Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Meike was al een tijdje gek op haar nieuwe huisarts. Hoewel ze samenwoonde met haar vriend, waarmee ze dolgelukkig was, kon ze de huisarts niet uit haar hoofd krijgen. De jongeman had bij haar eerste bezoek zoveel indruk op haar gemaakt, dat ze het liefst elke dag wat mankeerde, zodat ze bij hem langs kon gaan. Normaal gesproken ging de gezonde meid zelden naar de dokter. Nu ging ze al bij een verkoudheidje. De dokter schatte ze iets ouder dan ze zelf was. Hij moest zo voor in de dertig zijn geweest, terwijl Meike tegen de dertig aan liep. Hij had een atletische bouw en donker haar. Zijn ogen waren om in te verdrinken. Gelukkig vonden Meike’s vriendinnen die ook bij hem in de praktijk kwamen hetzelfde van hem.
Nu was het weer zo ver. Meike dacht dat ze iets in haar kutje voelde. Het obsessieve gedrag leidde ertoe dat toen haar vriend e deur uit was, ze een uur lang met een spiegeltje haar gaatje probeerde binnen te gluren. Het vreemde was, dat ze hoopte dat ze iets zou voelen. Inderdaad, omdat ze dan weer een reden had om naar de dokter te gaan en dan zou hij gewoon aan haar kutje mogen zitten. Meike voelde zich daarom van de ene kant opgetogen en van de andere kant ook zorgelijk, want als het nou echt iets was, dan kon het wel eens iets ergs zijn.
Na een dag zich zorgen te maken, en niemand iets te vertellen, belde ze de volgende ochtend de dokter op. Zijn assistente vroeg naar de aard van het kwaad en oordeelde dat dit het beste in de na-middag zou kunnen plaatsvinden. De dokter had dan meer tijd. Meike stemde er mee in en legde de afspraak voor half vijf vast. Spontaan kreeg ze kriebels in haar onderbuik. De dokter zou nu echt aan haar doosje gaan zitten! Ook al was het maar beroepsmatig, het was wel super dat hij het zou gaan doen.
Meike waste zich goed onder de douche. Ze scheerde haar kutje weer lekker glad. De dokter moest niet hoeven voelen aan een stoppelbaardje. Ze voelde gelijk haar kutje vochtig worden. Meike droogde zich daarna extra goed af en smeerde zich in met een heerlijk geurende lotion. Dat deed haar altijd goed. Even keek ze in de spiegel naar haar hete lichaam. Niet slecht vond ze. Ze was nog steeds mooi slank en haar 1.74 was mooi gevormd. Haar cup C was redelijk stevig en had heerlijke donkere tepels. Haar kutje was weer kaal. Zelf vond ze haar kontje haar mooiste lichaamsdeel. Die was mooi stevig en rond. Dat hield ze door wat te trainen ook goed bij.
Meike koos ook mooie kleding uit. Kleding waarvan je normaal zou zeggen dat het voor uit te gaan was. Een rokje koos ze niet alleen omdat het er voor de dokter sexy zou uitzien, het was natuurlijk ook praktisch voor het onderzoek dat hij tussen haar benen moest gaan doen. Daarom trok ze ook een extra geile string aan. Deze was laag en had aan de zijkant alleen maar een dunne strook stof. Van voor was het tot aan haar gleufje zwartdoorzichtig. Haar vriend kon zich nooit inhouden als hij haar zo zag. Ze had ook een bijpassende bh gevonden. Erg geil. Het zwarte blouseje met pofmouwtjes vond ze iets om te zorgen dat ze nog wat degelijker leek dan dat eigenlijk de bedoeling was. Meike was er helemaal klaar voor. Ze had zin om naar de dokter te gaan. Nu kon ze gaan wachten.
Meike ging op tijd naar de dokter. Ze parkeerde de auto haast pal voor de deur. Er stond een fiets voor de praktijk en er waren maar weinig auto’s in de straat. In de wachtkamer was de enigste patiënt. Blijkbaar liep het nu niet zo storm en was hij niet zo uitgelopen.
Meike hoorde snel de patiënt vertrekken. Het bleef even stil. Toen hoorde ze haar naam via het omroepsysteem. Ze liep in de richting van de kamer. Haar hart voelde ze in haar keel kloppen. Meike was nog nooit zo zenuwachtig geweest voor een bezoekje aan de dokter. Ze opende de deur. De blik die de dokter vluchtig over haar lichaam liet glijden, deden veel goeds bij Meike. De brunette had gelijk weer wat ontspanning terug gevonden.
Meike vertelde het probleem en de dokter stelde wat vragen. Ze zat zich van binnen helemaal op te vreten. Hij zei namelijk niets over dat hij ging kijken. Hij had het alleen maar over specialisten! Meike baalde van binnen als een stekker. Ze volgde daarom ook niet helemaal wat hij zei. Daarom schrok ze ineens toen de man zei dat ze naar de onderzoekstafel mocht lopen. Verbaasd reageerde ze en stond op. Toch wel dus! Meike ging er bij staan. De dokter stelde de beugels voor haar benen af. Die moesten namelijk goed wijd uit elkaar zijn. Meike mocht daarna plaatsnemen. De dokter zei haar wel even haar slipje uit te doen. Wat deed ze dat maar al te graag! Ze rolde het dingetje onder haar rokje vandaan en hield het voor de dokter zichtbaar in haar hand. Daarna kon de meid gaan liggen. Ze legde de benen in de beugels. De grote handen van de dokter hielpen haar hierbij. Die aanrakingen waren geweldig. Stiekem kreeg Meike nu een nat kutje. Dat zou de dokter zo vast wel gaan merken. Hij deed ondertussen zijn handschoenen aan en smeerde ze in met een middeltje dat Meike deed herkennen als glijmiddel. Zijn handschoen glom toen hij haar kutje tevreden aanschouwde. Meike wachtte gespannen af op wat komen ging. De dokter vroeg haar nog aan welke kant. Ze vertelde aan de voorkant en daar ging een vinger. Wow! Dat voelde lekker. Al snel had hij ook een tweede vinger erin voor onderzoek. Meike lag met haar ogen dicht. Elke minieme beweging interpreteerde ze al als een penetratie! Voor Meike er erg in had, zat de hele vuist van de dokter in har kutje. Ze zag zijn pols aan haar kutje grenzen. Dit was super! Hij draaide wat met zijn arm. Dit gevoel had Meike nog nooit gehad. Lichtjes begon ze te kreunen. Ze voelde het als een ultieme vorm van genot. De dokter vroeg of ze het lekker vond. Ze kreunde dat ze het ongelooflijk heerlijk vond. Hij zei haar dat hij niets kon vinden. Gelijk pakte ze zijn pols zodat zijn vuist in haar kutje bleef. Geil keek ze hem aan en zei dat hij haar nu wel moest laten komen. Zonder er iets tegen in te brengen, begon de dokter haar met zijn hele arm te neuken. De vuist voelde als een geweldige pik in haar kutje. Zo goed was ze nog nooit gevuld. Hij ging sneller en sneller. Zijn tong begon voorzichtig aan het klitje van Meike te likken. Dit werd haar te veel. Kreunend van genot kwam ze klaar. Haar hele lichaam kwam klaar. Alle spieren spanden zich ongecontroleerd. De dokter haalde voorzichtig de vuist uit haar ontzettend natte doosje. Hij moest wat blozen. Wat schattig vond Meike.
Even moest ze nog bijkomen. De dokter zei zonder enige vorm van schaamte dat hij niets had kunnen vinden, maar dat ze volgende week toch maar even terug moest komen voor controle. Hij zou haar dan nog wel eens nader onderzoeken. Meike kon hem wel zoenen!
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen