Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je kunt erom lachen maar ik vond het altijd al een lekker kittig rijp wijf. Nelleke; van dat kunst programma. Ze heeft van die leuke kuiltjes in d’r wangen een vette dosis humor, en mooie donkere krullen en zo’n lekkere volle lach. 

Ook haar stem was plezierig, en voor een vrouw van zestig was ze ze nog een heel charmante verschijning.
Dit maakte dat ik ook best wel vaak naar haar programma keek. Ze was voor mij dus niet helemaal een vreemde en ik herkende haar direct toen ik voor een klus bij haar huis ontboden werd.

Het waren de eerste warme dagen in april, toen ik gebeld werd om bij iemand de bestrating na te lopen van bij huis. Toen ik bij het opgegeven adres kwam in het Gooi, (haar exacte woonplaats zal ik om privacy redenen niet bekend maken maar het was niet heel erg ver van Hilversum) parkeerde ik mijn Discovery op haar oprit. 
Voordat ik aanbelde wierp ik een vluchtige blik op de oprit waar 2 a 3 auto’s op konden, de staat van het straatwerk was hier nog heel behoorlijk maar haar looppad van de weg naar haar voordeur was onregelmatig geworden en kwam omhoog door wortelgroei. 

Ik belde aan en stelde mezelf voor, “Hallo” zei Nelleke met haar open en spontane stemgeluid, “ ik ben Nelleke” Je hebt het al gezien zeker?” Het bleek inderdaad om haar paadje te gaan, maar het zelfde bleek van toepassing bij haar achterdeur. Ik stapte wat maten uit en maakte een berekeningetje op mijn kladblok. Ik gaf haar de gespecificeerde opsomming en gaf haar wat adviezen. Ik ging er vanuit dat ze er wel even over na wilde denken, maar Nelleke zei: “Da’s goed, wanneer kun je”. Ik legde haar uit dat mijn bedrijf eigenlijk gespecialiseerd is in grotere en specialere projecten op bestratingsgebied. Ik mocht me gelukkig in al die 11 jaar dat ik bezig was verheugen over een super gevulde order portefeuille. 
Omdat dit iets kleins was bood ik haar aan om het over 2 weken op een zaterdag zelf te doen. Gezien het feit dat ik niet te veel zand nodig zou hebben en ik haar stenen zou hergebruiken had ik ook geen oppermannetje nodig dus dat spaarde weer wat uit. 
“Wil je nog even binnenkomen om iets te drinken?” vroeg ze toen we alles buiten hadden afgewikkeld en vastgelegd. Nou het is einde dag ik lust wel een sapje zei ik nadat ik op mijn klokje had gekeken. 

Ik werd mee genomen naar het binnenste van de fraaie bungalow en kreeg een heerlijk groot glas appelsap aangeboden, “neem plaats” zei ze en ging tegenover in een comfortablee lederen fateuil zitten waardoor ik haar eens goed kon opnemen. Mijn oog viel meteen op haar peervormige tieten in haar T-shirtje waardoor het materiaal heen wat contouren van haar tepels waarneembaar waren waarschijnlijk door het langs de stof schuiven tijdens het zitten gaan. Haar dijen waren ook mooi gevormd maar zaten in een trainingsachtige broek opgeborgen waardoor ik dat toch niet goed genoeg naar mijn zin kon beoordelen. We kletsten over wat koetjes en kalfjes en ze vertelden dat ze al weer 6 jaar in dit huis woonde en dat ze het heerlijk naar haar zin had vanwege de privacy door de omliggende bossen en haar achtertuin helemaal vrij uit het zicht lag en de buren weerszijden 100meter verder zaten. Tijdens het gesprek zat ik gebiologeerd naar haar tieten te turen waarvan ik nu overtuigd was dat ze heerlijk los zonder BH in haar shritje heen en weer schommelden. Toen onze blikken kruisten verschoot ik even van kleur want ze had me volledig in de gaten. Ik zei haastig gedag en zei tot zaterdag over een week.

Die dag was ik begonnen om 7:00, en was juist klaar met het verwijderen van de klinkertjes. Bij negenen zag ik wat beweging achter het raam, en werd er op het raam getikt. Nelleke stond in een kimono in de kamer en gebaarde dat ik om het huis naar achteren naar de keuken moest lopen. “Ha die John! zei Nelleke gemoedelijk, je bent al zo vroeg begonnen, je hebt vast wel zin in koffie”? Ik verwachte dat ze een lange badjas aan zou hebben, maar mijn ogen stonden op stokjes toen ik haar kimono goed bekeek, hij was van een werkelijk schitterende zachte satijnen stof en viel maar een klein stukje over haar billen. Nelleke liep voor me uit de grote leefkeuken door en maakte aanstalten een senseo-cappuchino voor me te tappen. Ik zat op 1 vd barkrukken aan haar keukenbar en kon haar goed observeren. Helaas hoefde ze niet te bukken maar door de vele bewegingen viel haar kimono iets open en had ik een super blik op haar tieten. Sowieso had ze heerlijke lekker gebruinde en best stevige bovenbenen.
Haar tepels stonden weerbarstig en pront overeind en hadden een chocobruine tint. Ze moet het in de gaten hebben gehad maar maakte geen enkele aanstalten om het boeltje beter te bedekken en liet mij zo een prachtig panorama op haar boshout, mijn snikkel maakte ondertussen een huppeltje in mijn jeans en benutte de volledige ruimte die hem ter beschikking stond.

Toen onze geurende koffie op de balie stonden ging ze zelf naast me zitten op 1 vd barkrukken, dit deed natuurlijk genoeg met het kimonootje en ik kon mijn aandacht nergens anders meer op richten. 
Ik had een heel goed zicht op het gebied tussen haar benen, waarbij ik kon zien dat ze wel een slipjes aan had, een mooi babyblue dingetje met kant, die het bloed in mijn kop deed kolken en mijn rookworst deed stijgeren in mijn strakke spijkerbroek. Ook haar malse rondingen van billen en bovenbenen maakte mij helemaal gek, en ik denk dat mijn tong haast uit mijn waffel hing.

Ondertussen realiseerde ik me terdege dat ik het me niet kon permitteren om aanstalten te maken, omdat ik natuurlijk in een bijzondere kwetsbare positie verkeerde. Aldus besloot ik geen stappen te zetten maar af te wachten wat er verder die dag nog zou gaan gebeuren, (of misschien ook niet) hoe kwellend dan ook. Het kon Nelleke niet ontgaan zijn dat ik voortdurend naar haar kruis zat te turen om een glimp op te vangen van al het lekkers dat in dat goddelijke slipje aanwezig was. 

“NNou ik ga maar weer eens verder, dank u wel voor de koffie mevrouw” kwam er ietwat onvast over mijn lippen. “Tja dan ga ik me maar eens lekker opfrissen onder de douche” was haar korte bondige maar ook ietwat dubbelzinnige antwoord. 

Ik ging verder met mijn werk en tegen het eind van de ochtend liet Nelleke zich opnieuw zien, nu met een leuk T-shirtje waarin haar tepels een contourtje achterlieten, wat er op duidde dat ze welhaast zeker geen bh eronder droeg. Er onder droeg ze een sportbroek van Reebok waarin een licht cameltoe glooing zich ontwaarde. Ze kwam tot een meter voor me staan aan de zandbaan dus zat ik op exact de zelfde hoogte met mijn gezicht als haar doos. Ik vond het heel erg leuk om deze prachtige vrouw nu eens in haar vrije tijd te zien met allerlei leuke casual kleding in plaats van het stijve opgedirkte TV-outfit waar ik haar uitsluitend in kende en dat veel minder van haar fraaie lijnen onthulde.

Door het zonnetje had ik het warm gekregen en inmiddels zat ik zonder shirt te werken, zoute zweetdrubbeltjes vloeiden over mijn gebronste huid en ik zag een opnemende blik in Nelleke’s gezicht.
“Ik ga zo wat boterhammetjes voor ons maken dan kunnen we die op de pick-nick tafel in de achtertuin opeten: lust je een gebakken eitje??” Niet alleen maakte deze vrouw me ontzettend geil ondanks de 20 jaar leeftijdsverschil, maar bovenal was dit zo’n ontzettend lief en warm wezen, en ook dat sprak mij bijzonder aan.

10 minuutjes later riep ze me en trok ik mijn shirt aan en kwam naar de achtertuin gesjokt, eigenlijk onbewust sloot ik de poortdeur achter me dus hadden we alle privacy, mocht dat nodig zijn.
Nelleke had een fraaie tafel gedekt met allerlei lekkernijen en er stond een heerlijk ruikend boterhammetje met gebakken ei op me te wachten. 
“Oooohh je hebt je shirt weer aangetrokken…” klonk er enigszins teleurgesteld toen ik de tafel naderde, maar Nelleke moest wel lachen om de wit uitgebeten kring in mijn donkerblauwe shirt.

Ze stond erop dat ik haar vanaf nu Nelleke noemde en niet meer mevrouw, en de gesprekken werden allengs losser en ook wat spannender. Ook wilde ze van alles weten over me en over mijn scheiding en hoe mijn leven er daarna uitzag. Toen Nelleke opstond om meer lekkere koude verse melk te halen, moest ik haar na kijken en genoot ik van haar dartele billen. 

Na een paar minuten keerde ze terug, inmiddels was de sexuele spanning om te snijden. Terwijl ze achter me langsliep struikelde de Nelleke zonder echt te vallen, maar eindigde tegen mijn bovenlichaam aan. Dit was het laatste zetje, spontaan begon ik haar te zoenen en meteen vonden onze tongen elkaar, tjeeeeeezzzuuusss wat kan deze rijpe vrouw zalig tongen zeg, het leek op een gegeven moment wel of mijn tong gepijpt werd, door al het enthousiasme werd ik iets stoutmoediger en mijn hand verdween onder haar shirtje voor de eerste ontmoeting met haar romig zachte borsten. De tepels stonden inmiddels zo hard als roestvrijstalen naaldlagers overeind. Het spelen met haar bosten ontlokte al het eerste kreuntje en het was wel duidelijk dat Nelleke zo geil als boter was. Ondertussen kneedde ik stevig verder met haar melkfabriek en knabbelde plagerig op haar geprikkelde tepels. Langzaam duwde ik Nelleke naar het vrije gedeelte van de zware houten pick-nick tafel. Ik liet haar achterover op het tafelblad plaatsnemen en begon te frutten aan haar broekband. Deze moest binnen de korste keren het veld ruimen en het slipje verdween weldra er achteraan. Haar prachtige rijpe lichaam was nu naakt. Ik begon mij meer richting haar kruisje te orienteren, en kreeg een nogal opmerkelijke clitoris in het oog. 
Mijn ogen donderden bijna uit hun kassen toen ik het gevaarte zag, de clit van Nelleke was nogal vrij fors uitgevallen [understatement!] en had een beetje driehoekige, puntige vorm, net als een Toblerone-chocolaadje. Wouwww ik had nog nooit zoiets gezien en kon niet wachten om het sappig glinsterende klitje tussen mijn lippen te nemen. De reactie van mijn sex-partner was navenant, haar hele kont kwam los van het tafelblad, en de grommerige kreetjes kwamen uit het diepere gedeelte van haar keel. Nelleke’s klitje was het sappigste stukje fruit wat ik ooit te likken had gekregen, en ik befte haar dan ook binnen de kortste keren naar een plek ver achter de regenboog, wat resulteerde in een branding van kutsap uit haar rijpe mature kut. Ook de dik doorbloedde schaamlippenlippen die aubergine kleurig, diep paars getint waren mogen niet ongenoemd blijven. Ze stulpten door de zwaartekracht in volle glorie naar buiten en vormden een gratieuze toegang tot haar grotje als een soort theater-gordijnen.
Voor mij nooit meer zo’n jong huppel kutje, ik wil nooit meer iets anders dan de weldadige vlees selektie die Nelleke te bieden heeft. Het werd tijd om de elektro-clit van Nelleke ook een beetje met mijn vingers te stimuleren naast mijn tong ging ik dus met 2 vingers op verkenning uit. Het contact met haar clitoris zorgde voor een soort krachtstroom-achtige schokken in haar bekken, en als vanzelf gleden mijn wijs- e middelvinger haar ruime balzaal naar binnen. Van spanning van de wandjes was niets te bekennen dus bracht ik mijn ringvinger ter aanvulling ook meteen in en begon de binnen/voorkant van haar schede wand af te tasten op zoek naar haar gevoelige G-spot.

Nelleke begon vervaarlijk met haar hoofd te schudden en haar ademhaling ging gejaagd, het gierende geluid dat ze nu voortbracht was een aankondiging van haar volgende orgasme dat niet lang meer op zich liet wachten. Mijn eeltvingers tegen de hoogsensitieve tissue van haar schedewand was tergend, en haar kutspieren begonnen spatische contracties uit te voeren rond mijn soppende en diep penetrerende vingers. De hoeveelheid transparant kutgeildie dit keer naar buiten kwam gelopen was zeker een borrelglas vol, en ik haaste me zoveel mogelijk op te slurpen en door te slikken van dit zalige nectar. “Ohhhhh Johnnnnnnnn”, kreunde Nelleke en ik was van plan haar nog veel meer door het dolle heen te krijgen. In plaats van mijn vingers terug te trekken na het daverende klaarkomen, zorgde ik behoedzaam dat ook mijn pink naar binnen bij haar bracht. Na het orgasme was een soort speirverslapping opgetreden duas de ruimte was aanwezig en ik betwijfel of Nelleke het überhaupt gevoeld heeft. De in-en uitschuivende pompende beweging bleef ik voortzetten, en het zachte gesteun en gekreun was een vrijbrief dat ik ik nog goedkeuring had van de rijpe BN-milf. Zachtjes draaide ik mijn hand ietsje zodat nu mijn nog licht gebogen duim, plat in de binnenkant van mijn handpalm, met de knokkel tegen haar imposante clitoris aan tikte. Op deze wijze kon ik mij zomin mogelijk opvallend, voorbereiden om ook mijn duim in Nelleke’s schede in te brengen, maar omdatik ik hierover wel wat weerstand verwachtte moest ik dit goed aanpakken. Allereerst verhoogde ik het tempo weer iets en strekte mijn duim uit. Ik bracht een beetje buiging in mijn handpalm zodat die enigszins een v-vorm aannam en boog vervolgens voorover om de tover-clitoris van Nelleke tussen mijn lippen te nemen en stevig te likken. Langzaam voerde ik de druk iets op en stopte toen ik alle 5 vingers in rechte positie had en ongeveer tot net voor het breedste punt van mijn hand binnen gedrongen was. Mijn hele hand bleef als een ja-knikker in Slochteren heen en weer gaan in een vast ritme, waardoor Nelleke alweer buiten zinnen dreigde te raken. Nu was het tijd om toe te slaan en spontaan verdubbelde ik de opbouwende druk en schoof met toch nog opmerkelijk gemak tot halverwege mijn duimmuis de druipende kut naar binnen. “AAARRGHEEGGGGH, NEEE, SCHOFT NEE”, het was meer het idee van Nelleke wat haar tegenstond, dan de pijn want de doorgesmeerde kut slokte met het grootste gemak dit gedeelte van mijn hand op. Een diepe zucht en inademen van Nelleke was het volgende waar ik op moest wachten, toen die zicht aandiende, was het tijd voor de slotakt en met een stoot drong ik met mijn hele hand haar kut in. AAAUWWW, GODVRRR KLOOTZAK, NEEE DOE NOU NIET!!! was de reactie, vergezeld van een wild spartelen. Ik wachte even maakte van mijn hand iets meer een vuist, en kriebelde een beetje met mijn vingers aan de binnenwand van Nelleke’s grotje. Dit miste zijn uitwerking niet, de kutspieren van Nelleke spande inmiddels als een staalkabel om mijn pols, een goed moment om het stoten in de gloeiende hete kut weer iets te hervatten. De binnenkant droop en sopte als een wasteil, het gejammer van Nelleke ging over in diep gekreun en gehijg daarmee verraadde ze dat ze het zalig vond. 
Wat een sensatie om na lange tijd maar matig sex te hebben gehad een bekende mature teef te liggen vuistneuken op een tuintafel in het Gooi, een van mn grootste fantasien kwam uit en ik moest oppassen van het uitzicht niet al spontaan klaar te komen. Ik besloot om Nelleke een beetje te plagen en maakte aanstalten om mijn vuist uit haar terug te trekken, “”moet ik ophouden teefje??? “” NNNNEEEE, krijste Nelleke, GA DOOR GA DOOR MEERRRRR DIEPER LEKKKKKKKRRR. “’Dus je vind het wel lekker geile teef! Bitste ik haar toe. Ik wist niet hoe ze hier op zou gaan reagere, omdat ze toch een dame met enig aanzien en stand is dus moest ik haar reactie even taxeren. Gelukkig leeek het erop dat Nelleke alleen maar geiler werd van mijn gore grove taal. OHHHHJJJAAA FIST ME, FIST MIJN SLETTEKUT HAAAARDD, HAARDDERJAAAA JAA IKKK WIIILL UUTTTT, IKKK KOMMMM JJAAAA GA DOORRRRR. Haar hele lichaam trilde en schokte en het derde orgasme ging het hevtigste tot nu toe worden.

NNNNNAAAHHHHHHHH, OHHHH, de flamoes van Nelleke begon zowaar ligt te squirten en klein kort straaltje kwam omhoog op het moment dat Nelleke als met een mokerslag klaarkwam. Ik schrok een beetje want ze verslapte spontaan en verloor even een 10-15 tellen het bewustzijn. Langzaam trok ik mijn bijna vacuum gezogen knuist terug die inmiddels tot ver voorbij mijn pols in haar buis doorgedrongen was en die regelmatig haar baarmoedermond had geraakt. Nelleke’s kut bleef nadat ik eruit was open staan als een alpentunnel. Ik had nog steeds niet geneukt en was zo geil als een beer, maar die openstaande kut zou me de eerste tijd nog niet alle voldoening bieden die ik hoopte. 

Nelleke was nog behoorlijkloom en rozig van de 3 hevige orgasmes binnen korte tijd. Ik draaide haar iets om en liet haar nu voorover over de pick-niik tafel buigen. Met mijn vingers die nog glibberden van haar kutgeil streelde ik haar rozetje en smeerde haar kontgaatje in met haar eigen natuurlijke glijmiddel. Mijn eeltige middelvinger boorde ik de trechter in en een gilletje klonk uit Nelleke d’r keel. 
Langzaam maar trefzeker begon ik haar stevig in haar kont te vingeren om de barriere ietjse te verruimen en toen de mogelijkheid bestond kwam mijn wijsvinger daarbij. Nelleke d’r tong hing bijna uit d’r mond van alle inspanning en geilheid. Veel echte duidelijke woorden waren de laatste 10 minuten meer over haar lippen gekomen, en ik had het idee dat ze ok totaal geen vermoeden had wat er haar hierna te wachten stond. Mijn lul gloeide en klopte inmiddels alsof hij last van wondroos had, en een kristalheldere dikke druppel voorvocht glinsterde op mijn paarse vuurtoren.

Met niet te overhaaste bewegingen manouvreerde ik me achter de inmiddles op handen en voeten zittende Nelleke en bracht mijn onder hoogspanning staande lul in stelling. Het hele gebied was goed gesmeerd en mijn knop gleed zachtjes tot en met de eikelrand haar aars binnen waarop ik even op reactie wachtte. OOOOAAARRRHHH NEE NIET WEER!! DIT NIET ALSJEBLIEFT DIT KAN NIET. Nelleke probeerde als een aal weg te komen en te ontkomen aan de saucijs in haar achterste. Tevergeefs, het was mijn beurt om te genieten en dus stootte ik in 1 keer mijn lul tot de wortel haar kont in. Lucht ontsnapte en Nelleke kon alleen nog maar een hees schor geluid voortbrengen. Om haar nog een beetje te ontzien wachte ik met bewegen tot de pijn iets zakte, ik kon voelen dat haar darm als een harnas om mijn pik spande. Langzaam gaf ik een paar stootjes en merkte dat dit steeds soepeler en makkelijker ging. Direct gooide ik er een tandje op en begon goed stevig in haar kont te rammen. Wat was deze heftige anale neukbeurt goddelijk. Ik moest mij op de meest vreselijke dingen concentreren om niet meteen de hele lading er uit te gooien. Een bevestiging dat rijpe vrouwen veel lekkerder en geiler zijn dan die jonge dingen van een jaar of 20-25. Doe mij maar een lekker mature lichaam zeker als je die zo hemels in d’r kont kan palen. Nelleke slaakte nog wat kreetjes, van de pijn kon dit niet meer komen, dit was puur genot. Ik kon merken dat ze nog nooit of helemaal niet vaak iets in d’r anus had ontvangen en al helemaal geen omvangrijk mannelijk neukgerij. Het genot nam echter hand over hand toe en viel niet meer te verbloemen door deze dame. 

Ook mijn gerief diende zich aan, mijn benen begonnen te trillen en ik kreeg al zwarte vlekken voor mijn ogen. Het zweet gutste van mijn voorhoofd en drupte op haar rug. Bij elke stoot kwam mijn zaadlading een stuk dichter bij de uitgang te zitten, en snel daarna braakte mijn pisbuis grote vlokken sperma uit die ver de darmen van Nelleke in drongen. Een stuk of 6 krachtige stralen zaad kwamen ver in haar ingewanden terecht. “OEEEI AOHJAAHHAA, ik voel je lauwe zaad in mijn kont” krijste Nelleke. Ik dreigde mijn evenwicht te verliezen dus trok ik mij eerder dan gepland uit Nelleke terug. Een gedeelde van het verse zaad liep uit Nelleke d’r kont en drupte op de picknick tafel en ook op het straatwerk. Het merendeel echter liep op een heel geile trage wijze aan de binnenkant van haar benen naar beneden en in haar schoentjes, toen ze haar rug rechtte. “Ik wist niet dat dit zo lekker was” zei Nelleke na verloop van tijd toen ze wer een beetje op adem was gekomen. Dit wil ik nog wel eens een keertje doen. 
We besloten naar binnen te gaan en samen een doucheje te nemen, de rest van het teglewerk van haar terras zal wel tot de volgende week zaterdag moeten wachten...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen