Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze waren al een tijdje op elkaar uitgekeken en daarom waren Gerard en Nance een paar maanden geleden uit elkaar gegaan. Omdat ze met elkaar op goede voet stonden was de scheiding vlot verlopen. Nadat alles afgerond was, was Gerard naar Amsterdam verhuisd. Hij had zijn baan als manager commerci�le zaken in een logistiek bedrijf opgegeven en runde nu zijn eigen reclamebureau. Vanuit Amsterdam sprak hij zijn ex nog geregeld, bijna wekelijks zelfs. Soms vanwege hun dochter maar vaker vanuit oprecht vriendschappelijke gevoelens.

Zijn dochter, zo noemde hij haar althans, hoewel ze in feite het kind van Nance was uit een eerder huwelijk, was voorspoedig opgegroeid. Bella was nu 26 jaar en al sinds haar 18e het huis uit. Ze was namelijk in een studentenhuis gaan wonen toen ze ging studeren, in Nijmegen. Na een paar valse starts, was ze uiteindelijk cum laude afgestudeerd in communicatiewetenschappen! Het ging ondertussen goed met haar als elke vader voor zijn kind zou wensen. Werkend voor een groot reclamebureau(!), woonde ze intussen in Londen. Daar had ze een klein, maar prachtig appartement in het hartje van de stad. Hoewel ze dus ver weg woonde zag hij haar echter dagelijks. Op zijn bureau stond namelijk een foto van haar. Die was op precies het juiste moment genomen. Haar lachende gezicht, onder het halflange, blonde haar, keek open en vol verwachting de wereld in. Vanzelfsprekend spraken ze elkaar wekelijks, door de telefoon. Hoewel ze al vaak gevraagd had of hij eens een weekendje overkwam, was dat er nog niet van gekomen.

Het beviel Gerard goed, zijn eigen bedrijfje. Hij hoefde nu alleen nog maar verantwoording aan zichzelf af te leggen en kon zich bezighouden met zaken die hij leuk vond en waar hij goed in was. Maar het belangrijkste was natuurlijk dat de zaken heel goed liepen. Zijn orderportefeuille was goed gevuld, met klanten uit het hele land. Kortgeleden had hij echter voor het eerst ook een buitenlandse klant binnengehaald. Een grote Britse firma, met het hoofdkantoor in� Londen! Binnenkort moest hij er naar toe voor overleg. Zijn dochter vond het vanzelfsprekend dat hij dan bij haar zou komen logeren, ze stond er zelfs op.

Enkele weken later was het zover, hij zou op maandag een vergadering hebben. Om samen met zijn dochter het weekend door te kunnen brengen, vertrok hij echter al op vrijdagmiddag. Omdat ze op dat tijdstip nog moest werken kon Bella hem niet zelf van Heathrow komen ophalen. Dus nam hij een taxi. Het was een extreem warme dag en het was spitsuur, de M25 stond werkelijk muurvast. Toen hij eindelijk arriveerde was het 7 uur geweest en was Bella al thuis. Hij was moe, heet en bezweet. Haar lach maakte echter veel goed. Met haar arm om zijn middel, en haar borsten ondochterlijk tegen zijn arm, hielp ze hem met zijn bagage. Eenmaal binnen was zijn stemming in no-time weer opperbest.
�Heb je een goeie reis gehad, paps? Wil je al wat drinken? Wil je douchen? Ik heb een handdoek klaargelegd in de badkamer.�
Gerard schoot in de lach. Altijd als ze opgewonden was begon Bella te ratelen. �Ja, ja, ja, en bedankt.�
�Goed dan. Achter die deur is mijn slaapkamer. Daar is ook de badkamer. Dan vul ik intussen onze glazen.�

Door de warme slaapkamer lopend snoof Gerard het zwakke, maar specifieke aroma op. Het was dezelfde geur die altijd om haar hing, de plezierige, karakteristieke houtachtige geur van Opium. Het was het eerste luchtje dat hij haar ooit gegeven had en ze was er meteen aan verknocht geraakt. Gerard grinnikte, hij moest haar toch eens aan haar vragen of zijn uitleg daarbij een rol gespeeld had. Hij had haar namelijk verteld dat Opium de verborgen emoties en onverklaarbare hartstochten van een vrouw, die soms niet te begrijpen zijn, symboliseerde.

Na al die uren in een hete taxi was het heerlijk om zich van zijn plakkerig kleren te ontdoen. Bella riep vanuit de andere kamer dat hij zijn kleren in de wasmand moest gooien, ze zou straks de wasmachine nog aanzetten. Toen hij het deksel opende grinnikte hij weer. Bovenop het stapeltje dat er al lag, lag een setje gedragen lingerie. Gerard kon de verleiding niet weerstaan en snoof even aan de string. De zoete geur uit het kruis van een vrouw vond hij altijd een prettige gewaarwording. Dat hij nu aan het pas gedragen slipje van zijn stiefdochter rook, was echter wel heel speciaal. Daarmee negeerde hij een taboe en dat was bepaald opwindend. Het klopje op de deur bracht hem terug bij zinnen. �Here is your drink sir.�

Gerard gooide gauw het slipje terug en zijn kleren er bovenop. Twee tellen later had hij de handdoek om zijn middel geslagen. Om zijn erectie te verbergen draaide hij zich af en riep toen dat het veilig was. Toen Bella binnenkwam kon hij haar zien door de spiegel. Daardoor zag hij dat ze heel even glimlachend naar zijn blote rug keek en vervolgens zijn glas op de stoel zette. �Dank je schat, ik ben zo klaar.� Oef, dacht hij, dat was bijna. Hij beefde bij de gedachte dat Bella hem bijna gesnapt had. Wat had hem in vredesnaam bezield? Gerard dronk zijn glas leeg en stapte onder de douche. Heerlijk opgefrist, trok hij een lekkere comfortabele broek aan en een T-shirt en ging vervolgens de woonkamer weer in. Bella zat met gekruiste benen in een hoek van de bank van haar drankje te nippen. Gerard rook nu ook dezelfde subtiele geur in de woonkamer die ook in de slaapkamer hing. Blijkbaar had Bella zich ondertussen ook opgefrist. Na de opwinding van zojuist, was het aroma hypnotiserend. �Was het lekker? Gaat het wel goed met je? Kom, ga zitten terwijl ik nog wat voor je inschenk.� Soepel kwam ze overeind en liep toen vlak langs hem heen. �Ja hoor, het is allemaal goed met me.� Zijn stem verried echter dat hij nerveus was. Daardoor kwam Bella op hem af. �Weet je het zeker? Je komt wat afwezig op me over.�

�Och, het was een lange reis. Ik denk dat ik wat last heb van de warmte in de taxi.� Bella pakte hem bij zijn arm. �Ga maar eens zitten, ik weet wat je nodig hebt.� Haar instructies opvolgend, ging Gerard voorovergebogen op de bank zitten. Vervolgens begon Bella zijn nek en schouders lekker te masseren, wat inderdaad hielp om de stress te verminderen. Hoewel er een andere stress voor in de plaats kwam. Want zijn stiefdochter was nu wel heel dichtbij. De bron van die hypnotiserende geur bevond zich op slecht enkele centimeters van hem en dat wond hem opnieuw op. Bella moest de toenemende spanning opgemerkt hebben. �Ontspan! That�s an order.� Gerard haalde diep adem en probeerde aan iets anders te denken. Na een paar minuten lukte het hem om haar te overtuigen dat het gelukt was. �Dank je lieverd, dat was heel lekker. Ik voel me beter nu.� Bella plofte naast hem en legde haar hoofd op zijn schouder. �Ik hou van je paps, ik vind het zo leuk dat je er bent.� Gerard lachte naar haar, terwijl er een warm gevoel in hem opwelde. �Ik hou ook van jou. Ook al ben je niet mijn natuurlijke kind, in mijn gevoel was je altijd al mijn dochter.� Haar ogen straalden.

Zo was het niet altijd geweest. Er waren periodes geweest dat ze gevochten hadden als kat en hond. Als tiener had ze hem, en alles wat hij vertegenwoordigde, intens gehaat. Omdat ze hem de schuld gaf van het feit dat haar moeder en vader uit elkaar waren gegaan. Weerstand, verzet en agressie waren dan ook drie jaar lang zijn deel geweest. Voor haar was hij niet meer dan een ongewenste indringer. Ondertussen had ze ook nog haar uit het evenwicht gebrachte hormonen te bevechten, met alle verwarring die dat met zich meebracht. Hoe vaak had ze hem niet afgebekt met haar scherpe tong? Maar daarna brak een periode aan waarin de relatie tussen hen heel gemakkelijk en gezellig werd. Ze werden goeie vrienden en uiteindelijk was ze hem gaan zien als haar �tweede vader�. Zo was ze hem dan ook gaan noemen. Nadat ze het huis verlaten had groeiden ze zelfs nog dichter naar elkaar. Toen was ze ook begonnen om veel van haar geheimen met hem te delen en vroeg ze hem vaak om raad.

Bella wriemelde en kronkelde net zo lang tot hij een arm rond haar middel had. Vervolgens knuffelde ze hem. Behoedzaam, zodat hij haar niet per ongeluk een plaats zou raken waar een vader zijn dochter niet hoorde te raken, knuffelde hij haar terug. Haar nabijheid, en de geur van haar haren en haar lichaam, hadden een ongewenst effect. Er schoten lichte stroompjes door zijn penis, die daardoor begon te groeien. Om te voorkomen dat ze dat zou opmerken, ging hij wat verzitten. Vervolgens ging zij met gespeelde, gekwetste trots rechtop zitten. �Hm, wil je soms niet dat ik met je kroel?�
�Jawel hoor. Alleen zit ik wat, uh, oncomfortabel.�
�Komt dat door mij?�
�Natuurlijk niet. Ik ben alleen stijf en heb wat spierpijn. Dat komt denk ik ook door de reis.�
�Waar heb je spierpijn dan? Zal ik het masseren?�
�Nee, het gaat nu wel weer.�
�Ik geloof er niets van. Laat dan maar eens zien dat het weer gaat!�

Bella gooide een kussentje uit de hoek van de bank. Daarna dook ze weg over de armleuning. Gerard ving het echter op tijd en gooide het tegen haar kont. Bella lachte. �Dat had je niet moeten doen, nu is het oorlog!� Ze pakte het kussen en wierp het naar hem, Daarna spurtte ze naar een hoek van de kamer. Gerard ving het kussen op en versperde haar de weeg, zodat ze niet kon ontsnappen. Althans, dat was de bedoeling. Bella dook echter onder zijn armen door, ondertussen het kussen met een ruk uit zijn handen trekkend, en belandde met een snoekduik weer op de bank. Zonder erbij na te denken dook Gerard haar achterna. Waardoor Bella pardoes stevig onder hem kwam te liggen, met haar buik op de bank en het kussen onder haar.

Het was een pikante situatie. Haar billen, die door het kussen wat hoger lagen, drukten tegen zijn halfharde erectie. Gerard kon niet met het spel stoppen zonder haar achterdochtig te maken. Zo goed en kwaad als het ging probeerde hij daarom om niet helemaal met zijn gewicht op haar te leunen en toch het kussen onder haar vandaan te trekken. In plaats van het kussen, vonden zijn handen echter iets dat zacht, stevig en warm was. Bella schaterlachte en drukte haar heupen omhoog, zodat ze het kussen onder zich vandaan kon halen. Gerard wist zeker dat ze daardoor zijn erectie opgemerkt moest hebben. Daarom haalde hij nog meer van zijn gewicht van haar af. Zodoende ontstond er enige ruimte tussen hun lichamen. Dat was voor Bella genoeg om zich al kronkelend om te draaien. Nog steeds onder hem liggend, lag ze dus nu op haar rug. Vrijwel direct veranderde de expressie in haar gezicht. Onder zijn ogen zag hij de enthousiaste speelsheid plaats maken voor een meer serieuze gelaatsuitdrukking. Hoewel ze er tegelijkertijd blij en gelukkig uitzag. Niet wetende wat hij kon verwachten, bleef Gerard zich met zijn armen opdrukken. Haar gezicht was maar een paar centimeter van hem verwijderd. Tot zijn verbijstering, maar niet geheel en al tegen zijn wil, kwam ze iets omhoog en sloeg ze haar armen om zijn nek, Vervolgens kuste ze hem. Het was niet een beminnelijke, vluchtige zoen van een dochter, maar een zinnelijke, vol-op-de-lippen kus van een vrouw. Na een paar tellen van verbijstering kwam Gerard overeind. Haar stem was klein en breekbaar. �Nu weet je het dan.�
�Wat weet ik?� Gerard vond het bespottelijk dat hij geen andere reactie had kunnen verzinnen. Maar hij was te geschokt om helder te kunnen denken. Bella klonk alsof ze een klein kind iets aan het uitleggen was. �Ik wil je.�
�Je bedoelt�?�
�Ja, dat is wat ik bedoel.�
�Maar Bella, ik� we��

Gerard kon zijn zin niet afmaken omdat zijn stiefdochter haar mond weer op die van hem had gedrukt. Ditmaal drukte ze het puntje van haar tong tussen zijn lippen. Wat kon hij ertegen doen? Gerard verstijfde. Geleidelijk overwon zijn instinct echter het taboe. Per slot van rekening was Bella een uiterst aantrekkelijke vrouw, waar hij al veel van hield. Maar is het wel mijn dochter, vroeg hij zich stilletjes af. Feitelijk niet, gaf hij zichzelf antwoord, en met haar moeder leef ik niet meer samen. Was het daardoor geoorloofd? Vastberaden nam hij enige afstand en hij probeerde streng te klinken. �Bella!�
Het maakte geen indruk. Integendeel, ze begon te lachen. �Ja, wat is er?�
�Ik ben je vader! Nou ja, je stiefvader dan!�
�Dat weet ik. Dat is een van de redenen.�
�Een van de redenen?
Door zijn niet-begrijpende gelaatsuitdrukking begon ze weer te lachen. �Ja domoor. Dat is een van de redenen waarom ik met je naar bed wil.�
De enige reden waarom hij het �gesprek� gaande hield, was dat het hem tijd gaf om weer enige controle over de situatie te krijgen. �Maar waarom?�
�Kom nou maar naast me liggen, dan leg ik het uit.�

Opgelucht dat hij die lastige houding kon opheffen, ging Gerard naast haar op de bank liggen. Het ging net, de bank was er precies breed genoeg voor. Daardoor lagen ze echter wel heel dicht tegen elkaar. Voor Bella was dat geen probleem, die draaide op haar zij en sloeg een been en een arm om hem. Dicht tegen hem aanschurkend en hem onophoudelijk kussend, legde ze het hem uit. �Ik loop al heel lang met die gedachte rond en ik weet zeker dat het is wat ik wil. En ook dat er niets op tegen is. Ik heb me nooit verontschuldigd voor mijn afschuwelijke gedrag destijds. Ik weet wel dat ik niet helemaal mezelf was, maar ik vind dat geen excuus voor hoe ik je heb behandeld toen ik nog thuis woonde. De eerste reden is dus om te laten zien dat ik daar spijt van heb.�
�Ben je nou helemaal��

Bella onderbrak hem. �Laat me nou even uitpraten. De tweede reden is dat ik je als mijn beste vriend wil. En dat wil ik ook graag voor jou zijn. De beste manier om dat voor elkaar te krijgen is om een intiem geheim met elkaar te delen. Wat is een groter of intiemer geheim dan elkaars minnaar te zijn? Dus wil ik met je naar bed. Paps, ik wil seks met je. Ik wil de liefde met je bedrijven, niet een keer of twee keer, maar zo vaak als je wilt. We hebben een heel weekend samen. Trouwens, je kan niet ontkennen dat ik iets met je doe. Toen je daarnet op me lag voelde ik dit ook al.� Bella wreef haar knie, die precies op zijn erectie lag, even heen en weer. Gerard kon het inderdaad niet ontkennen. Hij wilde inderdaad met haar naar bed. Maar dat was alleen maar lichamelijk, mentaal was het echter een stuk lastiger. �Luister liefje. Ik hou van je, heel veel zelfs, en je bent een� erg lekker sexy stuk. Maar dit kunnen we niet doen, het zou niet juist zijn.�
�Waarom niet? We zijn biologisch toch niets van elkaar? Als hier nu een andere vrouw zou liggen zou je toch ook geen nee zeggen. Of wel soms?� Gerard slaakte een diepe zucht. Ze had gelijk, haar logica had hem verslagen. Wat kon hij er nu nog tegenin brengen? Bella zag zijn weerstand verbrokkelen. Haar stem klonk laag en hees. �Kus me alsjeblieft, kus me als de vrouw die ik ben,� fluisterde ze. Dat was precies wat Gerard deed. Voor het eerst kan hij werkelijk ontspannen. Nu hij wist dat zij het ook wilde en dat hij haar niet zou kwetsen, ging hij weer bovenop haar liggen en kuste hij haar teder en liefdevol. In die kus lag alle zorg en liefde die hij in jaren voor haar had opgebouwd. Bella anticipeerde door haar lippen te openen. Aldus gaf ze hem toegang tot de eerste van vele intieme plekjes die hij dat weekend zouden ontdekken.

Met purrende geluidjes van instemming en genoegen, moedigde ze hem aan. Ze lagen zolang samen op de bank dat het avondlicht, dat op de River Thames reflecteerde, nog de enige verlichting in de kamer op. Kussend, likkend, lachend en pratend over vroeger, leerden ze elkaar nog beter kennen. Na verloop van tijd werden de kussen echter langer en begon er passie te ontstaan. Op een bepaald moment ging Bella overeind zitten om haar shirt en bh uit te trekken. �Kus me daar, alsjeblieft,� fluisterde ze, terwijl ze een tepel naar zijn mond bracht.
�Hier...?� vroeg hij quasi onschuldig.
�Mmm, daar ja�� Haar stem veranderde in een diepe zucht. Dat was toen Gerard haar tepel kuste en hem vervolgens langzaam zijn mond in zoog, waarna hij met zijn tong rond het overeind staande knopje te cirkelen. �Ik wist niet dat je zulke prachtige borsten had. De enige respons op zijn woorden was een zacht gekreun. Gerard bewoog zijn lippen van de ene naar de andere borst, en deed daar hetzelfde met de tepel. Haar borsten waren mals en zijdezacht, haar lichaam jong en strak. Vanaf haar tepels likte Gerard zich naar haar navel, en weer terug. Waarna hij weer alle aandacht besteedde aan allebei haar tepels. Na een paar minuten begon Bella zwaarder te ademen. Ze kwam omhoog en trok hem zijn T-shirt over het hoofd. �Ik wil je tegen me aan voelen,� fluisterde ze hees. Haar borsten stijf tegen zijn borst drukkend, kuste ze hem heet. Haar tong was direct en dwingend, plagend en uitdagend. Ondertussen spreidde ze haar benen, waardoor zijn erectie tussen haar benen tegen haar schaamheuvel begon te drukken. Vrijend, hun lichamen kronkelend van lust, anticipeerden ze op elkaar. Hoe meer ze het onvermijdelijke uitstelden, hoe meer ze opgewonden raakten. Bella vouwde zelfs haar benen op zijn rug, waardoor ze zijn penis tegen haar buik drukte, en maakte langzame, kleine, wulpse bewegingen met haar heupen. Haar kussen werden hongerig, zelfs ongeremd. Ondertussen slaakte ze gilletjes, die afgewisseld werden door kreuntjes van lust. �Bella, ik kom klaar in mijn broek als we niet��

Bella kronkelde en wriemelde haar broek en slipje uit en schopte het van de bank. Gerard kon direct de warmte en broeierigheid van haar kruis voelen, door zijn broek heen. Toen ze zijn broek naar beneden rukte en trok, kwam hij bijna klaar. Omdat zijn onderbroek achter zijn erectie bleef haken, schoten ze allebei in de lach. Evengoed drukte Bella hem omhoog en wipte ze het broekje er overheen. Voor een paar tellen had Gerard daardoor het zicht op haar prachtige, jonge lichaam, dat naakt, sensueel, kwetsbaar en vrij toegankelijk op hem wachtte. Wat was hij aan het doen? Waar dacht hij aan? Zou ze echt weten wat ze wilde? Het zicht op haar heerlijke borsten, haar platte buikje, en het bescheiden bosje schaamhaar, dat de zwelling van haar venusheuvel benadrukte, benamen hem de adem. �Bella, weet je het zeker? Het is nog niet te laat. Ik wil je niet kwetsen of pijn doen. Dus als je��
�Hou toch je mond, domme man. Dit is wat ik denk.� Bella trok hem weer tegen zich aan, en wel zo dat zijn penis precies in haar kruis terechtkwam. �Zo, wat denk jij nu? Wil je me of wil je me niet?�
�Dit is mijn gedachte!� Gerard verplaatste zich een beetje, waardoor zijn eikel tegen haar schaamlippen aan kwam te liggen. Bella antwoordde direct. Niet met woorden, maar door haar benen nog wat verder te spreiden. Tegelijkertijd drukte ze haar heupen omhoog, waardoor hij een stukje naar binnen gleed. �Oh mijn God, dat is lekker,� hijgde hij.
�Ik hou van je en ik wil je. Doe het met me� pappa!�

Jezus! Het gebruik van dat woord, in die situatie, deed het hem. Elk spoortje aarzeling was meteen verdwenen. Samen, in een heerlijke, hete en wederzijdse omhelzing, drukte hij neerwaarts en zij omhoog, waardoor zijn pik langzaam haar kutje ingleed. Gerard werd gewaar dat haar schaamlippen zich aan de voet van de schacht vastzogen en dat zijn ballen tegen haar anus lagen. De penetratie was een feit en daarmee werd het gevoel voor elkaar niet alleen bevestigd, maar ook verdiept. Ze hadden een gezamenlijke herinnering gemaakt die nooit meer zou verdwijnen. Alle twijfels waren verdwenen, er was geen weg terug. Wetende dat dit moment nooit meer terug zou keren, lagen ze enkele tellen stil. Nog steeds in een innige omhelzing, genietend van het moment, kusten ze elkaar lang en teder. �Wil je dat nog eens doen, pappa?� fluisterde Bella. �Dit?� vroeg hij, terwijl hij zich uit haar terugtrok. �Oohh� ja�. dat�,� murmelde ze, meteen nadat Gerard haar weer in een vloeiende beweging had gepenetreerd.

Haar strakke kutje en haar wellustigheid, plus de opwinding over het negeren van het taboe, hadden effect op hem. Met langzame, diepe en ritmische stoten begon Gerard haar energiek te neuken. Bella zette daar haar eigen passie tegenover. In no-time hadden ze de meest heftige gemeenschap die tussen minnaars mogelijk is. Van liefkozen was geen sprake meer. Gerard en Bella hijgden, kreunden en gromden van passie en genot en de bank kraakte door de kracht van waarmee ze neukten. Gerard zat al dicht tegen een orgasme. Orgasme? Sperma? Zwangerschap? Even was hij paniek. �Gebruik je� ben je�� Bella kon bijna niet meer praten. �Het is goed, niet bang zijn. Ga door, ga alsjeblieft door��

Alles wat Gerard nog wilde was haar zo diep mogelijk te nemen en haar kleine en hongerige kutje met zoveel sperma te vullen als hij te geven had. De aandacht van Bella ging uit naar het gevuld worden met dat sperma. Als het zover zou zijn, wilde ze het allemaal in zich voelen gutsen. Toen Gerard zijn hele lichaam spande en luid begon te kreunen, de signalen waarop ze had gewacht, begon ze de spieren van haar vagina extra hard samen te trekken. Met een paar extra harde stoten begon Gerard zijn ballen leeg te spuiten. Terwijl zijn zaad in zijn stiefdochter belandde, ging zij door haar orgasme met armen en benen aan hem hangen. In verrukking schreeuwde Bella niet, ze gilde! Hijgend, piepend en huilend als een klein meisje drukte ze zich tegen hem aan, zodat hij aan haar geklonken bleef en ze de ook laatste druppels kon ontvangen. Na drie stevige krampen kermde ze nog een keer, alsof het pijn deed. Toen viel ze uitgeput neer. Maar ze hield hem in de greep met haar armen en benen. Nog af en toe pulserend, kwam zijn penis langzaam tot rust. Na een paar minuten waarin ze alle twee ontspanden, begon Bella dromerig te fluisteren. �Ik hou van je.� Gerard fluisterde terug. �Ik voel me geliefd.� Vervolgens kwam hij overeind en tilde haar van de bank. Als een klein meisje droeg hij haar naar de slaapkamer. Bella draaide zich op een zij en Gerard ging lepeltje lepel achter haar liggen. Hij sloeg een arm om haar heen, waarna zij de hand pakte en die op een borst legde. Vervolgens kronkelde ze met haar achterwerk in zijn kruis. �Mmm� wacht maar eens tot morgen�,� zei ze zuchtend. Voldaan en verzadigd vielen ze in een diepe slaap.

Gerard werd al vroeg wakker, als altijd. Als ochtendmens voelde hij zich �s ochtends altijd op z�n best. Zijn stiefdochter sliep nog, in zijn armen en dicht tegen hem aangedrukt. Dat gaf hem de gelegenheid om na te denken. Wat hadden ze gedaan? Ze waren volwassenen die ermee hadden ingestemd. Was dat incest? En als het incest zou zijn, was het dan verkeerd? Bella had gelijk gehad, hij voelde zich nog veel dichter tot haar staan. Spijt of een schuldgevoel ontbrak, als ook angst voor de toekomst. Het enige dat hij voelde, was liefde, vertrouwen en geluk. Bella begon te woelen en murmelde wat. Gerard streelde haar en voelde hoe ze weer ontspande. Hij probeerde te denken in z�n nieuwe rol als minnaar. Hoe zou hij haar het beste kunnen verrassen? Met een ontbijt op bed?

Gerard tilde voorzichtig het dekbed op. Behoedzaam, zodat ze niet wakker zou worden, draaide hij haar langzaam op de rug. Zijn stiefdochter murmelde iets onverstaanbaars en begon daarna weer diep en regelmatig te ademen. Enkele minuten lang staarde hij naar haar naakte lichaam. De tepel van de borst waar ze een hand op had liggen lag tussen haar vingers, haar andere borst was volmaakt onbedekt. Gerard genoot van de blanke, perfecte vorm van de borst. Zelfs de lichtbruine ring rond de knopachtige tepel vond hij prachtig. Haar andere hand lag op haar onderbuik, net boven de schaamheuvel. Met enige fantasie zag het er uit alsof ze in slaap gevallen was terwijl ze zichzelf betastte. Net onder die hand lag het uitdagende plukje schaamhaar, lichtbruin en keurig getrimd. Bella was een heuse schoonheid, een verdomd lekker wijf! Met zijn wijsvinger tekende hij zachtjes een streep op haar dij. Bella zuchtte in haar slaap. Tegelijkertijd verlegde ze een been, waardoor hij het zicht kreeg op haar buitenste schaamlippen en het provocerende, donkere spleetje ertussen. Gerard begon vederlicht met een vinger over de schaamlippen te strelen. Wonder boven wonder werd ze er niet wakker van. Hoewel ze wel even kreunde en haar andere been ook verplaatste. Haar benen waren nog niet niet wijd genoeg open om er tussen te gaan zitten, maar wel ver genoeg om de geur uit haar kruis vrij te geven. Door het zure, muskusachtige aroma was duidelijk re ruiken dat ze seks gehad had. Dat weerhield hem er niet van om zich voorover te buigen en met de punt van zijn tong over haar lippen te likken. Zijn vinger had al een effect bewerkstelligt, haar kruis was vochtig. Toen hij haar schaamlippen spreidde en haar onbeschermde klit begon te likken, werd Bella wakker. �Mmm� lekker,� verzuchtte ze met een slaperige stem. Zijn tong gleed verder in haar vagina, waardoor ze even opwipte en meteen klaarwakker was. Vertederd glimlachend. keek ze hem met grote ogen aan. In haar blik lag zo�n warmte en verwondering, dat Gerard zich voelde smelten. Plus spreidde ze haar benen zo ver open dat hem een betere toegang werd verschaft. Dus ging hij door waar hij al mee was begonnen. Haar klit was groter geworden en uit het beschermende kapje tevoorschijn gekomen. Hij likte vol het knopje, en bewoog zijn tong daarna over en in haar vagina, en verder naar beneden, naar haar anus. Aan haar ademhaling was te horen dat Bella opgewonden raakte. Ze wipte haar onderlichaam op, zodat hij haar billen kon vatten, en trok haar knieen omhoog. In die geile houding had ze al haar geheime plekjes voor hem geopend en was er geen belemmering meer voor zijn hongerige tong. Gerard likte haar klit, kut en anus, terwijl hij tegelijkertijd haar billen masseerde. Bella kreunde en begon haar borsten en tepels te kneden. Uit de klank van de geluiden die ze maakte, kon hij afleiden dat een orgasme niet lang meer zou duren. Gerard zoog hard haar harde klit vacuum en bleef er ondertussen aan likken. Daarop boorde Bella haar hoofd achterover in het kussen en begon ze met haar onderlichaam te wippen. Ze kruiste haar benen achter zijn nek, waardoor hij met zijn gezicht stevig tegen haar natte kruis werd gedrukt. Vervolgens verstijfde ze een paar seconden en toen de schreeuw van genot. Op dat moment stak Gerard zijn tong zo diep mogelijk in haar vagina. Er kwam een tweede gil, plus een straaltje urine dat hem in zijn gezicht raakte. Het was niet heel veel, maar genoeg om naar beneden te druppelen. Met de derde gil, kwam er nog een grotere straal urine. Hij stoorde zich er helemaal niet aan en gewoon door met haar te beffen. Gerard was verrukt door het onmiskenbare genot dat hij haar had kunnen geven. Daarom duurde het even voordat haar woorden tot hem doordrongen. �Het spijt me pappa, sorry, neem het me alsjeblieft niet kwalijk. Ik kon het niet helpen, het kwam er vanzelf uit.�
�Bella, het hoeft je niet te spijten. Dat doet het mij ook niet.�
�Bella keek hem vreemd aan. �Nee?�
�Nee! Het was geil.�
Bella gaf eerst geen reactie. Daarna barstte ze in tranen uit. �Zie je wel! Ik wist het wel! Ik wist het! ik wist het! ik wist het!�

Haar uitbarsting verraste hem volkomen. Door haar tranen keek Bella hem aan, met een dankbare blik vol liefde en genegenheid. Gerard trok haar naar zich toe en hield haar stevig vast. Daar kalmeerde ze van en toen kwam het verhaal eruit. �Paps, tot nu toe heb ik drie keer een vriend gehad. Alle drie vonden ze het vreselijk als dit gebeurde, ze walgden zelfs van me. Op een bepaald moment dacht ik aan jou en ineens was ik er er zeker van dat jij dat niet zou doen. Dat jij me er niet om zou afwijzen of kwetsen. Ik hield al van je, heel veel zelfs, maar toen begon ik me steeds meer af te vragen hoe het met jou zou zijn, in bed. Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer ik het wilde. Nu weet je ook de derde reden. Ik had het je alleen graag eerst verteld, maar ja, ik werd wakker en toen was het al te laat. Paps, als ik klaarkom, of soms al wanneer ik alleen nog maar opgewonden ben, en een volle blaas heb, dan komt het er gewoon uit. Ik kan het niet tegenhouden. Soms voel ik het niet eens."
Gerard knikte opbeurend. "Het enige probleem is het matras, dat wordt zo wel nat."
"Het matras wordt goed beschermd, ik heb er een speciale lakens voor. Uhm, het gebeurd namelijk ook wel eens als ik mezelf... uhm� vinger."
"Lieverd, zal ik je eens een geheim verklappen. Ik vond het supersexy en supergeil. Het was alleen jammer dat je maar twee keer hebt geplast." In reactie op zijn woorden drukte Brenda hem dicht tegen zich aan. Ze kuste hem innig en zei hem hoe opgelucht ze was dat hij zich er niet aan had gestoord. Vervolgens vroeg ze hem wat hij nog meer lekker vond. Gerard nam geen blad voor zijn mond en vertelde haar zijn diep verborgen sexuele fantasieen. Daarna kuste ze hem weer, hem ondertussen plat op het bed manouvrerend. Zelf ging ze schrijlings op het zitten, met haar kutje vlak bij zijn halfharde penis. "Ik moet plassen," zei ze.
Gerard glimlachte. "Ja graag, nu alsjeblieft."
"Weet je het zeker?" Ze plaagde hem.
"Schiet nou maar op."
"Nu?"
"JA!"

Bella grinnikte, concentreerde zich en begon toen te plassen. De warme urine liep langs zijn penis, over zijn ballen en tussen zijn billen, en daar kreeg Gerard een enorme stijve van. Zijn erectie werd er zo hard door, dat het bijna pijn deed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen