Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo bezoekers van Colani.servertuis.nl!
Hieronder vind je een super geil verhaal dat ingestuurd is door een trouwe bezoeker die zelf ook iets meegemaakt heeft en dit op papier heeft gezet.
Wij willen iedereen die ook iets geils meemaakt aanraden om zijn verhaal naar ons te mailen, want met zulke verhalen als hieronder zijn we reuze blij en deze plaatsen wij met plezier online!

Mijn naam is Clea! Ik ben een meisje van 26 jaar en ben werkzaam bij de plaatselijke bakker bij ons in de buurt. Dagelijks komen er vele mensen bij ons hun brood halen en ook hebben wij een aantal tafels bij ons in de bakker, waar vaak dezelfde mensen komen lunchen.
1 van deze mensen is een vrouw die in een sex shop bij ons in de buurt werkt. Dit kwam ik te weten doordat ik er een keertje langs ging met mijn vriend om een cadeau voor zijn broer te halen. Dit was voor de grap, omdat hij zijn zwemdiploma gehaald had(een beetje laat) en hier wouden wij iets mee doen, maar daar gaat het eigenlijk niet om, dus ik zal hier niet verder op in gaan. Toen wij hier dus waren kwam ik de vrouw tegen en ik herkende haar van de middagen dat ze kwam lunchen bij ons in de zaak.

De eerste volgende keer dat ze bij ons in de zaak was liep ik op haar af en nadat ik haar bestelling op had genomen vroeg ik of ik even bij haar mocht komen zitten. “Hebben jullie toevallig ook dingen voor vrouwen?” “Ja natuurlijk hebben wij dat! Maar waar doel je precies op?” “Nou, even onder ons ok?” “Ja natuurlijk! Ik praat nergens over!” “Oke mooi! Mijn vriend heeft nogal eens dat hij zijn pik niet omhoog krijgt en als hij hem dan omhoog krijgt is hij met een minuut alweer klaar, ik haal er nog weinig genot uit!”
“Ok! Je zoekt dus iets waarvan je kan genieten! Laten we eens afspreken dat je bij me langskomt! Dan kan ik je een aantal dingen laten zien!”

We spraken een weekje later af in de winkel en ik zorgde dat ik op die dag vrij had van mijn werk. Ik was precies om 1 uur in de winkel, zoals ik had afgesproken met de vrouw en ze was er. “Hoi! Daar ben ik dan!” “He hallo! Ik heb een aantal leuke dingen voor je achter gezet die je misschien wel aan zullen spreken! Kom maar mee!” Ik liep achter de vrouw aan naar achteren en achter in een kamertje zag ik een aantal dingen op tafel liggen.
“Nou kom maar eens kijken!” Dit hier is een dildo, we hebben flexibelle dildo’s, maar ook harde dildo’s, kleine dildo’s en lange dildo’s! Als je voor een dildo gaat, raad ik je aan om een beetje het formaat te nemen van de pik van je vriend, omdat je anders niet meer kunt genieten van hem als hij in jou komt!” “Daar kan ik toch al niet van genieten!”
”Misschien is dit iets voor je vriend! Het is een medicijn dat hij 3 maanden lang moet slikken en wat er voor kan zorgen dat hij zijn piemel makkelijker stijf kan houden en ook vaker stijf zal worden, dit heeft wel een bepaalde tijd nodig en zal 3 maanden elke dag geslikt moeten worden, alleen dan kan het werking hebben!” “Nou die neem ik sowieso even mee!”

Ik leg haar uit dat een dildo mij wel wat leek en dat het wel een grote mag zijn, omdat ik wel van harde sex houd, waarbij ik het goed voel! “Mijn vorige vriend had een harde en lange lul welke mij altijd hard neukte, hier genoot ik echt van!”
“Ik heb wel iets heel speciaals voor je, maar ik kan je niet garanderen dat je het fijn zal vinden! Als je het fijn vind, dan word het een zeer speciale ervaring, maar hier moet wel een aardig centje voor betaald worden!”
“Oke! Maar als ik er niet zeker van ben, dan ga ik geen grote bedragen uitgeven hoor, doe me dan maar gewoon een dikke dildo!” “Ik heb wel een oplossing! Kijk het gaat om deze bank hier, waar een autmatische dildo in zit verwerkt en een klein rubber stukje wat op verschillende snelheden kan worden ingesteld! Je kunt de leukste standjes in het boekje vinden dat erbij zit! Je mag deze een aantal dagen van mij lenen en zodra je weet of hij bevalt of niet bevalt kan je hem kopen of terug brengen!”

Na mijn gegevens te hebben genoteerd hielp de vrouw om de bank de auto in te laden. Gelukkig kon de bank ingeklapt worden en paste deze net op de achterbank. Ik haaste me naar huis om de machine uit te proberen, maar thuis aangekomen zat ik met een probleem: Ik moest de sex machine de auto uit krijgen, maar dit lukte mij niet alleen!
“Ik kan natuurlijk niet wachten op hem, want deze zal het niet leuk vinden en gaan twijfelen aan zichzelf, wat ook niet mijn bedoeling is!” Dacht ik bij mezelf. (Hem=Mijn vriend)
Ik besloot om aan te bellen bij mijn buurman die mij wel helpen wou. Hij hielp me het apparaat mee naar boven te tillen en daar zette hij hem neer en opeens was hij bezig om hem uit te klappen, waarbij hij de dildo zag en zei:”Haha! Wat is dit dan van apparaat, is je man niet goed genoeg!” Ik kreeg een knalrood hoofd en wist niet goed wat ik moest zeggen, daarom bedacht ik snel een smoes:”Nou! Deze was van een vriendin die op het moment aan het verhuizen is en er geen plek meer voor heeft, daarom komt hij een tijdje hier te staan! Je hoefte hem dus ook niet uit te klappen!” “Oke, sorry!” “Geeft niet! Bedankt voor het helpen Frits!”

Toen ik de buurman uitgelaten had ben ik koffie gaan zetten, maar ik was steeds bezig in mijn hoofd met de bank die ik boven op zolder neer had gezet. Toen ik weer richting de koffie pot liep ben ik in plaats van koffie in te schenken naar boven gelopen. In mijn slaapkamer heb ik mijn kleren uitgetrokken en ben naar zolder gelopen.

Op zolder aangekomen heb ik boekjes erbij gepakt en ben aandachtig aan het lezen gegaan. Allereerst moet de stekker erin worden gedaan. Zo gezegt zo gedaan! Op de bladzijden erna stonden de geilste standjes die gedaan kon worden en die aangeraden werden voor dit type apparaat. Er waren zelfs nog andere type apparaten die je kon bestellen, waar je nog meer en nog meer aparte en interessante sex dingen mee doen kan!
Ik was reuze benieuwd hoe het apparaat zou voelen en ging op de machine zitten. Ik liet de dildo mijn kutje inzakken en drukte op de “Aan” knop. De dildo begon zachtjes heen en weer te bewegen, wat fantastisch aanvoelde. “Aaaah!” Ik zag een knop waarmee je de weerstand in kon stellen en deze draaide ik rustig hoger. De dildo begon harder te gaan en het voelde alsof de dildo ook uit zette! “Oeeeee! Wat een geile machine!” Ik draaide me op mijn buik en liet mijn tieten op de 2 plaatsen neerkomen waar deze hoorden te liggen. Ik zette het knopje om die bedoeld was voor deze positie en opeens begonnen de 2 plaatsen waar mijn borsten op lagen rustig van links naar rechts te bewegen en tegelijk kwamen ze ietsjes naar boven. Ik kreeg een geil gevoel in de buurt van mijn kutje en ik werd er opgewonden van. Mijn kutje begon nat te worden en op datzelfde moment begon het rubberen stukje zachtjes tegen mijn clitje te bewegen. “MMmmm! Aaaaaa!” Wat een geweldig gevoel, ik heb nog nooit zo van sex genoten, ik vond het vervelend dat er geen jongen was die net als deze sex machine mijn zo’n gevoel kan geven. Aan de andere kant is het fantastisch dat er zo’n machine bestaat!

De dag erop ben ik meteen naar de winkel geweest om de sex machine af te rekenen en te vertellen over het geweldige gevoel dat ik er van kreeg.

Misschien kom ik later nog eens vertellen, als ik er nog een paar keer mee heb gespeeld!

Reacties   

0 #1 dikke neukpaal 27-11-2014 20:13
Nou sletje kom hier maar een langs, dan wil je nooit geen machine meer dat beloof ik je!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen