Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De hele dag was ze al geil. Zelden had ze zich zo opgewonden gevoeld. De meid van tweeëntwintig zat helaas nog op haar werk. Iedereen dacht waarschijnlijk dat ze vol overgave aan haar werk bezig was. Niemand wist echter dat dit halfbloedje zat te soppen op haar stoel. Haar nette rok verborg waar ze eigenlijk mee bezig was, haar natte kutje.
Al vanaf dat ze was opgestaan, had ze zich geil gevoeld. Aangezien ze alleen woont, had ze zich lekker verwend die ochtend voor het werk. Ze was naar de woonkamer gegaan en had zich op de bank geploft. Haar benen had ze opgetrokken en wijd neergezet. Omdat ze altijd naakt sliep, zat ze nu ook in die klederdracht op de bank. In de tv had ze haar spiegelbeeld gezien. Die had heerlijke tieten, cup C, en een mooi geschoren kutje. Daar kon ze niet van af blijven. Twee vingers gleden gelijk door de al natte schaamstreek. Even likte ze het geil van haar vingers. Dat smaakte goed! Snel had ze haar twee vingers weer in haar kutje gestopt. Met haar andere hand wreef ze in een hoog tempo over haar klitje. Die was lekker gevoelig. Ze zag zichzelf in de tv. Wat was dit een geil gezicht. Haar kutje sopte lekker. Het halfbloedje sloot haar ogen om een geweldig hoogtepunt te verwelkomen. Dat was pas een begin van de dag.
Onder de douche deed de straal ook wonderen. De douchekop had deze geile meid op haar kutje gericht. Haar tepels waren lekker hard. De dag was nog geen half uur begonnen of een tweede hoogtepunt klopte al op de deur. Ze drukte haar douchekop tegen haar kutje en, daar was het. Met een flinke zucht en wankele benen kwam ze weer klaar. Wat een begin van de dag. Geilheid stond deze dag duidelijk centraal!
Met zorg had ze haar kleding uitgezocht. De blouse en rok waren eigenlijk wel duidelijk, maar het ondergoed was moeilijk. Ze wilde zich erg geil voelen. Daarom koos ze voor een kanten setje wat helemaal zwart was. Toen ze het aan had, keek ze in de spiegel. Ze was erg tevreden met haar goddelijke lichaam gehuld in dit pikante setje. Nadat ze de rest van de kleding aan had, kon ze naar kantoor.
Op het werk kon de meid haar gedachtes er niet bij houden. Veelvuldig moest ze denken aan allerlei geile en stoute fantasieën. Ze merkte dat haar kutje al kleddernat was, zonder dat ze eraan zat. Haar collega’s konden echter niets merken. Die zaten rustig te kijken naar hun beeldschermen. Het lekkere halfbloedje wilde maar één ding: voor de derde keer klaarkomen op die dag. Daarom ging ze naar de wc.
De deur had zich nog maar net achter haar gesloten, of ze trok haar slipje al onder haar rokje uit. Het kanten ding hing op haar enkels. Met haar rechterhand voelde ze haar vochtige lipjes. Oh, wat was dit lekker. Snel ging ze over haar klitje wrijven met haar linkerhand. Twee vingers van haar rechterhand sopten nu in haar kutje. Dat kon ze gewoon horen. Wild vingerde ze zichzelf naar haar derde hoogtepunt van die dag. Even moest ze hiervan bijkomen. Ze vroeg zich af of ze geen geluid had gemaakt, want anders zouden de collega’s wel denken.
Snel ging ze terug naar haar werkplek. Het kleine slipje had ze in haar tasje gestopt. Sliploos ging ze op haar bureaustoel achter de balie zitten. Stiekem genoot ze intens van dit ondeugende actietje op de wc. Ze wist nu een ding heel goed, thuis stond er iets enorm geils op haar te wachten. Haar kutje zou niet meer droog komen te staan totdat ze thuis zou zijn! Wat was ze geil!
Voor haar gevoel vorderde de dag langzaam. Ze had het idee dat iedereen naar haar staarde. Daarom probeerde ze zo onopvallend mogelijk te doen. Toen het tijd was, wist ze niet hoe snel ze moest vertrekken. Zelden was ze met zo’n haast uit het kantoor gegaan.
Thuis aangekomen wist ze wat ze wilde. De deur sloeg achter haar dicht. Niemand kon haar nu nog storen. Wild trok je het blouseje los. Twee knopen sprongen eraf. Dat maakte haar helemaal niets meer uit. Snel ontdeed ze zich ook van haar keurige rok. Toen deze de hal in geschopt was, voelde ze even aan haar kutje. Die was zo ongelofelijk nat. Haar tepels waren ook hard. Ze wierp de bh af en voelde zich heerlijk toen ze naakt was. De spiegel naast de kapstok bewees nogmaals dat deze meid een ontzettend mooi en heet halfbloedje was. De donkere ogen waren om in te verdrinken. Ze kon niet wachten.
In de woonkamer aangekomen, trof ze de reden van haar geile dag keurig aan. Gisteren was hij binnengekomen. Ze vond dat het nu pas gebruikt mocht worden. De stekker deed ze in de stopcontact en de drukte op het aan-knopje. De kunstpik op de soort bok begon lichtjes te draaien. Wat geil. Even zette ze hem uit en liet zich op het ding zakken. Toen die weer aan ging, wist ze gelijk dat het ding het geld waard was geweest. De pik draaide heerlijk rondjes in haar kutje. Haar handen hadden nu lekker de tijd voor haar klitje en haar lekkere borsten. De ogen werden gesloten en het tempo werd verhoogd. Trillend voelde ze door deze machine het eerste orgasme naderen. Dat zou het vierde van de dag zijn, maar de eerste op deze manier.
Ze schakelde het nog iets sneller. Luid kreunde ze van geilheid. De pik neukte haar kutje nu in een hoog tempo. Dit kon ze niet houden. Haar gevoelige klitje raakte ze nog even aan. Toen kwam ze klaar. Even was ze totaal van de wereld.
Terwijl ze nog half beduusd op het ding zat, neukte de machine door. Het genot van het orgasme maakte plaats voor een opwelling van lust. Haar kleddernatte kutje werd heerlijk genomen door deze kunstpik. Snel ging ze verder met haar klitje. Die was supergevoelig! Heet als je was, wreef ze over haar genotsknopje. Een nieuw orgasme kwam. Ze wreef even sneller. Luid genieten kwam ze klaar. Het heftige orgasme was tevens het teken voor een tijdelijk stop in deze geile bui!
De machine was duidelijk een aanwinst voor deze hete single!

Reacties   

0 #3 fuck machine 29-11-2014 04:03
als je wil mag je op mijn dubbele machine het orgasme van je leven meemaken, mail me
Citeer
0 #2 fuck toys 28-11-2014 15:37
Graag contact, je weet waar
Citeer
0 #1 fuck toys 28-11-2014 14:06
Graag snel contact, je hebt het adres
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen