Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Waarschijnlijk kent iedereen Chantal wel, de 27 jarige oer-Hollandse meid die menig mannenhart sneller doet laten kloppen. Ze ziet eruit als een jong en onschuldig meisje en diep van binnen is ze dat ook. Chantal is verlegen, en daarom is ze geen mannen verslindster.
Enige tijd geleden heeft ze, nadat haar relatie stuk liep, een hond gekocht als vriend. Een trouwe vriend die haar nooit in de steek zou laten en graag haar aandacht wil.
Chantal was al een uurtje onderweg toen ze haar afslag zag, de boerderij waar ze moest zijn lag in de bossen en ze gokte erop dat ze de weg kon vinden. Ze heeft het mobiele nummer van de fokster, dus ze zou er altijd wel komen maar ze houdt er niet van om te laat te komen.
In de achterklep ligt Max, zoals altijd de rust zelf, te genieten van het ritje met zijn bazin.
Ze had Max een jaar geleden als puppy gekocht, een labrador met een goede stamboom en goede kwaliteiten. Ze was wel verplicht om minimaal een keer met hem te fokken, omdat het zo'n uitzonderlijk mooie hond is. En omdat Max klaar was voor het werk moest Chantal wel akkoord gaan om vandaag bij de fokster langs te gaan.

"Hallo, ik ben Sylvia" zegt de fokster als Chantal uitstapt. "Je hebt het in een keer kunnen vinden" vraagt ze nieuwsgierig. "Ja hoor" glimlacht Chantal. Ze heeft een kort rokje aan met een bijpassend bloesje. "Dus u bent de fokster" zegt ze tegen de jonge vrouw die er niet als een boerenvrouw uitziet. "Ja zeker, je had zeker een vieze man van 50 verwacht" grapt ze terug. "Nou nee, maar toch" antwoordt Chantal en ze voelt zich verlegen. Ze lopen naar de boerderij voor een kopje koffie.
Een half uur na het eerste kopje is het tijd om Max kennis te laten maken met zijn teefje. Max loopt vrolijk achter Chantal aan, niet wetende wat voor lekkers hem te wachten staat. Sylvia komt met het teefje aanlopen en binnen mum van tijd is Max door het dolle, hij staat hijgend en piepend naast Chantal als hij het teefje ruikt. Chantal maakt de riem los en Max loopt snel richting het teefje. Binnen een paar minuten zijn de honden aan elkaar gewend en Max raakt opgewonden en zijn kleine pik wordt zichtbaar. "Is dat alles" grapt Chantal als ze het kleine rode puntje van zijn pik ziet. "Oh nee hoor, dat is het topje van de ijsberg" antwoordt de fokster. Chantal voelt een nieuwsgierig gevoel door haar heengaan, ergens is ze erg nieuwsgierig naar hoe deze honden bezig zijn. "Zo meteen bespringt hij haar en dan groeit hij in haar" zegt Sylvia. "Oh" , Chantal kijkt gebiologeerd naar het rode puntje dat steeds groter wordt. Dan beginnen de honden om elkaar heen te draaien en bespringt Max het teefje.
De rauwe seks die Chantal ziet windt haar raar genoeg ontzettend op, Max stoot met een geweldig tempo op het teefje dat zichtbaar geniet van hem.
Chantal schrikt, ze voelt een tintellend gevoel in haar slipje en probeert dit te negeren. Haar lichaam wordt warm van het schouwspel voor haar en ze wordt geiler met de minuut.
"Zullen we even naar binnen gaan Ze zijn zo klaar en dan duurt het nog wel even" zegt Sylvia. "Uh, ja is goed" antwoordt Chantal schor.

Vanuit de woonkamer kunnen ze alles nog perfect volgen, Max stoot harder en harder in zijn teefje en Chantal raakt wederom opgewonden. Ze voelt haar lipjes tintelen van genot.
Dan lijkt het ver te zijn, Max stopt met stoten en blijft op het teefje zitten. "Wat doet hij nu" vraagt Chantal nieuwsgierig. "Hij is nu in haar aan het komen, en zijn pik zwelt nu zo op dat hij er straks niet meer uitkan. Dat kan wel 30 minuten duren" . Wauw, wat geil denkt Chantal en ze kijkt vol bewondering naar haar hond.
"Raar hè", dat is heel anders dan met onze mannen" grapt Sylvia. "Ja, maar dit zijn ook honden. Dat kan je niet vergelijken" zegt Chantal. "Nou, dat is niet helemaal waar" .
"Hoezo niet" vraagt Chantal. "Nou, een grote groep vrouwen heeft wel seks gehad met een hond. En de "knoop', zoals het dikke gedeelte heet, schijnt het toppunt van genot te zijn" .
Chantal haar ogen worden groot, "dat meen je niet!" zegt ze vol ongeloof. "En of ik dat meen, het schijnt heerlijk te zijn maar genoeg erover dat zijn rare praktijken" .
Chantal knikt maar haar gedachte is bij heel iets anders, ze raakt ontzettend opgewonden van het idee dat Max haar als een teefje neemt en diep in haar komt. Meteen voelt ze haar schaamlippen nat worden en ook snel zal haar slipje nat worden van haar geil.
Ze krijgt een rood hoofd van schaamte bij het idee, maar ze kan het niet uit haar hoofd zetten.
"Geen gezeur, niet zwanger en altijd gewillig"grapt Sylvia.
Chantal begint zachtjes op haar stoel te wiebelen, haar onderlichaam brandt van verlangen en het tintelende gevoel wil maar niet weggaan. Ze is zo opgewonden van wat ze allemaal gezien en gehoord heeft dat ze zo snel mogelijk naar huis wil om haar lust te temperen. Haar vingers willen haar broekje in maar ze moet zich beheersen. Max is inmiddels klaar en loopt met een enorme pik onder zijn buik rond. "Oh mijn god" kreunt ze zachtjes als ze zijn gereedschap ziet hangen. "Ik zei toch dat het geen kleintje was" zegt Sylvia die meegelopen is. "Begrijp je het nu", daarmee doelt ze op de vrouwen die hun hond gebruiken voor andere zaken dan fokken.

Eenmaal thuisgekomen kan Chantal het niet uit haar hoofd zetten. Haar slipje is wat nat en ze heeft nog steeds een opgewonden gevoel. Ze weet niet wat ze er mee aan moet en haar instinct neemt het over. Ze begint de knoopjes van haar bloesje los te maken en al snel staat ze in haar BH. Meteen gaat ze verder met haar rok, haar ademhaling wordt sneller en sneller en ook haar hartslag schiet omhoog. Ze weet wat ze wil, maar ze durft het niet uit te spreken.
Ze zet snel de gedachte uit haar hoofd en rent omhoog om een koude douche te nemen. 
Zonder het door te hebben duikt ze in bh en slip onder de douche, het koude water doet haar schrikken en al snel is het de kou die het overneemt van haar geilheid.
"Gelukkig" zucht ze als ze weer normaal na kan denken en haar hartslag rustiger wordt.
De rest van de dag spookt de gedachte van seks met Max nog door haar hoofd maar neemt het niet de vorm aan zoals eerst.
Ze duikt vroeg haar bed in de hoop de volgende morgen verlost te zijn van de gedachte.

Die nacht droomt Chantal over Max, ze droomt dat ze naakt door het huis loopt en even iets op de grond moet opruimen. Zodra ze bukt, grijpt Max zijn kans en bespringt hij haar, zijn pik begint haar lichaam af te zoeken naar haar opening en langzaam voelt Chantal hem naderen. 
Net als hij haar wil nemen wordt ze wakker, ze is bezweet en ontzettend opgewonden. Haar slipje is nat van haar geil en haar tepels staan overeind. Meteen glijdt haar hand in haar slipje en vind haar opening, ze begint zachtjes haar clitoris te masseren en al snel begint ze te hijgen. Ze fantaseert over Max en hoe zijn pik zal voelen, en ze raakt in extase. Haar lichaam schokt en meteen komt ze klaar. "Jaaa!" kreunt ze en ze hijgt wat na. Ze is nog nooit zo snel klaargekomen en de fantasie die ze heeft raakt ze maar niet kwijt. Hijgend stapt ze uit bed om een glaasje water te halen, haar lichaam is nog steeds erg gevoelig en opgewonden maar omdat het pas 7 uur is besluit ze toch weer te gaan slapen.

Iets meer dan 2 uur later om kwart over negen schrikt ze weer wakker, haar lichaam is nog steeds opgewonden en vraagt alweer om een nieuw orgasme. Haar slipje is goed nat van haar geil en haar tepels staan keihard overeind. Wat is er toch met mij denkt Chantal, ik ben nog nooit zo geil geweest. Haar vingers jeuken om weer aan de slag te gaan en glijden over de bolling van haar slipje waar haar venusheuvel zit. Maar ze hoort beneden wat gerommel en besluit even te gaan kijken. Ze stapt uit bed en loopt in haar slipje naar beneden, haar geil heeft het stof van haar slipje goed nat gemaakt en er is duidelijk een natte plek te zien.
Beneden aangekomen is de boosdoener snel gevonden, Max wil graag wat aandacht en had besloten met zijn etensbak te gaan schuiven wat een hels kabaal maakt.
Chantal kijkt hem wat boos aan, ze is erg geil en wil nou liever andere dingen doen dan haar hond aandacht geven. Maar de onschuldige kop van de hond doet haar smelten en ze gaat op de bank zitten. "Kom maar Max, kom maar bij vrouwtje" roept ze hem toe en al snel komt de hond hevig kwispelend naar haar toe. Ze schuift naar voren om hem een goede aai te geven en opent daarmee haar benen waardoor haar opwindende geur van haar geil verspreid wordt. Voordat ze kan reageren drukt Max zijn neus tussen haar benen en ruikt de heerlijke opwindende geuren van haar geil. "Hey, gek beest!" roept ze ongelukkig als ze zijn snuit tussen haar dijen voelt gaan, ze probeert hem weg te duwen maar de hond is vastbesloten en duwt zijn neus tegen haar slipje. Chantal is niet gediend van zijn hondenkop tussen haar benen en probeert hem weg te duwen, maar zonder succes. "Oh mijn god!" kreunt Chantal ineens als ze de warme natte hondentong over haar slipje voelt glijden. Meteen raakt haar lichaam in extase, de ruwe tong stimuleert haar clitoris perfect en haar lichaam reageert direct.
Ze verliest de controle over haar benen en ze opent deze dan ook nog meer, zodat de hond nog beter bij haar slipje kan komen. Max heeft de smaak te pakken en begint zachtjes verder te likken waardoor al snel haar slipje zeiknat is van zijn speeksel en haar geil. "Oh god, dit is lekker" kreunt en hijgt Chantal. Ze weet niet precies wat ze er mee aan moet maar wel weet ze dat dit is waarnaar ze op zoek is. Haar tepels worden harder dan ooit en haar lichaam siddert van genot. Dan besluit ze iets te doen wat ze normaal gesproken nooit zou doen maar op het moment is het enige waar ze aan kan denken klaarkomen en dus besluit ze Max nog meer te geven. "Wacht even Max" zegt Chantal hees en haar handen glijden naar beneden. Ze staat op van de bank en Max staakt even zijn likbeurt. Ze trekt aan haar slipje en het zwarte stof glijdt langzaam naar beneden waardoor een mooi dun streepje donkerblond schaamhaar tevoorschijn komt. Haar kutje glimt van het vocht en slijm en haar schaamlippen zijn mooi roze van opwinding.
"Zo, dat is beter" kreunt ze en ze gaat weer zitten en opent haar benen voor hem. Meteen duikt de hond er tussen en begint hij haar naakte lichaam te likken. "Ja, lik mij" kreunt ze als ze zijn tong weer over haar clitoris voelt gaan. Max wordt agressiever en begint ruwer te likken waardoor hij bijna tussen haar lippen komt. "Rustig schatje, rustig" en Chantal aait zachtjes met haar hand over zijn hoofd. En dat lijkt te werken, Max kalmeert en Chantal voelt haar orgasme naderen. "Oh ja! Wat is dit lekker" en ze pakt haar tepels beet en begint deze te masseren. Ze spreidt haar benen nog meer en leunt hijgend achterover. "Verdomme, dit is lekker" en ze begint wat te schokken. "Oh ja, ja! Oh mijn god" ze wrijft over haar tepels en hijgt en kreunt. "Ik ga komen.. ik ga..." en ze houdt haar adem in en krijst even van genot.
Haar lichaam siddert en golven van genot gaan door haar hele lichaam. Ze heeft tranen in haar ogen van de kracht van haar orgasme en ze kreunt wat na. Max kijkt verbaasd omhoog wat er aan de hand is omdat vrouwtje wel erg raar doet. Maar Chantal aait hem en haar ademhaling wordt regelmatiger. Ze sluit haar benen even en gaat achterover op de bank hangen om even uit na te hijgen. Max loopt naar de keuken en is even uit het zijn verdwenen.

Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb denkt ze terwijl ze haar zonden overdenkt. Hij is 
veel beter dan elke man die ik heb gehad.
Chantal voelt even tussen haar benen en komt tot de conclusie dat ze nog steeds zeiknat is en ook haar lust is nog niet getemperd. 
"Max waar ben je" roept ze en meteen hoort ze het geluid van hondenpoten op het parket.
Hij loopt naar haar toe maar dan valt Chantal iets op, iets wat ze gisteren al heeft gezien.
Het rode puntje van zijn pik is duidelijk zichtbaar onder zijn buik en Chantal schrikt even als ze zijn pik zo ziet. 
Chantal is erg nieuwsgierig en opgewonden van zijn geslacht dat ze op haar knieën bij hem gaat zitten en bewonderend naar het rode puntje onder zijn buik kijkt.
"Nou dat is ook niet echt groot, hoe kunnen vrouwen dat lekker vinden". Meteen denkt Chantal dat de vraag stellen hem beantwoorden is, en omdat ze nog steeds erg opgewonden is en wel eens goed genomen wil worden glijdt ze langzaam met haar hand over zijn buik.

Ze streelt langzaam zijn buik en daalt langzaam af naar het roden puntje dat uit zijn schacht steekt. Ze weet niet wat ze precies moet doen maar ze begint langzaam zijn schacht te masseren en al snel begint Max wat onwennig om zich heen te kijken. "Vind je dat lekker Max" en de blondine kijkt hem verliefd aan. Haar hand gaat sneller en sneller onze zijn buik en na een minuutje of twee is het rode puntje niet veel groter geworden maar toch wel een beetje in omvang toegenomen. 
"Nou hier kan ik ook weinig mee, dan kan jij mij beter likken" zegt ze tegen hem maar ze krijgt meteen een reactie. Max probeert haar te bespringen maar omdat ze op haar knieën zit heeft zijn poging weinig zin en glijdt hij snel weer van haar af.
Chantal hoort de woorden van de fokster door haar hoofd galmen en ze besluit nog een stapje verder te gaan. Ze laat zijn schacht los en staat op om naar de slaapkamer te gaan. Max volgt haar gehoorzaam en loopt achter haar de trap op. Chantal springt op bed en zakt door haar benen en neemt plaats op handen en voeten.
Geduldig wacht ze af wat Max onderneemt, ze steekt haar kontje in de lucht en wiebelt wat heen en weer. Max reageert direct en springt op bed, hij drukt zijn neus tussen haar billen en snuift haar geur op. Hij begint vervolgens met lange halen haar te likken en meteen is Chantal weer in extase van genot. Ze is nog nooit zo lekker gelikt, terwijl ze toch al behoorlijk wat mannen heeft gehad.
"Toe maar schatje" hijgt ze en ze voelt een nieuw orgasme komen. Maar ze wil meer, ze wil genomen worden door dit beest dat haar hoofd helemaal gek maakt.
Chantal kijkt achterom waar Max druk bezig is tussen haar benen, en ziet dat zijn pik alweer zichtbaar is. "Ik hoop dat je mij meer te bieden hebt dat dan, anders blijf je maar likken" kreunt ze. Hoe krijg ik hem zover mij te nemen, hoe doe je dat bij een hond denkt ze in zichzelf. Ze kruipt even een stukje naar voren op het bed zodat Max haar niet kan likken, ze kijkt achterom met haar mooie blauwe ogen en ziet de hond hijgend achter haar staan. Ze slaat met haar hand op haar kontje : "kom Max!". Vervolgens voelt ze zijn voorpoten om haar heupen slaan en voelt ze de nagels over haar lichaam krassen. "Auw! Doe eens voorzichtig" zegt ze maar ze weet dat het geen zin heeft. Ze kijkt angstig achterom om te zien wat er gebeurd, zijn poten vouwen zich om haar heupen en hij begint haar naar hem toe te trekken.
Chantal kan alleen maar toekijken want de hond heeft haar in een ijzeren greep, haar kontje gaat langzaam naar achteren en zijn onderlichaam komt tergend langzaam dichterbij.
Zijn greep versterkt met de seconde en ze bedenkt zich dat ze waarschijnlijk geen weg terug meer heeft. "Oei, dat kriebelt" hijgt ze als ze zijn schacht langs haar kontje voelt glijden.
Meteen daarna schiet zijn pik eruit en tast hij haar lichaam af op zoek naar haar vagina.
Ze voelt het zachte rode puntje tegen haar kontje aandrukken en haar ademhaling schiet omhoog. Haar hart bonkt en haar hoofd duizelt van spanning en opwinding. Haar heerlijke lichaam zal voor het eerst genomen worden door een dier, en ze weet niet goed wat ze er mee aan moet. Wat zullen de bladen wel niet schrijven als ze er achter zouden komen. Chantal doet het met haar hond, en plotseling raakt ze even in paniek. Haar prachtige sproeterige gezichtje kijkt angstig om haar heen en ze probeert of ze uit zijn greep kan komen.
Maar al snel voelt ze zijn pik langs haar lippen schuren en voelt ze de last van haar afvallen.
Ze opent haar benen voor hem en Max stoot tussen haar lichaam. 
"Oef, dat is lekker" kreunt ze, ze voelt zijn pik in en uit haar schieten en haar klitje masseert.
Zijn onderlichaam stoot als een gek op haar kontje, Chantal hoort het soppende geluid van zijn pik en haar geil die in en uit haar kutje schiet.
Maar dan gebeurt er iets waar ze niet op gerekend had, zijn pik groeit en groeit in haar. "Oh mijn god!" krijst ze uit als ze haar kutje opgevuld voelt worden door Max.
Zijn tempo is gigantisch hoog en Chantal kan het niet meer aan. Ze kreunt en hijgt en voelt dat ze klaar gaat komen. De druk in haar kutje en op haar clitoris is zo groot dat ze begint te grommen van genot. Ze zet haar tanden op elkaar op het tempo van Max aan te kunnen. "Ah, ah.." piept ze en ze probeert zijn stoten op te vangen. Haar spieren spannen zich aan en de druk in haar lichaam wordt groter en groter. "Verdomme, ik kom" kreunt ze en alles valt van haar af en ze voelt haar kutje klaarkomen. Ze is even helemaal van de kaart, alles om haar heen is weg en ze voelt zich volledig ontspannen. "Oh wat lekker" zucht ze, maar het is nog niet over want Max blijft haar lichaam volpompen met zijn grote pik.
Het eerste orgasme is nog maar nauwelijks weggeëbd als de tweede zich aandient. Ze grijpt het laken onder haar bed en laat zich voorover zakken waardoor ze Max nog maar ruimte geeft om haar te nemen. Meteen voelt ze hem nog dieper in haar stoten en ze houdt het niet. "Aaaaaah!"Godverdomme, godverdomme" jankt ze als ze voor de tweede keer klaarkomt.
Haar spieren spannen zich nog harder aan en Max voelt de druk op zijn pik enorm toenemen waardoor ook hij klaar gaat komen. Chantal hijgt en krijst van genot terwijl ze Max achter haar hoort piepen. Een explosie van zaad is wat ze in haar voelt zodra het beest klaarkomt. Warme stoten zaad spuiten diep en diep in haar baarmoeder en kutje. Chantal vind het zo'n geil gevoel dat ze meteen weer een klein orgasme beleeft. Max spuit tientallen warme stralen in haar vruchtbare kutje en tegelijkertijd zwelt het uiteinde van zijn pik tot ongekende grootte.

Chantal voelt het warme goedje diep in haar maar schrikt dan van de druk die beetje bij beetje ontstaat rond haar schaamlippen. Net voorbij de schaamlippen in haar groeit Max zijn pik tot de grootte van een kleine tennisbal en hij sluit zijn geslacht op in haar vagina.
"Wat is dit!" krijst Chantal als ze merkt dat hij niet uit haar kan. Ze bedenkt zich meteen haar verzoek om een grote pik in haar en kijkt angstig achterom.
Max hang zwaar hijgend op haar heupen en rug met zijn tong uit zijn bek, kleine beetjes slijm druipen op haar rug en ze is nu een echt teefje geworden. Zijn pik zit diep in haar begraven en het zal ook wel even duren voordat deze eruit zal komen. En eerlijk gezegd droomt elke man van zo'n moment, verbonden zijn met zo'n prachtige knappe vrouw als Chantal.
Maar Chantal is niet zo blij en probeert onder Max vandaan te komen, maar ook al is zijn greep verslapt, zijn pik kan er niet uit en bij elke ruwe beweging voelt Chantal de pijn rond haar lipjes. Chantal kijkt angstig naar de klok op het slaapkamerkastje, ze heeft een auditie vanmiddag en hoopt deze wel op tijd te kunnen halen.
Gelukkig, na 30 minuten van verbondenheid glijdt Max uit haar en lekt het resterende zaad uit haar. Het merendeel zit nog diep in haar baarmoeder en zal daar, zonder succes, proberen haar te bevruchten.

Chantal stapt onder de douche om zich snel even schoon te spoelen, ze wast haar kutje grondig maar weet dat ze de hele dag nog wel met een nat slipje zal lopen. Maar dat vindt ze niet erg, ze vindt het juist een heerlijk geil idee dat ze de hele dag nog herinnerd zal worden aan de heerlijk ruwe sekspartij die ze heeft ervaren.
Het is 12:00 en Chantal maakt zich klaar om weg te gaan, ze heeft een kort rokje aan met een mooie zwarte string die vanavond alweer nat zal zijn van haar geil en Max zijn zaad.
"Doei Max, als je je gedraagt mag je vanavond weer bij mij op bed stoute spelletjes doen" en ze kust de hond op hoofd en trekt de deur achter zich dicht. Hij is inderdaad een verdomd goede minnaar denkt Chantal als ze de auto start en wegrijdt.
Zo zie je maar weer dat ook de vrouwelijke sterren niet opgewassen zijn tegen de charme van de viervoeter.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen