Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo mensen ik ben sofie en 44 jaar ben een alleen staande moeder met een zoon van nu 18 jaar, nu even mijn verhaal. Mijn zoon werd 18 en ik zou hen verrassen met een groot feest en daarom vroeg ik of zijn vriend me wou helpen hij kende tenslotte alle jongens en meisjes waar mijn zoon mee om ging. Het moest een feest worden waar hij nog lang leuke herinneringen aan moest hebben. Bart zijn vriend was bereid mij te helpen niet alleen met de uitnodigingen maar ook met het aan slepen van alle drank en hapjes.

 

De hele week waren bart en ik in de weer Bart was echt een leuke knul van 17 jaar ,maar als ik de verhalen hoorde wat de jongens zo onder elkaar vertelde was bart een echte sex maniak , die kreeg wat hij wilde bij de meisjes.

 


Vanaf ik dat wist ben ik wat meer op hem gaan letten en het viel me op dat hij zijn ogen haast niet van mij af hield als hij bij ons was met opzet deed ik me vaker wat aan kleden wat iets meer liet zien van me en dan zag ik hoe hij mij begluurde, dat ik er zelfs vaker geil van werd en me in bed lag te vingeren het s'avonds.

Maar nu naar het feest het was geslaagd mijn zoon was reuzen blij met mijn verrassing door al zijn vrienden kring uit te nodigen Bart hielp me met alles drank aan slepen met de hapjes rond gaan noem maar op. De avond was ten einde en ieder een naar huis bart bleef bij ons slapen om de volgende dag mee op te ruimen, maar het was zo'n rotzooi dat ik besloot de zelfde avond het grootste vuil weg te toen, ga maar naar bed zij ik tegen bart en mijn zoon ik ruim eerst nog wat op hier.

 

Mijn zoon ging meteen de trap op Bart bleef beneden en ging me meteen helpen, we ruimden eerst de kamer op en er na de afwas doen.

Onze keuken is nog al klein en met twee man moet je altijd langs elkaar strijken on me kaar te passeren, ik waste af en bart droogde af en zette alles meteen op zijn plaats. Daar bij moest hij telkens achter langs mij door en ik voelde hoe hij dan in mijn ogen met opzet steeds tegen mij aan schuurde met zijn schoot om langs te kunnen, zelf kreeg ik er pret in en drukte mijn kont wat naar achteren zo dat ik hem steeds weiniger plaats gaf.

Opeens voelde ik zijn hand op mijn billen en pesten vroeg hij? En hij streelde met zijn hand over mijn kont tot aan de zoom van mijn mini-jurk. Jij begon lachte ik naar hem, kom we maken alles klaar en dan drinken we nog een wijntje voor we gaan slapen.

 

Na een half uur waren we klaar ik pakte twee glazen en de wijn schonk ons in en liet me op de bank vallen, mijn rok schoof daar bij nog al hoog op zo dat mijn benen bloot waren tot aan mijn slip. Bart staarde naar mijn benen en ik genoot van de jongens blik, wat bent u een mooie vrouw zij hij opeens en legde zijn hand op mijn been, dank je zij ik ik weet dat je me mooi vind of dacht je dat ik niet door had hoe je steeds naar me kijkt.

Hij kreeg een kleur iets wat ik niet wilde ik wilde niet dat hij zich daar voor hoefde te schamen, gekkie je hoeft niet te kleuren en ik wilde hem een kus op zijn wang geven, maar hij draaide zijn hoofd en onze lippen waren op een, ik voelde hoe hij zijn tong in mijn mond wou steken en kwam hem met mijn tong tegen moet. Een lange tongzoen volgde en ik voelde zijn hand langs mijn dijen om hoog gaan gewillig spreide ik mijn benen en liet hem toegang tot mijn natte schoot.

 

Zijn aal vlugge vingers waren in snel tijd in mijn slip en streelde mijn natte kut mijn hand ging naar zijn schoot en vond zijn flinke bobbel in zijn broek ik aaide en streelde zijn harde lul over het stof van zijn broek , onze monden waren bij dit alles nog een en onze tongen speelde met elkaar. Ik maakte zijn broek los en haalde zijn harde lul te voor schijn die er best mocht wezen voor een knul van 17 daar zou menige man jaloers op zijn zachtjes stroopte ik zijn velletje op en neer, maakte mijn mond los van de zijne en boog me voor over en nam zijn pik in mijn mond lanzaam begon ik hem te likken en te zuigen, maar hij was zo heet dat hij al naar korte tijd zijn zaad loosde in mijn mond , gretig slikte ik alles op en likte zijn lul schoon. Ik pakte hem bij de hand en liep met hem de trap op naar mijn slaap kamer op de gang hoorde ik mijn zoon snurken dus hij kon me niet traperen, in de slaapkamer aangekomen trokken wij snel onze kleding uit .

 

Naakt vielen we op bed onze monden en handen betasten onze lichamen en hij had weer een harde paal , ik drukte hem op bed en ging op hem zitten met zijn harde lul heerlijk in mijn natte spleet, en begon hem te neuken ik liet me steeds tot zijn ballen op hem zakken ik was geil en mijn orgasme liet niet lang op zich wachten, hij draaide me op mijn rug en neukte me tot hij zich in me leeg spoot . Na een pause met kussen en strelen neukte hij me nog een keer die nacht waarna hij naar de logeer kamer ging.

 

Nog na genietend viel ik in slaap en was dol gelukkig met mijn jonge minnaar.

Hij komt nu vaker als mijn zoon er niet is en dan hebben we heerlijke sex ik geniet er net als hij van en ben me bewust dat het niet voor eeuwig is straks als hij een jonge meid treft ben ik weer oud ijzer maar het genot wat ik nu met hem beleef neemt me niemand af...

Reacties   

0 #1 jacky van der made 06-04-2011 15:52
Heerlijk voor je, zorg er wel voor dat het geen teleurstelling word. maar je mag mij altijd roepen als het over is
Geile gr. Jacky
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen