Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als freelancer in de grafische industrie werk ik veel in het buitenland en met name in Azië. Drie weken geleden kreeg ik echter een opdracht waarvoor ik naar Los Angeles moest. Een maand ploeteren voor een of ander project, een bak geld ophalen en weer naar huis. Het bedrijf waar ik voor werkte gaf op de vrijdag van mijn laatste week in de VS een groot feest in het Hilton Hotel. Er zouden veel bekende persoonlijkheden zijn en zelfs het volledige honkbalteam was er speciaal voor uitgenodigd. Ik had er helemaal geen zin in, maar ben uiteindelijk toch maar gegaan. 

En daar zit ik dan. Alleen aan een tafeltje in het Hilton met allemaal mensen die ik niet ken of niet wil kennen. En een hoop jonge meiden die als hondjes om al die rijke honkballers heen hangen.

“Just a bunch of whores…” hoor ik achter me zeggen. Ik draai me om en daar staat Sharon Stone. Ze zag er geweldig uit in haar strakke witte jurkje. “Yeah, tell me about it” zei ik. Ze kijkt me even aan en zegt “You’re not from around here, are you? Ik lach en zeg “No, I’m from Holland. Just here for a few weeks work.” Ze lacht terug. “Mind if I join you? I can use some company en it looks like you can use it too.” Ik schuif een stoel naar haar toe. Ze steekt haar hand uit en zegt “I’m Sha…” Ik steek mijn hand op en zeg “No need. I know who you are. I’m a big fan.” Ze moet lachen. “So what are you doing here?” vraag ik haar. “I came here with my husband who disappeared when he saw those girls hanging around. I have no idea where he is now.” zegt ze. “Well, if I came here with you, I wouldn’t let you out of my sight.” zeg ik.

We praten zo een uur of twee met elkaar en het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen. Het werd al laat en Sharon’s man was nog nergens te bekennen. “I don’t believe this shit. Where the hell did he go?" vraagt ze zich hardop af. Ik vraag haar of ik haar een lift naar huis kan geven. Ze twijfelt even, kijkt nog een keer door de feestende menigte, stemt dan in met mijn voorstel en zegt “Just need a quick stop in the bathroom before we go.” En ze loopt naar de toiletruimte. Even later komt ze kwaad terug lopen. “Ok, let’s go!” zegt ze. Ik vraag haar wat er aan de hand is. “I just saw my husband kissing one of those little whores in the hallway.” antwoordt ze.

We lopen naar mijn huurauto en als we de parkeergarage uitrijden, zegt Sharon ”Why don’t we go to your place. I’m not sure if I want to go home yet.” Ik kijk haar een beetje verbaasd aan en zeg “Sure, why not.”

Mijn appartement is niet ver van het hotel. Terwijl we terugrijden zie ik Sharon af en toe uit het raam staren en haar hoofd schudden. Ook in de lift naar boven zegt Sharon niets. “Something bothering you?" vraag ik. “What…? No. Not really. Just thinking” zegt ze. “About what?" vraag ik. Ze kijkt me aan en zegt niets. Dan komt ze plotseling dichter bij me staan en kust me… op mijn mond. Ik schrik even, maar het voelt heerlijk. Ze kan goed zoenen. Dan legt ze haar handen op mijn heupen en beginnen we weer te zoenen. Maar nu wat intenser, terwijl we nog dichterbij elkaar gaan staan en onze lichamen elkaar raken. Alle herinneringen die ik heb van Basic Instinct komen boven drijven wanneer ik de hitte van haar borsten voel op mijn borst. Ik voel haar harde tepels. Ik laat mijn handen over haar rug naar beneden glijden en pak haar billen vast. Dan trek ik haar nog dichterbij en ze kreunt zacht. Ik trek haar linkerbeen omhoog en glijd met mijn rechterhand langs haar dijbeen omhoog onder haar jurkje. Ik voel de vochtige hitte die haar kut uitstraalt.

De lift stopt op mijn verdieping en we laten elkaar los. Sharon pakt mijn hand en ik neem haar mee naar de deur van mijn appartement. Daar sta ik een paar seconden met mijn sleutels te klooien. Sharon kust me sensueel in mijn nek en zegt “Relax…”

Eindelijk krijg ik de deur open en laat haar eerst naar binnen gaan. Als de deur achter ons in het slot valt, kan Sharon niet van me afblijven. Niet dat ik dat erg vind. Ik probeer de sluiting van haar jurkje aan de achterzijde op te maken. Sharon duwt me weg en stapt achteruit. Dan schuift ze de bandjes van haar jurk van haar schouders af en de jurk glijdt van haar af. Ze stapt opzij en gooit het jurkje op de stoel naast de deur. Daar staat ze dan. Sharon Stone met alleen een string en hoge hakken. Mijn pik begint flink te groeien in mijn broek. Ze loopt achteruit naar de bank toe en zegt met een geile stem “Come here…” Ik loop naar haar toe, terwijl ik mijn enthousiasme een beetje onder controle probeer te houden. Ik gooi mijn jasje aan de kant en Sharon maakt mijn riem en broek open. Dan trek ik mijn shirt over mijn hoofd uit en Sharon trekt mijn broek en boxershort naar beneden zodat met keiharde pik tevoorschijn springt. “Oh my…” hoor ik haar zeggen. En ze kijkt me geil aan. “That’s quite a piece of meat you have there” zegt ze terwijl ze over haar lippen likt. Ik laat me ook op de grond zakken en voor we het weten liggen we op de vloer. Ik begin haar nek en hals te zoenen en zak dan af naar haar perfecte borsten. Ik zuig en sabbel aan haar heerlijke tepels. Sharon masseert haar kut terwijl ze kijkt hoe ik haar borsten lik. Ik blijf hiermee doorgaan totdat ze mijn hoofd naar beneden duwt. Ik trek met mijn tanden haar string uit en haal mijn tong heel even over haar kleine streepje schaamhaar. Dan zegt ze geil “Eat my pussy…” Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik steek mijn tong tussen haar vochtige schaamlippen en diep in haar drijfnatte kut. Ik kijk omhoog en zie hoe ze haar borsten masseert terwijl ze kijkt hoe ik haar kut lik. Ik pak haar benen vast en duw ze omhoog waarna Sharon ze zover mogelijk spreidt, zodat ik mijn tong een keer diep door haar kut kan halen. Dan slaat ze haar benen over mijn schouders zodat ik mijn handen weer vrij heb. Ik stort me weer op haar natte kut, haal mijn tong diep door heer spleet en begin dan op haar clitoris te sabbelen terwijl ik met twee vingers haar drijfnatte kut neuk. Ze kreunt en zucht en haar lichaam kronkelt onder me. 

Ik blijf dit een aantal minuten doen en dan steek ik ook voorzichtig het puntje van mijn wijsvinger in haar kont. “Oooohhh” kreunt ze. Sharon is verrast door mijn vinger die nu verder in haar kont glijdt. De steek ik twee vingers in haar kont en neuk haar ermee terwijl ik met mijn tong haar clitoris bewerk. Ze kreunt “Mmmmm… Yeah… That’s it baby… That feels so good… I’m gonna cum baby…I”M GONNA…” Sharon’s lichaam begint te schokken, terwijl ze hard klaarkomt en ze haar kut in mijn gezicht duwt. Haar orgasme duurt wel een minuut. Haar fantastische lichaam is bedekt met zweet en ze heeft een blik in haar ogen die pure lust uitstraalt. “Oh god… That felt so good. I haven’t cum like that in a long long time” kreunt Sharon.

Ik ga rechtop zitten en begin mijn keiharde pik te masseren. Sharon bedenkt zich geen moment en zegt met een verleidelijke lach “I was going to do this before we started, but I’m glad now that you made me cum first. I need a few minutes to recover and sucking you off is a great way to do it” Ze neemt mijn pik diep in haar mond en begint me te pijpen terwijl ze met een hand haar mond helpt en met de andere mijn ballen masseert. Dit, in combinatie met Sharon’s mooie naakte lichaam, wordt bijna teveel voor me, maar ik kan mezelf nog inhouden. Ze kan echt geweldig pijpen. Dan haalt ze mijn kloppende pik uit haar mond en duwt me achterover zodat ik op mijn rug kom te liggen. Ze gaat over mijn gezicht heen staan en zakt dan met haar kut op mijn gezicht, zodat ze nog steeds bij mijn pik kan. Ik begin haar kut weer te likken die nog drijfnat en opgezwollen is van haar orgasme. Dan laat Sharon mijn pik helemaal in haar keel glijden. Ik haal mijn tong van onder naar boven door haar natte spleet en sabbel aan haar opgezwollen clitoris en heb een fantastisch uitzicht op haar perfecte kont. Dan haal ik mijn tong vanaf haar clitoris door haar drijfnatte kutje helemaal naar haar natte kontgat. Zelfs dat smaakt heerlijk. Ik steek mijn tong zo ver mogelijk in haar kont en lik haar. Terwijl ik dit doe, zuigt Sharon nog steeds hongerig aan mijn pik. Mijn pik is nu echt keihard en ik voel dat ik bijna klaarkom. Sharon merkt dit ook en ze wordt steeds natter, terwijl ze haar kut steeds steviger op mijn mond duwt.

Ik kan dit niet lang meer volhouden. Ik grijp haar heupen vast en steek mijn tong zover mogelijk in haar opgezwollen kut, terwijl ik mijn pik zo diep mogelijk in Sharon’s keel stoot. Ze kreunt als ik mijn eerste straal zaad achter in haar keel spuit. Hierdoor komt ze zelf ook klaar en haar geil stroomt uit haar kut op mijn gezicht.. Haar schaamlippen trillen en haar kut schokt. Ik voel hoe ze mijn zaad doorslikt en na een paar stralen zaad mijn pik uit haar mond. Dan haalt ze mijn pik uit haar mond en veegt mijn pik over haar lippen en wangen. Ik blijf haar heerlijke kut likken, terwijl ze mijn pik blijft masseren en de laatste druppels zaad op haar gezicht smeert. We blijven nog even liggen en genieten. Dan haalt Sharon langzaam haar natte kut van mijn mond, gaat op haar knieen naast me zitten en lacht naar me. “We’re not done yet.” zegt ze geil terwijl ze mijn pik masseert. “You’re quite the sex machine, aren’t you? kreun ik. “When I want to be, and right now I want to be.” lacht ze.

Het gebrek aan sex de laatste tijd en het feit dat Sharon Stone hier naast me zit, was voldoende om mijn pik hard te houden. Ze blijft mijn pik heerlijk aftrekken. Dan gaat ze over me heen staan en zakt langzaam kreunend naar beneden zodat mijn met haar speeksel bedekte pik makkelijk in haar kut glijdt. Ik plaats mijn handen op haar heupen stoot in haar omhoog zodat ik helemaal in haar zit. “Oh fuck yeah…” kreunt Sharon als haar natte kut zich om mijn pik sluit. Ze begint me te berijden terwijl haar clitoris over mijn buik schuurt. Ze leunt naar voren, zet haar handen op mijn schouders en ik begin aan haar tepels te zuigen. Ik laat mijn rechterhand zakken en begin haar clitoris te stimuleren. Sharon’s lichaam begint te schokken en haar kut sluit zich strakker om mijn pik. Ik kom al bijna weer klaar en zij ook. “Lean back or I’m gonna cum again.” waarschuw ik haar kreunend. Ze leunt achteraf en plaatst haar handen op mijn knieën zodat haar kut zich wat minder strak om mijn pik sluit. Ze neukt me nog steeds, maar nu wel langzamer. Het zweet stroomt van haar lichaam. Ik begin haar clitoris weer onder handen te nemen en ik zie haar lichaam verstrakken, terwijl haar kutspieren zich weer aanspannen. Dan komt ze weer hard klaar. Ze kreunt luid en een krijgt een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Ik plaats mijn handen dan onder haar billen en laat haar nog verder achterover hangen. Ik leg haar op haar rug en ze slaat haar benen om mijn middel. Ik neuk haar terwijl ik haar strak aankijk. Ik zie haar borsten op en neer bewegen op het ritme van mijn stoten. Dan steekt Sharon haar hand tussen haar benen en begint zichzelf te vingeren. Haar kut wordt weer strakker en ik kom bijna klaar. Ik haal mijn pik uit haar drijfnatte kut en plaats haar benen over mijn schouders. Sharon pikt mijn pik en begeleidt me weer in haar kut. In deze positie kan ik haar lekker diep neuken en dat laat ze me weten ook. “Oh fuck… that’s it… deeper… deeper…” kreunt Sharon terwijl ik mijn lange harde stoten diep in haar kut glijd. Dan haalt ze haar benen van mijn schouders en spreidt ze zo ver als ze kan, zodat haar natte kut helemaal openligt. Ze begin luider te kreunen en begint me terug te neuken. Ze zet haar nagels in mijn schouders en ik neuk haar steeds harder en sneller. Het zweet lekt van mijn voorhoofd op haar borsten. Ze laat haar handen over mijn billen glijden. Dan kreunt ze heel diep, kromt haar rug terwijl haar kut zich weer strak om mijn pik sluit. Dan stop ik even en kijk hoe ze weer klaarkomt terwijl ik mijn pik in haar kut houd.

Nadat haar orgasme voorbij is vraagt ze “Can we change positions? My back is killing me…” Ik laat mijn pik uit haar zuigende kut glijden en Sharon staat op. Dan laat ze zich voorover over de leuning van de bank zakken. Ik stap naar haar toe en beweeg met mijn handen over haar lekkere kont. Dan steek ik mijn pik weer van achteren in Sharon’s kut. Ik pak haar heupen vast en ram mijn pik steeds harder in sneller in haar heerlijke neukspleet. Haar kont schudt bij elke stoot en in een spiegel zie ik hoe haar borsten meeschudden. Sharon’s ogen zijn half gesloten en haar mond staat open. Ze kreunt bij elke stoot. “Harder..” zegt ze. Ik neuk haar nu met volle kracht en haar lichaam begint weer heftig te schokken. “Ooohhh… fuck yeah… give it to me… I want you to cum… in… me…” Ik kan me niet langer bedwingen en explodeer in Sharon’s kut. Straal na straal spuit ik diep in haar. Ik blijf haar langzaam neuken, zodat haar kut de laatste druppels zaad uit mijn pik melkt. Ik grijp haar borsten vast. Sharon blijft haar kont bewegen in een poging nog meer zaad uit mijn pik te persen. Dan kom ik langzaam omhoog en glijd uit haar. Ze draait zich om en we zoenen. Ze pakt mijn hand en we lopen naar de slaapkamer en vallen uitgeput op bed in slaap. 

Ik word wakker met een flinke erectie en zie het ochtendlicht al naar binnen schijnen. Er ligt niemand naast me. Ik was niet dronken dus ik weet zeker dat ik de hele nacht sex heb gehad met Sharon Stone. Ik wil uit bed stappen en dan loopt Sharon de slaapkamer in. Ze heeft haar jurkje van gisteravond weer in. “Good morning sleepyhead. I wasn’t sure you were going to get up before I left.” zegt ze. Dan ziet ze mijn ochtenderectie. “You look like you’re ready for another go.” zegt ze met een licht verbaasde stem. “For you… anytime.” zeg ik. “Who’s the sex machine now.” zegt ze verleidelijk en haar handen verdwijnen onder haar jurkje en ze laat haar string langs haar mooie benen op de grond glijden. “The taxi will be here to get me in about half an hour, so we don’t have much time.” zegt ze zacht.

Ze trekt haar jurkje wat omhoog en kruipt bovenop me. Ze pakt mijn pik en beweegt deze een paar keer over haar natter wordende schaamlippen. Dan laat ze zich over mijn pik zakken totdat ik helemaal in haar glijd en haar kont mijn ballen raken. Ze laat haar jurkje los. Ze zet haar handen op mijn borst en begint me te berijden. Ik laat de bandjes van haar jurkje van haar schouders glijden, zodat Sharon’s heerlijke borsten verschijnen. Haar tepels zijn alweer hard. Ik neem er een in mijn mond terwijl ik de andere tussen mijn vingers laat rollen. Ze doet haar ogen dicht terwijl ze geniet van mijn harde pik in haar soppende kut. Ik ben alweer zo geil dat ik bijna klaarkom en aan haar gezicht te zien, geldt voor haar hetzelfde. Na een paar langzame stoten begint ze me weer hard en sneller te berijden. Ik houd het niet meer. Ik probeer het nog wel, maar het lukt me niet. Ik kom klaar en zie Sharon met een geile blik naar me kijken. “That feels so good…” kreunt ze. 

Dan komt ze langzaam omhoog en mijn pik glijdt uit haar natte kut. Ze neemt mijn lul nog een keer in haar mond zuigt al ons geil eraf. Ze stapt van het bed en wil haar string weer aantrekken, maar dan stopt ze. “Here,” zegt ze “something to remember the night by. I don’t know if we’re ever able to do this again, so you might as well have a souvenir.”

Sharon lacht nog een keer lief naar me, geeft me een liefdevol tikje op mijn wang en loopt dan de deur uit…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen