Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

En hier dan het vervolg van gisteren, sorry dat het in 2 delen kwam maar had even geen tijd om mijn geile sex avontuur af te typen. Geniet van mijn 2e deel!!

Het geil sijpelde uit haar kut en terwijl zijn hand in en uit haar kont bewoog, liet ze zo nu en dan een hele gore scheet. Ze stonken ook nog. Het was een ware veldslag van geilheid aan het worden en de man zou ditmaal winnen. Hij zou haar helemaal uitgewoond achterlaten tot ze geen pap meer zeggen kon. Dat was zijn doel en dat zou hij bereiken. Haar mooie lijf trilde helemaal van het opgewonden zijn en van een klein beetje angst. Hij was helemaal losgeslagen en dat maakte haar best wel een beetje bang. Maar ook die opwinding die het met zich meebracht was subliem. Hij was een seksbeest en hij neukte haar geile lichaam kapot met zijn vuisten. Zijn lul, die nu boven haar mond hing, had ze inmiddels vastgepakt en ze begon hem lekker langzaam af te zuigen. Maar dat liet hij niet toe. Hij wilde niets meer weten van dat zachte gedoe, ij wilde keiharde hardcore seks met haar. Hij hurkte en drukte zo zijn pik in haar strot. Ze leek haast te stikken want ze maakte enge geluiden met die lul in haar strot geduwd. Hij trok hem even uit haar keel, liet haar eventjes adem halen en drukte hem meteen weer in haar keel. Zo herhaalde hij dat, tot ze helemaal niet meer kon. Haar lippenstift was uitgesmeerd en haar gezicht zag er nu echt mishandeld uit.
Zijn vuist die in haar reet zat trok hij terug en hij drukte zijn vingers in haar mond, zodat ze haar eigen schijt proeven kon. Ze likte en zoog aan zijn vingers en kleddernat trok hij zijn hand uit haar met speeksel bedekte mond. Ze Zat onder het slijm en spuug wat allemaal uit haar mond was geperst door die enorme pik. Hij bleef zijn vuist in en uit haar dampend hete kut bewegen en voelde aan alles dat die lekkere slet, of liever geile hoer, klaar ging komen.


Ze kwam zó heftig klaar, omdat hij haar g spot stimuleerde met zijn vuist, dat hij het geil langs zijn vuist eruit zag komen spuiten. Ze was net een geile geiser die onder druk alles eruit liet knallen. Nu was hij aan de beurt. Hij trok zijn vuist terug, liet haar aan zijn hand likken en duwde bijna zijn hele vuist in haar mond.


Haar mascara liep hierdoor nog veel meer uit. Hij trok haar aan haar haren omhoog en drukte zijn pik weer in haar mond. Ze zoog net zo lang en hard tot hij zijn zaad spoot. Nu trok hij al spuitende haar hoofd weer terug. Hij hield haar bij de haren vast en spoot haar hele gezicht onder.Ze zag er niet meer uit maar het was wel bijzonder geil om te zien hoe dat gezicht met make up, spuug en zaad bedekt was. Ze hijgde van alle intensieve seksuele gebeurtenissen en hij trok haar nog even naar zich toe en kuste haar vol op haar mond. Zijn tong drukte hij diep in haar mond en ze zoenden intens. Hij proefde zichzelf en haar tegelijk.


Hij besloot op dat moment dat het een goede combinatie was.
Ze gingen naast elkaar liggen en keken elkaar aan.
Ze schoten allebei in de lach.
Dit geile seksavontuur was erg geil en opwindend tegelijk geweest, maar ook behoorlijk bizar.Ze gingen samen douchen, waar alles er wat meer teder aan toe ging. Ze knuffelden heerlijk en wasten elkaar op alle plekken, want dat was onderhand wel nodig. Naderhand trokken ze hun kleren weer aan om nog even terug naar de kroeg te gaan, waar ze nog een paar uur doorbrachten om elkaar nog wat beter te leren kennen op een heel ander niveau dan het fysieke. Ze bleken erg veel overeenkomsten te hebben en aan het einde van de nacht gaven ze elkaar hun telefoonnummers en vervolgden ze ieder hun weg, met allebei in hun gedachten dat ze dit extreme seksavontuur vol vuistneuken en anale seks en keel neuken nog erg vaak over wilden doen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen