Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gisteren hebben jullie kunnen lezen dat ik in de sexshop ben geweest en een sexmachine had gevonden! Deze machine had echt super veel verschillende mogelijkheden voor de geilste standjes. Ik wil de machine zo ontzettend graag hebben, maar het probleem is dat ik niet weet hoe ik aan het geld moet komen! Ik moet eigenlijk iets bedenken om geld van mijn vriend te krijgen, het probleem is alleen dat ik niet aan kan komen met het verhaal over de sexmachine, want hij geeft me vast geen geld als ik hem vertel dat de sex met hem niet goed is!
Savonds ben ik gelijk op het internet gaan zoeken voor geld. Er zijn genoeg manieren om snel geld te verdienen, maar ik kan niet vinden waar ik in 1 dag zoveel geld kan verdienen en dan ook nog in handen te hebben. Ik kijk even op de website van mijn bank waar ik al snel “Persoonlijke Lening” zie staan. Met een vaste baan kan je met gemak tot €10.000 euro lenen en dit gelijk meekrijgen bij de bank, zo staat op de website. Volgens mij is dit mijn enige oplossing voor mijn probleem!
De volgende dag ben ik om half 8 mijn bed uit en ik maak me snel klaar, ik douche me snel en eet gauw wat. Om half 9 stap ik in mijn auto op weg naar de Rabobank hier bij ons in de stad. Ik wacht tot ik aan de beurt ben en vraag de vrouw wat de mogelijkheden zijn voor een lening en vertel haar dat ik het geld vandaag nog nodig heb. Ik kan gelijk een formulier ondertekenen voor het aanvragen van de lening en later die dag moet ik even een kopie van mijn contract langsbrengen. De vrouw verteld me duidelijk dat het geld zeker vandaag niet beschikbaar zal zijn, maar de volgende dag in de middag. Nadat ik alle formulieren heb ingevuld haal ik thuis een kopie op en breng die bij de bank langs. Alles is geregeld en ik krijg een bewijs mee dat ik de lening heb afgesloten.
Gelijk ga ik langs de sexshop om te kijken of de sexmachine nog niet verkocht is. ‘Hallo! Ik ben een beetje laat, maar is die mooie machine er nog?’ ‘Je bent wel erg laat, ik heb hem vannochtend al bijna verkocht aan iemand, maar die persoon moest ook kijken of ze er wel geld voor had!’ ‘Ik ben erachteraan geweest en heb een lening afgesloten, het enige probleem is dat ik morgen pas het geld in handen heb! Ik heb hier een bewijs van de aanvraag!’ Ik laat de vrouw van de sexshop het bewijs zien van de lening. ‘Weet je wat! Als je morgen het geld komt brengen zal ik het apparaat voor je vasthouden tot morgen aan het einde van de dag!’ ‘Oh, hartstikke fijn! Ik wil hem echt graag hebben, daarom!’ ‘Ja dat was me al duidelijk, er zijn weinig mensen die er speciaal een lening voor afsluiten! Daarom houd ik hem ook voor je vast!’ Ik bedank de vrouw en beloof haar morgen terug te komen met het geld.
Savonds thuis zit ik een beetje in mezelf te denken en te twijfelen hoe ik mijn vriend moet uitleggen wat ik met het apparaat moet. Ik weet bijna wel zeker dat hij kwaad zou worden en het niet zal kunnen begrijpen, daarom besluit ik om morgen het apparaat thuis ergens te verstoppen of ik probeer de dildo’s eraf te halen en te zeggen dat het een fitness apparaat is en dan maar kijken of hij het geloofd! Savonds praat ik nog eventjes met Peter en ik begin over de sex. Hij vind dat ik niet zo moet zeuren en hij vind zelf dat de sex niet beter kan zoals het nu op het moment is. ‘Nou verwen met vanavond maar eens dan! Anders moet ik echt aan machine sex gaan doen!’ ‘Haha! Dat kan nooit beter zijn als de sex met mij!’ Zei hij lachend. In mezelf lachte ik hem uit, want zo geweldig was hij niet!
Om 23:00 liepen we samen naar boven toe en net toen ik voor het bed stond en mijn broek en shirtje had uitgetrokken duwde Peter mij op bed. Hij trok mijn string van mijn kont af en dook bovenop mij. Hij greep zijn stijve pik vast en duwde die in mijn grotje naar binnen toe. ‘Aaaaa!’ Hijgde hij. Hij neukte me snel en hard en naar enkele minuten kwam hij al hijgend klaar. Zijn sperma spoot over mijn buik en over mijn schaamlippen, hij trok zichzelf nog even boven mij af en liet zich toen naast mij neer ploffen op bed. ‘Nou! Dat was lekker he!’ Zij hij zelfverzekerd. Ik keek hem fronzend aan en zei:’Ja vond je!’ Even daarna viel Peter in slaap, hij begreep er werkelijk helemaal niets van, dat was nu wel duidelijk! Hij was er echt van overtuigd dat ik er van genoten moest hebben, wat niet eens kon in die korte tijd!
De volgende ochtend werd ik chagarijnig wakker, wat nog wel zal komen van de afgelopen nacht, wat een slechte sex had ik gehad met mijn vriend Peter! Peter daarintegen kwam vrolijk zijn bed uit en vroeg wat ik wilde eten, wat hij anders nooit doet. Ik was wel blij met hem, maar de sex was afschuwelijk!
Naar met Peter ontbeten te hebben vertelde ik hem dat ik de stad in ging en hij groette mij:’Ik zie je wel als ik uit mijn werk weer kom!’ ‘Oke! Werkse schat!’ En ik stapte in mijn auto op weg naar de bank. ‘Hallo! Ik heb hier gisteren een lening afgesloten en ik zou vandaag mijn geld op kunnen halen.’ Vertelde ik de vrouw bij de balie. Ik overhandigde het formulier en mijn identiteitsbewijs. ‘Een ogenblikje!’ De vrouw toetse wat dingen in op haar computer en er kwam een buisje uit de buis glijden. Er zat een dik pak geld in en nadat ze het geld geteld had overhandigde ze mij het geld. ‘€10.000 euro, kunt u hier een handtekening zetten?’ Ik vulde mijn handtekening in waarmee ik bevestigde het geld te hebben ontvangen en ik groette de vrouw vriendelijk. Zo snel als ik kon holde ik naar mijn auto en ging op weg naar de sexshop. ‘He! Ik heb het geld! Is de sexmachine er nog?’ Zei ik hijgend van het rennen. De vrouw lachte. ‘Haha! Ja natuurlijk, ik weet hoe graag je hem wou hebben, hier staat hij!’ En ze wees naar de grote doos die ze in de hoek van haar winkel had staan. Ik pakte het pakketje met geld en telde het geld uit.’ €1260,00 euro, alstublieft!’ ‘Zo je weet de prijs nog precies!’
Ze pakte het geld aan en vroeg of ze met me mee moest lopen naar mijn auto, omdat het pakket wel behoorlijk wat woog. Ik had mijn auto 2 straten verder staan en zei dat ik wel even mijn auto voor de deur neer zette. Binnen een paar minuten was ik terug en samen met de vrouw tilde ik de sexmachine in de auto.
Onderweg naar huis zong ik vrolijk mee op de muziek, mijn dag kon niet meer stuk en nu zo snel mogelijk naar huis om de sexmachine in elkaar te zetten en er eens lekker op te gaan zitten, ik zal er de hele dag wel op kunnen zitten denk ik!

Morgen het vervolg!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen