Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zoals velen van u inmiddels wel weten is de bekende actrice Nada van Nie (ja, die met die fraaie tieten uit Honneponnetje!) de blanke vriendin van de donkere Ajax-voetballer Brian Roy. Wat u waarschijnlijk niet weet is hoe ze elkaar ontmoet hebben en wat er bij die eerste ontmoeting zoal gebeurde! In de voorbereiding op het seizoen 1992/1993 was Ajax op bezoek bij een Spaanse club. Ze waren ondergebracht in een fraai, bijzonder luxe hotel, waar alleen de upper-ten werd ondergebracht. Ook Roy was hier bij en tussen de bedrijven door bracht hij met een aantal anderen zijn tijd door bij het zwembad van het hotel.

Roy lag lekker met zijn ogen dicht te zonnen, toen er ineens een schaduw over hem heen viel. Hij opende zijn ogen en keek verbaasd naar het silhouet van een meisje. Toen zijn ogen wat meer aan het licht gewend waren zag hij dat het een blank, niet al te lang meisje was, met alleen een g-string broekje aan en een paar stevige, blote tieten. Ze lachte naar hem en stak haar hand uit. "Hai! Ik ben Nada van Nie!" Roy herkende haar nu, gaf haar een hand en zei: "O ja, van die film!" Hij keek veelbetekenend naar haar meer dan fraaie borsten en zei: "Die twee herken ik nog wel!" Ze lachte een beetje verlegen en ging naast hem zitten. "Vind je het erg als ik even bij je kom zitten?", zei ze en hij schudde zijn hoofd. Na enige tijd over koetjes en kalfjes te hebben gepraat, keek Nada hem ineens ontdeugend aan en zei: "Ik heb een kamer hier!" Roy keek haar aan, keek toen nogmaals naar haar borsten en zei: "Ik ook, maar die moet ik met iemand anders delen!" Nada lachte schalks en fluisterde: "Vierenveertig". Ze sprong op, waardoor haar tieten even deinden en liep naar het hotel, nagefloten door de voetballers. Roy twijfelde nog even en wachtte vijf minuten, maar liep toen toch naar het hotel. Hij was een viriele vent en wist dat dit meisje op hem viel, dus waarom niet? Een minuut later klopte hij op de deur van nummer vierenveertig, die onmiddellijk open ging en hij verdween naar binnen. Roy keek nu met open mond naar het grietje dat bekend was van de tv. Ze had zich snel omgekleed en droeg nu een felrood, superstrak shirtje tot boven haar navel, waar de grote tieten haast doorheen kwamen, en een vuurrood en superklein slipje, dat tussen haar billen slechts een touwtje was en haar donker behaarde kut ternauwernood bedekte. Sterker nog, hij zag links en rechts van het minuscule lapje stof wat donkere haartjes! Ze had zich enigszins hoerig opgemaakt en Roy zag dat de tv aanstond. Toen hij nog eens keek zag hij dat er een ruige pornofilm draaide, waarin nota bene een blank meisje door een neger werd genomen! Hij keek weer naar haar en voelde zijn pik stijver worden. Zo in het echt was ze veel geiler dan op tv en hij had bijzonder veel zin in haar! Nada was een rondedansje begonnen en toonde hem haar lichaam.

 

Ze wond er absoluut geen doekjes om dat ze door de voetballer geneukt wilde worden en Roy's lul werd steeds stijver. Nada liep langzaam op hem toe en ging toen op haar knieën voor hem zitten. Omdat ze toch al niet zo lang was, bevond haar mond zich nu precies op de hoogte van Brian Roy's penis, die nog steeds in de zwembroek zat, maar inmiddels duidelijk zichtbaar was. Ze keek hem met een grijns aan en trok toen de zwembroek van de donkere voetballer naar beneden. Roy's pik was halfstijf en mat nu al een respectabel aantal centimeters, want zoals veel negers had hij een bijzonder groot exemplaar. Nada kirde eventjes van pret en nam toen de lul in haar slanke, blanke handje. Ze trok even zachtjes het vel op en neer en keek met genoegen hoe het apparaat onder haar aanraking groeide. Ze trok de paarse eikel nu volledig tevoorschijn en opende haar mond. Een flink stuk van Brian Roy's leuter schoof naar binnen en met overgave begon ze het voorste deel te pijpen en het achterste deel te strelen. Binnen no-time stond de zwarte voetbalpik keihard naar voren en woelde de handen van de neger in haar lange haar. Dat wijf kon er wat van zeg! Ze maakte steeds de juiste bewegingen met haar tong en lippen, zodat ze hem maximaal stimuleerde, terwijl haar hand zijn ballen en de rest van de penis bewerkte. Brian kreunde en voelde dat hij op moest passen, anders spoot hij nu al in haar mond. Niet dat hij dat niet wilde, het idee om zijn geil in haar mond te lozen trok hem zeker aan, maar nu nog niet! Roy maakte haar mond los van zijn penis en trok haar overeind. Kirrend liet Nada hem begaan, toen hij haar tegen de muur zette en zijn handen onder haar minuscule shirtje stak. Haar tepels waren hard en duidelijk zichtbaar door de stof en Roy begon haar borsten te kneden en de tepels tussen zijn vingers te rollen. Hij had inmiddels haar mond gevonden en gaf haar een ruige tongzoen, die ze fel beantwoordde. Haar hand omklemde zijn harde lul en trok die langzaam af, terwijl hij haar zoende. Toen pakte hij het shirtje en trok dit over haar hoofd, zodat haar tieten weer zichtbaar waren. "Geil wijf!", zei hij, terwijl zijn mond haar harde tepels nog groter zoog. Hij ging nu op zijn beurt door zijn knieën en trok het minislipje omlaag. Haar kut was donker behaard, met een duidelijk zichtbare venusheuvel. Hij kuste de haartjes en stond toen op. Het volgende moment had hij haar opgetild en liep met het geile, blanke vrouwtje naar het waterbed.

Nada giechelde toen hij haar op haar rug legde en ze trok meteen haar benen op. Vervolgens spreidde ze ze maximaal, zodat haar glinsterend natte kut in volle glorie zichtbaar was. Roy kroop ertussen en begon haar volleerd te beffen. Hij hield de schaamlippen open en likte de duidelijk zichtbare kittelaar, wat haar enorm opwond. Ze begon te kronkelen en te steunen, maar kon niet veel geluid uitbrengen, want hij was over haar heen gaan zitten en zijn lul schoof weer in haar mond. Wild ging ze hem weer pijpen, terwijl hij haar likte en het stel voerde nu een wilde 69 uit. Toen Nada het niet meer hield en steunend klaar kwam, liet Roy haar kutje los. Hij draaide zich om en kroop tussen haar benen, het volgende moment gleed zijn zwarte negerpik over de volle lengte in haar kletsnatte kut en begon hij haar met forse halen te naaien. Bij elke stoot golfde het bed en door het juiste tempo aan te houden versterkte dat zijn stoten. Nada kraaide van plezier en genoot van de harde, zwarte lul. Hij neukte haar vol overgave en spaarde haar niet, maar daar gaf ze niets om! De lange, harde stang gleed steeds bijna helemaal naar buiten, om dan weer over de volle lengte tussen de roze schaamlippen naar binnen te glijden. In een mooie cadans neukte de neger het gebruinde, blanke meisje en haar heftige bewegingen verrieden dat ze bijzonder geil op hem was. Roy besloot dat het tijd werd voor een ander standje en trok zijn lul uit haar kut. Soepel gleed Nada op haar buik en daarna op handen en voeten. De hondjesstand was een van haar meest geliefde standjes, want dan kon ze zich helemaal onderwerpen aan de paal van haar minnaar. Ze keek achterom en giechelde: "Pak me maar lekker ruig, geile neger van me!" Brian Roy kwam achter haar op zijn knieën en streelde haar stevige billen. Hij voelde even in haar kletsnatte kutje en stak haar toen achterlangs aan zijn pik. Zijn ballen sloegen tegen haar schaamhaar, terwijl hij haar nam en hij genoot met volle teugen. Haar stevige tieten slingerden als uiers heen en weer en ook Nada genoot van zijn neukwerk. Ze had het wel goed gezien met die voetballer! Met lange halen neukte hij haar kutje en met zijn handen kneedde hij haar billen. Bij elke haal gaf hij een speels klapje op haar kont en uiteindelijk voelde hij tussen haar billen. Ze huiverde toen hij haar anus streelde en verstijfde even toen hij een vinger in haar reet stak. Steeds als hij zijn pik terugtrok gleed zijn vinger in haar kontgaatje en versterkte zo het geile gevoel in haar onderlichaam. Ineens trok hij zijn pik uit haar kutje en hield de eikel voor haar anus. Voor ze kon protesteren gleed de eikel in haar kontgaatje en daarna in drie stoten de rest van zijn paal. Nada kermde even en keek enigszins verward om, maar Roy had haar stevig vast in haar bilvlees en begon haar nu anaal te neuken. Nada vond dit eerst minder prettig, maar na enige tijd wende ze eraan. Brian Roy genoot volop, hij nam haar als een teef in haar reet en zijn tempo werd steeds hoger.

Hij ramde zijn lul steeds over de volle lengte in de blanke reet en genoot! Nada onderging de beurt in haar reet voorbeeldig en begon er zelfs van te genieten. Ze gleed voorover op het bed, zodat Roy wijdbeens over haar heen kon zitten en haar reet naaien. Haar billen waren klein en hard, zodat het hem geen enkele moeite kostte om haar in deze stand te neuken met zijn grote lul. Steeds gleed de penis over de volle lengte in haar gladde, nauwe kontgaatje en Roy genoot. Hij hield van geile, blanke vrouwen vooral als ze zich ongegeneerd lieten pakken. De voetballer voelde dat het tijd werd om klaar te komen en trok zijn lul uit haar reet. Nada voelde wat hij wilde en draaide zich om, zodat ze in haar volle glorie voor hem zat. Ze nam de kloppende paal weer in haar mond en begon hem opnieuw te pijpen, waarbij Roy haar hoofd vasthield. Hij voelde dat hij ging komen en pakte haar nog steviger vast. Kreunend kwam hij klaar en zijn sperma golfde met grote stralen in haar mond. Ze slikte, maar moest hem even laten glippen, waardoor de volgende stralen in haar gezicht en haren spoten en in trage stroompjes over haar tieten gleden...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen