Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is een mooie dag in juli en ik zit op een terrasje in het centrum van Amsterdam een biertje te drinken. Om me heen is het een drukte van jewelste. De eerste zonnige dag van deze maand is een goede boost voor de horeca. De terrassen zitten bomvol en de serveersters lopen af en aan met drankjes en hapjes. Een mooie blonde serveerster loopt langs me heen een glimlacht vriendelijk. Ik lach terug en neem drink mijn glas leeg. Dan komt ze weer langs lopen en vraagt of ik nog iets wil bestellen. “Ja, maar dat staat waarschijnlijk niet op de menukaart.”, zeg ik ondeugend terwijl ik haar van top tot teen bekijk. Ze begint te blozen en geeft me een lief corrigerend tikje op mijn arm. Ik moet lachen en zeg: “Doe me dan maar de rekening.” Ze loopt weg en kijkt nog een keer nieuwsgierig over haar schouder. 


Twee minuten later zie ik haar weer naar buiten komen met een vol dienblad. Ze heeft een rokje aan met een witte blouse waarin die haar lichaam mooi accentueren. Ik schat haar een jaar of 20, een studente waarschijnlijk. Ze brengt wat drankjes naar een tafeltje voor me en een salade naar de oude mevrouw die aan het tafeltje naast me zit. Dan staat ze weer naast me en pakt het lege glas van mijn tafeltje. Terwijl ze dat doet, buigt ze iets voorover zodat ik net even in haar blouse kan gluren. Ik vang een glimp op van een sexy witte BH. Ze legt de rekening aan tafel. “Was alles naar wens?”, vraagt ze met een verleidelijk lachje. “Helemaal top.”, zeg ik. “Vooral het uitzicht is geweldig.” Er verschijnt een lach om haar mond en dan loopt ze weer terug naar binnen. Ik pak de rekening en merk dat er nog een velletje papier onder ligt. Tot mijn verbazing zie ik daarop een naam en telefoonnummer staan met daaronder de tekst: “Bel me…” Ik kijk nog een keer op maar zie haar niet meer. Ik stop het briefje in mijn broekzak en dan leg ik wat geld op tafel met een flinke fooi en loop richting de gracht. Lachend kijk ik nog een keer over mijn schouder en schud mijn hoofd. 



Het is avond en nog erg warm buiten. Ik zit op het balkon van mijn appartement. Ik had vanaf mijn balkon altijd een mooi uitzicht over de stad, maar dat is veranderd sinds een jaar geleden twee straten achter mij de bouw van een luxe hotel is afgerond. Ik loop naar binnen om een muziekje op te zetten wanneer ik het briefje van de serveerster op tafel zie liggen. Ik pak mijn mobiel en bel het nummer dat ze me gaf. “Met Nikki.”, hoor ik aan de andere kant van de lijn. “Ja, hallo met… ehhh… met mij… Je weet wel, van vanochtend op het terras. Je gaf me je nummer.”, zeg ik wat onzeker. “Oh ja, hoi.”, hoor ik haar opgewekt zeggen. “Ben je al klaar met werken?”, vraag ik. “Ja, ik was vanmiddag op tijd vrij, want ik moest nog studeren voor mijn tentamen van morgen. Maar ik heb het nu wel gehad. Het is te warm. Ik zie morgen wel hoe het gaat. En jij”, zegt ze. “Nou warm is het inderdaad.”, zeg ik. “Ik zit nu lekker op mijn balkon met een witbiertje.” Het is even stil aan de andere kant van de lijn. “Mmmm… dat klinkt goed. Heb je ook rose in huis?”, vraagt ze dan. “Ehhh… ik geloof het wel. Ik zal even kijken… Ja, heb ik!”, zeg ik terwijl ik de fles in de koelkast leg. “Ok, vind je het goed als ik iets kom drinken?”, hoor ik haar zeggen. “Ja, lijkt me leuk!”, zeg ik en ik geef haar mijn adres. “Wauw, woon je daar? Dat zijn echt super-appartementen!!”, zegt ze enthousiast. “Ik ben er over een kwartiertje. Tot zo!”, hoor ik nog en dan is de verbinding verbroken. 

Ik loop weer naar mijn balkon en ga weer lekker zitten. Vanuit een ooghoek zie ik dat de laagstaande zon door iets wordt weerspiegeld in een open raam van het pas gebouwde hotel. Ik draai een klein stukje bij, maar dan is het verdwenen. Ik neem een slok van mijn ijskoude witbier, zet het glas neer en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan, trek mijn kleren uit en stap de douchecabine in. Het water voelt heerlijk. Na vijf minuten draai ik de kraan dicht en droog me af. Ik pak een spijkerbroek uit de kast en een zwart t-shirt. Ik kleed me aan en loop terug naar het balkon. Net op het moment dat ik wil gaan zitten gaat de deurbel. Ik loop naar de intercom en zeg: “Ja?” Heel even hoor ik een schattig lachje en dan: “Ik ben het, Nikki.” Ik druk op de knop om haar beneden binnen te laten en doe de deur van mijn appartement alvast open. 

Een minuut later staat ze in de deuropening. “Hoi!”, zegt ze. Ze heeft een zwart topje aan met een afgeknipte spijkerbroek en naaldhakken. “Hey, kom verder…”, zeg ik. Ze stapt naarbinnen en doet de deur dicht. “Zo, dit is een mooi optrekje.”, zegt ze bewonderend, terwijl ze door mijn appartement loopt. Dan loopt ze naar het balkon: “Mooi uitzicht… Dus hier zat je toen je me belde?” Ik loop op haar af met een glas rose en knik bevestigend. Ik geef haar het glas en onze vingers raken elkaar. Even kijkt ze me ondeugend en zegt: “Dank je.” We gaan zitten en kletsen wat met elkaar. Over haar studie en over mijn werk. Koetjes en kalfjes. Dan vraag ik haar waarom ze mij haar telefoonnummer gaf. “Dat weet ik niet. Normaal doe ik dat niet zo snel...”, zegt ze. “Maar je leek me wel een leuke vent” Ik kijk haar aan en zeg: “Jij hebt echt mensenkennis.” Ze schiet in de lach en zegt:”Dank je.”, terwijl ik naar de keuken loop om de fles rose te halen. Als ik terugkom op het balkon leunt ze met haar ellebogen op de reling en kijkt over de stad uit. Weer zie ik in een flits iets weerspiegelen in een van de hotelramen. Ik schenk Nikki nog wat wijn in en loop naar haar toe. Ik ga naast haar staan en leg mijn hand op haar rug. Ze kijkt over haar schouder een lacht naar me. Dan kijkt ze weer terug over de stad uit. Ik laat mijn hand langzaam wat zakken zodat deze op haar billen rusten. Dan buig ik naar haar toe en kus zacht haar linkerschouder. “Mmmm…”, hoor ik haar zeggen.

Dat is voor mij het teken om door te gaan. Ik knijp zacht in haar billen en kus haar nek en hals. Dan haal ik mijn rechterhand door haar blonde haren en ze draait haar gezicht naar me toe. We kijken elkaar even aan en dan beginnen we hartstochtelijk te zoenen. Onze tongen verkennen elkaar en ze begint zachtjes te kreunen wanneer ik haar borsten vastpak en ze zachtjes begin te kneden. Ik duw haar topje tot over haar borsten omhoog en begin aan haar tepels te likken en te zuigen, terwijl ze over mijn groeiende erectie wrijft. Met een hand probeert ze mijn broek los te krijgen, maar dat lukt haar niet. 

Dan duwt ze me plotseling achteruit zodat ik met mijn rug tegen de balkondeur sta. Ze hurkt voor me en maakt met beide handen razendsnel mijn broek open. Mijn broek zakt tot op mijn enkels en ook mijn boxershort wordt naar beneden getrokken. Weer zie ik een weerspiegeling bij het hotelraam, maar mijn aandacht gaat weer naar Nikki die weer is gaan staan en me begint te zoenen terwijl ze met haar rechterhand mijn pik met lange zachte halen begint af te trekken. Al snel is mijn pik keihard en Nikki kijkt er verlangend naar. Dan draai ik haar om zodat zij met haar rug tegen de deur staat en maak de knopen van haar korte spijkerbroekje open. Ik steek mijn rechterhand in haar broekje, maar er is te weinig ruimte. Met een ruk trek ik haar broek naar beneden en zie dat ze een zwarte string aanheeft. Langzaam schuif ik twee vingers achter het stringetje en glijd zacht met mijn vingers over haar venusheuvel een haar schaamlippen, terwijl ze me blijft aftrekken. Ze heeft een volledig kaal kutje. Zachtjes haal ik een vinger tussen haar schaamlippen door en constateer dat ze al behoorlijk nat is. Nikki laat zich weer zakken en neemt ineens mijn harde pik in haar mond. Ik kreun zacht en haal mijn handen door haar blonde haren. Ze pijpt me heerlijk terwijl ze met een hand mijn ballen masseert. 

Dan gaat plotseling de deurbel. “Shit!”, zeg ik. Nikki haalt mijn pik uit haar mond, kijkt me geil aan en zegt: “Laat maar bellen”. Dan likt ze een keer uitdagend aan mijn eikel en neemt mijn pik weer in haar mond. De deurbel gaat weer. “Kut!”, zeg ik. Nikki kijkt me weer aan. Ze lacht en zegt geil: “Die krijg je zo. En een hele natte ook…” Dan gaat ze weer onverstoorbaar verder. Weer gaat de deurbel. “Shit, sorry Nikki, maar ik ga even kijken wie er is.”, zeg ik terwijl ik mijn pik uit haar mond haal en mijn broek omhoog trek. “Schiet wel een beetje op!”, roept ze me na. 

Ik druk op de knop van de intercom en vraag wie er is. Het is de conciërge. “Er is hier iemand voor je.”, zegt hij. “Wie?”, vraag ik. “Ik weet niet wie het is, maar ze spreekt Engels. Ze zegt dat ze een uitnodiging voor je heeft.”, zegt de conciërge. Ik vind het maar vreemd, maar zeg uiteindelijk: “Stuur maar door.” Ik loop snel naar het balkon waar Nikki nog met ontblote borsten staat. Ik zuig snel nog een keer op een van haar tepels en beloof haar dat dit niet lang zal duren. 

Dan wordt er op de deur geklopt. Ik doe open en zie een keurig geklede vrouw. “Hello.”, zegt ze. “I’m sorry to disturb you, but I have an invitation for you.” Ik kijk haar wat verbaasd aan. “Ehhh… what are you talking about?”, vraag ik. “My boss is asking you to join her for a drink.”, zegt ze. Nikki komt net aanlopen. Ze heeft waarschijnlijk alles gehoord, want ze kijkt me ook vragend aan. Ik weet niet goed wat ik met deze situatie aan moet en vraag de Engels sprekende dame wie haar baas dan is. “Ms. Angelina Jolie.”, zegt ze. Nikki en ik kijken haar aan en schieten allebei tegelijkertijd in de lach. “Yeah right.”, zegt Nikki. Dan gaat de mobiele telefoon van de dame af. De stem aan de andere kant van de lijn vraagt haar iets en ze antwoordt: “Yes, I’m at the apartment but he doesn’t believe me.” Nikki en ik kijken elkaar aan. Dan geeft de dame mij haar mobiele telefoon: “She wants to talk to you.” Ik kijk haar een beetje lachend aan en pak dan haar telefoon. “Hello.”, zeg ik. “Hello”, hoor ik een vrouwenstem zeggen. “Who is this?”, vraag ik. “My personal assistant told you who I am but I understand you don’t believe it.”, hoor ik haar zeggen. “This is a joke, right?”, vraag ik. “I saw you and your girlfriend have fun on your balcony a few minutes ago, because I have been watching you from my hotelroom.”, zegt ze. Ik draai me met een ruk om een loop naar het balkon. “Yes, I can see you now.”, hoor ik haar zeggen. “Now this is your last chance. Come over to my hotelroom. And bring your girlfriend. She looks like fun. Anyway, if you agree, my personal assistant will take you to me.” Dan is de verbinding verbroken.

Nikki kijkt me vragend aan. “Wat?”, zegt ze. “Die stem… Volgens mij was dat echt Angelina Jolie…”, zeg ik verbaasd. “Doe normaal… Denk je dat echt?”, zegt Nikki. Ik knik bevestigend kijk de ‘personal assistant’ van mevrouw Jolie aan. “So, what’s it gonna be?”, vraagt ze. Nikki en ik kijken elkaar aan, halen onze schouders op en zeggen tegelijk: “Ok!”

Even later lopen we achter de assistente van Angelina aan mijn appartementencomplex uit. Voor ons staat een witte limousine. De chauffeur stapt snel uit en houdt de deur voor ons open. We stappen allemaal in. Nikki fluistert in mijn oor: “Zou ze het echt zijn, of is dit een grote grap?” Ik haal mijn schouders op: “Misschien, misschien niet. Maar we hebben niets te verliezen, toch? En als ze het niet is dan zijn we zo weer terug bij mij thuis.”, zeg ik en ik streel haar been zachtjes terwijl de assistente uit het raam kijkt. “Where here.”, zegt ze dan. De auto stopt en even later doet de chauffeur de deur voor ons open. Nikki en ik lopen achter de assistente aan de lobby in van het hotel. Ze knikt naar de manager achter de bali. Deze knikt beleefd terug en kijkt ons na tot we in de lift stappen. We gaan naar de 16e etage. De liftdeuren gaan open en we lopen de gang in. Op elke hoek staat een bodyguard. “Volgens mij heeft ze de hele verdieping gehuurd…”, fluister ik in Nikki’s oor. Dan stopt de assistente voor een deur aan de linkerkant van de gang. Ze opent de deur met een keycard. “Please”, zegt ze en ze laat ons binnen. De deur gaat weer dicht en Angelina’s assistente is op de gang gebleven.

“For a minute there, I didn’t think your were gonna come”, hoor ik een vrouwenstem zeggen. Ik geef Nikki een por: “Ze is het echt! Die stem… Ik weet het zeker!” We lopen samen een stukje verder ruime kamer in. In de hoek bij het raam zit ze in een comfortabele zetel met een sigaret in haar hand. Het raam staat open en op de vensterbank ligt een verrekijker. Ze maakt haar sigaret uit, staat op en loopt langzaam naar ons toe. Langzaam komt ze vanuit de schaduw tevoorschijn. Ik zie naaldhakken, lange atletische benen, een strak kort jurkje, mooie volle borsten, lange donkere haren en dan haar gezicht… Angelina Jolie. Ze is het echt! Die volle lippen, die ogen en die zwoele uitstraling. Nikki en ik kijken elkaar vol verbazing aan. “Hi.”, zegt Angelina. “Thanks for coming over.” Ik kijk haar nog steeds aan met mijn mond half open. Ze giechelt een beetje als ze me zo naar haar ziet staren. Ik krijg een beuk van Nikki. “Sure… so ehhhh… why are we here anyway?”, vraag ik dan maar. “To be perfectly honest, I was kinda bored since Brad left for Australia to promote his new film and his mom took the kids back to the U.S.”, zegt Angelina. “I was looking at the skyline with my binoculars when I found you sitting on the balcony. Alone at first, but later she joined you. And it looked like you were having fun. Nikki en ik begonnen beiden te blozen. “I have a confession to make.I didn’t ask you to come up here to have a drink. I wanted you up here because I want you to fuck me… both of you…”, zei ze zonder te blozen terwijl ze ons ondeugend aankeek. Mevrouw Jolie stond bekend om haar wilde sexuele escapades, ook met andere vrouwen. “I’m in!”, zei ik vrijwel meteen. Angelina moest lachen om mijn enthousiasme. “What about your girlfriend?”, vroeg ze. Nikki keek naar me en toen naar Angelina: “You bet!”, riep ze voluit terwijl ze verlekkerd naar Angelina’s fantastische lichaam keek. 

Dat was het teken voor Angelina om in actie te komen. Ze komt verleidelijk op ons aflopen. Alleen dat al was genoeg om mijn pik flink hard te laten worden. Angelina laat haar hand sensueel over Nikki’s arm glijden terwijl ze achter ons langs loop en diezelfde hand over mijn billen laat glijden. “Nice…”, hoor ik haar zeggen. Dan komt ze voor ons staan. Ze laat haar handen over Nikki’s borsten glijden en ze begint haar hals te zoenen. Ik zie Nikki huiveren van verlangen. Ze verlegt haar werkterrein dan naar mij. Langzaam glijdt ze met haar vingers over mijn borst. Ik zie haar mond opengaan en ze maakt haar mooie volle lippen nat met haar tong. Dan plaatst ze haar lippen op mijn mond en begin me sensueel te zoenen. Ik open mijn mond een beetje en haar tong glijdt bij me naar binnen. Nikki staat inmiddels achter Angelina en beweegt haar handen langzaam van haar billen naar boven. Ze begint Angelina’s schouders te zoenen en laat haar handen dan naar voren glijden totdat ze Angelina’s borsten in haar handen heeft. Angelina kreunt zacht terwijl ze me blijft zoenen. Dan pakt ze de onderkant van mijn T-shirt en trekt deze over mijn hoofd uit. Ze laat haar hand over mijn borst glijden terwijl ze mijn nek en schouders zoent. Haar gezoen verplaatst zich naar beneden en ze kust mijn borst. Dan likt ze aan mijn rechtertepel terwijl Nikki de borsten van Angelina begint te kneden en liefkozend in haar tepels knijpt. Zowel Angelina als ik kreunen zacht. Nikki trekt haar zwarte topje over haar hoofd uit en staat nu met ontblote borsten achter haar. Angelina laat haar hand langzaam naar beneden glijden naar de flinke bobbel in mijn broek. Ze wrijft over mijn erectie en ik word gek van geilheid. “Big boy, aren’t you? Mmmm… I like that…”, zegt ze terwijl ze me met een geile blik aankijkt. “Let’s see how big you really are…”, zegt ze terwijl ze haar hand in mij broek laat glijden. Ik voel dat haar vingers zich om mijn harde pik sluiten en ze knijpt er even ondeugend in. Ik voel een beetje voorvocht uit mijn pik vloeien. Als Angelina haar hand weer uit mijn broek haalt, zie ik dat er wat voorvocht op haar wijsvinger zit. Zij ziet het ook en likt het van haar vinger terwijl ze aankijkt. “Mmm…That ‘ll do.”, zegt ze als haar tong weer in haar mond glijdt.

Nikki is inmiddels op haar hurken achter Angelina gaan zitten laat haar handen onder Angelina’s jurkje verdwijnen. “Oh my god…”, zegt Nikki “You’re soaking wet...!” Dan zie ik dat ze langzaam Angelina’s string langs haar benen naar beneden schuift. Angelina stapt soepel uit haar string en Nikki begraaft haar neus in het sexy ondergoed van mevrouw Jolie en ademt diep in. Ik trek de voorkant van Angelina’s jurkje wat naar beneden zodat haar borsten ontbloot worden. Dan streel ik met mijn vingertoppen de heerlijke borsten van Angelina en laat haar tepels tussen mijn vingers rollen. Haar ademhaling versnelt zich. Nikki stroopt Angelina’s jurkje op tot boven haar billen. Instinctief zet Angelina haar benen iets verder uit elkaar en ik zie dat Nikki haar gezicht begraaft tussen haar billen. Angelina gooit haar hoofd in haar nek en slaakt een geile kreun. Ik begin Angelina’s borsten te zoenen en aan haar tepels te likken en zuigen. Haar gekreun wordt luider en dan duwt ze me plotseling iets achteruit. Ze helpt Nikki omhoog en zegt: “I wanna taste my pussy…”, terwijl ze Nikki hartstochtelijk begint te zoenen. 

Wat een geil gezicht is dit. Nikki en Angelina Jolie staan elkaar te zoenen terwijl hun borsten tegen elkaar wrijven. Ik kan me niet bedwingen en begin mijn spijkerbroek lost te knopen. Angelina merkt dat en zegt: “Stop… That’s my job…” Ze likt nog een keer aan de harde tepels van Nikki en komt dan op me af lopen terwijl ze haar jurkje over haar hoofd uittrekt. Achter haar zie ik dat Nikki bezig is om zich ook van haar kleding te ontdoen. Angelina is nu helemaal naakt. Ze heeft alleen haar naaldhakken nog aan en ziet er fantastisch uit. Sensuele volle lippen, ogen waar de geilheid in te lezen valt,. slank en atletisch, mooie volle borsten, een strakke buik, een klein streepje schaamhaar boven haar kutje en heerlijke lange benen. Haar hele lichaam straalt sex uit. “Let’s get a little bit more comfortable…”, zegt ze terwijl ze mijn hand pakt. 

Ik loop achter haar aan naar de ruime slaapkamer. Ik kijk om en zie dat Nikki inmiddels ook helemaal naakt is en snel achter ons aan loopt. Ik wrijf snel met mijn hand over de perfecte kont van Angelina en ze glimlacht even geil tegen me. Als we in de slaapkamer zijn, draait ze zich om en duwt me achteruit zodat ik in een comfortabele zetel val. Nikki gaat op het grote bed liggen en begint zichzelf onmiddellijk te vingeren terwijl ze naar ons kijkt. Angelina gaat met haar rug naar me toe staan terwijl ze haar handen op haar sexy billen legt. Dan buigt ze voorover en laat haar handen van haar billen via de achterkant van haar benen naar beneden glijden. Langzaam maar zeker verschijnen vlak voor mijn neus haar kontgat en haar kut. Nikki had niet overdreven toen ze zijn dat Angelina al drijfnat was. Ik zie haar vocht op haar schaamlippen glinsteren. Ik bednkt me geen moment en pak haar billen vast terwijl ik mijn tong zachtjes en plagend over haar schaamlippen beweeg. Angelina huivert van genot en kreunt zacht. Met mijn handen duw ik haar schaamlippen zachtjes uit elkaar terwijl ik mijn tong wat dieper in haar geile kut laat glijden. Ze smaakt heerlijk. Ik maak mijn vingers nat met het vocht van haar schaamlippen en begin heel zachtjes haar clitoris te masseren terwijl ik met mijn tong om haar kontgat cirkel. “Ohhhh!!!!!”, kreunt ze. Even duw ik met mij tong tegen haar kontgat en laat tegelijkertijd twee vingers soepel in haar drijfnatte kut glijden. 

Mijn pik begint pijn te doen in mijn broek en Angelina ziet tussen haar benen door dat ik wat ongemakkelijk zit. Ze staat op en ik laat mijn vingers uit haar kut glijden. “I’m sorry… How rude of me…”, zegt ze terwijl ze mijn benen uit elkaar duwt en op haar knieën gaat zitten. Over haar schouder zie ik dat Nikki het niet meer houdt. Drie vingers van haar rechterhand bewegen in en uit haar geile kut. Met haar linkerhand masseert ze in een hoog tempo haar clitoris. Ik kan horen hoe nat haar kut is. Angelina hoort het ook en kijkt om. “Slow down honey… I’ll do that for you…I just need to get your boyfriends cock out first…”, zegt ze en ze kijkt me met een geile blik aan. Ik zie dat Nikki het iets rustiger aan doet. De gedachte dat Angelina haar zometeen zal klaarmaken is genoeg motivatie voor Nikki om zich nog even in te houden. Angelina maakt de laatste knopen van mijn spijkerbroek open en trekt deze tegelijk met mijn boxershort naar beneden. Mijn keiharde pik slaat tegen mijn buik. “Wow!… You are really hard… Is that all for me..?”, vraagt ze ondeugend terwijl ze mijn pik met haar hand streelt. “Yes… for as long as you like…”, hijg ik.

Ze lacht even en dan laat ze haar hoofd zakken en begint mijn ballen te likken terwijl ze mijn kloppende pik wat steviger vastpakt en me begint af te trekken. Ik ben in de zevende hemel. Dit voelt zo goed. Dan glijdt Angelina’s tong van mijn ballen over mijn pik naarboven en draait cirkeltjes om mijn eikel. Heel even neemt ze mijn eikel in haar mond en zuigt en sabbelt er kort op. Ik kreun van genot. “Your cock is so fuckin’ big…”, zegt ze terwijl haar tong weer over de hele lengte van mijn pik glijdt, “I wonder how far I can get it down my throat…” Ze kijkt me geil aan terwijl ze langs haar heerlijke lippen likt en steekt dan mijn keiharde pik verder in haar mond,en begint zichzelf te vingeren. Het lukt haar bijna om mijn twintig centimeter lange pik helemaal in haar mond te nemen. Ze verandert iets van positie en ik kijk verbaast toe hoe mijn pik helemaal in Angelina’s mond verdwijnt. Ik voel hoe mijn eikel achterin haar keel zit. Ze kreunt en kokhalst. Er druipt wat speeksel uit haar mondhoeken, terwijl ze met haar tong mijn schacht masseert. Ik kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurd. Ik zit hier met een naakte Angelina Jolie tussen mijn benen die mijn pik helemaal in haar keel heeft. 

Dan haalt ze mijn pik weer uit haar keel, ademt een keer diep in met betraande ogen door de lichte ademnood en zegt “Yummy….!! So much better than Brad’s…” Er hangt een sliert van haar speeksel van mijn kloppende pik naar haar volle lippen. Ik trek haar overeind en zuig en sabbel op haar heerlijke borsten terwijl ze zichzelf door blijft vingeren. Dan kijkt ze geil over haar schouder en ziet Nikki volop genieten van haar lichaam. “I’ll be right back…”, zegt ze. “I wanna suck on your girlfriends cunt before you fuck me…” Mijn opwinding wordt steeds groter. Ze gaat staan en ik zie een straaltje van haar kutvocht langs de binnenkant van haar rechterbeen lopen. Langzaam loopt ze op haar hoge hakken naar het bed waar Nikki zichzelf ligt te verwennen. Nikki ligt met haar benen een beetje wijd en heeft twee vingers in haar lekkere kut gestoken. “Hey there…”, zegt Angelina geil tegen Nikki die alleen maar kan kreunen. “Mind if I help you out?”, vraagt Angelina aan haar. Nikki kijkt Angelina zwoel aan en slaakt een geile kreun uit die Angelina opvat als een uitnodiging. 

Ik kleed me nu helemaal uit en ga weer naakt in de stoel zitten terwijl ik mijn pik langzaam blijf masseren en kijk naar de twee verhitte vrouwen voor me. Angelina pakt Nikki’s benen en duwt ze ver omhoog en wijd uit elkaar zodat ze helemaal open voor haar ligt. Nikki’s schaamlippen glinsteren van het vocht en ze staan een klein beetje open. Ik zie Angelina verlekkerd kijken. Dan bukt ze voorover en haalt haar tong tussen de billen van Nikki door, masseert haar kontgat en steekt langzaam twee vingers in Nikki’s gewillige kutje. Nikki kreunt het uit. Angelina kruipt iets verder omhoog en haar volle lippen zuigen zich vast aan de clitoris van Nikki, die nu begint te gillen van opwinding. De twee vingers van Angelina verdwijnen steeds sneller en dieper in Nikki’s natte kut terwijl ze onverstoorbaar op haar clitoris blijft zuigen en sabbelen. “Aaaahhhh… Jaaa… Jaaa… Zo lekker…!”, kreunt Nikki. “Keep going!! Keep going!!”, moedigt ze Angelina aan. Dit schouwspel maakt me zo geil. Ik geloof dat mijn pik nog nooit zo groot en hard is geweest. Ik begin me wat harder af te trekken en voel dat ik dicht tegen een orgasme aan zit. Op dat moment hoor ik hoe Nikki zwaar kreunend klaarkomt. “Uhhh… uhhhh… uhhhh… Jaaa… JAAA… IK KOM!!!! AAAHHHHH!!!!!”, gilt ze. Angelina blijft haar kut doorlikken en verslindt gulzig al het geil dat uit Nikki’s kut stroomt.

Dit is teveel voor me. Ik voel dat ik ga klaarkomen en begin harder te kreunen. Angelina draait zich met een ruk om. “Oh no, you’re not!, hoor ik haar zeggen. “Your cum is mine!”, zegt ze terwijl ze haar over me heen komt zitten, mijn keihard kloppende pik in haar handen neemt en me in haar drijfnatte kut begeleidt. Nikki geniet nog na van haar orgasme en laat zich uitgeput op bed zakken terwijl ze kijkt hoe Angelina en ik elkaar verwennen. Angelina laat ze zich langzaam zakken zodat ik helemaal in haar heerlijke warme neukspleet glijd. “Now you can cum…”, kreunt ze geil in mijn oor terwijl ze me begint te berijden. Nog nooit ben ik zo geil geweest en nog nooit heb ik zo lekker geneukt. Angelina Jolie is inderdaad een echte sexgodin. We neuken steeds harder, terwijl ik haar mooie borsten in mijn handen heb en op haar tepels sabbel en zuig. Af en toe bijt ik plagerig in haar tepels waardoor ze nog geiler wordt. “Uuhhh… uuhhh… uuhhh…”, kreunt ze tussen de stoten door. “That’s it… Fuck me… Fuck me harder!”, schreeuwt ze nu, terwijl we in een hoog tempo doorneuken “Are you gonna cum?, vraagt ze hijgerig. “You’d better not, cause I wanna cum first…”, kreunt ze en ze gooit haar hoofd in haar nek, terwijl ze haar handen in de lucht steekt en haar armen strekt. Met haar ogen dicht berijdt ze me nu heel hard en ik kneed haar perfecte tieten en knijp in haar tepels.

Dan voel ik dat haar kutspieren zich een beetje beginnen aan te spannen. “Is that better for you? A little tighter?”, vraagt ze terwijl ze weer begint te kreunen. “Yesss..! that’s it…! You’re gonna make me cum…! Uuhhh… uhhh…uhhh…oohhh… OOOHHH…AAAHHHHHHHH!!! OH MY GOD… OH MY GOD!!!!!!! Ze komt heel hard en intens klaar, terwijl ze me keihard blijft neuken. Ik voel hoe haar kutspieren zich nog verder aanspannen een haar geweldige lichaam begint te schokken… Haar geil druipt langs mijn pik haar heerlijke kut uit en ze blijft maar klaarkomen… En dan kom ik ook. “I’m gonna cum… I”M GONNA CUM!!!” kreun ik hard wanneer ik mijn ballen voel samentrekken. “Yeah baby… come on!!! Shoot your hot load in my cunt…!!! I WANT IT ALL!!!!”, schreeuwt Angelina. Ik voel hoe mijn zaad zich een weg naar buiten baant en dan spuit ik mijn eerste straal zaad diep in Angelina’s drijfnatte kut. Ik kom heel hard en blijf haar kut volspuiten. “Oh my god!! More!! I can feel your cum inside me!!!, kreunt ze hard. Wanneer ik mijn laatste zaad in haar goddelijke lichaam heb gespoten, gaat ze uitgeput op me liggen met mijn pik nog steeds in haar kut. Ik voel dat mijn pik niet verslapt en begin haar weer een beetje zachtjes te neuken. “Stop baby… I need a little time to recover from this… This was so intense…”, hijgt ze in mijn oor. 

Ze ligt nog even na te hijgen en dan pakt ze haar mobiele telefoon die op de tafel naast de stoel ligt. “Laura, could you come in here please?”, hoor ik haar vragen. Ik kijk Angelina verbaasd aan en ook Nikki gaat rechtop zitten. “Who’s Laura?”, vraag ik. “Oh, that’s my personal assistant. You’ve met her.”, zegt ze rustig. In het woongedeelte hoor ik de deur open en dicht gaan. “We’re in here!”, roept Angelina. Dan komt Laura binnenlopen terwijl Nikki naakt op bed ligt en ik met mijn nog steeds harde pik in Angelina’s kut zit en ze kijkt niet eens verbaasd. “Hey honey…”, zegt Angelina tegen haar. “We seem to have made quite a mess here. Could you help us clean it up?”, vraagt ze. “Sure.”, zegt Laura. Ze zet haar bril af en komt naar ons toe lopen. Nu ze haar bril niet meer op heeft, zie ik pas wat een mooie jonge vrouw het is. Ze raakt Angelina’s rug aan en laat haar handen dan zakken tot op haar billen. Dan gaat ze op haar hurken zitten en zegt tegen Angelina: “Ok, stand up slowly.” Angelina beweegt langzaam omhoog. Op het moment dat mijn keiharde pik een stukje uit Angelina’s kut glijdt, pakt Laura snel mijn pik vast. Ik huiver van genot door de aanraking van nog een mooie vrouw. 

Langzaam beweegt Angelina verder omhoog totdat mijn pik helemaal uit haar kut glijdt. Dan stapt Angelina iets opzij en gaat wijdbeens staan. Laura kruipt snel tussen haar benen en vangt met open mond mijn zaad op dat uit Angelina’s kut stroomt terwijl ze mijn pik blijft vasthouden en er plagerig aan trekt. Ik zie dat Angelina haar kutspieren aanspant om al het geil uit haar heerlijke neukspleet te duwen. Als er niets meer uit haar kutje druipt, haalt Laura twee vingers door Angelina’s spleet om de laatste restjes ook weg te halen en likt haar vingers vervolgens af. Dan zakt Angelina door haar knieën en zoenen ze elkaar hartstochtelijk terwijl Laura haar mond vol met mijn zaad en haar kutgeil heeft. Vervolgens laat Laura al het geil uit haar mond in Angelina’s mond lekken. Ze kijken me daarna allebei geil aan en terwijl Laura mijn pik nog steeds masseert, slikt Angelina alles gulzig door. “The taste of heaven…” zegt ze dan en kijkt vervolgens naar mijn keiharde drijfnatte pik. “You want some more?”, vraagt Angelina dan aan Laura. “Hell yeah!”, zegt Laura en ze laat mijn pik diep in haar keel glijden. Ze zuigt, sabbelt en likt aan mijn pik totdat al mijn zaad en Angelina’s sappen verdwenen zijn. Dan haalt ze mijn pik langzaam uit haar mond terwijl haar tong over mijn pik naar boven glijdt. Ze likt de laatste druppels geil van haar lippen en zegt: “Thanx.” Ik kijk haar en Angelina aan en zeg: “No problem.” 

Dan vertrekt Laura weer net zo snel als ze is gekomen. Angelina ziet de verbaasde blikken van Nikki en mij en zegt: “Good personnel is hard to find. But she’s with me for two years now and I couldn’t have been more Lucky.” Nikki zegt vol ongeloof: “I can see that.” Angelina lacht. “Maybe we can ask her to join us. That is, if you two are willing to stay here for the night. She’s an excellent cocksucker, so Brad tells me. And I know out of experience that she loves to eat pussy.”, zegt ze met een verleidelijke blik.

Nikki en ik hoeven hier niet zo lang over na te denken en precies tegelijkertijd zeggen we: “We’ll stay!”

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen