Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was 3 mei 2002. Die dag zal ik nooit meer vergeten. Via de radio had ik kaartjes gewonnen voor een concert en die avond zou ik met mijn beste vriendin naar Ahoy gaan. Mijn favoriete band, laat ik de band X noemen, trad op. Eindelijk kwam mijn droom uit. Ik had VIP kaarten gewonnen en een bezoek met de band aan het einde van het concert. Tijdens het optreden dacht ik dat ik oogcontact had met de leadzanger, maar toen schoot het door me heen dat het vast een verbeelding was. Waarom zou HIJ naar MIJ kijken…
De sfeer zat er goed in en we gingen helemaal uit ons dak. We zongen de liedjes uit volle borst mee. Na een aantal nummers had ik weer het idee dat hij naar mij keek. Waanzin…..


We hebben enorm genoten van de muziek, maar stiekem dacht ik natuurlijk aan wat er daarna zou gebeuren. Na een spetterend optreden kwam HET moment. Ik zou hem ontmoeten, een wens waar elke vrouw van droomt, maar wat IK mee mocht gaan maken. Mijn vriendin en ik mochten mee naar achteren komen, we werden begeleid door 2 mannen van de organisatie. We werden voorgesteld aan de band en daarna mochten we iets met ze gaan drinken. De mensen van de organisatie waren inmiddels vertrokken. Door de drank voelde ik me ondertussen aardig op mijn gemak. Ineens vroeg HIJ of ik even met hem mee wilde lopen. Mijn vriendin was gezellig aan de babbel met de rest van de band. Tijdens het lopen vertelde hij mij dat iemand een mooie foto van ons wilde maken, daar zouden we even naartoe lopen. Hij nam me mee naar een achtergelegen kleedkamer. Er lag een fototoestel op 1 van de bankjes. HIJ zei: “oh, dat is raar, volgens mij is de fotograag net vertrokken…”
Hij ging op het bankje zitten en pakte mijn hand.
Ineens begon hij mij intens te zoenen, natuurlijk spartelde ik niet tegen en beantwoordde ik zijn kus. Hij trok mij naast zich op het bankje. Zijn hand gleed onder mijn rokje. Hij schoof mijn slipje opzij. Daar reageerde ik zo heftig op, dat ik hem op de grond trok. Ik maakte zijn riem los, trok zijn broek uit, en langzaam kwam hij in mij. Zijn geslachtsdeel was zo groot, dat het een beetje pijn deed toen hij in mij kwam. Toen ik helemaal nat was, had ik daar geen last meer van en ging hij tekeer als een beest. Heerlijk was het idee dat de man van mijn dromen, waar iedereen aan dacht nu bij mij in mijn armen lag. Na een hevige vrijpartij, waarbij hij mij in alle standjes had genomen, kwamen we tegelijk klaar. De vonken vlogen er vanaf. Wie had dit ooit kunnen bedenken, HIJ en IK dit samen mochten meemaken. Nadat we nog een kwartiertje van elkaar hebben liggen nagenieten, trokken we onze kleren aan en zijn terug gegaan naar de rest van de groep. Helaas was het van korte duur en zal deze avond nog lang in mijn geheugen dwalen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen