Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik vind het prettig om aan mannen te denken. En dan wel in het bijzonder aan mannen met een stijve snikkel. Een stijve lul waar de druppels uit opwellen.
Zacht trillend en schokkend staan ze rechtop boven de zak met teelballen. De rode en ontblote eikels trillen en glanzen in het lamplicht, ik zie de druppels uit de gaatjes opwellen als glazige, doorzichtige parels die langzaam op de grond lekken.

Pikken... De vurige eikels zijn op mijn borsten gericht, de jongste zelfs op mijn gezicht. Ik ben gek op stijve neukers. Hoe groter hoe liever. Maar eerst iets over mezelf.
Ik heet Inge en ben achtentwintig naar. Ik werk als secretaresse op een deftig kantoor waar slechts wordt gefluisterd. Ieder personeelslid moet van onbesproken gedrag zijn en omdat ik in deze tijd mijn baan niet wil verliezen moet ik als een non leven. Geen seks met aardige kerels die hem rechtop hebben staan.
Mijn baas zou het onmiddellijk merken en me ontslaan. Zelf doet hij ook niet aan seks. Geld is belangrijk en aangezien dat ook voor mij opgaat blijf ik netjes en werk fluisterend, doe beleefd tegen iedereen in de buurt en masturbeer me 's avonds meerdere malen.

Ik had de gordijnen zorgvuldig gesloten. Niemand mocht me zien als ik mijn broekje uittrok en me begon te strelen op dat gevoelige plekje hoog tussen mijn schaamlippen. Ik was zo geil als boter en wilde drie keer klaarkomen.
Drie keer!
Ik voelde me werkelijk als een beest. Ik liep met een natte poes door het huis en maakte maar wat van mijn eten. Juist, ik stond op scherp en het zou die avond heel lang duren voor ik genoeg had van mijn masturbatiespelletjes. O, ik was zo vindingrijk geworden op dat gebied! Na het eten liet ik de afwas staan.
Morgen weer een dag, eerst had ik belangrijker werk te doen. Boven mijn hoofd hoorde ik de huurder van mevrouw Dalbeek scharrelen. Het leek wel alsof hij met de meubels aan het slepen was. Zou hij wel eens aan mij denken zoals ik aan hem dacht? Gewoonlijk verscheen hij in mijn fantasieën met een uit zijn broek stekende pik. En wat voor een pik ook nog! Groot en stijf wipte hij op en neer, voortdurend hing er een dikke slijmdruppel aan de rode kop van het monster.

Zou hij wel genoeg in een kutje geschoven worden? Dat vroeg ik me hitsig af als ik de buurman op de trap ontmoette en hem zacht mompelend groette.
Eigenlijk mocht ik hem niet groeten. Je wist nooit wat er van kon komen. Glimlachen was daarom al helemaal taboe. Zo ver is het dan al met de mensheid gekomen. We leven als zombies naast elkaar en kennen onze naaste buren niet.
Maar toch... die bovenbuurman... Zou hij nu, op hetzelfde ogenblik, zijn lul strelen en het overvloedige zaad in een zakdoek opvangen? Ik zag het al voor me: dat grote stijve ding dat hij in zijn hand op en neer bewoog, de voorhuid heen en weer schuivend over de dikke rode eikel. En de teelballen, ik zag ze in zijn zak op en neer dansen! En dan, zijn gezicht vertrok in een krampachtige grijns.

Genot, geilheid, hij kwam klaar, spoot met ferme stralen zijn witte reus op de vloer, kreunde, kermde, zuchtte en keek naar zijn schokkende lul...
Zou het zo gaan? Ik kon het me in ieder geval voorstellen, want mannen hebben immers ook van tijd tot tijd zich om zich... af te trekken, om het maar eens ronduit te zeggen.
Afijn, ik zette de buurman uit mijn hoofd. Ik kon me nu wel een beetje opgeilen maar daar had ik niets aan. Nee, dan de troost van de eenzame vrouwen maar weer uit de kast gehaald en aan de slag! Ik haalde het grote ding uit de doos en begon me op te geilen. O, een man was natuurlijk het einde, maar met dat grote, geribbelde ding kon ik me uitstekend vermaken hoor! Ik trok mijn kleren uit en begon mijn kutje intensief te strelen.
Tot de schaamlippen nat werden en zich openden. Toen kon ik het 'ding' gebruiken. Ik stelde de batterijen in werking en zette de punt op mijn kittelaar.
Ach, eigenlijk gebeurde er niets belangrijks of ongewoons. Ik masturbeerde zoals ik dat altijd placht te doen. Lekker was het wel, maar dat was het altijd, want ik kwam gewoonlijk bijzonder hevig klaar onder mijn eigen strelende vingers of met de trillende dildo diep in mijn vagina gepropt.

Niets bijzonders dus, maar terwijl ik me op het genot in mijn kut concentreerde hoorde ik weer mijn bovenbuurman lopen. En hij was weer aan het schuiven, terwijl er nu een geluid weerklonk alsof hij aan het boren was. Nou, dat was mogelijk. Mannen zijn echte klussers. Ik wou dat hij maar eens tussen mijn benen boorde! Ik deed de vibrator lekker diep in mijn kut en zette hem in de hoogste versnelling. Nat was ik al, hij gleed er lekker in en uit.
Mijn kittelaar was stijf en dik toen ik er met mijn vingertoppen overheen ging. 
Huiverend sloot ik mijn ogen om het eerste orgasme te krijgen. Het eerste kreeg ik altijd heel vlug, voor het tweede had ik wel twintig minuten nodig, terwijl het derde dan weer binnen enkele minuten door mijn kut scheurde. 
Vaker deed ik het zelden, drie keer was genoeg.
Toen alle spieren in mijn lichaam samenkrampten en het eerste orgasme zich aankondigde met een golvende beweging in mijn schede, kermde en kreunde ik zacht en dacht aan een warme, zeer levende lul die zijn zaad in mijn schede spoot.

"O, ik wou dat ik er een echte pik in had en niet die stomme staaf met batterijen!" riep ik luid en haalde het trillende ding eruit. Daarna deed ik het verder met mijn hand.
Een ogenblik, maar meer beslist ook niet, dacht ik dat mijn bede verhoord werd. Het was of ik een warme en harde lul tegen mijn billen voelde drukken.
Hoe de verbeelding je parten kan spelen.
Zeker als je zo heet bent als ik...
Ik ging verder met strelen, liet drie vingers in mijn schede soppen en drukte tegen de kittelaar, die zowat in brand stond. De uitbarsting was nabij, wat een orgasme zou me dat worden. Het sap liep langs mijn billen, zo geil was ik.
En maar denken aan die man boven me, die nu met zijn stijve zat te manipuleren. En daar spoot zijn zaad al meters ver! Hoei, wat een snikkel had die vent toch!

"Ik kom...", stamelde ik en snikte van hartstocht. "Oh, ik kom!"
Toen voelde ik het weer: net alsof iemand in me wilde dringen. Ik opende mijn ogen en zag... mijn bovenbuurman. Zonder kleren, zijn grote snikkel met ontblote eikel vlak voor mijn liefdespoort! Ongelooflijk, daar was hij! En hij kon zijn pik zo in me steken. 
"Hoe kom jij binnen", fluisterde ik, mijn kut loslatend. 
Hij keek met opengesperde ogen recht in mijn grotje en hikte. Ik zag zijn grote erectie wippen en huiverde van verlangen. Ik had het zo graag gewild en nu zou het me niet meer ontgaan.
"Ik kom binnen door de deur, heel gewoon", zei hij schor en raakte mijn dijen aan. "Wat ben je mooi tussen je benen... Wat heb je een lekkere rode... kut."
Had ik de deur niet afgesloten? Ik wist het niet meer, maar belangrijk was het ineens ook niet meer. Hier was een man en hij had een erectie om u tegen te zeggen.
"Is het je gewoonte om bij eenzame vrouwen binnen te sluipen?" vroeg ik en sloot heel langzaam mijn dijen.
Hij keek en keek, zijn ogen puilden uit. Had hij dan nooit eerder een vrouwelijk deel gezien? Ach, misschien niet...

"Mijn gewoonte is het niet", zei hij en hij bloosde. "Maar zie je, ik kom je zowat iedere dag op de trap tegen. En vanmorgen dacht ik dat het leven toch maar een ellendige sleur is tegenwoordig. Daar moet maar eens verandering in komen. Ik zag aan je ogen dat je eenzaam was. En zelf voel ik dat ook. Soms hoor ik je onder me. Potjes en pannetjes, muziek. Een enkele keer zing je in de douchecel... Dat is fijn, maar een vrouwenstem te luisteren en je allerlei dingen voor te stellen.

Als ik aan mijn lul trek, het zaad moet er van tijd tot tijd uit, denk ik aan jou. Hoe je er zonder kleren uitziet en zo."
"Dat weet je dan nu. Ik denk dat je beter op kunt stappen met die grote pik van je. Foei, is me dat schrikken!"
"Je mag ermee spelen als je wilt. Vrouwen vinden het toch fijn om met een harde pik te spelen? Je mag het ook met je lippen doen. Je weet wel wat..."
"Buurman, hoe durf je zulke dingen te zeggen zonder je te schamen!"
Hij ging staan en toonde zijn volle erectie, plus de fijne kloten die eronder hingen. Nou, hij had heel wat om een vrouw mee te vullen.
"Blijf maar", zei ik. "Ik was haast klaar. Wat zou je ervan zeggen als jij het afmaakt?"
"Je bedoelt... neuken?"
"Wat anders dan neuken. Misschien kunnen we er samen een leuke avond van maken."
"Nou, dat is mijn grootste wens. Hoe heet je eigenlijk?"
"Paula", zei ik, naar zijn paarsige eikel starend. "En jij?"

"Gewoon Piet. Ik was loodgieter van mijn vak. Zonder werk nu. Jammer, maar je went eraan."
Het was maar een dwaze situatie. Buurman Piet was overigens snel over zijn verlegenheid heen en begon me te strelen. Mijn dijen en borsten, mijn kut was onbereikbaar zolang ik mijn benen gesloten hield. Maar dat hield ik niet lang vol. Toen hij aan mijn buik en tepels begon te voelen werd ik bloedheet.
Nu was er eindelijk een man die in me wilde, waarom zou ik me dan niet naar hartenlust aan mijn geilheid overgeven? Toen ik de poort weer open gooide begonnen zijn ogen opnieuw angstwekkend uit hun kassen te puilen. Ik tastte naar zijn grote lul en nam hem in mijn handen, hem liefkozend en zeer geil op en neer bewegend, zodat de voorhuid zachtjes op en neer gleed over de dikke
paarsrode kop van het ding dat straks bij me naar binnen zou glijden om me gelukkig te maken.

"Wil je?" vroeg ik en hij knikte gretig van ja. En of hij wilde! 
Welke man zou nee gezegd hebben als ik hem de vraag gesteld had?
Hij vroeg me hoe ik zijn snikkel in mijn schede wilde hebben en ik vertelde hem dat het eerst maar gewoon moest. Een ouderwets nummertje, man op vrouw, pik er lekker diep in en dan maar pompen. Neuken zou ik en het kon me geen ene moer schelen wat er van kwam, al was het een kindje! Buurman stak zijn lul tussen mijn schaamlippen en ik moet zeggen dat hij erg trefzeker was, want zonder moeite wist hij de eikel in de schede te drukken en toen hij daar eenmaal was gleed hij heerlijk diep naar binnen. Ik sloeg mijn benen losjes om zijn heupen, wilde hem niet in zijn neukbewegingen belemmeren, bood hem
mijn mond en stamelde: "Godsamme, wat een gevoel, wat een pik heb jij!"

De in en uit schuivende lul bezorgde me de opwindendste ogenblikken sinds tijden en ik kromde mijn rug, drukte mijn tieten tegen zijn borst en concentreerde me op het gevoel van de hete lul in mijn kut. Bij elke duw in mijn schede maakte die een zuigend geluid, o zo geil, en wreef de dikke stam van het neukende orgaan mijn harde kittelaar. Dat was helemaal zalig en in
verrukking sloot ik mijn ogen. Masturberen? Goed, als er geen man is die je kan bevredigen dan is de vinger of vibrator een oplossing, maar het blijft een noodoplossing. Maar wat er nu in mijn kut roerde en wrikte was ideaal!
Een harde lul, een pik om mee te neuken. En als het aan mij lag zou hij neuken tot het zaad kwam... Wat buurman precies wilde wist ik niet maar ik zou hem rustig zijn gang laten gaan.
"O, hij zit er zo lekker in, zo zalig, zo geil!" riep ik snikkend en tastte onder de wippende man naar zijn ballen, voelde hoe zijn lul tussen mijn strakke labia in en uit mijn schede jakkerde en steunde en kreunde, zuchtte en snikte, kronkelde me in allerlei bochten en was geil, geil, geil!!
Buurman niet minder, hij zoende me enthousiast op de mond en liet zijn tong in mijn mond dartelen. Zijn handen hadden mijn billen vastgepakt en kneedden die heerlijk geil. O, alles wat hij deed was geil, supergeil!
"Neuk", fluisterde hij hijgend. "O, neuken, neuken, neuken in je lekkere hete kut."

"Neuken, naaien, rammen, wippen tot je me volspuit met die grote staaf van je", kermde ik en kwam hevig klaar toen hij heel diep in me porde, tegen mijn baarmoeder aan.
Meteen werkte ik me onder de man uit en ging op hem zitten, frommelde zijn kloppende en met kutsap besmeurde lul diep in mijn holletje en begon hem wild te berijden. Neuken wilde ik, neuken tot ik niet meer kon en hij geen harde leuter meer kreeg.
Zaad wilde ik in me voelen sprietsen, veel zaad, dik wit en heet zaad moest tegen mijn baarmoeder spatten en mijn binnenbrand eindelijk blussen.
"O, wat lekker, ik neuk je!" riep ik en wipte met knijpende kutspieren op en neer.
"O, dat een vrouw zo heet kan zijn", steunde de buurman en hij betastte me van achter en van voor, boven en beneden. Geen plekje van mijn lichaam liet hij onberoerd. Ik stond op springen, maar eerst wilde ik voelen hoe een man klaarkomt. Eerst moest hij zijn zak kermend in mijn buik legen. Ejaculeren noemen ze dat spuiten. Nu, ejaculeren zou hij tot hij blauw zag en het knopje liet hangen!
En daar kwam hij met een noodgang in me klaar! Ik voelde de penis diep in me dikker en harder worden, in omvang toenemen. Toen kwam het schokkend naar buiten: zaad, zaad en nog eens zaad. Warm en dik stroomde de enorme vloed uit zijn lul en bij elke scheut riep ik om meer. Het spreekt vanzelf dat ik ook weer kwam en nog heviger dan de eerste keer.
"Buurman, buurman!" riep ik in extase en sperde alles open wat open kon. Ook mijn ogen...

En toen zag ik dat er helemaal geen buurman was! Ik had gedroomd, wat stom.
Maar klaar was ik wel, het sap liep me gewoon af. De telefoon ging en toen ik opnam, onderwijl mijn kut afdrogend, hoorde ik de stem van de buurman.
"Riep je me, buurvrouw?" vroeg hij bezorgd. "Moet ik beneden komen? Je schreeuwde zo luid, is er iemand die je verkrachten wil?"
"Nee, dat nou niet. Maar ik ben er wel aan toe, geloof ik."
"Ik verkracht geen vrouwen, maar misschien..."
"Ja, kom maar naar beneden, dan kunnen we er eens over praten", zei ze hijgend. "Ik weet een leuk spelletje en dat heet: wie vult er mijn spleetje?"
"Ik", zei de buurman lachend en even later hoorde ik hem de trap afkomen. Ik hoopte dat zijn lul in werkelijkheid net zo lekker zou spuiten als in mijn droom!

Reacties   

+1 #2 Gerard 12-12-2014 04:17
Een lekkere creampie is altijd geil, kijk maar eens bij de verhalen van slet Missy
Citeer
+1 #1 lamlul 29-11-2014 02:55
Altijd goed de verhalen van Concept Studio, ga door!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen