten, ik had het veel te gezellig met allerlei vrienden en kennissen.
Wel zag ik haar veel met haar strakgetrokken amandelvormige oogjes mijn richting opkijken, en soms veel betekenend opnemen. 1 keertje toen ik een nieuw drankje ging pakken schoof ik achter haar langs,
in plaats dat ze een klein stapje naar voren zou doen wat je zou verwachten, bleef ze staan en stak zelfs haar kontje fier naar achteren. Mijn stokstijf staande trapleuning die al heel de avond in de aanslag stond, moest ze gevoeld hebben. Ik rook haar parfum bij het achter haar langs gaan. Ik kreeg ook van iets te dicht bij een blik op haar, naar mijn smaak, toch te drastisch gesaneerde gelaat wat me even deed rillen. Let wel ik ben ruimdenkend, ook over plastische chirurgie en ieder moet doen wat ie wil maar soms zijn dingen net een station te ver.In ieder geval verstreek de gezellige avond in hoog tempo. Enkele gasten waren reeds vertrokken, en ook ik ging bij de gast vrouw en –heer gedag zeggen. Marijke had ik al een tijdje niet meer gezien, maar toen ik buiten bij mijn auto kwam stond ze een beetje strategisch bij haar auto te dralen. Terwijl ik mijn Franse Coupe ontgrendelde hoorde ik de parmantig tikkende hakjes mijn kant op komen.

 

Na enkele ogenblikken later de auto geparkeerd te hebben op de overdekte parking onder het complex, kwamen we via de centrale ingang in mijn appartement en ontstak ik een paar lichtjes in huis. Toen ik haar in de hal voor ging voelde ik haar hand op mijn rechterbil, de volgende verrassing en ik ging er eigenlijk van uit dat Marijke misschien een rosé’tje te veel op had.“Tim wat heb je het prachtig en smaakvol ingericht hoorde ik Truus de Mier zeggen, Jess zei al dat het hier zo schitterend was en dat je zo’n goede smaak hebt. Wat wil je drinken Marijke?, vroeg ik haar.Heb je witte wijn koud liggen?? Was haar antwoord, zonder reactie stond ik al in de open keuken en schonk haar een mooie witte Franse Cabernet Sauvignon in. Ik ging op een hoekje van de bank zitten en Marijke trippelde eerst nog even onrustig in de rondte, bewonderde het uitzicht over het park en de grote waterpartij en ging vervolgens pal naast me en tegen me aan zitten.

Ik besloot er maar het beste van te maken; en af te wachten wat er te gebeuren stond, het was alweer even geleden dat er wat te neuken op mijn pad kwam en een fan van echt rijp was ik altijd al geweest.

Na een eerste paar slokjes begonnen een paar voorzichtige zoentjes en al snel het eerste tongwerk, nadat de ergste drempel was overwonnen moest ik voor mezelf bekennen dat deze vrouw goddelijk kon tongen en dat haar tong even fantasierijk als zijzelf is door mijn mond heen huppelde. Ik kon het niet maken om mijn ogen helemaal te sluiten vond ikzelf omdat dat ze dat misschien zou opvatten als belediging en dat ik haar afstotelijk zou vinden, maar een beetje mijn ogen dichtknijpen en door mijn wimpers kijken om het allemaal wat dragelijk te houden deed ik stiekem toch.

Nadat ik langzaam haar blouse had opengeknoopt en ik alvast een voorzichtig kneepje in het “polyesterwerk” had gegeven om vast te stellen hoe hard die kunsttieten nou echt in werkelijkheid waren, onderbrak ze kort onze omhelzing en zei ze; “gaat het langzaam niet eens tijd worden om jouw slaapkamer op te zoeken, of wil je hier op de bank”……..ze maakte haar zin niet af insinuerend dat de laatste woorden een soort van zwaarwegende vanzelfsprekendheid hadden.

Ik pakte haar glas en zette dit geluidloos op de tafel en nam vervolgens haar zachte hand, om haar mee te tronen. Onder het lopen door de gang greep ik met 1 hand onder haar jurkje om de met kant afgezetten randjes van een satijnen slipje te voelen en in het epicentrum een doorweekt natte plek.
De doorsmeerkuil is nog vol in bedrijf bedacht ik bij mezelf maar sprak deze woorden niet uit al moest ik er innerlijk om lachen. Wel was ik meer dan verheugt vast te stellen dat deze rijpe vrouw op eigen kracht nog een meer dan gezonde dosis kutgeil te produceren.
Marijke reageerde met een gespeeld verbolgen “nou ja zeg geil beest”. De “G” was zachter dan zacht en een kreuntje ging er aan haar reactie vooraf. Inplaats van terugtrekken bewoog ik mijn wijs- en middelvinger meer naar het boordje om vervolgens direct met beide vingers achter de stof te floepen. Beide vingers hadden direct contact met haar druipend natte snee en mijn middelvinger volgende de logische weg rechtstreeks naar haar krater. Tjeeeezusss wat was deze vrouw geil, het leek wel een Limburgse druipsteengrot na een regenbui.

Inmiddels hadden we het grote lits-jumeaux bereikt en begon ik haar kleding verder af te pellen, in rap tempo had ik haar jurk en BH op de grond liggen en stond ze in alleen nog een slipje voor me. De kleur was een beetje satijnachtig ecru met een donkere verkleuring waar het overtollige kutsmeer de stof had doorweekt. De afgelopen 10 minuten hadden me niet onberoerd gelaten en wat ik allerminst verwachte was dat mijn lul inmiddels als een soort trapleuning fier in de aanslag stond en mijn jeans op hoogspanning hadden gebracht. Marijke zakte iets door haar knieën en opende mijn spijkerbroek en ging rechtstreeks op haar doel af in mijn boxershort.
Haar poezelig slanke handje omvatte mijn zwengel en langzaam begon ze ritmisch te melken. Dit voelde al goddelijk aan en ik liet haar begaan, na een minuut of wat akte ze zelf nog iets verder door haar knieën en toen ze geknield zat nam ze langzaam mijn op exploderen staande eikel tussen haar opgespoten lippen. Haar flexibele tong danste over mijn knop als een jong kalf in de lentetijd. Ik kreunde van genot en was waakzaam om niet direct haar keel vol te schieten met een klodder boenwas.
Net toen ik van plan was om terug te trekken en even een pauzetje in te lassen om niet direct een gedeelte van de munitie verloren te laten gaan, pakte Marijke me steviger bij mijn pik vast en zoog krachtig door. Mijn sabel had ze de hele tijd al behoorlijk diep in haar keel en ik begreep dat zij totaal andere plannen had. Inmiddels had ik haar krachtig bij haar (eveneens kunst)suikerspin op haar hoofd vast en begon het geheel op een stevige keelneuk sessie te lijken. Duidelijk was ik voorbij het punt waar een ommekeer nog mogelijk was en in het diepste van mijn zak vormde zich een wervelende lozing die op zoek naar de uitgang was. Drie, vier grote zaadfluimen slingerde haar keel in en slingerde tegen haar huig en strottenhoofd, wat Marijke enigszins deed kokken, maar grote meid als ze is werd alles dapper doorgeslikt. Geen druppel ging er verloren, slechts 1 klein sliertje kleefde nog aan haar onderlip, achter blijvend als een schitterend relikwie.

Ik zette behoedzaam de paarse kloppende helm tegen haar personeelsingang, en begon licht de druk op te bouwen. Marijke wierp schrikachtig een blik achterom en wilde protesteren. Ik liet haar geen tijd en begon krachtig 4-5 keer keihard te stoten tegen haar kringspier, waar de eerste pogingen niet succesvol waren schoot mijn eikel de zesde keer met kracht door de barrière heen en bleef ik net met mijn eikelrand achter haar anusring steken gelijk muurvast. Het gepiep van Marijke was spoorslags overgegaan in een soort gekrijs van een dier in nood. Met alle macht probeerde ze weg te komen en maakte allerlei kronkelbewegingen naar voren. Met beide handen had ik haar krachtig om haar wespen taille beet en trok haar op die wijze als het ware over mijn lans heen.
Ik verloor mijn verstand compleet en na even gewacht te hebben begon ik mijn stoten te hervatten en drong mijn lul navenant dieper haar darm in. Door de lucht verplaatsing werd er een soort geplop hoorbaar. Mijn god wat spande haar aarstube strak om mijn snikkel. Marijke had nog steeds last van de boosaardige indringer en siste “rotjongen stop, hou nou op” tussen haar tanden. Duizend gedachten schoten door mijn hoofd, kijk mij nou een wijf van in de zestig in haar kont te liggen neuken mafkees, ik bedacht me eveneens dat dit zo mogelijk 1 van de meest ongerepte stukjes van haar lichaam was waar ik mij nu bevond. Hier was het chirurgen mes

De wrijving van haar darmwand langs mijn schacht maakte me krankzinnig. Ik moest vaststellen dat ik zelden zoiets lekkers en straks had geneukt, hier kon menige vrouw die half haar leeftijd was een voorbeeld aan nemen. Inmiddels begon ik meer ruimte in haar reet te voelen, en was het gegil overgegaan in hard gekreun en een gejaagde ademhaling. Marijke begon met haar hoofd te schudden en begon mijn stoten met genot op te vangen en neukte ondertussen stevig mee. Het borrelend, tintelende gevoel in mijn zak verried dat dit niet meer lang kon gaan duren. Een grote hoeveelheid zaad was op weg naar de uitgang, en ik was van plan mijn sperma zover mogelijk de ingewanden van Marijke in te slingeren. Met een onstuimige eindsprint kwam ik met een brul klaar, een aantal stuipachtige lozingen achterelkaar als een soort salvo zorgde ervoor dat mijn sperma diep in de achterste catacomben binnendrongen en in kleverige slierten aan darmwanden bleef plakken. Ook Marijke kwam als een lawine klaar en dat was voor mij een regelrechte openbaring, zo’n heftig anaalorgasme. Door de langzame nastootjes die ik in haar kont gaf begon het overtollige zaad langzaam langs mijn lul naar buiten gepompt te worden. Ik trok me behoedzaam terug en met een plop en een grote scheet kwam ik los uit Marijkes anus, die gastvrij openbleef staan als een kerkdeur. Royale slierten zaad kwamen naar buiten gegolfd en liepen toen ze van het bed opstond aan de binnen- en achterkant van haar dijbenen naar beneden, een ontiegelijk geil aanblik waar mijn pik al langzaam iets van begon op te harden. We besloten het echter hier bij te laten en een lekker badje in de jacuzzi te nemen, waarbij we nog een beetje nagenoten van een heftige en onverwachte sexsessie.
Eensluidend stelden we vast dat dit voor herhaling vatbaar was en dat we het binnenkort nog een keertje dunnetjes over zouden doen.


Dit was mijn eerste verhaal in de categorie VIP's, waarvan ik weet dat er een aanzienlijke groep van liefhebbers hier op Colani.nl bestaat. Laat weten wat je er van vond zodat ik af kan wegen of dit voor jullie en voor mij voor Missy met moeite, om de langdurige stilte te verbreken. Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig.
"Nee, dank u. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij. Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had.
"O, nee, dat gaat niet! Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Alstublieft? Blijft u, alstublieft?"
Missy besefte dat haar woorden een beetje opdringerig klonken, maar ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan... nog niet tenminste. Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen.
Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe. Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan. Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd.
Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen. De jongen liet het blijkbaar aan haar over. Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Jezus! Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben?
Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen. Ja, ze zou het doen.
Ze moest de kans wagen!
"Zullen we naar boven gaan? Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen.
"Jaaaa", fluisterde de jongen.
Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok.
Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken. Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken.
Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was.
Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi. Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank. Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot... in ieder geval veel groter dan die van haar man!

Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden. Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren.
Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan.
"Wacht even, dan zal ik je helpen", zei Tim.
Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam. Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok.
Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed. Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven.
"Mmmm, wat is dat een lekker gevoel", zei Tim, toen hij over haar schouders begon te wrijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn. Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij
ouder, verstandiger en veel ervarener was... maar toch had hij haar uit het evenwicht gebracht, net alsof ze nog een schoolmeisje was dat voor het eerst met een jongen uitging.
Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel. Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende.
"Je bent mooi", fluisterde Tim, terwijl hij een stap achteruit maakte en verlangend haar vrouwelijke lichaam bekeek.
"Jij ook", zei Missy.
Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar
gezicht vlak bij het zijne was. Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan. Tim was alles wat ze wou hebben!

Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte. De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden.
Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte.
Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond. Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken.
Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.
"O, ja, zoen me! Zoen me hard!" kermde Missy, toen de jongen verder naar beneden ging, op weg naar haar twee enorme tieten.
Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen.
"Zuig eraan! O, jaaaaa, zuig er hard aan!" kermde Missy en Tim gehoorzaamde meteen.
Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren. Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde. Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders!
Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet.
"Zuig er goed aan!" commandeerde ze.
Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen. Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden.
Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan. Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje.
"Oooooooo!" kermde Missy, toen ze zijn tong in haar kut voelde glijden. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel! Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar
natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was.
Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy, toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen. Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd.
Missy begon haar heupen op en neer te bewegen. Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen.
Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam. Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging. Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was. Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen.
Tim bewoog zich zo snel dat Missy's wens een  NegergangbangJaak gaat voor Missy staan, zij streelt over zijn borst, trekt aan zijn tepels, laat haar handen naar onder glijden over zijn buik langs zijn dijen en knielt voor de jongeman. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint te pijpen. De eikel glijdt diep in haar mond tot tegen de huig. Ze begint trage neukbewegingen te maken en voelt de zwelling van de lul in haar mond. Voor zijn leeftijd heeft Jaak reeds een dikke lul war haar lippen moeite mee hebben om hem te omvatten, ook de lengte schat ze over de 20 cm., het lijkt wel een familie erfenis, want zijn oom Gunna heeft een lul van meer dan 30 cm en vader Rico is ook fabuleus geschapen. Ze trekt de lul uit haar mond die een sliert speeksel vermengd met voorvocht achter laat, trekt de huid over de eikel en maakt met haar tong kringetjes rond de eikel. Ze pakt zijn hand en leidt die naar haar kutje, de jongen wrijft met een vinger langs haar schaamlippen waar het kutvocht reeds welig uitlekt. Hij duwt tussen de lipjes en probeert de vinger in haar grotje te duwen. Er loopt een rilling over haar rug, ze wordt er geil van, een jonge kerel van amper 18 jaar die ze mag inwijden in de kunst van de seks.

Ze gaat languit op de grond liggen en vraagt Jaak of hij haar kutje wil likken. De jongen naast haar dijen en brengt zijn mond tegen haar kutje, met de tongpunt likt hij haar schaamlipjes van onder naar boven en terug. Haar klitje, begint te zwellen en richt zich op tussen de lippen. De knaap begint er aan te likken en zet zijn tanden erop waarmee hij zachtje drukt. Haar ganse lichaam trilt, haar kontje trilt en wipt zachtjes naar boven. Jaak brengt 1 vinger in haar kutje dat er gemakkelijk inglijdt, hij steekt er een 2de vinger bij en ok een derder vinger.
Missy trekt aan zijn lul die nog in omvang toeneemt. Nu neemt hij plaats tussen haar dijen en boort zijn eikel tegen haar kutmond. Hij dringt voorzichtig zijn lul naar binnen tot die in volle lengte tegen haar baarmoeder duwt. dan trekt hij zijn lul terug tot aan de rand van haar kutje om vervolgens met een forse stoot die grote dikke neukpaal in één stoot naar binnen te dringen en hevig neukibewegingenn te maken.
Het alsof het niet zijn eerste neukparij van vandaag is, maar ook zijn laatste, zo gedreven is hij en het duurt dan ook niet lang voor hij zijn orgase bereikt. Ze voelt zijn eikel zwellen, een teken dat hij tegen zijn uitbarsting aan zit, de klodders sperma in haar buik schieten, één, twee, drie, ja vier maar na elkaar voelt ze zijn warme zaad met harde scheuten in haar kutje schieten, ook zij komt klaar. "Het is geweldig" roept ze "Jij bent een fenomeen en met enige routine zullen alle vrouwtjes voor u vallen, jij hebt een gouden lul en nog zo jong.
Missy's wens een negergangbang
Jij bent een godsgeschenk en als je het geheel nog beter wilt maken, dan moet je mijn kutje uilikken tot de laatste druppel." De jongen gaf gehoor aan haar vraag en drong met zijn tong diep in haar kutje en slurpte al het zaad vermengd met haar kutsappen naar bninnen en slikte alles door alsof het een lekkernij was. Nu moet moeder Mary haar zoon verder inwijden in de liefde terwijl vader Rico zich inlaat met Missy om haar te danken voor de prestatie die ze zopas heeft geleverd. Het wordt uiteraard een totale orgie waar de mannen elkaar afwisselen bij de vrouwen. Een cacfonie van gehijg en uitroepen als; "ja, ja doe dieper, nog dieper, dat voelt goed; ik kom klaar, schiet je zaad maar diep in de sletterige kut... en nog meer van die geile smeekbeden. Brabo met Mary, Gunna met Missy, en zo ruilen ze verder tot ze allen uitgeput naast elkaar blijven liggen. Plots zegt Jaak: "Maar ik heb nog één wens, ik zou graag ook een mannenkutje willen neuken, ik heb gezien dat Brabo zo'n prachtig kontje heeft enn gezien zijn vrouwtje mij heeft ontgroend wil ik haar man eveneens de eer laten om met mijn lul zijn kontje te neuken." Brabo had nog nooit met een man geneukt en hiçj schrok van dit voorstel. Het is Missy die zo geil is, dat ze ook wel eens zou willen zien hoe haar man in zijn kontje wordt geneukt. Het sterretje van Brabo wordt goed ingesmeerd, Missy laat, 1 vinger naar binnen glijden, wat vlot gebeurd, dan laat, ze het werk ,over aan Rico, hij steekt er 2 vingers in het kontje, dan 3 vingers, nog wat meer smeer over en nin het kontje en ook zijn lul wordt goed, geölied. Dan plaatste hij zijn eikel tegen het sterretje trekt de billen wijd uit elkaar en dringt langzaam naar binnen, milimeter per milimeter. Zijn eikel is voorbij de sluitspier, hij rust een poos en begint opnieuw te drukken tot de lul er voor de helft insteekt. Hij laat Brabos kontje gewoon worden aan de lul om dan verder te gaan met zachtye neukbewegingen. De pijn vermpinderd en de lul glijd gemakkelijk in en uit de darmkanaal, Brabo begint het leuk te vinden en het voelt goed, tot met een gil Jaak zijn lading sperma in het kontje lost. Hij blijft zo nog wat zitten met de lul in het kontje, het zaad glijd, langs de neukpaal naar buiten langs de billen van Brabo.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang
Gunna vertelt dat hij heeft ingeschreven voor een privé gangbang deze avond in de ROOMS OF RED BUL Club en dat voor 5 personen: Mary, Rico, Missy, Brabo en zichzelf. Het is omstreeks 23 uur dat ze daar toekomen enn worden onmiddellijk nar de vestiaire geleid waar ze hun kleren en spullen in een kast kunnen opbergen en worden aan de bar verwacht in hun naakie. Daar staan vier naakte dametjes op een soort verhoog een show op te voeren. Het 1ste dametje met grote borsten wel een DD, staat met gespreide benen en houdt 2 brandende sigaretten tussen haar kutlipjes. Het is of ze de sigaretten rookt, de rook inhaleert en dan uit haar kutje perst. Voor dergelijk iets moet ze wel heel geoefende kutspieren hebben. Nummer 2 is bezig haar kutje te neuken met de ziel van een wijnfles terwijl ze met een bierflesje haar kontje bewerkt tot ze aan een orgasme komt. Nummer 3 een rosharige deerne heeft 2 tepelpiercing waar aan een vastgemaakt kettingetje gewichten van elk 50 gram hangen die de tepels enorm uitrekken. Ook zij staat in spreidstand en aan elk kutlipje zit eveneens een piercing hier hangt aan iedere lip een gewicht van 100 gram die ervoor zorgen dat de kutlippen uitgerekt worden tot enorme hangende lappen. Ze staat voorover gebogen en laat de gewichten aan de tepels en de lipjes slingerende en draaiende bewegingen maken. Missy zou zoiets niet aankunnen, ze rilt bij de gedachte alleen al.
Missy's wens een negergangbang
Bij nummer 4 ligt er een grote plaat voor met brandende kaarsen op Zij staat wijdbeens en met haar vingers trekt ze haar kutlippen wijd uiteen om dan op een afstand van 1 meter en met een goed gerichte urinestraal alle kaarsen 1 voor 1 perfect op de vlam gericht uit te pissen. Er zijn intussen zo'n 30-tal mannen binnengekomen en zijn allen toeschouwers van het gebeuren. De aanwezigen staan met harde lullen waaraan ze trekken terwijl Missy en Mary hun kutje aan het vingeren zijn en de druppels geil op hun schaamlippen te zien zijn. Om klokslag 12 uur stelt de uitbater van de ROOMS of RED BUL de 4 dametjes voor die er voor hebben gezorgd dat het publiek zich heeft kunnen opwarmen. Hij stelt ook Mary en Missy voor als nieuwkomers in de club en die zullen meedingen als lustobject in de privé gangbang. Hij vertelt ook het reglement: bij anale en vaginale penetratie met de penis is het verplicht om een condoom te gebruiken, deze zijn in voldoende voorraad en in alle formaten. Ieder vrouwtje heeft een nummer en aan de muur zijn borden bevestigd waarop hun nummer staat.
Het is zo dat ieder gebruikt condoom wordt opgehangen op het bord met het nummer van de betreffende dame waarvoor het condoom heeft gediend. Wie zic h niet aan het reglement houdt moet onmiddellijk de club verlaten. Er worden 6 gynaecologische stoelen in de zaal gereden en iedere dame moet op één ervan plaats nemen. Missy en Mary liggen ongeveer naast elkaar. Missy krijgt onmiddellijk gezelschap van Gunna met een lul van 34 cm en Rico die een lengte telt van +/- 27 cm. maar Missy kijkt verrast als ze ziet dat Richard en Sam, de 2 negers die haar de vorige avond een onvergetelijke gangbang hadden bezorgd hier ook aanwezig zijn en zich naast Gunna en Rico plaatsen. Ze weet nu zeker dat haar eerst 4 neukers negers zullen zijn die elk respectievelijk een reuze lul tussen hun benen hebben hangen. Ze is blij dat ze gisteren en deze namiddag reeds een voorsmaakje heeft gekregen en zodoende genoeg is opgerekt om die reuzelullen te kunnen ontvangen.
De rest van de nacht zal dan wel klein grut zijn denkt ze. Brabo is als eerste bij Mary komen te staan die eveneens gezelschap krijgt, van een viertal andere liefhebbers. In minder dan een uur is Missy 6 keer in haar kutje geneukt en 4 maal in haar kontje terwijl ze 3 maal het sperma in haar mond kreeg en 4 mannen hebben zich gemasturbeerd over haar borsten. Ze heeft al 3 orgasmen gekregen die maar niet willen wegebben alsof het ketting reactie is die door haar buik en kutspieren sidderden. Ze word, gevuistneukt en in haar kontje gevingerd zonder te stoppen, het is zo hevig dat ze niet merkt wat er met de andere vrouwen naast haar gebeurt. Ze smeekt oor een rustpoze en enige verfrissing, hoewel ze massas sperma heeft geslikt, plakt haar mond van de dorst.
Na de pose krijgt ze het gezelschap van een kleine tengere man met baard en veel haar op zijn borst, Ze heeft nog niet gemert wat er tussen zijn benen hangt, een lul vann zowat 25 cm en zo abnormaal dik. Die van Gunna is 9 cm dik maar de baardman heeft zeker een luil die 3 à 4 cm dikker is. Hij vraagt Missy of ze hem wil masturberen en dan pas ziet ze die paardenlul.
Ze heeft 2 handen nodig om hem te omvatten en begint het vel over de eikel te trekken, de aders langs de stam zijn precies koorden zo dik. De man grinnikt en zegt: "Ik heb wel gezien dat jij eenn geile slet bent die geilt op grote negerlullen en op vuistneuken die gemakkelijk in uw zeiknatte doos schuiven, jij hunkert naar grote lompe stukken neukvlees in jouw geile kut, wel ik zal er u een paal geven die je super neukdoos zal volspuiten en waarvan je nog lang zult kunnen navertellen.
Missy's wens een negergangbangMissy bekijkt zijn lul en roep dan "Die kan er onmogelijk in, je zal mijn kut openscheuren", "Niets van, jouw kut zal mijn lul aankunnen zoals al die andere, ik zal je neuken zoals je nog geneukt hebt meegemaakt, tot het zwart wordt voor jou ogen en je op het randje staat om het bewustzijn te verliezen." Hij gaat tussen haar benen staan, steekt een met de vingers samengedrukte hand in haar kut en probeert er een tweede hand bij te krijgen, wqat niet zo gemakkelijk gaat. Hij neemt wat olie giet er wqat in haar kut en over zijn handen en probeert het opnieuw., met zachte druk krijgt hij zijn 2de hand naast, de eerst in haar kut en eens binnen draait hij zijn polsen waardoor zijn vingers naar buiten wijzen.
Zijn vingers tasten haar kutwand af op zoek naar haar G-plekje en plots slaakt ze een enrome kreet "Het is gelukt, ja je zit er binnen, het voelt zo goed" Er vloeit een massa kutvocht uit haar kut over zijn handen. Langzaam trekt hij zijn handen uit haar kut en zet zijn eikel voor, haar grotje, hij laat er nog, wat olie overlopen en voorzichtig drukt hij terwijl zijn vingers zoveel mogelijk haar lippen uit elkaar trekken. Hij glijdt traag naar binnen en eens de eikel voorbij de kutspier is glijd hij dieper tot aan zijn zak. Hij maakt neukbewgeingen, zijn ballen slaan tegen haar kontje enn zijn handen trekken aann haar tepels. dat klein tenger mannetje heeft een enorm neukvermogen en wanner hij zijn zak in haar kut lost voelt ze zijn zaad en haar kutsappen langs haar dijen naar buiten glijden.
Ze krijgen bijna op hetzelfde moment een orgasme, zo overweldigend. Als hij zijn lul terugtrekt geeft het een kwak geluid, haar kut blijft open staan alsof er een kinderhoofdje moet uitkomen. Het condoom heeft een inhoud, zoveel als van misschien van 5 andere mannen samen. Missy voelt zich afgemat en de volgende mannen die haar willen neuken zijn van geen enkele betekenis meer, zij heeft het uiterste gekregen.
Het was tegen 4 uur 30 als de gangbang ten einde liep en het resultaat aan de borden werden samengeteld. Missy had het maximum gescoord, er hingen 74 condooms op haar bord en daar nog het aantal bij waar ze gevingerd werd en de lullen die ze in haar mond had klaargepijpt en de sperma die op haar borsten was terecht gekomen. Uit de condooms werd de sperma verzameld en de maatbeker duidde meer nan 800 gram. De uitbater van de club biedt haar een job aan als goedbetaalde animeer-dame, wat Missy afwees, ze was tevreden met haar man Brabo en het is dank zij zijn toegeving dat ze deze fantasie heeft mogen beleven, het zal waarschijnlijk ook wel bij die ene super fantasie negergangbang blijven.
huisontvangst.nl/?p=14107&pi=colani" target="_blank" title="Missy">Missy pas wist wat er gebeurde, toen het al zover was.

Hij liet zijn tong uit haar gat glijden, pakte zijn enorme pik met zijn rechterhand beet, bracht die vakkundig naar het midden van haar kut toe en stootte hem toen in haar scheur.
Missy slaakte een zachte kreet, toen de grote lul van de jongen haar poesje vulde. Hij voelde veel groter aan dan die van haar man.
Hij was breed, lang en keihard.
"Neuk me, neuk me!" schreeuwde ze, toen de lul in en uit haar poesje begon te glijden en haar schaamlippen ver uit elkaar drukte. Tim had geen aansporing nodig. Hij begon zijn neukpaal zo snel mogelijk in en uit de kut van Missy te rammen. Bij iedere stoot kreunden ze allebei van genot.
Het duurde niet lang of de hartstocht van Tim had een hoogtepunt bereikt. Hij stootte zijn pik woest in de kut van Missy, terwijl hij tegelijkertijd haar tieten met zijn borst platdrukte. Hij trok zijn penis helemaal uit haar nauwe, natte poesje en stootte hem er daarna nog harder in.
Missy voelde het bloed naar haar gezicht stromen, toen haar lichaam van hartstocht geëlektrificeerd werd. Ze had het gevoel alsof ze in een stopcontact terecht was gekomen. Iedere porie van haar lichaam kwam tot leven, toen haar meervoudige orgasme de kop opstak.
Missy had gewild dat dit avontuurtje zich tot ver in de namiddag zou uitstrekken, maar ze raakte te opgewonden om het nog langer te kunnen uithouden. Ze kon zich niet langer beheersen. Ze moest zich overgeven aan de hartstocht die haar verteerde en haar orgasme de vrije loop laten.
"Kom klaar, Tim! KOM KLAAARRRR!!" schreeuwde ze, toen de jongen een lading warm, kleverig zaad in het stuiptrekkende gat van haar poesje begon te schieten waar geen eind aan scheen te komen.
Toen Missy dat voelde gaf ze haar eigen orgasme de vrije loop. Ze had nog nooit zo'n meervoudig orgasme meegemaakt. Haar lichaam trilde hevig, toen ze aan een stuk door klaarkwam. Ze dacht dat er nooit een einde aan zou komen.
Haar sap stroomde uit haar kut en vermengde zich met het zaad van haar jonge minnaar, waardoor zich een grote plas op de sprei begon te vormen.
Missy kneep zo hard ze maar kon met de spieren in haar kut in de lul van de knappe, donkerharige jongen, tot hij niets meer had. Toen bleef ze nog even stuiptrekken, tot ook zij helemaal droog en uitgeput was.

Dit was de meest erotische ochtend die Missy ooit van haar leven had meegemaakt. Door deze episode had ze haar jeugd weer hervonden. Dat zou ze van haar leven niet meer vergeten!
Tim bleef nog een hele tijd op haar liggen om op adem te komen. Tenslotte trok hij zijn verlappende lul uit haar nog trillende poesje en liet hij zich van het bed afrollen.
Hij boog zich voorover en zoende haar zachtjes op het voorhoofd en daarna langzaam op de ogen. Hij bleef naar haar kijken, terwijl hij zich snel aankleedde en zijn slappe, druipende lul weer in zijn strakke verschoten spijkerbroek stak.
Missy had het gevoel dat ze deze jonge dekhengst nooit meer zou ontmoeten.
Die veronderstelling bleek juist te zijn.
Dit was een eenmalig nummertje geweest, maar het was een begin.
Een nieuw begin!

 

" target="_blank" title="Lees hier meer verhalen">herhaling vatbaar is.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen