Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

“OK, Dennis. Je moet vandaag stil zijn terwijl je aan het werk bent, ok?” Vroeg Richard.

“Geen probleem, maar waarom?” Vroeg ik.

“Daphne, heeft het erg druk gehad met het schrijven van columns en de kinderen. Ze heeft vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer een dag vrij. Ze heeft vandaag dus het hele huis voor haarzelf. Geen kinderen en geen werk.”

“Gewoon een lekker dagje niksen.” zei ik.

“Precies!” zei hij.

“En waar zijn de kinderen dan?” vroeg ik.

 “Ik neem ze mee naar mijn ouders en we blijven daar slapen.” Zei hij.

“Dus zorg ervoor dat je die kamer zo snel mogelijk geschilderd hebt en dan wegwezen. En probeer stil te zijn want Daphne ligt nog maar net in bed en ze heeft haar slaap nodig. Ze slaapt altijd heel diep, maar maak niet te veel lawaai. Als ze wakker is dan wil ze er toch uit, ok?”

“Ok, je zegt het maar”, zei ik.

“Ik zie je morgen.”, zei Richard terwijl hij me een hand gaf.

“Tot morgen Richard.”

Ik liep naar mijn busje en pakte mijn verfmateriaal. Ik hoopte dat ik vandaag Daphne Deckers nog zou ontmoeten, maar dat zou waarschijnlijk niet gebeuren. Het was alsof een hogere kracht ervoor zorgde dat ik haar niet te zien zou krijgen als straf voor het feit dat ik me regelmatig op haar aftrok. Na een tijdje gewerkt te hebben, kreeg ik dorst. Ik liep naar de keuken om een glaasje water te halen.

Ik overdacht de situatie een tijdje en besloot om naar boven te gaan. Ik moest Daphne zien, al was het maar voor heel eventjes. Alle deuren boven waren gesloten op eentje na. Daar lag Daphne waarschijnlijk te slapen.

Ik maakte heel zachtjes de deur open en gluurde naarbinnen. Ik zag meer dan ik gehoopt had. Daphne lag te slapen met een slaapmasker op. En ze had het waarschijnlijk warm want de lakens hingen over de bedrand en verder was ze volledig naakt. Ik had het idee dat ik in een film was beland, want dit was toch iets dat je normal gesproken niet meemaakt.

Ik keek nog een keer naar haar fantastische naakte lichaam en begon de deur weer te sluiten toen ik merkte dat ik een keiharde erectie had. Ik twijfelde even, maar sloop toen toch naarbinnen en sloot de deur achter me. Ik had geen idee waar ik mee bezig was en wist dat dit wel eens fout kon aflopen, maar ik kon er niets aan doen. Daphne’s naakte lichaam in het ochtendlicht maakte me helemaal gek.

Ik liep naar de rand van het bed en bekeek haar naakte schoonheid. Ze lag op haar rug met haar armen onder haar kussen met een been licht gebogen. Haar mooie volle borsten zagen er fantastisch uit. Nu had ik genoeg gezien en bewoog me ertoe weer weg te gaan, maar ik kon me er niet toe zetten. Voorzichtig stak ik mijn arm uit en legde mijn hand op haar knie.

Mijn hand trilde licht, maar werd rustig zodra ik haar zachte huid voelde. Ik moest zachtjes grinneken, bewoog mijn hand langzaam omhoogs en streelde haar dijbeen die zacht maar stevig aanvoelde. Daphne slaakte een zucht, strekte haar benen en rolde op haar zij

“Ohhhhh.” Ik kreunde zachtjes toen ik haar naakte kont zag. Het was echt een perfecte kont. Ik legde mijn hand op haar achterste en kneep er zachtjes in. Ik bleef wel goed opletten of ze niet wakker werd.

Ik ging op mijn hurken zitten zodat ik met mijn gezicht vlakbij haar mooie kont kwam. Voorzichtig drukte ik haar billen iets uit elkaar en zag ik haar kontgaatje. Ik voelde het voorvocht uit mijn pik lopen en mijn boxershort werd nat.

Ik bewoog voorzichtig naar voren en haalde zachtjes mijn tong langs haar kontgaatje. Daphne reageerde direct door haar billen samen te knijpen. Ik schrok en liet haar billen los. Mijn pik was nu echt keihard

Langzaam liet ik mijn overall zakken, haalde mijn stijve pik uit mijn boxershort en begon me zachtjes af te trekken Ik stopte plotseling. Niet omdat ik me realiseerde wat ik aan het doen was, maar omdat ik me herinnerde wat Richard het gezegd: “Ze slaapt altijd heel diep, maar maak niet te veel lawaai.”

Voorzichtig drukte ik mijn stijve pik tegen haar billen en voelde haar zachte huid op mijn gevoelige eikel. Langzaam bewoog ik mijn pik over haar achtwerk, terwijl het voorvocht uit mijn pik op haar mooie gebruinde billen stroomde.

Ik denk dat Daphne mijn pik en voorvocht op haar billen voelde, want ze begon wat onrustig te bewegen en rolde op haar buik. Ze mocht dan wel diep slapen, maar ze voelde alles wel.

Ik stapte even achteruit en overdacht de situatie. Zou ik bij haar in bed kruipen en met mijn harde pik weer tegen haar billen laten rijden of zou ik haar gewoon penetreren. Dat zou haar waarschijnlijk wakker maken, dus dat leek me toch niet zo’n goed idee.

Terwijl ik daar zo in gedachten stond, lag Daphne heerlijk te slapen. Ik stapte nu helemaal uit mijn overall en mijn boxershort. Ik liep naar het voeteneind en knielde voorzichtig. Ik kon nog steeds niet geloven dit ik zo dicht bij haar naakte schoonheid was. Zachtjes kuste ik haar voet en kuit terwijl ik naar haar gezicht keek. Ze reageerde totaal, dus ik begon nu ook zachtjes mijn tong te gebruiken. Ik stond op en hield haar voet nog steeds vast met een hand, terwijl ik met mijn andere hand mijn keiharde pik op haar voet legde.

Ik wreef met mijn pik over haar voet en voelde haar tenen onder mijn ballen. Steeds harder wreef ik met mijn pik over haar voet. “Ohhhh.”, kreunde ik. Ik voerde het tempo nog iets verder op en hield jaar gezicht in de gaten, maar er kwam geen reactie.

Ik hield dit niet lang vol,voelde mijn pik pulseren en ik wist dat ik bijna klaar kwam.

Zacht maar hoorbaar kreunde ik het uit en voelde mijn ballen samentrekken. Ik spoot mijn zaad over haar voet en kuitbeen. “Fuck!”, kreunde ik. De aanblik van Daphne’s voet en kuit met mijn zaad erop zorgde ervoor dat mijn pik gewoon hard bleef.

Terwijl mijn orgasme nu helemaal voorbij was, kwam de realiteit weer bovendrijven. Ik schaamde me niet, maar ik moest mijn zaad op haar lichaam wel weghalen zonder haar wakker te maken. 
Ik liep snel naar de badkamer en pakte wat toiletpapier en veegde voorzichtig mijn zaad van haar lichaam. Ik stapte achteruit en zag dat alles weg was

Ik pakte mijn kleren en keek naar haar gezicht. Ik liet mijn kleren weer vallen en liep naar de andere kant van het bed om haar nog eens goed te bekijen.

Haar lippen zagen er zo verleidelijk uit dat ik me voorzichtig voorover boog en mijn lippen op de hare plaatste. Ik verbeelde me dat ze me terug zoende, maar dat kon niet want ze was in een diepe slaap. Ik haalde mijn lippen voorzichtig van de hare en zoog nog een keer zacht op haar onderlip. Ze bewoog licht en stak haar onderlip iets verder uit zodat ik er iets gemakkelijker op kon zuigen. Langzaam maakte ik me van haar los en keek naar haar perfecte naakte lichaam

Toen zag ik een briefje op haar nachtkastje liggen dat Richard voor haar had geschreven. Er stond op wat hij mij had verteld. Dat ze de dag voor haarzelf had en dat hij de kinderen meenam naar zijn ouders.

Ik liep terug naar de andere kant van het bed om mijn kleren te pakken en omdat ik mijn ogen niet van haar af kon houden zag ik haar mooie kont weer. Ik realiseerde me dat ik weer een keiharde pik had. Ik had nog niet genoeg gehad. De kans was groot dat dit verkeerd zou aflopen, maar ik kon mezelf niet bedwingen. Ik kroop voorzichtig bij haar in bed en legde mijn volle erectie tegen haar billen aan. Ik kroop nog dichterbij en hield mijn adem in terwijl ik een arm om haar middel sloeg en haar zachtjes naar me toe trok zodat ze en beetje op haar zij kwam te liggen.

Ik hield mijn adem in terwijl ik mijn pik tussen haar billen heen en weer bewoog. Zachtjes duwde ik mijn keiharde erectie tussen haar billen op zoek naar haar kutje terwijl ik haar gezicht in de gaten hield.

Ik was wat aan het klungelen omdat ik haar gezicht in de gaten bleef houden terwijl ik tegelijkertijd haar ongetwijfeld lekkere kutje probeerde te vinden. Toen ik haar kutje op mijn pik voelde duwde ik mijn heupen langzaam naar voren. Daphne kreunde zachtjes.

“Nnnmmmmm…”, kreunde ze, terwijl ze haar heupen naar voren bewoog. Ik stopte een raakte licht in paniek. Als ze nu echt wakker werd was het afgelopen en zou ik betrapt en gearresteerd worden voor aanranding.

Ik hield mezelf voor dat ik uit bed zou stappen zodra Daphne weer rustig was. Dat zou nog lastig worden aangezien ik nog steeds met mijn keiharde pik tegen haar heerlijke kutje aanlag.

“Richard?” , zei ze, terwijl ze haar bovenlichaam naar me toe wilde draaien en haar kont naar achteren duwde. Ze was zich er waarschijnlijk nog niet van bewust dat Richard vertrokken was. Terwijl ze haar billen naar achteren duwde, gleed mijn pik een stukje in haar inmiddels natte kutje.

“Richard?”, zei ze weer. En deze keer iets dwingender.

“Hmm?”, zei ik. Ik probeerde zo min mogelijk te zeggen zodat ze me voor Richard aan zou zien.

“Wat heb ik je nou gezegd?“, zei Daphne met een slaperige stem. “Als je geen condoom om wilt doen, neuk me dan gewoon in mijn kont”, zei ze licht geirriteerd.

Ik wist niet of ze echt helemaal wakker was, maar de gedachte dat Daphne Deckers ook graag in haar kont geneukt werd en het me zojuist ook had gevraagd, was voldoende voor mij om door te gaan. 

Ik haald voorzichtig mijn pik uit haar natte kutje en stak hem voorzichtig tussen haar billen. Ik voelde haar warme kontgaatje en duwd mijn heupen zachtjes naar voren.

“Mmm!”, kreunde Daphne. “Ik dacht wel dat je je dat geen twee keer liet zeggen.”, mompelde ze zacht in haarzelf. Ze klonk erg slaperig en ik had het idee dat ze nog niet helemaal wakker was.

Ik hoopte dat ik klaar zou zijn voordat zou uit haar slaperige staat zou ontwaken.

Ik pakte mijn harde pik vast en duwde mijn eikel tegen haar sluitspier, waardoor Daphne een luide kreun liet. 

“Zachtjes naarbinnen schatje!”, kreunde ze... “Ok.”, zei ik. Haar kontje was zo strak waardoor ik er wat moeite mee had. Ze duwde haar billen niet verder naar achteren, waardoor haar kontgaatje wat verder op zou gaan staan. Voorzichtig bewoog ik mijn heupen heen en weer zodat ik steeds verder naarbinnen gleed. 

“Mmmm! Steek hem er eerst helemaal in voordat je me neukt, schatje”, kreunde ze. Mijn pik begon een beetje pijn te doen, zo strak was haar heerlijke kontgaatje.

“Ooohhhh!”, kreunde Daphne, terwijl ze haar heupen zachtjes naar voren bewoog en vervolgens haar kont naar achteren duwde. Ik sloeg mijn armen om haar middel, terwijl ik mijn kloppende pik helemaal in haar kont liet verdwijnen, waardoor ze een zware kreun uitstootte..

Ik trok me terug en stootte weer naar voren zodat mijn pik weer helemaal in haar heerlijke warme kont verdween. Daphne kreunde van genot terwijl ik steeds vaker in en uit haar kont bewoog.

In het begin neukte ik haar met lange langzame stoten, zodat ze elke centimeter van mijn pik in haar kont voelde en mijn kruis tegen haar billen kletste. Ik liet haar los en begon haar met een halve lengte van mijn harde pik te neuken zodat ik niet langer haar billen raakte.

Maar hoe langer het duurde voordat ik klaarkwam, hoe meer ik haar graag wilde vasthouden en haar harder wilde neuken. Na haar zo een tijdje onafgebroken in haar kont te hebben geneukt, sloeg ik mijn armen weer om haar heen en neukte ik haar weer met de volledige lengte van keiharde paal. 

“Ja schatje! Laat me die lekkere pik van je voelen, verdomme! Spreid mijn kontje met die grote pik van je!” Daphne moedigde me aan en dat werkte. Ik naakt haar nu keihard en hoopte dat ik snel zou klaarkomen.

“Mmm! Je neukt mijn kont zo lekker!” Daphne kreunde lang en hard en ze draaide haar hoofd naar me toe. Haar lippen zagen er zo verleidelijk uit dat ik ze niet kon weerstaan. Ik plaatste mijn lippen op de hare. Daphne reageerde direct door met haar tong mijn tong te zoeken. 

Ik gaf haar mijn tong en stak deze in haar mond. Ze begon hongerign aan mijn tong te zuigen. 
“Mmm! Mmm!”, kreunde ze, alsof mijn tong geweldig smaakte.

Ik neukte haar van achteren terwijl ze op haar zij lag en dat was niet het meest intieme standje. Ik stopte met tongzoenen en duwde mezelf omhoog op mijn knieen, terwijl ik mijn pik in haar kont hield en haar been omhoog hief zodat ze met een knie bij haar hoofd lag. Ze lag nu dus helemaal wij opengespreid en ik had haar mooi grote borsten vlak voor mijn neus. Ik likte en zoog aan beide tepels die ik als reactie direct nog stijfer zag worden. Ik voelde het vocht uit haar inmiddels klestnatte kutje naar beneden stromen over haar kont en mijn pik. Ik ging bovenop haar liggen, liet haar been zakken, zodat ik tussen haar benen kwam te liggen.

Haar hand ging omhoog naar haar slaapmasker, maar ik greep haar pols vast.

“Hou die maar op”, zei ik, terwijl ik mijn stem zoveel mogelijk op die van Richard Krajicek liet lijken.

“Kinky!”, zei Daphne en ik zoende haar weer. Daphne sloeg nu haar armen en benen om me heen en trok me dichter naar haar toe, terwijl ik weer diep in haar heerlijke kont begon te stoten.

Ik sloeg mijn armen ook om haar heen en we begonnen hongerig te tongzoenen terwijl ik haar steeds sneller en harder in haar kont neukte. Bij elke stoot begon Daphne nu diep en geil te kreunen.

“Fuck!”, kreunde ik, terwijl ik mijn lippen van de hare losmaakte. “Ben je je aan het inhouden?”, vroeg Daphne. “Ik ga nog sneller klaarkomen dan jij!”, kreunde ze.

Ik begon weer hongering op haar onderlip te zuigen en neukte haar nog steeds diep in haar lekker kont. “Oh shit! Ik ga klaarkomen!”, kreunde Daphne en ze gooid haar hoofd in haar nek.

Ik bleef haar zo hard mogelijk in haar kont neuken en probeerde zowel haar als mezelf zo te laten klaarkomen. Ik wilde zo graag samen met Daphne klaarkomen. Mijn pik klopte zo hard dat het pijn begon te doen.

“Ga je samen met me komen?” kreunde Daphne, terwijl het leek of ze me aan keek. Wat ik uiteraard niet kon zien omdat ze nog steeds haar slaapmasker op had.

“Ja!”, kreunde ik, terwijl ik haar kont nog strakker om mijn pik voelde samentrekken. “Is het zo beter?”, kreunde Daphne. “Kom op, spuit me vol!”

“FUCK!”, kreunde ik en ik voelde mijn ballen samentrekken.

“KOM OP! NEUK ME HARDER!”, schreeuwde Daphne, terwijl ze haar heupen begon mee te bewegen. 

“Ik ben er bijna!”, kreunde ze. “Zeg me als je klaarkomt!”, zei ze.

“Ik kom!”, kreunde ik, terwijl ik haar kont in een onwaarschijnlijk hoog tempo bleef neuken en ik mijn zaad door mijn keiharde pik voelde stromen.

“ARRRRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHH!”, kreunde Daphne. En terwijl ze haar hoofd in haar nek gooide, stootte ik nog een keer in haar heerlijke kont. Haar kont sloot zich heel strak om mijn kloppende pik, terwijl ik mijn zaad diep in haar spoot. “Oh fuck!”, kreunde ik in haar oor en ik hield haar stevig vast net zoals ze mij stevig vasthield. Ik kon voelen hoe ze klaarkwam, golf na golf. Ik bleef volledig uitgeput op haar liggen.

“Shit!”, zei ik tegen mezelf terwijl de realiteit tot me begon door te dringen. Ik moest nu zien weg te komen zonder dat ze erachter kwam dat ik niet Richard was.

Ik haald mijn pik uit haar inmiddels ontspannen kont en hoorde een zuigend geluid, terwijl mijn zaad en haar vocht gedeeltelijk meekwamen. Ik zag dat haar kontgat open bleef staan en dat ze mijn zaad naar buiten duwde dat vervolgens tussen haar billen door naar beneden stroomde en op de lakens terechtkwam.

Ik stond snel op en greep mijn kleren. Daphne ging op haar buik liggen zodat haar benen mijn zaad niet raakten en vervolgens op haar handen en knieen. Ze keek naar me met het slaapmasker nog op en liet haar hoofd tot vlakboven mijn zaad zakken dat op de lakens lag. Ze ademde diep in. “MMMM!, dat ruikt zo lekker!”, zei daphne. Ze stak haar tong uit tot het puntje van haar tong mijn zaad raakte. Toen likte ze mijn zaad op en slikte het gulzig door. “Dat smaakt heerlijk!”, zei ze en ze slikte nog wat door terwijl er wat zaad van haar lippen op haar kin lekte. “Ik wil proeven hoe het smaakt als ik het van je lekkere grote pik lik. Dat zaad met de smaak van jouw pik en mijn kont smaakt vast fantastisch”, kreunde ze terwijl ze haar rug kromde en haar heerlijke kont naar achteren stak. 

“Niet met de mond die mijn kinderen zoent”, zei ik, terwijl ik wederom zoveel mogelijk Richard’s stem probeerde te immiteren. Tot nu toe wist ze nog niet dat ik Richard niet was, maar als ze aan mijn pik zou zuigen dan zou ze ongetwijfeld weten dat ik iemand anders was.

“Ik heb nog wat zaken te regelen…”, zei ik en liep naar de deur. Daphne grinnikte zachtjes.
“Ok”, lachte ze. “Hoe heet je eigenlijk?”, vroeg ze en ik stond aan de grond genageld.

“Hoe ik heet?”, zei ik, terwijl ik naar haar om keek. Ze zat rechtop met haar armen over elkaar, maar nog steeds met het slaapmasker op.

“Je dacht toch niet echt dat ik het verschil niet zou merken tussen de lippen de pik van mijn man en die van jou, of wel?”, lachte ze.

“Nee! Ik ehhh... Ja.” Beschaamd keek ik naar de vloer. “Wanneer wist je het?”, vroeg ik.

“Nou, toen ik jouw pik in mijn kont voelde, dacht ik: ‘wacht eens even! Deze voelt veel groter dan normaal.’ Dus toen wist ik wel dat jij Richard niet was, maar iemand anders. En bovendien is jouw immitatie van de stem van mijn man niet echt geweldig!”, lachte ze.

“Maar waarom zei je dan niets of hield je me niet tegen?”, vroeg ik nieuwsgierig.

“Ik was bang dat je me pijn zou doen.” Ze haalde haar schouders op. “Ik dacht als iemand je in je slaapt probeert te neuken, dat ie dan wel eens gewelddadig zou kunnen worden als ik zou tegenspartelen.”

“Maar waarom vroeg je me dan om je in je kont te neuken?”, vroeg ik.

“Ik gaf je een keuze. Jij koos mijn kont. Ik wil niet zwanger raken!”

Ik draaide me om en liep weg. Ze hoorde mijn voetstappen en stopte me.

“En waar denk je dat jij naartoe gaat?”, vroeg Daphne.

“Hier weg voordat je mijn gezicht ziet en me later kunt identificeren.”, zei ik.

“Oh, alsjeblieft!“, zei ze. “Als ik dat had willen doen, dan had ik mijn slaapmasker wel afgedaan.”, voegde ze eraan toe.

“En nu?”, vroeg ik.

“Aangezien het hier erg stil is en je ongezien mijn slaapkamer in hebt kunnen komen, denk ik dat Ricard en de kinderen er niet zijn. En aangezien ik me door jou heb laten neuken, verwacht ik dat je daar wel wat voor terug kunt doen”, zei Daphne met een geile zwoele stem.

“Wat heb je in gedachten?”, vroeg ik.

“Ik wil een volledige lichaamsmassage voordat je me weer neukt. En neuken zul je me, keer op keer, totdat ik zeg dat je kunt stoppen. Maar eerst wil ik proeven hoe mijn kont smaakt samen met jouw zaad, dus kom hier met de grote pik van je”, zei Daphne.

Ik liet mijn kleren vallen en liep naar haar toe, terwijl ze haar slaapmasker afdeed.

“Lekker.”, zei ze, terwijl ze me van boven naar beneden opnam. Ik stond naast het bed en Daphne kwam op me af. Haar geweldige volle borsten schommelden zachtjes. Ze zakte door haar knieen en keek me aan terwijl ze langzaam haar mond opende en mijn pik in haar mond nam.

Ze kreunde van genot terwijl haar lippen van boven naar beneden over mijn pik gleden. Ik had nog geen volledige erectie, maar aangezien Daphne Deckers hier voor me zat met mijn pik in haar mond, kon dat nooit lang duren. Bovendien wilde ze dat ik haar vandaag keer op keer zou neuken, dus er was werk aan de winkel. Maar we hadden alle tijd…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen